slogan7-al

16 dhjetor 2017, 20 janar,10 shkurt dhe 17 shkurt 2018, Shkoder / “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapist”

Titulli i aktivitetit: 16 dhjetor 2017, 20 janar,10 shkurt dhe 17 shkurt 2018, Shkoder / “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapist”  

Data e zhvillimit: 16 dhjetor 2017, 20 janar,10 shkurt dhe 17 shkurt 2018

Vendi i organizimit: Opera della Providenza Madoninna del Grappa, Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Fizioterapisteve

Kontakte: Tel: 355 675297199 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, te pergjithshem, ortoped, Infermier, Mami, Fizioterapiste, studente infermierie ose fizioterapie

Kreditet : 16