slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2018

4-5, 11-12, 18-19 dhe 25-26 shtator 2020 “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialist ”. 294
17 – 18 korrik 2020, Delvine / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 51
15 korrik- 15 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 83
11 – 12 korrik 2020, Korce / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 100
11 - 12 korrik 2020 Bilisht / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 125
11 korrik 2020 Korce /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 4
10 korrik- 10 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 46
10 korrik - 16 tetor 2020 Permet “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet 2
9 korrik - 15 tetor 2020 Gjirokaster “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet 1
9-10 korrik 2020 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 4
7 – 8 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 6
5 korrik- 5 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 55
4 – 5 korrik 2020, Tirane / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 189
4-5 korrik 2020 Kukes, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 24
4 - 5 korrik 2020 Korce / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 115
4 – 5 korrik 2020, Sarande / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 23
4 - 5 korrik 2020 Elbasan / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 32
4 korrik 2020, Durres / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 25
4 korrik 2020 Korce /Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 6
3, 10, 17, 24, 31 korrik dhe 7 gusht 2020 Kuman Trajnim “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 21
2 - 3 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 35
30 qershor – 30 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 265
30 qershor - 1 korrik 2020 Delvine, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 32
30 qershor – 1 korrik 2020 Elbasan / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 61
28 - 29 qershor 2020 Tepelene, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 16
29 qershor 2020, Tirane / “”Asistenca infermierore tek pacientet me Covid19. Instruksiinet mbi perdorimin e paisjeve personale mbrojtese (PPE) 1
28 qershor 2020 Skrapar / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 22
28 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja 64
27 dhe 28 qershor 2020, Gjirokaster/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 70
27 – 28 qershor 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 269
27 qershor 2020 Lushnje / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 91
27 qershor 2020 Korce /Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 1
26 qershor 2020 Lezhe / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 22
25 - 27 qershor 2020 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 8
22 qershor 2020 Mamurras “ Crregullimet e ankthit, stresi, crregullimet obsesivo kompulsiv dhe menaxhimi i tyre“. 22
20 qershor – 20 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 189
20 – 21 qershor 2020 Fushe - Arrez / Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 34
20 - 21 qershor 2020 Tepelene Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 58
20 – 21 qershor 2020 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 119
20 – 21 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 91
17 – 18 qershor 2020, Erseke / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 25
15 qershor – 15 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 275
14 – 15 qershor 2020 Korce / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 93
13-14 Qershor 2020 Tirane, 20-21 Qershor 2020 Korce, 27-28 Qershor 2020 Lezhe/ Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 774
13 – 14 qershor 2020, Burrel Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 171
13 qershor 2020, Korce / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 66
12 – 13 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja 122
10 qershor – 10 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 219
8 - 9 qershor 2020 Skrapar, 12 - 13 qershor 2020 Devoll / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre ” 94
7 - 8 qershor 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 109
5 qershor – 5 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 455
11 – 12 prill 2020, Tirane / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 115
3 prill 2020 , “Current Clinik Challenge in Lung Cancer Algorithm in Albania” 82
2-3-4 Prill 2020 ,Tirane/ “Kongresi i 5 mjekesor multidisilinar ne Shqiperi”. 122
1 dhe 2 prill 2020 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 374
28 - 29 mars 2020, Pogradec / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 76
28 – 29 mars 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 355
27 - 28 Mars, 3 - 18 Prill 2020 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut" 303
27 - 28 mars 2020 Trajnim “Advanced Endodontics me Dr. Fabio Piccoti”. 48
22, 23 mars 2020 Krume Has te Kukesit “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 167
21, 22, 28, 29 Mars 2020 Trajnim “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 465
21 – 22 mars 2020, Burrel Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 174
21 mars 2020/ Vlore /Seminar “Te rejat bashkekohore ne menaxhimin e shendetit oral”. 346
20 - 21 mars 2020 Korce /Trajnim “Informimi dhe ndergjegjesimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e kontrollit baze te popullates 35 – 70 vjec” 123
20 mars 2020 / Patos “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 162
14 dhe 15 mars 2020, Gjirokaster / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 245
14 - 15 mars 2020, Malesi e Madhe / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 132
14 – 15 mars 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 155
13 mars 2020 / Lezhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 142
11 mars 2020 Tiranë/Seminar “Menaxhimi i demtimeve traumatike te nervave periferike “. 304
10 mars 2020 / Devoll “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 138
7 mars 2020 Tirane/Konference ” Sfidat e reja ne trajtimet alternarive”. 328
6 dhe 7 mars 2020 Lac “HTA ne kujdesin shendetesor paresor, bazuar ne faktet shkencore me te fundit. Autizmi Infantil, diagnostikimi i tij i hershem” 258
6 - 7 Mars 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 171
5 mars 2020 Rreshen /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 140
29 shkurt – 1 mars 2020, Gjirokaster / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 276
29 shkurt 2020, Trajnim “Aparati paletal expander ben nje korrigjim te shpejte dhe efektive te difektit trasversal”. 323
14 - 15 Mars 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 489
28 - 29 shkurt 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 387
27 - 28 shkurt, 5 – 6 mars 2020 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 581
27 – 28 shkurt dhe 3 – 5 mars 2020 Tirane / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 443
27 shkurt 2020,Tirane/ Seminar “Nutricioni si element thelbesor ne parandalimin dhe trajtimin e patologjive shendetesore”. 529
27 shkurt 2020 Tirane/Seminar ” Dhimbja si ankesa me e shpejte”. 303
22 – 23 shkurt 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 1394
22 – 23 shkurt 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 216
22 - 23 shkurt 2020, Kucove / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 158
22 shkurt 2020, Tirane/Trajnim “Perdorimi i teknilogjise magneto dinamike ne kirurgjine orale dhe implantare”. 169
15 dhe 16 shkurt 2020 Divjake / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 191
14 - 15 shkurt 2020 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 293
14 shkurt 2020 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 245
8 – 9 shkurt 2020, Korce / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 235
8 dhe 9 shkurt 2020, Elbasan / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 275
Shkurt - dhjetor 2020, Berat / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per Spitalin Rajonal Berat” 201
8 shkurt 2020 Tirane / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore.” 606
8 shkurt 2020 Seminar ” Dhimbja si ankesa me e shpejte”. 149
6 dhe 7 shkurt 2020 Skrapar, 10 dhe 11 shkurt 2020 Elbasan, 12 dhe 13 shkurt 2020 Puke, 10 dhe 11 mars 2020 Peshkopi “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 313
7 shkurt 2020 Vlore Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 212
2 shkurt 2020, Pogradec /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 176
1 dhe 2 shkurt 2020, Korce / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 197
1 dhe 2 shkurt 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 343
1 - 2 shkurt 2020 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 296
1 dhe 2 shkurt 2020 Durres / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 248
1 - 2 shkurt 2020 Tirane/Konference: “Lidershipi ne Shendetesi”. 135
1 shkurt 2020 Tirane / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore.” 380
31 janar - 7 mars 2020 Burrel “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesje teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”. 135
31 janar – 1 shkurt 2020 Tiranë/ “Kongresi i VII i onkologjise, pervoje dhe risi ne onkogjinekologji ”. 120
30 janar - 5 mars 2020 Fier “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesje teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”. 201
29 janar 2020 Fier, 4 shkurt 20120 Korce, 19 mars 2020 Gjirokaster /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 210
29 janar 2020 Tirane / Trajnim ”Role of the CT in head injurises”. 106
29 Janar 2020,Tirane/ Seminar “Role of the CT in head injuries”. 161
25-26 Janar, 2020 Mirdite, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 314
25 janar Peqin, 1 shkurt Berat, 8 shkurt Librazhd 2020/ “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 242
25 janar 2020 Tirane“Konferenca e XXV-te Kombetare”. 343
24 – 25 janar 2020 Bathore Kamez / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 239
24 Janar 2020 Durres / Trajnim "Kirurgjia dhe kujdesi perioperator" 108
23 – 24 janar, 30 – 31 janar 13 – 14 shkurt, 20 - 21 shkurt 2020 Elbansan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 311
24 – 25 janar 2020 Tirane/Trajnim “2D Lingual-metoda e thjeshtesuar indirekte” . 113
22 - 23 janar 2020, Tirane “E ardhmja nis nga sot” 1302
18 janar 2020, Bilisht /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 209
18 - 19 Janar 2020, Tirane/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 424
18-19 Janar, 2020 Tirane, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 485
13 – 17 janar 2020 Shkoder /“Trajnim per sistemin e-referimit ne funksin te informatizimit te te dhenave personale qe paraqiten ne urgjence” 118
11, 18, 25 janar 2020 e ne vazhdim Trajnim “Trajnim per sherbimet on-line eAlbania”. 142
30 dhjetor 2019, Tirane / “Te njohim dhe te interpretojme EKG ne urgjence”. 407
28 – 29 dhjetor 2019, Baldushk Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 459
28 dhjetor 2019 Tepelene / Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 223
Korrik-Dhjetor 2019, Korce /Trajnim "Trajnim per personelin Qendres Shendetesore Bathore" 76
28 dhjetor 2019, Lezhe” Perqasjet e reja ne menaxhimin e Diabetit Mellitus”. 219
25-30 gusht, 20-25 shtator, 20-25 tetor,20-25 nentor, 5-10 dhe 15-20 dhjetor2019, Aranitas/ Trajnim "Grup kolegesh"ndermjet mjekeve dhe infermiereve te QSH Aranitas lidhur me "Standardet bazike te cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shen 75
25 – 26 dhjetor 2019 Tirane / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 496
27 – 28 dhjetor 2019, Kukes Trajnim/ “Diabet Tip 2 Depistimi”. 202
23 - 24 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 617
Date 3 te cdo muaji te vitit 2019, Rrogozhine/ Leksione dhe Trajnim per personelin e larte dhe te mesem ne QSH ne KSHP dhe Urgjence 113
21-22 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 460
21- 22 dhjetor 2019 Tirane/Konference: “Konferenca e pare e semundjeve kronike”. 1253
E enjtja e fundit e cdo muaji 2019 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i Qendres Shendetesore te Specialiteteve nr 1 Tirane” 101
21-22 Dhjetor 2019 , Tirane/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 301
21 - 22 dhjetor 2019 Elbasan / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 375
21 – 22 dhjetor 2019 / Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 987
20 Dhjetor 2019, Konferenca e 9-te e Reumatologjise Shqiptare 128
20 dhjetor 2019 / Durres, “Konferenca e III Menaxhim i avancuar i traumes”. 101
19,20,21 dhjetor 2019 Elbasan “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 643
20 – 21 dhjetor 2019 ”Trajnim i personelit mjekesor per menaxhimin dhe trajtimin e te semureve me kujdes paliativ, monitorimin dhe zhvillimin e femijes, vaksinimin sterilizimin dhe te dhena mbi procesin e akreditimit”. 155
19 dhjetor 2019,Trajnim online ” Veshi: Anatomia, fiziologjia dhe diagnostikimi instrumental”. 171
19 dhjetor 2019,Tirane/ Seminar “Konferenca e Pediatri-Neonatologji me fokus kujdesin primar ne perditshmerine e pediatrise klinike”. 157
18, 19, 24 dhjetor 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 450
18 dhe 19 dhjetor 2019 ”Trajnim mbi parandalimin, keshillimin dhe bashkepunimin si objektivat kryesore ne Sherbimin Shendetesor Paresor” 73
16,17 dhjetor 2019 Shkoder “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 469
14 dhjetor 2019 / Prrenjas “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 633
14 Dhjetor 2019 /Vlore/Seminar “Antibiotiket; antibiotiko-rezistenca sfide per shendetin global" 127
14 dhjetor 2019 Tirane / Konference“Diabeti, prediabeti dhe semundja kardiovaskulare”. 148
14 dhjetor 2019 Tirane “Infermiere/Mamite dhe roli i tyre per te permbushur nevojat fizike, emocionale dhe psikologjike te nje nene gjate gjithe shtatezanise ne lindje dhe paslindje”. 128
14 - 15 dhjetor 2019 Berat / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 352
14 – 15 dhjetor 2019 Fier / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 200
14 – 15 dhjetor 2019 / Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 170
13 - 14 dhjetor 2019 Fier / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 462
13 dhjetor 2019 Lac/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 283
13 – 14 dhjetor 2019, Shkoder / “Trajnim per personelin e shkencave mjekesore” 280
13 dhjetor 2019 / Tirane /Trajnim “Aftesimi i personelit ne menaxhimin infermieror dhe perballja e sfidave gjate ofrimit te sherbimeve spitalore”. 219
12 dhjetor 2019 Lac “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 277
12 dhjetor 2019 Elbasan / Konference “Shqiperia dhe Italia. Aspekte mikrobiologjike dhe epidemiologjike te semundjeve infektive emergjente dhe riemergjente” 174
12 dhjetor 2019,Tirane/ Seminar “Kujdesi Infermieror per nenen dhe femijen gjate dhe pas lindjes se komplikuar”. 204
6, 7, 13, 14 dhjetor 2019 Shkoder “Edukimi i personelit shendetesor dhe perditesimi i njohurivembi tema te ndryshme per QSH 4” 72
gjate 2019, Tirane / “Cikel Seminaresh per psikologe, punonjes sociale dhe profesioniste te QSUT”. 95
7 - 8 dhjetor 2019 Elbasan / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 593
7, 8 dhjetor, 11,12 janar, 8,9 shkurt, 7, 8 mars, 4, 5 prill 2019 Tirane/Trajnim “Paradontologjia e pacientit ne rritje” . 164
7 - 8 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 501
7 – 8 dhjetor 2019 Shkoder / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 295
7-8 Dhjetor 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 1903
7 dhjetor 2019, Kavaje /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 508
7 dhjetor 2019 / Kavaje “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 450
7 dhjetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Konferenca vjetore e Shoqates Shqiptare te Infektologjise 2019” 168
6 dhe 7 dhjetor 2019 , Permet / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 281
09,23 Tetor, 09 , 23 Nentor, 06 Dhjetor 2019, Lushnje/ Trajnim “Grup kolegesh" ndermjet Mjekeve dhe Infermiereve te QSH Ballagat lidhur me "Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor" 71
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare (Sesioni i I) & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" 96
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" (Sesioni i Il) 95
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" (Sesioni i Ill) 100
2 Dhjetor 2019 / Vlore /Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 858
2,6,9,11,16,17,18,20 dhjetor 2019 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor dhe infermieror Lezhe 2019” 73
3 dhjetor 2019, Vlore "Hapi i pare ne politraum. Algoritmi i ndihmes se pare spitalore ne politraum" 212
3-4 dhjetor 2019 “Programi Vaksinimit”. 181
2 dhjetor 2019 Mirdite “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 255
2, 5, 9, 12 dhjetor 2019, Tirane / “Cikel Seminaresh per personelin farmacist”. 74
1 dhjetor – 31 dhjetor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij” 500
1 dhjetor – 31 dhjetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 438
30 nentor 2019 / Tepelene “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 305
30 nentor– 2 dhjetor 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 189
30 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 292
30 nentor 2019 Kolonje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 220
16;21;22;23;30 Nentor 2019, Berat /Trajnim “Politraumat dhe frakturat konceptet, vleresimi , diagnostikimi, menaxhimi dhe trajnimi i shpejte i tyre ne qendrat e kujdesit shendetesor”. 73
30 nentor – 1 dhjetor 2019 Korce / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 149
29 nentor 2019 Korce / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 214
28 – 29 nentor 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 257
27 nentor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 559
27 nentor 2019 Vlore Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. 232
27 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 266
26 – 27 nentor 2019 / Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 625
26-27 nentor, 4-5 dhjetor, 11-12 dhjetor, 18 19 dhjetor 2019 “Shendeti oral tek foshnjat 0-6 vjec”. 173
25 nentor, 20 dhjetor 2019, Tirane / “Workshop per stafin psikosocial QSUT”. 81
23 – 24 nentor 2019 Gjirokaster / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin 308
23 nentor 2019, Permet Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane 327
23 nentor 2019, Puke” Perqasjet e reja ne menaxhimin e shendetit mendor”. 160
22 Nentor 2019 , Shkoder / Uorkshop “Dhimbja kronike” 910
23 nentor 2019,Tirane/ Seminar “Trendet e reja ne kirurgjine kolekterale mini-invazive”. 134
23 nentor 2019 Tirane, /Workshop “Diabeti dhe komplikacionet kronike te tij”. 100
22 nentor 2019, Kukes / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 292
22 nentor 2019 Lac “Menopauza, fazat dhe ndryshimet e pergjithshme te saj” 158
22 nentor – 22 dhjetor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 532
21Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1954
21 nentor 2019 Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 610
21 nentor 2019 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite mbi insufucensen kardiake.SPOK dhe diqabet mellitus tip II per te lehtesuar diagnostikimin dhe trajtimin e tyre sipas protokolleve”. 167
20 Nentor 2019 , Fier / Uorkshop “Dhimbja kronike” 810
20 – 21 nentor 2019 Korce/ Trajnim “Workshop. Klasa e ko-morbiditeteve” 129
20 nentor 2019 – 20 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale QSH Lunxheri/QSH Antigone/QSH Lazarat KSHP Rrethi Gjirokaster” . 21
19, 20 Nentor 2019, Durres/ Trajnim “Rritja e kujdesit shendetesor paresor, nepermjet perditesimit te protokolleve te trajtimit klinik te patologjive" 722
19 nentor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 272
18 nentor 2019 – 18 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale QSH Cepo/QSH Picar/QSH Odrie KSHP Rrethi Gjirokaster” . 20
16 Nentor, 2019 Tirane/Konference “Semundjet e lindura dhe kujdesi shendetesor per pacientet”. 2630
16 nentor 2019 Sarande / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 282
16 nentor 2019 Sarande / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 190
16 -17 Nentor 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 1429
16-17 Nentor 2019/ Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 801
16-17 Nentor 2019, Korce/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 332
16,21,22,23,30 nentor 2019 “Politraumat dhe frakturat, konceptet, vleresimi, diagnostifikimi, menaxhimi dhe trajtimi i shpejte i tyre ne QSH”. 74
16 nentor 2019 Kukes/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 333
16 – 17 nentor 2019 Tirane/ Trajnim “Varesite patologjike, nderhyrjet strategjike dhe protokolli trajnimit”. 139
16 dhe 23 Nentor 2019 , Durres / Leksion “Mjeksia familjare :Patologji te Ndryshme dhe Vaksinimi" 607
15 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 479
15, 21, 22 nentor 2019 Durres ”Edukim dhe perditesim i njohurive te personelit mjekesor permes temave dhe studimeve shkencore ne specialitete te ndryshme mjekesore” 133
14 - 16 nentor 2019 Konference “Kongresi i III i Fakultetit te Mjekesise Dentare “Zhvillimet bashkekohore ne fushen e dentistrise dhe shendetit oral" 824
14 nentor 2019 – 12 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale ne QSH Gjirokaster” . 21
14 - 15 Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Intraoperative neuromonitoring in deformity surgeries sharing best practices” 572
14 Nentor 2019 / Tirane/Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 600
13 Nentor 2019, Gjirokaster "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 283
12 - 14 -19 -21 Nentor 2019 Tirane/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale ” 533
12 Nentor 2019, Berat "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 240
12 Nentor 2019 Fier/ “Urgjencat mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 319
11, 12 Nentor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 285
9, 10 Nentor 2019, Tirane/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 1312
9 - 10 Nëntor 2019 Kavaje/ Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 247
09-10 Nentor 2019 Korce/ Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 323
09 Nëntor 2019 Vlorët / Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 756
8 - 9 Nentor 2019, Tirane/ Konference "Kongresi i 3 - te vjetor i Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale" 1024
8-9 Nëntor 2019 QSH Nr. 5 Durrës "Trajnim i stafit shëndetësor mbi vlerësimin dhe menaxhimin e rasteve të ndryshme klinike" 500
08 Nëntor 2019 , Fier / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 554
8 nentor 2019 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 1593
7 - 8 Nentor 2019/Korce/ “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile” 277
7 nentor 2019, Tirane / “MUSEC Modular Ultra-Sound ESTES Course”. 131
2-3 Nëntor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 821
5, 6, 8 nentor 2019 Shkoder, Vlore, Gjirokaster “Perditesim i disa patologjive akute te traktit respirator”. 127
2-3 Nëntor 2019 Tirane, “Trajnim mbi Osteoartritin, osteoporozes dhe artritin reumatoid”. 841
2-3 Nëntor 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj." 683
02 Nëntor 2019, Tiranë/ Trajnim “Kursi BLS, RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët” 755
2 nentor 2019 / Lushnje “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit 867
2 Nëntor 2019, Tropoj Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 276
02 Nëntor 2019 Lushnje/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 383
02 Nëntor 2019 , Vlorë / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 385
02 Nëntor 2019 Berat / Trajnim " Patologjite e ORL-se . Roli i Mjekut te Familjes ” 385
02 Nëntor 2019, Vlorë / Trajnim “Hepatiti kronik D” 368
2 Nëntor 2019/ Vlorë “PTSD, roli i personelit shëendetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”. 316
02 Nëntor 2019 Lushnje "Parandalimi i diabetit Mellitus" 371
1 Nënor 2019/ Mallakastër “PTSD, roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”. 259
1 nentor 2019, Tirane Trajnim “Kanceri gastrik”. 131
1 nentor 2019 Tirane /Konference “Roli i vitaminave ne organizem, rendesia dhe ndergjegjesimi per perdorimin efektiv te tyre” 3
1, 8, 15, 22 nentor 2019, Qender, Fier, “Grup rishikimi me infermieret e QSH Qender, Fier 73
31 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 335
31 Tetor, 1 Nentor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 222
31 Tetor 2019, Korçë /Trajnim “Le të flasim për frikën dhe ankthin” 311
31 Tetor - 1 Nëntor 2019, Tirane/Trajnim “Sherbimet e Kujdesit Shendetesor paresor nga prespektiva e te drejtave te njeriut me fukus komunitetin LGBT” 549
31 Tetor; 1dhe 2 Nentor, 2019 Tirane/Konference “Te gjithe se bashku per nje sherbim cilesor ne funksion te pacientit”. 1811
30 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 446
29, 30 tetor, 2019 /Maminas, Manez/Seminar “Pervetesimi i njohurive/shprehive te reja ne fushen e mjekesisie se familjes”. 391
29 - 30 Tetor 2019, Kukes/ Trajnim “Kanceri i gjirit dhe kujdesi infermieror tek te semuret me kancer te gjirit" 102
29 Tetor 2019 /Burrel/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 345
29 Tetor 2019, Peshkopi /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 296
26 Tetor 2019, Tirane /"Konferenca Vjetore e Shoqates Shqiptare te Endokrinologjise" 251
26, 28 Tetor 2019, Rrashbull Trajnim "Edukimi në lidhje me rëndësinë, sigurinë, disponueshmërinë e vaksinimit" 240
26-27 Tetor 2019/ Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 920
26,27 Tetor 2019 Durrës / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 349
26,27 shtator dhe 3,4 Tetor 2019 /Fier/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 339
26 -27 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 474
26-27 Tetor 2019 / Vore/Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 371
26 tetor 2019, Rubik Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 458
26 Tetor 2019 Tirane/Konferencë “Gripi - parandalimi, ecuria klinike dhe ndërlikimet e mundshme të tij” 429
26 Tetor 2019 /Mamuras/Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 276
26 tetor 2019 /Elbasan “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 584
26 Tetor 2019,Fier "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 388
26 Tetor 2019 , Berat/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 269
26 Tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 277
26 Tetor 2019/ Vlorë/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 294
25, 26 Tetor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 465
25 dhe 26 Tetor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 340
25 Tetor 2019 /Tirane /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 522
25 Tetor - 25 Nentor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 319
25 tetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 326
25 Tetor 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 222
25 tetor 2019 Pogradec/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 324
25 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 367
24, 25 Tetor 2019 /Peshkopi/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 290
24 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 227
24 Tetor 2019/Kukës/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 190
24 tetor 2019 Bilisht/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 281
23 Tetor 2019/Ndroq/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 197
23-24 Nentor 2019, Korce: “Menaxhimi i urgjencave ne Obsetrike dhe Gjinekologji”. 324
1 nentor 2019,Trajnim ” Roli i vitaminave ne organizem, rendesia dhe ndergjegjesismi per perdorimin efektiv te tyre”. 16
nentor 2019 - mars 2020 Libofshe, Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes dhe infermiereve te QSH Libofshe, Fier lidhur me Menaxhimin e Hipertensionit Arterial nga ekipi i mjekeve te familjes” 21
23 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 337
23 Tetor 2019 , Durres / Leksion “Zbatimi i teknikave te avancuara dhe trajtimi sipas protokolleve i patologjive te shtatzenise, prenatale dhe pediatrike ne Spitalin Rajonal Durres" 183
23 Tetor 2019, Berat "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 302
22,24,29,31 Tetor 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 591
22 Tetor 2019/Bulqize /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 269
22, 23 tetor 2019 Tirane “Ngritja e regjistrit te diabetit, forcimi i kapaciteteve ne nivel operatori dhe NJVKSH” 128
21-25 Tetor Peshkopi, 25-29 Melan, 23-27 2019Arras / Trajnim “Informacion i detajuar në lidhje me vaksinat” 177
19 Tetor 2019 /Lezhe /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 244
19 tetor 2019, Berat Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 630
19 - 20 Tetor 2019 Vlore / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale ” 256
19,20,26,27 Tetor 2019 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 515
19 tetor 2019, Rreshen Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 367
19 Tetor 2019 / Vlore/ " Antitrupat Monoklonale ". 374
19 tetor 2019 / Vlore “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit” 601
19 Tetor 2019/ Vlore "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 389
18 Tetor 2019 /Tirane /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 480
18-19 Tetor 2019, Tirane/ Trajnim “MultiDimesional Dentistry with Dr. Fitim Shabani" 159
19 Tetor 2019/ Berat/ “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 285
11, 12, 18 Tetor 2019, Shijak / Leksion “Patologjite ne Kujdesin Shendetesor Paresor me Fokus Sherbim Shendetesor Miqesor dhe Efikas" 184
18 Tetor 2019/ Lushnje /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 331
18-19 Tetor 2019, Tiranë / “Kongresi i XI-të mbarëkombëtar i Shoqatës së Pneumologëve” 193
17 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 282
17 Tetor 2019/ Lushnje/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 363
17, 18 Tetor 2019 /Burrel/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 289
17 Tetor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 935
17 tetor, 2019 Tirane/Seminar “Semundja malinje - Menaxhimi infrmieror i impaktit fizik dhe psikologjik qe shkakton tek pacienti”. 284
16 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 285
16 - 27 Shator, 2019 Shkoder / Uorkshop “Edukim ne vazhdim per stafin mjekesor te Spitalit Rajonal Shkoder per vitin 2019" 272
15 Tetor 2019 /Burrel/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 300
15 tetor, 2019 Shkoder/Seminar “Aftesim i personelit shendetesor me te rejat e fundit mbi vaksinimini”. 256
12 Tetor 2019, Tepelene "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 402
12 - 13 tetor 2019 Peshkopi / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 271
12 Tetor 2019 /Berat/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 293
12 Tetor 2019 /Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 336
12 Tetor 2019 Tirane/Konference “Guide per krijimin e sistemit kombetar te hemovigjilences”. 263
12 Tetor 2019/ Lushnje / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 314
12 tetor 2019, Korce Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 500
12 Tetor 2019/ Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 340
12 tetor 2019, Lac Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 411
12 Tetor 2019, Tiranë, Trajnim “ Testimi për HIV i ofruar nga punonjësit e kujdesit shëndetësor, indikatorët klinikë të testimit për HIV. Parimet e diagnozës dhe menaxhimit klinik “. 806
12 Tetor 2019/ Berat/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 288
12 tetor 2019 / Perrenjas “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit” 339
12 tetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 690
11-15 Mars, 8 -12 Prill, 20-24 Maj, 17-21 Qershor, 8-12 Korrik, 2-7 Shtator 2019/ Diber/"Grup rishikimi i Mjekeve te Familjes te QSH Melan lidhur me Diabetin mellitus tipi II" 192
11,12 Tetor 2019 Fier / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 418
11 Tetor - 11 Nentor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 548
11 Tetor 2019 /Divjake/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 229
11 Tetor 2019 - 27 Qershor 2020 Tirane / Master Class/ “Master klinik ne edodonti dhe dentistri restorative" 199
10, 11 Tetor 2019 /Lushnje/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 202
10 Tetor 2019, Tirane/ Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 717
10 Tetor 2019 /Pogradec “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 226
10 Tetor 2019 /Klos/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 249
10 Tetor 2019 /Mamurras/ Trajnim “Epilepsia, diagnoza dhe trajtimi ” 199
9 tetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 997
9 Tetor 2019 , Berat “Niveli i njohurive, qëndrimet dhe praktikat mbi vaksinimin ndaj gripit te popullata, gratë shtatzëna dhe punonjësit shëndetësor” 202
8 tetor 2019, Tirane “Jeto cdo frymemarrje … ndej cdo rrahje.” 1096
8 Tetor 2019 /Kukes/Seminar"Aftesim dhe ngritje tekniko profesionalete mjekeve dhe farmacisteve te Spitalit Rajonal Kukes" 194
7, 8, 15, 16, 23, 24, 28, 29 Tetor, 5, 6, 13, 14 Nentor, 4, 5, 18, 19 Dhjetor 2019 Tirane/Seminar “Integrimi dhe Mobilizimi i Komunitetit Rom ne Sherbimet Shendetesore" 261
5 tetor 2019, Lezhe Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 410
5 tetor 2019, Lushnje Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 596
5 tetor 2019 / Gramsh “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 299
5 tetor 2019 Tirane/ Trajnim “Semundjet e renda fizike, traumat tek individi dhe familja. Trajtimi me terapine EMDR” 552
5 Tetor 2019, Gjirokaster, Konference “ Konferenca e X - te Rajonale mbi sherbimin shendetesor ne Gjirokaster" 328
5 tetor 2019 Shkoder / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 323
5 tetor 2019 Gjirokaster “Konferenca X Rajonale e Shendetit mbi sherbimin shendetesor Gjirokaster” . 253
5 tetor 2019 Tirane/Konference: “Trajnim mbi sistemin kardiovascular”. 2087
5 tetor 2019 Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 316
5 tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres 332
5 tetor 2019 , Berat "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 314
5 tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 435
5 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 424
Gjate 2019 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin mjekesor dhe infermieror te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi” 74
5 tetor 2019 Berat " Antitrupat monoklonale ". 256
5 tetor 2019 Prrenjas /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 566
4 tetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1031
4 tetor 2019 “Mbulesa vaksinale dhe rendesia e vaksinimit”. 134
4 tetor 2019 Durres: “Perqasje multidisiplinare vjetore e profesionisteve te shendetesise”. 438
4 tetor 2019, Trajnim “Kursi praktik i perthyerjes se harkut”. 406
3 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Ofrimi i sherbimeve te abortit te sigurt, ligjor pa stigma ” 391
3 Tetor 2019 /Tirane/ Trajnim “Testimi per HIV i ofruar nga punonjesit e kujdesit shendetesor. Indikatoret klinike te testimit per HIV. Parimet e diagnozes dhe menaxhimit klinik ” 209
2 Tetor deri16 Dhjetor 2019 , Vlorë “Ofrimi i kujdesjeve shëndetësore për një jetë të shëndetëshme” 190
2 - 3 tetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Parimet e menaxhimit dhe kujdesit infermieror ne infeksionin HIV. Aplikimi i terapise antiretrovirale dhe aderenca ndaj mjekimit” 454
2 tetor 2019, Erseke /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 315
1 tetor 2019, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1128
1 tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 402
30 shtator 2019 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 800
30 shtator 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 288
29 shtator 2019, Tirane Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 802
28 shtator 2019 Kucove /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 320
28 shtator 2019 Fier / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Fier 70
28 Shtator, 5 dhe 19 Tetor 2019 /Tirane/Seminar : Femija dhe Simptomat e tij: “Crregullimet e ankthit, te vemendjes, hiperaktivitetit, crregullimet pervazive te zhvillimit, disleksite, dispraksite”. 732
28 shtator 2019 Fier / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 304
Gjate 2019 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat 2019” 74
28 shtator 2019 Elbasan, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jete 297
28 shtator 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 260
28 shtator 2019 / Gramsh / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 339
28 shtator 2019 / Rrogozhine “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 230
28 shtator 2019 Rreshen / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 282
28 shtator 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 362
26 shtator 2019 Peqin “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 324
28 shtator 2019, Lezhe /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 444
28 shtator 2019 Librazhd /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 420
28 shtator 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1445
28 shtator 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia”. 209
28 shtator 2019 Shengjin, Lezhe / Konference“Risite ne kardiologji 2019”. 216
28 shtator 2019, Elbasan Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 418
27 shtator 2019 Burrel /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 279
27 shtator 2019 Lac “Arresti kardiak. Shoku anafilaktik” . 251
26 shtator 2019,Tirane/ Konference “Roli i MTD ne trajtimin e kancerit”. 1288
26 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 328
25 shtator 2019 Lushnje /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 315
24 shtator 2019 Peshkopi /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 254
24 shtator 2019, Tirane / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 425
21 shtator 2019 Peqin /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 428
21 shtator 2019 Pogradec / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 371
21 shtator 2019 , Kukes / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 283
21 shtator 2019, Shkoder / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 976
21 shtator 2019 Berat /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 264
21 shtator 2019 Kavaje / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 208
21 shtator 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 684
21 shtator 2019, Korce /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 286
20 shtator 2019 Tiranë “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste te Shqiperise dhe Kosoves” 1218
20 shtator 2019 Burrel /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 241
20 shtator 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 491
19 shtator 2019,Tirane/ Seminar “Kujdesi Infermieror ne pacientet e hospitalizuar ne njesite e kujdesit intensiv ne stadet e fundit te jetes”. 381
19 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 293
18 shtator 2019 Kukes “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 250
18 shtator 2019 Elbasan / Trajnim “Abuzimi me te miturit” 219
18 shtator 2019 Ballsh /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 225
17 shtator 2019 Tropoje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 288
17 shtator 2019, Tirane/Trajnim “Sherbimet e Kujdesit Shendetesor paresor nga prespektiva e te drejtave te njeriut me fukus komunitetin LGBT” 209
16 shtator 2019 Peqin “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 299
14 shtator 2019 Cerrik /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 404
14 shtator 2019 Durres " Antitrupat monoklonale ". 334
14 shtator 2019 , Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 349
14 shtator 2019 , Fier / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 354
14 shtator 2019 Divjake / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 748
14 shtator 2019 Vlore“Demtimet alkoolike te melcise” 403
14 shtator 2019 Vlore “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 318
14 shtator 2019 Lac “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 302
13 shtator 2019 Lezhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 328
13 shtator 2019 Fan, Mirdite/Seminar“Infeksionet bakteriale te rrugeve urinare”. 210
12 shtator 2019 Bulqize “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 275
11 shtator 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 425
7 shtator 2019, Pogradec Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 472
7 shtator 2019 Belsh /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 326
7 shtator 2019 Shkoder / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 377
4 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 271
31 gusht 2019 Kavaje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 381
02-09 Shtator2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Promocioni i shendetit dhe parandalimi i semundshmerise dhe vdekshme 167
31 gusht 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 375
31 gusht 2019 Gramsh /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 289
31 Gusht 2019 Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1005
30 gusht 2019 Vore “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 345
24 gusht 2019,Tirane / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 362
16 gusht 2019,Trajnim online ” Menopauza. Udhezimet Baze”. 230
16 gusht 2019,Trajnim online ” Komunikimi efikas”. 227
15 Gusht, 2019 Qendra Shendetesore Vranisht, Himare / Trajnim / ”Rihniti alergjik". 405
Gusht - Dhjetor 2019 Aranitas “Grup kolegesh ndermjet mjekeve dhe infermiereve te QSH Aranitas “ 67
9 Gusht, 2019 / Malesi e Madhe / Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 370
8 gusht 2019,Trajnim online ” Sindromat koronare akute dhe kardiopatia iskemike kronike”. 354
2 Gusht, 2019 Puke /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 370
31 korrik 2019 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. . 741
31 korrik – 28 dhjetor 2019 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2019” 65
30 korrik 2019 Elbasan /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 438
27 Korrik, 2019 Q.Sh. Z-Herr, Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 448
26 korrik 2019, Shkodër "Kateterizimi venoz periferik, kateterizimi vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 402
27 korrik 2019 Durres “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 460
27 korrik 2019 Kucove /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 360
26 korrik 2019 Puke /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 368
26 korrik 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 459
26 korrik 2019, Shkoder / “Cikel leksionesh ekzaminimi dhe rehabilitimi neurologjik, trajtimi i patologjive kryesore neurologjike” 469
25 korrik 2019, Rreshen "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 313
25 korrik 2019,Tirane/ Konference “Trajtimi i Mielomes Multiple dhe transplanti i qelizave burimore hematopoiteike – Realitet i ri trajtimi ne Shqiperi”. 729
25 korrik 2019,Trajnim online ” Melanoma kutane : Nga diagnoza te terapia”. 297
24 korrik 2019, Lac "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 348
24 korrik 2019 /Has. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te infermiereve te Spitalit Bashkiak Has”. 525
21 korrik 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 261
23 korrik 2019, Tirane "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 624
20 korrik 2019, Erseke "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 331
20 korrik 2019 Korce / Trajnim “Hepatiti kronik D” 307
20 korrik 2019 , Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 353
20 korrik 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 369
20 korrik 2019 Fier “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 418
20 korrik 2019 Shkoder /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 350
20 korrik 2019 Korce / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 346
20 korrik 2019, Delvine Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 317
19 korrik 2019, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 318
19 korrik 2019, Korce "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 418
17 korrik 2019 Tirane, “Trajnim mbi Osteoartritin, osteoporozes dhe artritin reumatoid”. 585
16 korrik 2019 Elbasan /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 434
16 korrik 2019, Berat Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 340
13 korrik 2019 Tropoje/Konference “Urgjencave mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 340
13 korrik 2019, Permet /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 355
13 korrik 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 319
13 korrik 2019 , Berat / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 317
19 Tetor 2019 , Lushnje / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 541
13 korrik 2019 Kucove / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 328
20 Korrik 2019 / Lezhë/ Seminar/ "Përkujdesjet infermierore" 309
13 korrik 2019 Kukes/Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 359
13 korrik 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 790
13 korrik 2019, Kukes "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 306
12 korrik 2019, Tropoje "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 317
12 korrik 2019 Tropoje /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 337
12 korrik 2019 Kukes/Konference “Vleresimi dhe menaxhimi i urgjencave mjekesore”. 326
12 korrik 2019 Shkoder/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 354
11 korrik 2019, Kukes Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e organizimit shendetesor dhe permiresimi i kujdesit infermieror ne te semuret paliativ”. 398
9 korrik 2019, Elbasan /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 403
6 korrik 2019, Gramsh Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 377
6 korrik 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 334
6 korrik 2019 Elbasan/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 364
6 korrik 2019 Lushnje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 337
6 korrik 2019, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 331
6-7 Korrik 2019, Tirane/Trajnim/ Prezantim me sistemin ICD10 dhe aplikimi i tij ne sistemet elektronike te shendetesise 471
6 korrik 2019 Tirane “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 617
6 korrik 2019 Seminar ” Jeto pa dhimbje”. 814
5 korrik 2019 , Berat / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 297
1 korrik 2019, Tirane "Menaxhimi Infermieror i situatave klinike ne spitale" 660
1 korrik 2019 Librazhd Trajnim “Edukimi në vazhdim i personelit per vitin 2019 Spitali Librazhd “ 199
30 qershor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 923
29 qershor 2019 Tirane/Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 1118
29 qershor 2019 Shkoder/Konference “Urgjencave mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 302
29 qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 490
29 qershor 2019 Elbasan “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 394
28 qershor 2019, Delvine "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 426
28 qershor 2019 Kamez / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 357
28 qershor 2019 Durres ”Trajnim i personelit mjekesor per menaxhimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike dhe urgjencave mjekesore” D 329
28 qershor 2019 Korce /Trajnim. “Kujdesi Shendetesor paresor, risite dhe sfidat ne menaxhimin sa me te mire te pacienteve”. 1045
28 qershor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 335
28 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Hipertensioni arterial” 372
28 qershor 2019 Fier “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 504
28 qershor 2019 Tirane/uorkshop “Ndertimi i strategjise “Nje Shendet” per kontollin e Leishmaniazes ne Shqiperi.” 310
27 qershor 2019,Tirane/ Konference “Diabeti 2019. Risite e fundit ne trajnimin e tij”. 1126
27 qershor 2019 Tirane/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 338
27 qershor 2019, Sarande "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 307
27 qershor 2019, Tirane/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 362
26 qershor 2019 Durres Trajnim /“Trajnim mbi komunikimin nderpersonal ne Njesine Vendore te kujdesit shendetesor” 571
26 qershor 2019 Elbasan/Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 530
26 qershor 2019 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 292
26 qershor 2019 “Simpoziumi XIII Vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik per nje qasje sa me bashkekohore ndaj te gjithave kategorive te individeve qe kerkojne ose perfitojne sherbime nga SHSP”. 405
26 qershor 2019 Shkoder “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 477
25 Qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hipertensioni arterial” 1337
24 qershor 2019 Shkoder / Trajnim “Perditesime mbi insuficencen kardiake dhe SPOK” 332
24 qershor 2019 Durres “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 443
24 qershor 2019, Librazhd "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 330
22 qershor 2019 / Kruje “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 562
22 qershor 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 290
22 qershor 2019 Durres “Konferenca e X mediko kirurgjikale ”. 283
22 qershor 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 433
22 qershor 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 326
22 qershor 2019 Tirane / Konference “Nga endodontia ne restaurim, koncepte bashkekohore”. 399
22 qershor 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 721
22 qershor 2019 Puke “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 323
22 qershor 2019, Librazhd Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 464
21 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca I mbarekombetare e Shkencave Mjekesore Teknike” 644
21 qershor 2019 Korce “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 375
21 qershor 2019 / Tirane /Trajnim “Roli i farmacistit ne keshillimin e pacienteve gjate periudhes perinatale”. 251
21 qershor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 241
21 qershor 2019 , Durres / Trajnim “Hipertensioni arterial” 249
21 qershor 2019 Malesi e Madhe “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 330
21 qershor 2019 Tirane/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 260
21 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 302
20 qershor 2019 QSH Ballagat, Lushnje/ Trajnim “Matja me veteraportim e perdorimit te paisjeve te cantes se infermierit ne punen e perditeshme” 503
20 qershor 2019,Tirane/ Konference “Komplikacionet e hershme dhe te vona qe sjellin crregullimet endokrine kronike ne organizimin e njeriut”. 861
19 Qershor 2019, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 731
19 qershor 2019 Tiranë “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 402
18 qershor 2019, Gjirokaster /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 411
18 qershor 2019 Tirane / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 395
18 qershor 2019 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. 226
17 qershor 2019, Prrenjas "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 369
15 qershor 2019, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 998
15 qershor 2019 Golem Kavaje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 281
15 qershor 2019 Fier/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 349
15 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 492
15 qershor 2019 / Bajram Curri “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 364
15 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 385
15 qershor 2019 Korce / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 380
15 qershor 2019 Tirane Seminar ” Jeto pa dhimbje”. 346
15 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 371
15 qershor 2019, Fier Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 458
15 qershor 2019, Peqin "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 421
14 qershor 2019 Peshkopi, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 885
14 Qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hipertensioni arterial” 938
14 qershor 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia” 434
14 qershor 2019 Tirane/Trajnim “Estetika dhe restaurimi i dhembeve anterior dhe posterior me nje teknike inovative dhe minimalisht invazive” . 508
14 qershor 2019 Lac “Urtikaria alergjike. Astma bronkiale tek femijet” . 241
13 qershor 2019 Berat “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 409
11 qershor 2019, Elbasan "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 506
8 qershor 2019/ Vlore /Seminar “Konferenca e 1re ne Shendet Publik dhe Shkenca Infermierore”. 1525
8 Qershor 2019, Berat, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 424
8 qershor 2019 Lezhe / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 353
8 qershor 2019 Elbasan " Antitrupat monoklonale ". 403
8 qershor 2019 Elbasan "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 390
8 qershor 2019 , Fier / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 405
8 qershor 2019 / Tepelene. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 396
8 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 348
8 qershor 2019 Fier / Trajnim “Hepatiti kronik D” 372
7 qershor 2019 / Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 725
7 qershor 2019 Gjirokaster, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 749
7 qershor 2019 Tirane/Konference. “Konferenca e II kombetare e Mjekut te Pergjithshem dhe Familjes”. 573
7 qershor 2019 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1077
5 qershor 2019 Tirane “Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 853
3 qershor 2019 Elbasan, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 451
1 qershor 2019 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 596
1 qershor 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 434
1 qershor 2019 Fier "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 380
1 qershor 2019 Burrel/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 376
1 qershor 2019 Fier" Antitrupat monoklonale ". 425
1 qershor 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 617
31 maj 2019 Kukes, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 666
31 maj 2019 Shkoder“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 521
31 maj 2019 QSH Klos, Burrel/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 382
31 maj 2019 Tirane/ Konference Shkencore “Trajnim Specializues ne EMDR. Niveli i pare”. 606
31 maj 2019 Tirane, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 584
30 maj 2019,Tirane/ Seminar “Emergjenca kardiake, diagnoza dhe trajtimi optimal i tyre”. 922
30 maj 2019 Konference/“Konferenca e katert Shkencore Studentore” 409
30 Maj 2019, Fier, Konference "Perditesimi mbi semundshmerine dhe trajtimin e Insuficiences Kardiake" 337
30 maj 2019, Pogradec /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 320
30 maj 2019 Berat“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 398
29 Maj 2019, Lushnjë / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 305
29 maj 2019, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 548
29 maj 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 984
29 maj 2019 Elbasan“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 444
28 maj 2019, Delvine /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 390
27 maj 2019 Vlore / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 573
27 maj 2019 Vlore / “Koma pediatrike dhe Kujdesi infermieror ne marrjen e ushqimeve dhe likideve nepermjet sondes nazogastrike“ 353
27 maj 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 827
27 maj 2019 Korce“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 379
25 maj 2019/ Vlore /Seminar “Njohja e faktoreve te riskut dhe diagnostikimi i hershem i kancerit gastrik-pike kyce ne parandalimin dhe prognoze”. 659
25 maj 2019 Fier/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 411
25 maj 2019 Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 430
25 maj 2019 Durres " Antitrupat monoklonale monoklonale ". 440
25 maj 2019 Fier/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 391
24 maj 2019 Korce, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 665
24 maj 2019 / Ndoj – Kruje /Trajnim “Shenjat Vitale”. 347
24 maj 2019, Vlore Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 545
24 maj 2019 Lezhe, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 334
24 maj 2019 Durres / Konference“Breast Cancer; A Continuing Challenge”. 591
23 maj 2019,Tirane/ Seminar “Ndikimi i semundjeve kardiake ne cilesine e jetes se pacientit”. 586
23 maj 2019 Tirane/ Konference “Pacienti Kompleks. Sfida e sotme dhe e se ardhmes”. 975
21 maj 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 684
21 maj 2019 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 392
20 maj 2019 Elbasan / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 562
20 maj 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 375
20 maj 2019 Korce / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 427
18 maj 2019 Tirane/Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 1556
18 maj 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 830
18 maj 2019 Durres / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 778
18 maj 2019 Fier/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 345
18 maj 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 340
18 maj 2019 Durres / Trajnim “Hepatiti kronik D” 310
18 maj 2019 , Durres / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 384
18 maj 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 353
18 maj 2019 Lezhe / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 323
18 maj 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 505
17 maj 2019 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 309
17 maj 2019, Delvine /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 276
16 maj 2019, Fier / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 416
16 maj 2019 Tirane/Trajnim “Perqasja : Nje shendet per gripin” 319
15 maj 2019, Durres / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 392
14 maj 2019, Shkoder / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 380
13 maj 2019 Vlore / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 478
13 maj 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 552
11 maj 2019 Shkoder / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 513
11 maj 2019 Shkoder “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 481
11 maj 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 328
11 maj 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 372
11 maj 2019 Fier " Antitrupat monoklonale ". 344
11 maj 2019, Durres/ Kongresi nderkombetar i infermiereve “Kujdesi infermieror ne specialitete". 551
11 maj 2019 Tirane/Konference “Vleresimi dhe menaxhimi I urgjencave mjekesore”. 509
10 maj 2019 Tiranë “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste te Shqiperise dhe Kosoves” 1463
10 maj 2019, Tirane. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 426
10 maj 2019 Fier/Trajnim. “Kujdesi Shendetesor paresor, risite dhe sfidat ne menaxhimin sa me te mire te pacienteve”. 403
10 maj 2019 Berat “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 379
8 Maj 2019 Lezhe, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 751
9 maj 2019 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 6 ”. 939
9 maj 2019, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 508
7 maj 2019, Berat /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 444
5 maj 2019 Berat “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 409
6 maj 2019 Elbasan/ Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 379
6 maj 2019 Korce / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 336
4 maj 2019 Permet. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 710
4 maj 2019 Gjirokaster “Konferenca IX Rajonale e Shendetit Publik” . 432
4 maj 2019 Korce / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 416
4 maj 2019 Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 428
4 maj 2019 Sarande/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 359
4 maj 2019 Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 331
4 maj 2019 Korce " Antitrupat monoklonale ". 349
4 maj 2019 Durres/ Konference“Diagnoza dhe Menaxhimi i sinkopit bazuar ne udherrefyes”. 303
4 maj 2019 Puke “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 319
4 maj 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma komplekse, psikiatria dhe terapia me EMDR”. 750
3 Maj 2019 Elbasan, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 908
3 maj 2019, Tirane, Konference “International congress: Advances in obsetrics gynecology and ultrasound”. 258
2 maj 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 423
2 maj 2019 Durres / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 430
2 maj 2019 Korce /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 329
30 Prill 2019 Fier , “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 850
01-31 Maj 2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Permiresimi i cilesise se sherbimit ne nivelin mami/infermiere 158
28 prill 2019 Maqellare/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 331
30 prill 2019/ Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne kujdesin shendetesor paresor” 542
27 prill 2019 Tirane / Trajnim ” Ekzaminimi i gjirit me ultratingull”. 509
27 prill 2019 Tirane, “Konferenca e 1re e Qendrave Shendetesore ne Specialitete”. 480
27 prill 2019 Durres/ Trajnim “Hepatiti kronik D” 479
27 prill 2019 , Durres / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 450
27 prill 2019 Tirane “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 750
26 prill 2019 Tirane/Trajnim “Studimi i prevalences se infeksioneve spitalore ne kujdesin shendetesor dhe perdorimin e antibiotikeve ne spitalet e kujdesit shendetesor” . 735
26 prill 2019 Peshkopi/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 339
25 prill 2019,Tirane/ Seminar “Stroku, faktoret e riskut dhe sfidat e trajnimit te tij”. 854
23 prill 2019 Durres, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 921
22 prill 2019 Kruje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 399
22 prill 2019/ Trajnim “Trajnim multidisiplinar mbi Kujdesin Paliativ” 384
21 prill 2019 Gjirokaster/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 389
21 prill 2019 Sarande “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 308
20 prill 2019 Tepelene “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 314
20 prill 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 296
20 prill 2019 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1266
20 prill 2019 Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 375
19 prill 2019/ Trajnim “Trajnim multidisiplinar mbi Kujdesin Paliativ” 1149
19 prill 2019, Berat /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 337
19 prill 2019 Sarande/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 416
19 prill 2019 , Vlore / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 552
19 prill 2019 Durres / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 449
18 prill 2019,Tirane/ Seminar “Menaxhimi i pacientit pas kirurgjive te medha abdominale, nje sfide per pacientin dhe stafin”. 566
15 prill 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 455
15 prill 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Inegrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 516
15 prill 2019, Fier /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 318
14 prill 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 399
14 prill 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 407
13 Prill 2019 Trajnim “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 680
13 prill 2019 Tirane / Trajnim ” Ultrasoni abdominal per mjeket specialiste”. 383
13 prill 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 373
13 Prill 2019 Korce, Leksion “Hepatiti Kronik" 379
13 prill 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 354
13 Prill, Tirane Uorkshop “Impakti i sistemit nbeshtetes per diagnozen mjekesore ne alergologji.Alergjia molekulare, ditari elektronik” 503
13 Prill, Tirane “Konferenca Kombetare e Profesionisteve te Shendetesise 2” 863
13 prill 2019 Puke. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 620
13 prill 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 778
13 prill 2019 Maliq /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 382
12 prill 2019 Tirane / Konference “DSSH – Ditet e studimeve shqiptare 2019: Diagnozat dhe prognozat” 831
12 prill 2019, Trajnim “Kursi Klinik i teknikes Straight Wire”. 2053
11 prill 2018, Tirane / Konferenca “3rd International Conference in Human, Social and Applied Sciences – medicine Session ”. 269
10 prill 2019 Kavaje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 392
10 prill 2019 Tirane/Trajnim “Raportimi i semundjeve infektive sipas ligjit te ri te semundjeve infektive” . 406
9 Prill 2019 Berat, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 503
9 Prill 2019 Malesi e Madhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 367
8 prill 2019 Fier “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne kujdesin Shendetesor paresor” 251
7 prill 2019 Lushnje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 445
7 prill 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 558
6 Prill 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 493
6 prill 2019 Durres “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 490
6 prill 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 334
6 prill 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 430
6 prill 2019 Tirane / Uorkshop “Teknikat e reja kirurgjikale ne fushen e ortopedise, urologjise dhe gjinekologjise. Eksperienca e kirurgjise italiane” 320
6 prill 2019 Tirane/Trajnim/ “Diagnoza, menaxhimi dhe parandalimi i infeksioneve seksualishte te transmetueshme” 313
6 prill 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 504
5 prill 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 451
5 prill 2019 Trajnim “Implanto–Proteza , hand-on & Clinical Course” 257
3 Prill 2019 Lushnje, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 554
3 prill 2019 Permet “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 372
1 prill 2019 QSH Arras / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 250
31 mars 2019 Sarande “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 341
30 mars 2019 Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 433
30 mars 2019/ Vlore /Konference “Integrimi i evidencave te kerkimit shkencor ne permiresimin e kujdeseve infermierore”. 1570
30 mars 2019 Fushe Arrez, Puke / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 306
30 mars 2019 Tepelene “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 332
30 mars 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 800
30 mars 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 363
29 mars 2019/ Tirane ”Menagment of Digestive Diseases” 470
29 mars 2019 Tirane, “EASD Postgraduate Course on Clinical Diabetes and its Complications”. 524
29 mars 2019, Fier /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 437
29 mars 2019 , Korce / Uorkshop “Dhimbja kronike” 381
28 mars 2019 , Tirane / Uorkshop “Dhimbja kronike” 603
28 mars 2019,Tirane/ Konference “Terapia renale zevendesuese, sfidat per te ardhmen”. 605
27 mars 2019 Tirane "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 512
27 mars 2019 Tirane / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 531
27 mars 2019 Korce/ Trajnim “Perditesime ne menaxhimin e semundjeve kronike te sistemit Kardio-Respirator” 340
27 mars 2019 QSH Kala e Dodes, Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 253
26 mars 2019 QSH Lure, Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 262
25 mars 2019,Tirane/ Konference “Roli i infermieres ne menaxhimin dhe edukimin e pacienteve me semundje kronike te veshkave”. 476
23 mars 2019 Rreshen. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre” 504
23 Mars 2019/Korçe/Trajnim: "Antitrupat monoklonale" 402
23 mars 2019 Fier / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 408
23 mars 2019, Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 332
22 mars 2019 “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste”. 744
22 mars 2019 Lac, Kurbin / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 331
22 mars 2019 Trajnim “Mikroendodoncia ekselente”. 451
21 Mars 2019/ Martanesh, Bulqize/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Martanesh, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 407
21 mars 2019, Lushnje "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 338
20 mars 2019 QSH Zall - Dardhe & Zall - Rec 2019 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 388
19 Mars 2019 Kukes, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 460
19 Mars 2019 Vlore, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 575
18 Mars 2019/ Aranitas/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Aranitas , "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 431
17 mars 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 384
16 mars 2019 Korce. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 584
16 mars 2019 Elbasan / Trajnim “Gabimet e mundeshme ne procesin e terapise farmakologjike. Pergjegjesite infermieristike” 413
16 mars 2019 , Peqin / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 426
16 mars 2019 Fier / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 424
16 mars 2019 Tirane/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 607
16 mars 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 410
16 mars 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 580
15 mars 2019, Kavaje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 370
12 Mars 2019 Korce, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 433
12 mars 2019 Shkoder, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 566
10 mars 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 345
9 Mars 2019 / Workshop: "Sesione pune per ofrimin e sherbimeve ne Qendren e Menaxhimit te Krizes ne Rastet e Dhunes Seksuale" 655
9 mars 2019 Pogradec,/ Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 383
9 mars Fier, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 433
8 Mars 2019 / Trajnim: "Trajnim mbi Kirurgjine Implantare" 534
8 mars 2019 Trajnim “First Steps ne Ortodoncine Fikse”. 346
8 Mars 2019/ Ostren dhe Trebisht/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Ostren dhe Trebisht/ "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 399
8 mars 2019, Kavaje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 363
7 Mars 2019 Diber, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 393
7 mars Berat, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 435
6 Mars 2019/ Suç, Burrel/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Suç, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 335
6 mars 2019 Vlore /Seminar “Detresi dhe inkopetenca respiratore te femijet dhe infeksionet e perseritura urinare “ 282
5 mars Elbasan, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 491
5 Mars 2018 Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes se QSH nr 3 Fier lidhur me Menaxhimin e Hipertensionit Arterial nga ekipi i mjekeve te familjes” 259
4 Mars 2019/ Dermenas, Fier/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Dermenas, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 416
4 mars 2019 Lushnje “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH” 416
4 Mars 2019 Gjirokaster, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 387
3 mars 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 353
2 mars 2019 Tirane, “Trajnim i klasit me bashkekohor per nderhyrjet ne mushkeri me ane te metodes VATS (Video Assisted Thoracoscopic Surgery)” 269
2 mars 2019 Lushnje. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 607
2 mars 2019 , Pogradec / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 424
2 mars Sarande, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 370
2 mars ne vazhdim 2019 Tirane, “Infermiere/Mami dhe roli i tyre per te permbushur nevojat fizike, emocionale dhe patologjike te nje nene gjate gjithe shtatezanise ne lindje dhe pas lindjes 70
2 mars 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 754
2 Mars 2019 Has, Kukes / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 352
1 Mars 2019, Durres, Konference "Ekografia Prenatale e Javes 11 - 13.6 IOTA, IETA" 413
1 mars 2019 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 1272
1 mars 2019 QSH Golem Lushnje / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 266
1 mars 2019 QSH Kurjan 2019 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 288
1 Mars 2019/ Burrel/ Trajnim: "Rritja e rolit te infermierit nepermjet trajnimit ne vendin e punes ne Kujdesin Shendetesor Spitalor" 354
28 Shkurt 2019, Tirane Konference "Kirurgjia mini invazive ne oftamologji" 476
28 Shkurt 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 471
28 shkurt 2019 Fier / Trajnim “Aftesim e ngritje etiko-profesionale ne Infermieret e Spitalit Rajonal Fier “ 266
28 Shkurt 2019 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 533
28 shkurt Durres, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 425
27 shkurt 2019, Lushnje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 437
27 Shkurt 2019/ Dushk, Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 362
27 Shkurt 2019/ Shkoder/Konference/ " Perditesime ne menaxhimin e semundjeve kronike te sistemit Kardio - Respirator" 425
26 Shkurt 2019/ Kolonje Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 343
26 shkurt, Shkoder 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 410
25 Shkurt 2019 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 534
25 Shkurt 2019, Tirane/ Trajnim ne vendin e punes / "Zbatimi korrekt i teknikave infermierore ne parandalimin e infeksioneve spitalore si mjet per rritjen e sigurise se pacienteve ne spitale" 358
24 Shkurt 2019 / Kavaje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 391
23 shkurt 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 933
23 Shkurt 2019/ Tirane / Konference/ " Problematikat e frymemarrjes gjate gjumit - Nje perqasje multidisiplinare" 416
23 Shkurt 2019 Vlore / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 539
22 Shkurt 2019 Brataj, Vlore / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 345
22 Shkurt 2019 / Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 361
20 shkurt 2019 QSH Mbrostar / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 266
21 shkurt 2019 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 614
16 shkurt 2019 Fier. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 618
16 shkurt 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 381
16 shkurt 2019 Durres / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 752
15 shkurt 2019, Erseke /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 348
15 shkurt 2019 Rreshen / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 384
Shkurt – dhjetor 2019, Mirdite/Trajnim“Edukimi ne bashkim per stafin mjekesor te Spitalit Bashkiak, Mirdite ”. 66
14 Shkurt 2019 / Leksion:"BLSD-PBLSD:Udhezimet 2015" 329
14 shkurt 2019 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 567
14 Shkurt 2019 / Leksion:"Terapia e buzeqeshjes. Efektiviteti dhe aplikimi ne kontekstin e kujdesit" 325
14 Shkurt 2019 / Leksion: "Disfagia: Kur gelltitja behet e veshtire" 321
14 Shkurt 2019 / Leksion:"Stresi i lidhur me punen" 322
14 Shkurt 2019 / Leksion:"BLSD-PBLSD:Udhezimet 2015" Noduli i Tiroides 320
11 shkurt 2019 QSH Zharrez / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 264
10 shkurt 2019 Tropoje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 314
9 shkurt 2019 Kukes / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 374
9 shkurt 2019, Tirane/ Kongresi“Konferenca 1-re Rajonale e Geriatrise dhe Gerontologjise". 1182
9 shkurt 2019 , Librazhd / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 409
9 shkurt 2019 Gramsh. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 380
9 shkurt 2019 Fushe - Kruje/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 408
8 shkurt 2019 Tropoje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 318
8 shkurt 2019, Bilisht /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 403
7 shkurt 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 619
5 shkurt 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 392
4 shkurt 2019 / Perditesim per protokollet dhe standartet e terapise Antiretrovirale” 330
2 shkurt 2019 Rubik/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 406
2 shkurt 2019 Sarande/Konference “Osteoporoza dhe osteoartriti ne shendetin kockor”. 422
2 shkurt 2019, Trajnim “Trajtimi i malokluzionit te klasave te II-ta dhe te III-ta”. 346
2 shkurt 2019 , Fier / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 369
1 shkurt 2019, Pogradec /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 411
31 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 540
29 janar 2019 / Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1027
29 janar 2019 QSH Fier nr 3 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 262
26 janar 2019 Tirane, Konference: “Perqasja Multi-Specialistike ne semundjet kardiake”. 1631
26 janar 2019, “Trajtimi i rasteve te urgjences ne momentet e kalimit ne akt, te ankthit dhe formacioneve te tjera te pavetedijeshme tek te rrriturit dhe femijet ”. 501
26 janar 2019 Kruje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 437
25 janar 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 415
25 janar 2019 QSH Muhurr Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 266
24 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 456
19 janar 2019 Shkoder “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 535
19 janar 2019 Berzhite,Tirane / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 405
18 janar 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 606
17 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 482
17 janar 2019 QSH Kuman / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 260
11 janar 2019 QSH Burrel / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 277
Gjate 2019 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 281
29 dhjetor 2018 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 548
29 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 526
28 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 518
28 dhjetor 2018, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 640
28 dhjetor QSH Perondi 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 908
28 dhjetor 2018 Konference/ Psikiatria e femijeve dhe adoleshenteve: Sfidat dhe Reflektime 653
26 dhjetor 2018, “Inovacionet ne shkencat mjekesore”. 805
27 dhjetor 2018,Tirane/ Konference “Vleresimi i kolikes abdominale ne urgjence”. 839
23 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 657
22 dhjetor Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 542
22 dhjetor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik 1538
22 dhjetor 2018 Gjirokaster “Konferenca VIII Rajonale e Shendetit Publik” . 422
22 dhjetor 2018, Baldushk/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 617
22 dhjetor 2018 Gjirokaster / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 496
22 dhjetor 2018 Fier / Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 783
22 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 786
22 dhjetor 2018 Korce: “Menaxhimi i urgjencave ne Obsetrike dhe Gjinekologji”. 537
21 dhjetor 2018 Elbasan/ Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 695
21 dhjetor 2018,Tirane/Konference“Ku mbaron ortodoncia dhe ku fillon kirurgjia ortodontike”. 359
21 dhjetor 2017 Durres ”Rritja e kapaciteteve te stafit shendetesor mbi aspektet e akreditimit te QSH -se si dhe perditesimi i njohurive mbi diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike” 508
21 dhjetor 2018 Tirane/Trajnim “Survejanca e gripit, SARI dhe prezantimi i planit te pergjigjes ndaj pandemive” . 767
21 dhjetor Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 456
21 dhjetor 2018, “Konferenca e 8 e Reumatologjise Shqiptare”. 272
21 dhjetor 2018, Tirane / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 718
21 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 663
19 dhjetor 2018 Vlore “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 718
19 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1355
18 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1107
18 dhjetor 2018, Tirane me transmetim ne Kukes, Shkoder, Lezhe, Durres, Elbasan, Fier, Vlore, Korce, Berat, Gjirokaster “Ne sherbim te ngritjes profesionale te farmacisteve” 659
18 dhjetor 2018 Durres/ Trajnim “Zbatimi i Protokolleve mjekesore dhe te performances vendimtar ne uljen e riskut te pacientit ,nepermjet programeve SAFTY ne praktiken mjekesore” 510
17 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1216
17 dhjetor 2018 Tirane “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 935
17 dhjetor 2018/ Trajnim “Patologjite gjinekologjike me te shpeshta ne primar dhe egzaminimi pelvik” 366
16 dhjetor 2018, Berat. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 341
15 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 593
15 dhjetor Tirane, 2018 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. 3074
15 dhjetor 2018 Konference“Te rejat ne menaxhimin e semundjes valvulare ne zemer”. 297
15 dhjetor 2018, Tirane/Konference “100% dhurim vullnetar per gjak te sigurt 391
15 dhjetor 2018 Tirane / ” Sindromi ethor, diagnoza dhe menaxhimi 547
15 dhjetor 2018 Vlore / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve spitalore “ 388
15 dhjetor 2018 Berat / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 406
15 dhjetor 2018/ Trajnim “Probleme te zakonshme te veshit , te syrit ne kujdes primar dhe ekzaminimi neurologjik” 466
15 dhjetor 2018, Tirane. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 490
15 dhjetor 2018 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 422
15 dhjetor 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare" 859
15 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Aktualitete per Imunoficencat primare ne Shqiperi” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT 350
15 dhjetor 2018 Puke,” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”. 393
15 dhjetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1022
14 dhjetor 2018 Elbasan, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 606
14 dhjetor 2018 Tirane “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 467
14 dhjetor QSH Kozare, Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 322
14 dhjetor 2018, Konference “Kurs i dyte i ekografise ne praktiken klinike” Fokus mbi ekografine abdominale 408
14 dhjetor 2018 leksion ”Kanceri kolo-rektal”. 436
14 dhjetor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 449
13 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 359
12 dhjetor 2018 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 308
12 dhjetor 2018 Tirane Trajnim per Trajneret / PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 354
12 dhjetor 2018/ qsh Otllak Berat/Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 295
11 dhjetor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 694
11 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 722
11 dhjetor 2018, Tirane “Ne sherbim te ngritjes profesionale te farmacisteve” 561
10 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 378
10 dhjetor 2018, “Terapite alternative per depresionin duke perfshire intervenimet elektronike dhe ndikimin e dietes dhe ushqyerjes ne simptomat e depresionit 314
9 dhjetor 2018 , Lushnje / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 577
8 dhjetor 2018 , Pogradec / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 510
8 dhjetor 2018, Shkoder / “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal” 311
8 Dhjetor 2018/ Peshkopi, Diber/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Peshkopi, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 262
8 dhjetor 2018 Tirane ”Metodat bashkekohore ne trajtimin e pacienteve me insuficence kardiake”. 332
8 dhjetor 2018, Lushnje / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 472
8 dhjetor 2018 Has / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 330
7 dhjetor,2018 "Ankorimi skeletik ne ortodonci:Protokolle dhe mundesi te reja terapeutike" 1160
7 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 538
7 dhjetor 2018, Tirane / “Te njohim dhe te interpretojme EKG ne urgjence”. 454
7 dhjetor 2018 Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 549
7 dhjetor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 619
7 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 667
7 dhjetor, 2018 Tirane / Trajnim “Hipertensioni dhe Kriza Hipertensive ” 1732
7 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1908
7 dhjetor 2018 Has / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 440
6 dhjetor 2018, Trajnim « International 6th Course of Basic Microsurgical Traning 355
6 dhjetor 2018, Trajnim «Terapia e te folurit me femijet e vegjel me ulje te degjimit 305
6 dhjetor 2018, Trajnim « Kirurgjia eksperimentale dhe mikrokirurgjia ne eksperimentet mbi kafshet dhe ne trajnimin kirurgjikal “ 344
4 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 818
4 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 887
3 dhjetor 2018/Q.SH. Specialiteteve Nr.3/ Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 883
3 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Vleresim Bio-Psiko-Social i aftesise se kufizuar dhe rolet e pergjegjesiste e stafit qe perfshihet ne rrjetin e vleresimit te aftesive te kufizuar” 267
3 dhjetor 2018 Lac, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 561
3 dhjetor 2018, Trajnim « International 6th Course of Basic Microsurgical Traning 325
1 dhjetor 2018 / Sarande/Trajnim “Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave të pacientëve. Parandalimi i vuajtjeve dhe përmirësimi i gjendjes së tyre me anë të Komunikimit Terapeutik” 561
1 dhjetor 2018 Fushe-Kruje/ Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 633
1 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 322
1 dhjetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 507
1 dhjetor 2018 ,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 563
1 dhjetor 2018 , QSH Sinje “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 451
1 dhjetor 2018 , Tirane / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 573
1 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 422
29 nentor – 29 dhjetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1187
25 nentor – 25 dhjetor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1023
17, 18, 24, 25 Nentor 1,2,8,9 Dhjetor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1159
25 – 26 nentor 2018 Peshkopi /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 519
24 - 25 nentor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1477
24 – 25 nentor 2018 Peshkopi /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 441
24 nentor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 824
24 nentor 2018 Korce ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 520
24 nentor 2018, Kamez / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 586
24 nentor 2018 QSH Sinje/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 539
23, 24, 25 nentor 2018 Konferencë ” Konferenca e X Ndërkombetare në Specialitete ”. 2070
23 – 24 nentor 2018 Konferencë ” 3rd International Conference on Applied Biotechnology – “Medical Biotechnology”. 1533
23 - 24 nentor 2018 Tirane/ “Ortodontia e pacientit ne rritje” 809
23 nentor 2018 / Konference « Farmacisti dhe pacienti : Sistemi muskulo-skeletik» 944
23 nentor 2018 Tirane/Trajnim “Survejanca e gripit, SARI dhe prezantimi i planit te pergjigjes ndaj pandemive” . 865
22 nentor, 13 dhjetor 2018, 25 janar, 22 shkurt, 15 mars 2019 / Trajnim “Trajnime per stafin e Qendres Shëndetësore ABC” 1021
22, 23, 26 nentor 2018 Leksion“Kanceri i Pulmonit dhe UNE, Tipe te ndryshme, rrugetime te ndryshme” 618
22 nentor – 22 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 622
22 nentor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 508
20 nentor – 20 dhjetor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1484
20 - 22 nentor 2018, “Elektrokardiograma. Kryerja dhe interpretimi ne praktiken klinike 284
20-21 nentor 2018, Konference “ Cikli i frankofonise mjekesore, Perditesim ne Heaptologji » 774
19 – 27 nentor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 888
17 nentor 2018 Tirane/ Trajnim “Zhvillime te reja ne fushen e crregullimeve psikologjike dhe mendore. Kontributi i terapise EMDR”. 1054
18 nentor 2018, Berat. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 486
17, 24 Nentor, 3 dhjetor 2018 Tirane/Konference: “Trajnim mbi sistemin kardiovascular. Fokusi mbi hipertensionin”. 1209
17 – 18 nentor 2018 Puke / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 501
17 nentor 2018 , Berat “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 488
17 – 18 nentor 2018, Berat /Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 440
17 nentor 2018 , Fier / Trajnim “Hipertensioni arterial” 486
17 nentor 2018 Berat/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 404
17 - 18 nentor 2018 /Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 642
16 nentor – 16 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1262
15 – 17 nentor 2018,Tirane/ Konference “Kongresi i IV Nderkombetar i Mjekesise Multidisiplinare”. 1586
15 nentor 2018 Fan , Mirdite “Higjena e duarve tek operatoret shendetesor” 490
14 nentor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 438
14 nentor 2018 Tirane, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 388
14 dhe 15 nentor (perseritje 21-22 nentor, 12-13, 19-20 dhjetor) 2018 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin hepatitet Virusale”. 525
12, 13 nentor Burrel, 16, 17, 22 nentor Peshkopi, 23 nentor Bulqize, 26, 27 nentor Mallakaster, 3, 5, 7 dhjetor Fier, 11, 13, 14 dhjetor Lushnje 2018 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 398
10 – 11 nentor 2018 QSH nr 2 Vlore / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 823
10-11 nentor 2018 Tirane/Konference: “Konferenca Rajonale e Dhimbjes”. 437
10 nentor 2018 , Shkoder / Trajnim “Hipertensioni arterial” 650
10 nentor 2018 , Berat / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 353
10 nentor 2018 Puke,” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”. 382
8 nentor 2018, Konference “ Perditesim mbi trajnimet me injeksione intravenale me anti-VEGF ne semundjet retinale ” 1236
9, 10, 16, 17 nentor 2018 Diber “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH” 339
9 nentor Spitali Skrapar, 16 nentor Spitali Berat, 23 nentor QSH Ura Vajgurore, 30 nentor QSH Cukalat dhe Poshnje 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave 404
9 nentor 2018 Konferenca e XV e Anestezise dhe Reanimacionit 287
8 - 10 nentor 2018 Konference “Kongresi i 2 Fakultetit te Mjekesise Dentare “Qasje te reja interdisiplinare ne rehabilitimin oral dhe te pergjithshem”, “Sfidat ne rehabilitimin e kavitetit oral”, “Sfidat ne kirurgjine stomatologjike”, “Sfidat ne terapin 1548
5 – 6 nentor 2018, “Kongresi i XIII i Shoqates Shqiptare te Hematologjise”. 391
5 nentor 2018, Tirane/ Kongresi“Teknikat vleresuese dhe rehabilituese te skolizes". 352
3 – 4 nentor 2018 QSH Erseke / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 625
3, 4, 10, 11 nentor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1686
3 –4 nentor 2018, Kruje/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 781
3 – 4 nentor 2018, Tirane/ Kongresi“Konferenca Ballkanike e Shkencave Mjekesore Teknike". 397
3 nentor 2018 Gjirokaster “Sebashku per sherbimin shendetesor spitalor ne komunitet ” . 367
3 nentor 2018 Lezhe ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 329
3 nentor 2018 (6 fundjava) Trajnim ” Ultrasoni abdominal per mjeket specialiste”. 385
2 nentor 2018, Konference “ Shendeti ne moshen e trete. Parandalimi dhe kujdesi” 671
2 – 3 nentor 2018 Tirane,Trajnim “Proceset e Infermieristikes dhe menaxhimi i pacienteve ne raste te veshtira” 362
31 tetor 2018,Tirane/ Leksion “Kujdesi Infermieror ne rehabilitimin respirator dhe fizik te pacientit”. 370
30 tetor – 30 nentor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 828
30 tetor – 9 nentor 2018, /Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 328
29 – 30 tetor 2018 Tirane,Trajnim “Proceset e Infermieristikes dhe menaxhimi i pacienteve ne raste te veshtira”. 2527
27 – 28 tetor 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1644
27 tetor 2018 Tirane/Konference “Edukimi ne vazhdim, sfide per profesionistet e kujdesit ne vendin tone”. 1620
27 tetor 2018, Tirane / “Konferenca e 3 Kombetare e Urgjences Mjekesore: Sfida vazhdon”. 357
27 tetor 2018, Shkoder "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 385
27 tetor 2018 Berat/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 394
26 - 27 tetor 2018 QSH Vore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 523
26-27 tetor 2018, Konference “Konferenca e 18 kombetare e ORL dhe kirurgjise Koke - Qafe” 361
26-27 tetor 2018 Tiranë/Konference “Konferenca e 26 Kirurgjikale Shqiptare “ 1503
26 tetor 2018 / Trajnim “Prezantim i pergjithshem mbi semundjet. Skizofrenia, crregullimet afektive, komorbiteti dhe abuzimi me substancat” 367
25-26 tetor 2018 Tiranë, Seminar “Crregullimet e levizjes” 403
25 – 26 tetor, 8 - 9 nentor 2018 Tirane, Elbasan, Shkoder / Trajnim / “Shprehite baze ne punen me rastet e problemeve te shendetit mendor”. 324
25 – 26 tetor 2018, Tirane “Se bashku per mjekesine , se bashku per pacientin.” 430
25 tetor 2018,Tirane/ Konference “Konferenca mjekesore e kardiokirurgjise”. 1941
23 – 25 - 30 tetor dhe 1 nentor 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 989
23 - 25 tetor 2018 “Sfidat e Shendetit mendor. Sfidat e shendetit mendor. Shtepite e mbeshtetura dhe qendrat komunitare”. 354
20 – 21 tetor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1067
20 - 21 tetor 2018 QSH Proptisht, Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 506
20 – 21 tetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 784
20 tetor 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 727
20 tetor 2018, Tirane "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) " 343
20 tetor 2018 Korce / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 500
20 tetor 2018, Berat / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 499
20 tetor 2018, Durres Trajnim “Dhimbja kronike". 581
19 – 20 tetor 2018 Durres: “Leksione mbi perditesimin e njohurive, problematikave mjekesore, semundshmerise kronike dhe akute ne sherbim te diagnostikimit dhe trajtimit sa me efikas nga mjeku i familjes”. 700
19 tetor 2018 , Tirane / Leksion “Ekzaminimi Doppler ne mjekesine materno - fetale” 327
15 tetor – 15 nentor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1034
13 – 14 tetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1448
13 – 14 tetor 2018 QSH Vau i Dejes / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 522
12 – 13 tetor 2018 Tirane / Konference “Kongresi i 6-te Mbareshqipetar i Stomatologjise 1538
12 tetor Spitali Skrapar, 19, 26 tetor QSH Polican 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 488
12 tetor 2018 Tirane ”Implementimi ne praktiken klinike te metodave me te avancuara teknike dhe mjekesore ne trajtimin e pacienteve me Insuficence kardiake”. 346
12 tetor 2018, Konference « Depistimi neonatal i degjimit dhe projekti EUSCREEN» 324
12 tetor 2018 Tiranë/ Trajnim “Menaxhimi i krizes ne Shendet mendor.” 330
13 tetor 2018 Konference Shkencore “Alergjia nga Hymenopteret”. 896
11 –12 tetor 2018, Lac/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 544
10 tetor – 10 nentor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 670
10 tetor 2018, Konference: “Ndërhyrja e hershme në psikiatri”. 295
09 - 10 tetor 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv” 655
6 tetor 2018 Tirane/ “Harmonia ne Bio-Estetike dhe funkdion me anen e fasetave dentare” 1139
6 tetor 2018 Tirane/ Trajnim “Parimet baze te nje trajnimi cilesor” 597
6 – 7 tetor 2018, “Te jetosh me Semundjen renale kronike”. 332
05 – 06 tetor 2018 Tirane/ Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 688
5 – 6 tetor 2018 Tiranë/Konference “Kujdesi gjate shtatezanise dhe lindjes”. 424
5 tetor 2018, QSH Zall-Herr/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 460
4 – 5 tetor 2018 Shkoder “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 680
5, 12, 19, 26 tetor 2018 ”Njohja dhe perballja e personelit me raste te ndryshme klinike dhe sfidat qe paraqesin”. 339
30 shtator – 30 tetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 944
29 – 30 shtator 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 922
29 – 30 shtator 2018 Kukes /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 483
29 shtator 2018 , Gramsh / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 545
27 shtator 2018,Tirane/ Konference “Kanceri i gjirit. Perqasje multidisiplinare”. 957
25 shtator Kavaje (Rrogozhine), 5 tetor Durres, 13 tetor Peqin, 18 tetor Librazhd, 31 tetor Cerrik, 9 nentor Elbasan 2018. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre” 887
28 shtator 2018 “Urgjencat Mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 359
25 shtator – 25 dhjetor 2018 / Online “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ” 534
24 shtator 2018 Elbasan/Seminar “Koncepte te ritualit te kures” 545
22 – 23 shtator 2018 Tirane/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1043
22 shtator Pogradec, 23 shtator Devoll, 24 – 25 shtator Librazhd 2018 “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 480
22 – 23 shtator 2018, Kukes/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 473
22 – 23 shtator 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1810
22 shtator 2018 Sarande “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 581
22 shtator 2018 , Elbasan / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 503
21 shtator 2018,Tirane/ Konference “Kujdesi Infermieror ne menaxhimin e pacienteve me patologji te sistemit kardio-vaskular”. 673
21 – 22 shtator 2018 Seminar “A jane teorite seksuale te femijes ende aktuale ” 396
21 – 28 shtator 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 548
21 shtator 2018, “Menaxhimi i infeksioneve fungiale dhe bakteriale ne te semuret me malinjitete hematologjike”. 511
15-16 Shtator 2018 Bilisht/ Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 538
17 shtator 2018 Vlore /Seminar “Dhimbja e gjoksit dhe dhimbja akute e barkut ne moshat pediatrike “ 466
15 shtator 2018 , Tirane / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 629
10, 12, 19, 21 shtator 2018 Tirane,Trajnim “1. Kujdesi Infermieror per gra shtatezena dhe lohona 2. Shenjat Vitale 3. Procedurat Infermierore 4. Te udhehequrit dhe komunikimi”. 587
12 shtator 2018 Vlore “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 416
08 - 09 Shtator 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 702
8, 9, 10, 11, 12 shtator 2018 Durres/Trajnim. “Perditesimi i njohurive obsetrikale per asistimin e mamive gjate procesit te lindjes”. 437
30 gusht – 30 shtator 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1168
28 - 29 gusht 2018, Tirane/ “Strategjite e menaxhimit te stresit” 892
27 gusht – 27 shtator 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1092
24 gusht 2018, Mallakaster Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 539
18, 25 gusht 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 532
18 gusht 2018 , Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 539
15 gusht – 15 shtator 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 938
11, 18 gusht 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 505
11 – 12 gusht 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 600
11 gusht 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 468
10 - 11 gusht 2018, Berat /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 527
4 – 5 gusht 2018 Pogradec /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 566
3 - 4 gusht 2018, Berat /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 515
30 Korrik 2018, Durres /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 942
29 korrik 2018 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 477
28 - 29 korrik 2018 Golem/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 560
28 korrik 2018 Elbasan/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 441
28 korrik 2018 , Lushnje “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 436
28 korrik 2018 Vlore/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 491
28 korrik 2018, Lushnje/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 489
26 Korrik 2018/ Tirane/ Konference : "Sfidat e diagnozes se noduseve tiroidene" 1096
25 korrik 2018 Tirane / “Insuficenca kardiake akute e dekompensuar. Nderhyrjet ne kohe” 670
21 – 22 korrik 2018 Erseke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 499
21 - 22 korrik 2018, Vlore /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 601
21 korrik 2018 , Elbasan / Uorkshop “Dhimbja kronike” 448
18-19 Korrik 2018, Fier “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 739
13,20,25 Korrik 2018 /Tirane/ Seminar/ "Kujdesi infermieror per gruan para konceptimit, gjate shtatzanise, procesit te lindjes dhe pas saj. Kujdesi infermieror per te porsalindurin dhe edukimi i nenes per kujdesin jashte spitalit" 717
13 korrik 2018, Konference “Dita Boterore e Trurit : Ajer i paster per shendetin e trurit” 535
12-13 Korrik 2018, Elbasan “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 605
14-15 Korrik 2018 /Burrel/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 463
19 Korrik 2018, Vlore /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 674
16 Korrik 2018, Berat /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 527
17 - 18 korrik 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 492
13 Korrik 2018, Elbasan/Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 508
12 Korrik 2018, Pogradec /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 468
7 Korrik 2018 Lushnje/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 508
:9-10 Korrik;12-13 Korrik;16-17 Korrik;19-20 korrik; 23-24 Korrik; 26-27 Korrik; 30-31 Korrik; 2-3 Gusht 2018/Durres/Trajnim: "Rritja e kapaciteteve te stafeve shendetesore ne identifikimin e hershem te aftesise se kufizuar ne moshat feminore. 606
7-8 Korrik 2018, Vlore “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 782
5 Korrik 2018/ Seminar:" Rendesia e semundjeve kardiovaskulare, endokrine dhe semundjeve te mushkrive, roli dhe rendesia kyç e mjekut te familjes ne diagnostikim trajtim dhe ndjekjen e tyre." 594
14 qershor 2018 , Lushnje / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 458
30 Qershor 2018/Trajnim : "PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orjentimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre." 468
9-10; 16-17;31 Maj 2018/Trajnim: "Kujdesi infermieror per shokun anafilaktik dhe per te semuret kronike;strukturat dhe mjekimi i plageve" 437
11,12,13,24,25,26 Maj; 22,23,24 Qershor; 14 korrik 2018/ Workshop: "Kurs Teoriko - Praktik Protetika Fikse 2018" 466
30 Maj 2018/Workshop: " Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj problematikave me te hasura ne Sherbimin e Maternitetit te Spitalit te Durresit" 367
Nentor 2017 - Prill 2018/ Trajnim : "Grup rishikimi ndermjet infermiereve te QSH Frakull lidhur me "Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve, sipas kontrates individuale." 469
10-14 Shtator 2018/Korçe/ Trajnim : Lidershipi Transformues: Fuqizimi i infermiereve ne Kujdesin Paliativ, me qellim rritjen e cilesise se kujdesit ndaj pacienteve me probleme komplekse, semundje jetekercenuese dhe familjareve te tyre. 538
7 - 8 korrik 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1580
7 korrik 2018 , Fier / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 693
7-8 Korrik 2018/ Vlore/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 518
4-6 Korrik 2018/ Tirane/ Fakulteti i Mjekesise/Trajnim: "Dementia Master Classes 2: Interproffesional Dementia Management" 696
30 qershor 2018 Fier/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 497
30 qershor 2018, Fier/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 577
30 qershor - 1 korrik 2018 Puke/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 525
30 qershor 2018 / Elbasan/Seminar "Vleresimi i pacientit me alterime te gjendjes se ndergjegjes" 703
30 qershor 2018 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 414
28 qershor 2018,Tirane/ Konference “Gabimet pre-analitike ne laboratorin klinik dhe strategjite per minimizimin e tyre”. 1676
23 - 24 qershor 2018 Kukes/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 542
23 - 24 qershor 2018, Gjirokaster /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 498
23 – 24 qershor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1326
23 qershor 2018 Tiranë/Trajnim. “Ankthi ndaj shendetit dhe roli i psikologut e punonjesit social ne shendetin”. 729
23 qershor 2018 Vlore/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 498
23 qershor 2018, Durres/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 775
23 qershor 2018 , Fier “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 431
22, 23, 24 qershor 2018 Konference / Durres, “Menaxhim i avancuar i traumes”. 714
21 - 22 qershor 2018, Erseke /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 428
19, 21, 26, 28 qershor 2018 Tirane/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 498
19 qershor Tirane, 20 qershor Lezhe, 2018, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 499
18 – 25 qershor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 595
18 – 23 qershor 2018 , Tepelene / Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe ndjekja e integruar e femijeve 0-1 vjec dhe grave shtatezena” 854
17 – 18 qershor 2018 Bulqize / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 498
16 - 17 qershor 2018 Kukes / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 495
16 qershor 2018 Seminar“Te rejat ne menaxhimin e Insuficenses kardiake akute”. 484
16 qershor 2018 , Durres / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 595
16 qershor 2018 Vlore“Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 535
15, 16, 17 qershor 2018 Tirane/ Trajnim “Niveli i dyte i terapise EDMR”. 600
15 qershor – 15 korrik 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 516
14 qershor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 895
12 – 13 qershor Pogradec, 20 – 21 qershor Fier, 27 - 28 qershor Lezhe 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile” 587
13 - 14 Qershor 2018/Fier/Lezhe/ "Perqasja ndaj disa problemeve akute ne paresor" 411
12 qershor Fier, 22 qershor Korce, 29 qershor Diber, 5 korrik Tropoje, 12 korrik Shkoder, 20 korrik Gjirokaster, 27 korrik Berat 2018 / “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit 603
10 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 547
9 - 10 qershor 2018, Kavaje /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 629
9 – 10 qershor 2018 Puke/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 431
9 qershor 2018 , Elbasan / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 520
9 qershor 2018 , Fier / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 509
9 qershor 2018 Durres/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 491
8,9,14,15,16,21,22,23,28,29,30 qershor 5,6,7,12 korrik 2018 Shkoder “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe ripridhues” 1083
8 qershor 2018, Elbasan Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 737
8 qershor 2018 Sarande / “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise” 444
7 – 8 qershor 2018 Zall-Herr / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 456
7 qershor 2018 , Elbasan /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 1192
7 qershor 2018 Tirane “Permiresimi i kujdesit infermieror/mami per shendetin seksual dhe riprodhues”. 469
7 qershor 2018 , Tirane / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 598
5 – 7 qershor 2018, Delvine /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 480
3 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 485
2 – 3 qershor 2018 Erseke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 569
2 Qershor 2018/Konference/ Tirane/ "Sfidat ne kardiologjine klinike,2018" 429
2 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 433
2 qershor 2018, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1414
2 qershor 2018 , Durres / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 421
2 qershor 2018 Elbasan / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 511
2 qershor 2018 Seminar “Parnadalimi melanomes – mbrojtja efektive e shendetit tuaj”. 724
1 – 2 qershor 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 541
1 – 2 qershor 2018 Tirane . “Konferenca e I-re e Mjekut te pergjithshem dhe familjes se Shqiperise”. 1043
1 dhe 2 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca e dyte Shkencore Nderkombetare e Shkencave mjekesore” 633
31 maj – 2 qershor 2018 Tirane/Konference“Simpoziumi i dyte nderkombetar i ortodoncise”. 721
31 maj 2018 Tirane “Konferenca I-re per sigurine dhe shendetin ne pune. Shqiperia dhe Europa, prespektiva e integrimit normativ rregullator” 762
26 – 27 maj 2018 Tirane /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 779
28 – 29 maj 2018, Konference “Kurs i ekografise ne praktiken klinike” 494
27 maj 2018 Korce/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 468
26 maj 2018 Gjirokaster “Konferenca VII Rajonale e Shendetit Publik” . 480
26 maj 2018, Korce/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 464
26 maj 2018 , Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 445
26 maj 2018 , Elbasan /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 458
25 - 26 maj 2018 Tiranë/ Kongresi shkencor “Onkologjia Pulmonare ”. 359
26 Maj 2018/ Vlore /Seminar “Edukimi shendetesor dhe rritja e njohurive te personelit infermieror ne drejtim te permiresimit te cilesise se jetes se pacienteve me Skleroze Multiplesi dhe parandalimit te perkeqesimit te klinikes”. 2234
25 Maj 2018/Tirane/Trajnim: "Kursi klinik i Teknikes Straight Wire" 398
25-26 Maj 2018 Tirane ”Kongresi i VII-të kombëtar i Shoqatës Oftalmologjike Shqiptare ” 1106
25 dhe 26 maj 2018 Vranisht, Vlore / Trajnim “Mirerritja e femijes 0 – 6 vjec ne kujdesin shendetesor paresor” 416
25 maj 2018, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 492
24,25,26 maj / 31 maj, 1, 2 shkurt 2018 / Spitali Skrapar, Spitali Berat 2018/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 547
24 maj 2018, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 768
24 Maj 2018 ,Tiranë Konferencë “ Kirurgjia mini-invazive ne gjinekologji”. 1089
23, 30 maj dhe 6,13,20 qershor 2018 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 716
23 – 24 maj Shkoder, 30-31 maj Vlore 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 662
22,23,29,30 Maj dhe 05 Qershor 2018 Seminar "Seminar multitematik infermieri, mami 2018”. 886
21-22 Maj 2018 Shijak / Trajnim "Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik" 625
20 maj 2018, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 545
19 – 20 maj 2018 Durres/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 522
19 – 20 maj 2018, Sarande/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 524
19-20 Maj 2018 Shkoder "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 706
18-20 Maj 2018, Kavajë “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 543
18, 19, 25 maj 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 417
19 maj 2018, Durres/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 503
18 - 19 maj 2018 Burrel / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 455
18 maj 2018, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 529
18 maj 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 604
16-25 Maj 2018, Tiranë. “Menaxhimi i Traumave në aksidentet rrugore” 1042
16-17-18 Maj 2018 Shkoder , Trajnim “Edukimi në vazhdim në Spiatalin Rajonal Shkodër” 605
17 maj Lushnje, 18 maj Vlore 2018 Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 552
15-16 Maj 2018, Fier “Kompetenca profesionale dhe Lidershipi efektiv”. 636
15 Maj 2018 Leksion "Obstructiv sleep apnea (OSA- apnea gjatë gjumit)" 582
13 Maj 2018 Lezhë Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 497
13 Maj 2018, QSH Ndroq Tiranë. “Menaxhimi i Traumave në aksidentet rrugore” 724
12 – 13 maj 2018, Tirane/ Kongresi“Kujdesi Infermieror ne specialitete". 2956
13 Maj 2018 Korce /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 555
10-12 Maj 2018, Durres Kongres “Kongresi II-të Ndërkombëtar ne kujdesin prenatal,riprodhimin human dhe andrologji” 608
12 Maj , Durrës / Uorkshop “Sëmundja ulceroze gastroduodenale ne praktikën klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 659
12-13 Maj 2018, Rrëshen “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 468
12-13 Maj 2018, Tiranë Trajnim “Teknikat e dhënies se ndihmës së parë “ 747
11 Maj, 2018 Lushnje "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 553
10-11 Maj Tiranë Kongres “Infermieria dhe edukimi infermieror ne Shqipëri.” 748
11 – 12 maj 2018, “Transferenca nga Frojdi te Lacan-i ne kliniken me femijen dhe adoleshentin ”. 465
09-10 Maj DSHP Pukë, Trajnim“ Kujdesi Perinatal për nënën dhe fëmijën ”. 493
09 Maj, 2018 QSH Kamëz “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus”. 463
12 Maj 2018, Tirane “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 707
12 Maj, 2018 Korçë "Antikoagulantët e rinj dhe terapia e antitrombocitare" 553
8 Maj 2018 Malësi e Madhe "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 435
8 maj 2018 Tirane/Konference “Evidenca dhe praktika e sukesshme te sherbimeve te shendetit mendor” 476
10 Maj 2018 Tirane Konferencë “Nutricioni ne shëndet publik, intoleranca ushqimore, epigjenetika dhe nutricioni klinik” 633
8 maj 2018 Durres/ Workshop“Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj semundjeve me te hasura ne Sherbimin Pediatrik te Spitalit Durres”. 900
05 - 06 Maj 2018 Fan / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 743
5 maj 2018 Elbasan / Trajnim “Aspektet asistenciale te dhimbjes akute dhe kronike” 456
7 dhe 14 maj 2018 Tirane/ Trajnim “Trajnim Stafi Qendra Shendetesore ABC, Maj 2018” 507
5 maj 2018 Durres/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 455
5 maj 2018 Tiranë/Trajnim. “Ankthi ndaj shendetit dhe roli i psikologut e punonjesit social ne shendetin”. 440
5 maj 2018 Lushnje “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 426
5 maj 2018, Berat /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 444
5 maj 2018, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 596
5 maj 2018 Tirane / Konference “Kompetence ne estetike”. 2122
5 – 6 maj 2018, Fier /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 486
3 Maj 2018 Lezhe , “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 776
03 - 04 Maj 2018 Vlore / "Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik" 704
28-29 Prill 2018 /Sarande/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 640
2, 3 maj 2018 Seminar “Sinus Lift dhe teknikat moderne te implantologjise se avancuar 453
28 prill dhe 26 maj 2018/ Vlore /Seminar “Menaxhimi i mbetjeve spitalore dhe ndikimi i rreziqeve profesionale ne mireqenie”. 3450
28 prill 2018 , Durres / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 498
28 prill 2018 Puke Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 587
28 prill 2018 Kutalli/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 431
28 prill 2018, Corovode / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 452
19, 20, 24, 25 prill 2018 Tirane / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 611
27-28 Prill 2018 Kruje / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 702
25 prill – 25 maj 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1121
20 – 21 prill 2018 Elbasan /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 609
21 prill 2018 , Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 419
21-22 prill 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1469
21 prill 2018 QSH Kutalli / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 590
21- 22 prill 2018 Kukes / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 551
21 prill 2018 / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 644
24-25 prill 2018, Lushnje /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 683
27 prill 2018 Lushnje Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 742
20 – 21 prill 2018, Tirane Konference"First Course on Fetal Echocardiography" 698
20 prill 2018, Tirane / Konferenca e dyte Nderkombetare ne Shkencat e aplikuara dhe Ekonomi. “Sfidat e mjekesise laboratorike ne kohen e zhvillimit te vrullshem te teknologjise ”. 739
27, 28 prill 2018 Tirane/ Konference “Infermieria klinike, kirurgjikale dhe rehabilitimi” 979
18 prill Lac, 25 prill Korce 2018/ Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 827
18 prill 2018 Tirane “Diagnozat laboratorike ne Mikrobiologji” . 520
14 dhe 15 prill 2018 Peshkopi / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 675
14-15 prill 2018, Pogradec /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 618
14 prill 2018 Durres “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 629
12 – 13 prill 2018 Tirane “Konference e shkencave teknike rehabilituese dhe diagnostikuese. Sfidat dhe prespektiva”. 1609
12 – 13 prill 2018 Vlore “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 642
7 dhe 8 prill 2018 Tropoje / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 458
6, 7 prill / 18, 19 maj / 22, 23 qershor 2018 Tirane/ “Ortodontia e pacientit ne rritje” 506
5, 9, 12, 16 prill 2017 Thumane,Kruje/Trajnim “Semundjet me te shpeshta psikiatrike ne kujdesin primar " 472
4 prill 2018 Vlore “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 677
3 – 12 prill 2018, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 682
2 dhe 9 prill 2018 Rreshen / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 618
31 mars – 1 prill 2018 Tropoje / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 548
31 mars 2018 Tirane / Konference ”Konferenca e XIX Kombetare e Gastroenterohepatologjisë” 911
30 – 31 mars 2018 Korce /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 634
30, 31 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv 644
30 mars Elbasan, 3 prill Librazhd, 4 prill Prrenjas 2018, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 714
26,27,29,30 mars 2018 Tirane / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 2200
29, 30, 31 mars 2018, Tirane “Konferenca e V farmaceutike ( Se bashku per Farmaceutiken).” 668
24 – 25 mars 2018, Tirane “Konferenca Kombetare e Profesionisteve te Shendetesise” 1315
24-25 mars, 7-8 prill, 12-13 maj, 9-10 qershor, 14-15 korrik 2018 Tirane/ Trajnim “Trajnim afatgjate ne psikologjine juridike ”. 596
24 mars 2018, Seminar “Ushqyerja e hershme dhe roli i saj ne semundjet ne moshen e rritur”. 862
23, 24 mars 2018 Elbasan / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 679
23 – 24 mars 2018 “ Konferenca e 14-te Stomatologjike”. 574
23 – 24 mars 2018 Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 527
23, 24 mars 2018, Pogradec /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 492
23 - 24 mars 2018, Tirane/ “Strategjite e menaxhimit te stresit” 815
23 mars 2018 Gjirokaster “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 524
11 Maj, 2018 QSH Mamurras “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 653
21 – 22 mars 2018 Burrel / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 526
21, 28 mars dhe 4, 11 prill 2018 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1412
20 mars 2018 Tirane “Konsiderata diagnostike dhe te nderhyrjeve terapeutike ne anemite e moshes pediatrike dhe te adoleshences”. 679
20 – 25 mars 2018 Rubik / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 478
17, 18 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 509
17 mars 2018 Elbasan “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 593
17 mars 2018 Lezhe/ Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 637
16, 17 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 501
16 - 17 Mars 2018 Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjatë kujdesjeve infermierore dhe masat që duhet të ndërmerren në parandalimin e tyre ” 602
16 mars 2018 Elbasan/Seminar “Problemet prioritare ne asistencen infermierore te incontinences urinare” 604
15 - 28 Mars 2018 / Laç / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 674
15, 16 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 566
15,16 mars Pogradec, 22 mars Kavaje, 23 mars Elbasan, 24 mars Librazhd, 7 prill Kruje,13 prill Lezhe, 14 prill Burrel 2018 Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 478
15 mars – 16 mars 2018, Mamurras/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 503
15 mars 2018 Diber dhe Fier / Trajnim “Trajnim i personelit mjekesor lidhur me parandalimin e SJT-ve dhe teknikat e ndryshimit te sjelljes shendetesore” 508
15 mars 2018 Vlore /Seminar “Vleresimi dhe menaxhimi i ethes dhe hipotermise te femijet “ 541
15 mars 2018 /Kukës. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te infermiereve te Spitalit Rajonal Kukes”. 790
10 mars 2018 , Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 456
10,11 Mars 2018 / Lezhë/Trajnim “Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave të pacientëve. Parandalimi i vuajtjeve dhe përmirësimi i gjendjes së tyre me anë të Komunikimit Terapeutik” 798
12, 13 mars 2018, Vore, Tirane/Trajnim “Ofrimi i sherbimeve te abortit te sigurt, ligjor pa stigma ” 529
10 mars Korce, 24 mars Permet, 7 prill Tepelene, 21 prill Rreshen, 28 prill Gramsh, 5 maj Bulqize 2018. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 845
10 mars 2108 , Gjirokaster / Konference “Hipertensioni arterial, Semundja kronike e veshkave, Sindromi metabolik” 554
9, 10 mars 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1095
8, 9, 10 mars / 15,16,17 mars / 29,30,31 mars / Spitali Skrapar, Spitali Berat 2018/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 546
3 – 4 mars 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 899
3,4 mars 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 726
3 mars 2018 Elbasan/Seminar “Teknika dhe trajtimi infermieristik i krizes se agresivitetit gjate asistences'' 700
3 mars 2018 Elbasan “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 481
2, 3 , 4, 23, 24, 25 mars 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktik baze ne paradontologji”. 1008
2 mars 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 837
28 shkurt – 7 mars 2018, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 627
24 shkurt Durres, 25 shkurt Kukes 2018, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjeksine e punes”. 676
24 – 25 shkurt 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1672
24 shkurt 2018 , Peqin / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 636
24 shkurt 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 850
23 shkurt 2018, Vlore "Infermieria dhe shendeti" 1796
23 shkurt 2018 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 980
23 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 903
21,22,23 shkurt 2018 Kamez / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 654
17 shkurt 2018 Leksion ”Glaukoma. Kirurgjia e kombinuar katarakta+trabeculectomia”. 718
17 shkurt 2018 / Tiranë “Nje Përditësim mbi perqasjen ndaj farmakologjise se BAIJS dhe roli i rendesishem i farmacistit ne rekomandimin e barnave OTC” . 706
16 - 17 shkurt 2018, Erseke /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 650
16 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 631
12 shkurt 2018 Tirane/Trajnim “Rishikimi i planit te pergatitjes ndaj pandemive” . 677
16 – 17 shkurt, 30 – 31 mars, 13 - 14 prill, 11 – 12 maj, 15 – 16 qershor, 6 – 7 korrik, 27 – 28 korrik 2018 Tirane/Trajnim “Trajnim mbi kirurgjine implantare”. 879
10 - 11 shkurt 2018 Durres / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 898
17 shkurt 2018 Tirane, Konference. “Perparesite e antikoagulanteve te rinj oral me trajtimin e tromb-embolive”. 837
10 shkurt 2018 , Gramsh / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 804
15 – 16 shkurt, 1 – 2 mars, 29 – 30 mars 2018, Tropoje / 16 - 17 mars, 23 – 24 mars, 6 – 7 prill 2018 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 747
10 shkurt 2018 Vlore “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 875
8, 9, 10, 11 shkurt / 9,10,11 mars / 7, 8 prill 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktik baze ne ortodonci”. 821
9, 10 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 745
8 shkurt – 5 maj 2018 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ”. 726
7, 8, 9 shkurt 2018, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 986
06,08,13,15 shkurt 2018 / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 2010
5-7, 12-14, 19-21, 26-28 shkurt, 5-7 mars 2018 Pezë,Tiranë ”Kurs për urgjencat paraspitalore për EMT-N”. 901
4, 16, 17, 23, 24, 25 shkurt 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko ne Mikro-endodonci”. 1008
3, 4, 8, 9, 10, 11 shkurt 2018 Tiranë/Trajnim. “Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit”. 864
03 - 04 shkurt 2018 Divjake / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 698
2, 3 shkurt 2018 Elbasan 24 shkurt 2018 Shkoder, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 782
2, 3 shkurt 2018, Bilisht /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 730
30 janar 2018 Elbasan/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 1647
30 janar 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1121
27 – 28 janar 2018 Tirane/Konference: “Kongresi i pare i Shkencave Teknike Mjekesore”. 3042
27 - 28 janar 2018 Berzhite Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 531
26, 27 janar 2018, Tirane Konference"Kujdesjet infermierore ne njohjen dhge parandalimin e infeksioneve spitalore" 872
24 - 25 janar 2018 Mallakaster /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij” 644
20 janar, 10 shkurt, 3 mars 2018 Fier/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 959
20 – 21 janar 2018 Babrru /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 614
20 janar 2018, Trajnim/Gjirokaster “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 834
Janar - Shkurt 2018, 2019, 2020, Elbasan dhe Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 736
19 - 20 janar 2018 Lushnje/ Trajnim “Perdorimi i pajisjeve mjekesore ne kuader te vizites mjekesore ne kujdes paresor” 640
19 janar 2018 Tirane “Konferenca e 1re Nderkombetare “Psikologjia e shendetit midis sfidave te zhvillimit dhe realitetit. 1437
16 – 18 janar, 22 - 24 janar, 29 - 31 janar 2018 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 907
12-13 janar, 16-17 shkurt, 30-31 mars, 1 prill, 6-7 korrik, 21-22 korrik, 28-29 shtator, 9-10 nentor 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i Implantozes”. 843
23 dhjetor 2017 Shkoder, 21, 22 dhjetor 2017dhe 19 janar 2018 Elbasan, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 1432
16 dhjetor 2017, 20 janar,10 shkurt dhe 17 shkurt 2018, Shkoder / “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapist” 1139
6 Dhjetor Qarku Kruje. Perseritet 11 Dhjetor Qendrat Shendetore Durres, 2018, Seminar "Zbatimi i procedurave per parandalimin e infeksioneve Spitalore" 823
4-8 dhjetor 2017, 8-13 janar 2018, 5-9 shkurt 2018 Muhurr ”Trajnime per Infermieret e qendres Muhurr” 940
Gjate 2018 Portez, Fier Trajnim “Paketa baze e sherbimeve KSHP: roli dhe detyra e infermiereve sipas kontrates individuale” Data 309
Gjate 2018 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me “Standartizimin i vlerësimit të anetareve te grupit ne ndjekjen dhe keshillimin e pacienteve te diabetit tip II, bazuar ne udherrefyesin per moshen e trete” 221
Gjate 2018 Trajnim / QSH Peshkopi “Diabeti mellitus, menaxhimi efektiv i tij” 235