slogan7-al

27 Shkurt 2019/ Dushk, Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor"

Titulli i aktivitetit:27 Shkurt 2019/ Dushk, Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor"

Data e zhvillimit: 27 Shkurt - 20 Mars 2019

Vendi i organizimit:  Q.SH. Dushk

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Dushk, Lushnje

Kontakte:Vilma Muca Tel: 0688353903; E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet : 12.8