slogan7-al

9 shkurt 2019, Tirane/ Kongresi“Konferenca 1-re Rajonale e Geriatrise dhe Gerontologjise".

Titulli i aktivitetit: 9 shkurt 2019, Tirane/ Kongresi“Konferenca 1-re Rajonale e Geriatrise dhe Gerontologjise".

Data e zhvillimit: 9 – 10 shkurt 2019

Vendi i organizimit: Hotel Doro City Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 355672999987 E-mail: albnurse.asoc@ @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12