slogan7-al

Viti 2016

27 – 29 dhjetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1486
26 - 28 dhjetor 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1542
24 dhjetor 2016 Vlore/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 1566
23 dhjetor 2016 Konference/Tirane “Simpoziumi X Vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik mbi zhvillimet e reja ne Stomatologji ”. 1994
23/12/2016;27/12/2016;28/12/2016;29/12/2016 Trajnim, “Aftësimi i Personelit Shëndetësor lidhur me shëndetin , ushqyerjen; dhe kujdesin ndaj fëmijës së porsalindur dhe te gruas shtatzane” 2109
23 dhjetor 2016, “Konferenca e 6 e Reumatologjise Shqiptare”. 3177
21- 22 Dhjetor 2016, Vidioleksion “Zhvillimet teknologjike, Inovacionet ne monitorimin terapeutik dhe sfidat ne trajtimet farmaceutike te diagnozave.” 1846
20, 21, 22 dhjetor 2016, Tirane/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 2065
20 dhjetor 2016 Lezhe/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1477
18 dhjetor 2016 Lushnje/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1810
18 dhjetor 2016 Lushnje, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1583
18 dhjetor 2016 Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1496
17 dhjetor 2016, 28 janar, 25 shkurt, 25 mars, 6 maj 2017 Tirane “Cikel Leksionesh per Infermiere dhe Fizioterapiste” . 1935
17 dhjetor 2016 Tirane/Konference “Neonatologjia Shqiptare dhe sfidat e zhvillimit te saj sot dhe ne te ardhmen “ 1957
17 dhjetor 2016 Konference “Menaxhimi i Fibilacionit atrial (FA)”. 2303
17 dhjetor 2016, 14 janar , 11 shkurt 2017 Lushnje/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 2179
17 dhjetor 2016 “Konferenca e 8-te Mediko-Kirurgjikale ”. 2025
17 dhjetor 2016 Lushnje /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1389
17 dhjetor 2016 Tiranë Trajnim. “Fibroza Cistike”. 2134
16 - 17 dhjetor 2016 Tirane/ Konference “Trajnimi i personelit mjekesor paresor dhe trajtimi i problematikave te ndryshme mjekesore” 2633
16 dhjetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 1859
16 dhjetor 2016, “Neoplazite limfoide ne focus 2016”. 1423
16 dhjetor 2016 Vlore, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1474
16 dhjetor 2016 Konferencë ” Konferenca e IV Infermierore Kombetare në Specialitete. Kontributi i infermiereve ne permiresimin e shendetit te individit, familjes dhe shoqerise ”. 1765
16 dhjetor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1516
16 dhjetor 2016 “Konferenca e 7-te Infermieristike ”. 2308
15 dhjetor 2016 Konference ”Alerga-Pneumologjia ne raste klinike. Cfare meson nga eksperienca”. 2120
13 – 16 dhjetor 2016 , Tirane/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 1592
12, 13, 14, 15 dhjetor 2016/Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i varesise nga drogat" 2161
12 – 14 dhjetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1717
12 Dhjetor Shkoder, 13 dhjetor Rreshen, 14 dhjetor Lezhe 2016 Trajnim “Menaxhimi i dhmimbjes dhe perdorimi i opiateve”. 1401
12 dhjetor 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1432
12 dhjetor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 1564
12 dhjetor 2016, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 1559
12 dhjetor 2016(ne vazhdim) , Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1427
11 dhjetor 2016, Lushnje/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1435
10 dhjetor 2016, Patos/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1406
10 dhjetor 2016, Vlore "Kerkimi shkencor dhe zbulimi i mundesive per nje kujdes infermieror me te mire" 1797
10 dhjetor 2016 Tirane/Konference “Ushqyerja e duhur ne vitet e para eshte baza e nje jete te shendeteshme ne te ardhmen “ 2159
10 dhjetor 2016 Burrel/Workshop “Parandalimi dhe kontrolli i Diabetit tip 2 nga mjeku i familjes" 1703
10 dhjetor 2016, “Risi te reja ne trajtimin e klasave te II-ta me ose pa ekstraksione”. 2287
10 dhjetor 2016, Tirane / Konference “Konference Kombetare e Dermatologeve dhe Venerologeve Shqiptare”. 2362
10 dhjetor 2016 Gjirokaster “Konferenca IV e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 1505
10 dhjetor 2016, Elbasan ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe personelin infermieror dhe farmaciste per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta.” 1409
9 dhjetor 2017 Korce “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1558
7 dhjetor 2016, Tirane/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 1214
7 dhjetor 2016 Durres, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1416
6 - 9 dhjetor 2016, Tirane “Trajnim mbi planifikimin familjar per ofruesit e sherbimit paresor shendetesor – Trajnimi i Trajnereve” 2278
5 dhe 6 dhjetor 2016 Lushnje “Rregullat e ciklit te 1-re te certifikimit te personelit infermieror dhe komunikimi ne menyre individuale me QKEV ” 1639
4 dhjetor 2016 , Berat / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1451
4 dhjetor 2016 Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1409
4 dhjetor 2016 Lushnje, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1251
3-4 dhjetor 2016 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1216
3-4, 10-11, 17-18 dhjetor 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1392
3 dhjetor 2016 , Lushnje / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1181
3 dhjetor 2016 Fier, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1066
2 dhjetor 2016 Vlore , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1203
2 – 3 dhjetor 2016 Tiranë, Konference “Kongresi i 1-re i Neuroshkencave Shqiptare” 2457
1,2-5,3,6,9,10,13,14,20 dhjetor 2016 Shkoder, Durres , Tirane , Puke, Librazhd, Vlore, Berat, Peqin, Korce / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per puno 1610
1 - 2 dhjetor 2016 Kolonje, Trajnim “ Crregullimet mendore “ 1512
30 nentor dhe 1,2,3 dhjetor 2016,Tirane/ Trajnim” Permiresimi i njohurive, praktikave dhe qendrimeve te personelit shendetesor ne kujdesin paresor mbi elementet e shendetit riprodhues”. 1668
30 nentor 2016 Elbasan /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1036
27 nentor 2016, Lushnje/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1199
26 nentor 2016 ,Fier / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1458
26 nentor dhe 3, 10, 17 dhjetor 2016 QSH Dajc dhe QSH Rrethina, “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor” 1288
26 nentor 2016 Tirane ”Konferenca XVI Kombetare e SHOSH 2016 me titull : Zhvillimet e fundit Oftalmologjike ne vendin tone si dhe ne vendet fqinje te rajonit”. 2200
26 nentor 2016 , Lushnje / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1254
25 - 26 Nëntor 2016 Konference / Durres, “Konferenca 1re Nderkombetare Shkencore e Shkencave Profesionale”. 4812
25 – 26 nentor 2016 Lac “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” 1083
25 nentor 2016 Konference ”Trajtimi kirurgjikal i patologjive ne moshen pediatrike”. 1065
25 nentor 2016 Vlore, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1245
24 nentor 2016 QSH Rukaj, Mat / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1346
23 nentor– 23 dhjetor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1477
23 nentor – 20 dhjetor 2016 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i mjekeve specialiste poliklinika nr 3 per vitin 2016”. 1602
23 nentor 2016 QSH Patos / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1140
23 nentor 2016 Tirane, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1379
22 – 25 nentor 2016, Tirane “Trajnim mbi planifikimin familjar per ofruesit e sherbimit paresor shendetesor – Trajnimi i Trajnereve” 1836
22 nentor 2016 Tirane , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1204
22 nentor 2016 Tirane, Konference ”Kanceri Kolo-Rektal”. 1772
19, 20 nentor dhe 3, 4 nentor 17,18 dhjetor 2016 Peshkopi / 10, 11, 17, 18 dhjetor 2016 Fier dhe Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSH-ve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor” 1337
19 dhe 26 nentor 2016 QSH Burrel / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1408
19 – 20 nentor 2016 Korce/ Konference Shkencore “Urtikaria dhe angioedema, risite dhe diskutimi i udherrefyesit kombetar”. 1599
19 – 20 nentor 2016 “Konferenca XII Kombëtare e radiologjisë. 1671
19 nentor 2016 Tirane/ Konference “Menaxhimi i hepatiteve virale: protokollet bashkekohore te diagnozes dhe mjekimit” 1749
19 nentor 2016 Lushnje /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 1350
19 nentor 2016 Fier /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1821
19 nentor 2016, Fier / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1327
18 dhe 19 nentor 2016 Tiranë / Konference “Konferenca e 22 Kombetare Dentare” . 2861
18 - 19 nentor 2016 Tiranë/Trajnim. “Konferenca e 6 e Shoqates Mediko Onkologjike Shqiptare ”. 2425
18 nentor 2016 Tiranë/ Takim. “Dita e ndergjegjesimit ndaj rezistences antimikriobike”. 1304
18 nentor 2016, Vlore/Trajnim “Dislipidemite". 1214
17 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri” 1466
17,18,24,25 nentor dhe 1, 2, 8, 9, 15, 16 dhjetor 2016 Berat / Trajnim “Semundshmeria infektive ne rrethin e Beratit per periudhen 2011-2015 ” 1232
16 - 17 Nëntor 2016, Tiranë, “Combacte Lab-Net Workshop”. 1330
16, 23, nentor dhe 1 dhjetor 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 1296
15 dhe 16 nentor 2016, Tirane / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1319
14 dhe 21 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca” 2038
14 – 16 nentor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1481
14 nentor 2016 Tirane / Konference “Diabeti dhe kujdesi per syte. Si te parandalojme humbjen e shikimit”. 2009
13 nentor 2016 Levan, Fier, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1318
13 nentor Levan, Fier 2016, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1168
12 Nentor 2016 Bulqize, 19, 24, 25, 30 nentor dhe 1 dhjetor Lushnje,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 1295
12 nentor 2016 , Fier / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1276
12 – 19 - 26 nentor 2016, Cerrik, Librazhd, Perrenjas ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe personelin infermieror per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta.” 1720
12 dhe 19 nentor 2016 Lis, Burrel / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1250
12 dhe 14 nentor 2016 Lushnje / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1282
12 - 13 nentor 2016 , Korce / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 1925
12 nentor 2016 Tirane/ Konference “Konferenca e dyte e adiktologjise dhe toksikologjise klinike te aplikuar” 2164
11, 12, 13 nentor dhe 18, 19, 20 nentor 2016 Librazhd / 25, 26, 27 nentor 2016 Prrenjas, /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1136
11 – 12 nentor 2016 Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1138
11 nentor Shkoder, Tirane, 12 nentor Durres, Tirane, 15 nentor Tirane, 17 nentor Elbasan, 18 nentor Lezhe, 24 nentor Korce 2016 /Uorkshop “Dislipidemite ne paresor”. 1730
11 nentor 2016, Vlore / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1262
11 nentor 2016 Leksion ”OZON – Terapia Mjekesi Alternative”. 1591
8 - 24 nentor 2016 Mallakaster, Patos, Strume, Fier, Clirim , Libofshe, Cakran, Lushnje, Burrel, Peshkopi, Bulqize ”Aftesimi i mjekut te familjes ne perdorimin e maskes se oksigjenit dhe lakut hemostatik”. 1793
8, 10, 11, 15, 18, 19, 22, 24, 25 nentor 2016 Ballsh, Kukes, Tropoje, Burrel, Pogradec, Vlore, Elbasan, Lushnje, Kucove / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e 1469
7 - 8 nentor 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i Protokolleve kombetare per kujdesin antenatal dhe postnatal” 1689
6 nentor 2016 Fier, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1166
5 – 6 nentor 2016 , Durres/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 1131
5 nentor Lushnje, 6 nentor Fier 2016, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1113
4 nentor Vlore, 5 nentor 2016 Fier / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1319
4 dhe 5 nentor 2016 QSH Komsi / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1204
4 nentor 2016 Elbasan “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1695
2 nentor 2016 Elbasan / Trajnim “Aspektet asistenciale te dhimbjes akute dhe kronike” 2342
2 dhe 9 nentor 2016 Tirane , 3 nentor Vlore, 8 nentor Fier, 10 nentor Elbasan “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 2150
1 nentor 2016Tepelene, Permet, Gjirokaster, 2 nentor 2016 Mallakaster, Fier, 4 nentor 2016 Mallakaster, Fier, 16 nentor 2016 Bulqize, /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1292
30 tetor 2016, Sinje Berat / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1225
29 tetor 2016 Konference /Tirane ”Nefrologjia sot dhe sfidat per te ardhmen”. 2242
29 tetor 2016 Fier /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 1920
29 tetor 2016 Konference “Kardiologjia Inteligjente e shekullit te ri : ICT (Teknologjia e Informimit dhe komunikimit) ne trajtimin e IAM, IK, FA”. 2290
29 tetor 2016 Lezhe /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1478
28 dhe 29 tetor 2016 Tiranë/Konference “Konferenca e 24 Kirurgjikale Shqiptare “ 4642
28 – 29 tetor 2016 Durres/ Konference “Up to Date ne Endokrinologji & Diabetologji ” 1234
28 tetor 2016 Vlore /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 1544
28 – 29 tetor 2016 Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” 1312
27 - 28 tetor 2016 Konference / Tirane “10-vjet UFSH ”. 2575
27 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 2252
26 tetor – 28 tetor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1880
23 tetor 2016 Sinje,Berat,, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1568
24 – 25 tetor 2016 Kavaje, 26 tetor Sarande, 27 tetor Delvine, 31 tetor Gramsh/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1424
23 tetor 2016 Sinje,Berat, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1845
22 tetor 2016, Tiranë “Kujdesi Infermieror ne Ulcerat Peptike ”. 1994
22 - 23 tetor 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 1287
21 – 22 tetor 2016 , Pogradec/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 1091
21-22, 29-30 tetor 5-6, 12-13,18-19 nentor 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1283
21 tetor 2016 , Vlore / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1284
20 tetor dhe 21 tetor 2016, Shkoder, Lezhe “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 1179
20, 27 tetor 3, 10, 17 nentor dhe 1, 8 dhjetor 2016 “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore nr 3 Vlore” 1056
19 tetor 2016 Tirane/Konference Trajnim “Dita Boterore e BIOETIKES - UNESCO “ 3636
17 -18 tetor 2016 Lushnje/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1224
16 tetor 2016 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1223
15 tetor 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1150
14,17,20,21,26,29 tetor Peshkopi, Gjirokaster, Kruje, Lac, Rreshen dhe Kavaje 2016 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1647
14 – 15 tetor 2016 Berat “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1290
14 tetor 2016 Tiranë ” Konferenca e 16-te e Shoqates Pediatrike Shqipetare me pjesemarrje nderkombetare ”. 3955
14 tetor 2016 , Vlore / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1300
13 – 15 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “3rd EUASSO Conference – Innovations and new Technologies in Surgical Oncology” 2631
13,14,15 / 20,21,22 / 27,28,29 tetor 2016 QSH Kucove Qarku Berat, /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1104
12 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 1435
12 tetor 2016 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 1427
12 tetor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 1470
12 tetor 2016, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 1387
12 – 14 tetor 2016 Korce, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 1180
12 dhe 15 tetor 2016 Kruje/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1551
10, 17, 24, 31 tetor 2016 dhe 7, 14, 21 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor” 2176
10, 17, 24, 31 tetor dhe 7 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1848
10 – 12 tetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1487
9 tetor 2016, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2016. Perditesimi i vjeshtes bazuar ne raste klinike”. 2468
9 tetor 2016, Korce/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 1163
7 – 15 tetor 2016, Tiranë/Trajnim.” Njohurite baze mbi anestezine dhe terapine intensive” 2304
8 – 9 tetor 2016 Konference “Rregullimi natyral i fertilitetit. Vlerat Kulturore dhe sociale te nje sherbimi per personin familjen dhe jeten” 1314
8-9 tetor 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1176
8 tetor 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1068
7 – 8 tetor 2016, Tiranë/Trajnim.” Strategjite inovative ne fushen e administrimit te barit” 2495
7 tetor 2016 Vlore, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1245
5, 12, 20, 26 tetor 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze, me fokus sherbimin e laboratorit” 2081
5, 6, 7, 10 tetor 2016 Tiranë/Durres Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”. 1710
5 – 6 tetor 2016 Patos /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 1402
5-7 tetor 2016 Konference “24th Meeting of the Balcan Clinical Laboratory Federation, BCLF 4th Albanian Annual Conference of Laboratory Medicine”. 2827
4 - 8 tetor 2016 , Durrës/Trajnim. “Trajnim te Trajnereve per vizitat ne shtepi” 2244
4 tetor 2016 “Cikel Leksionesh per Qelizat Staminale” 1899
3 – 22 tetor 2016 Tiranë Trajnim: “Kursi i Ekografise Abdominale per mjeket e familjes te Kosoves” 1811
2 tetor 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1646
1 , 2, 8 tetor 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 1271
1 tetor 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1386
1 tetor 2016 /Seminar. “Rendesia e ushqyerjes se femijes ne 1000 mije ditet e para te lindjes”. 2444
tetor 2016 Librazhd Trajnim “Edukimi në vazhdim i personelit per vitin 2016 Spitali Librazhd “ 1309
30 shtator 2016 Tiranë/Konference “Perdorimi Racional i Antibiotikeve” . 1684
30 shtator 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 4” 2972
30 shtator 2016 , Pogradec / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1235
29 shtator – 1 tetor 2016 , Tiranë/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 2151
29 - 30 shtator 2016 , Tiranë/. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 2291
28 - 30 shtator 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1187
28 shtator 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 1600
26,27,28,29,30 shtator dhe 1 tetor 2016 Berat, Ura Vajgurore, Skrapar, Kucove / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1699
26 dhe 28 shtator 2016 Vlore/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1585
26,27,28,29 shtator 2016 Pogradec, Korce, Devoll, Erseke / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1685
24 - 25 shtator 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2366
24 dhe 25 shtator 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1240
24 - 25 shtator 2016 Elbasan/ Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale” 2074
24 shtator 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1179
2016 Edukim ne distance “Programi i kontrollit te infeksioneve ne Kliniken Dentare” 1801
23 shtator 2016 Berat / Trajnim “Semundshmeria infektive ne rrethin e Beratit per periudhen 2011-2015 ” 1401
22 shtator – 16 dhjetor 2016 Tiranë/ Trajnim “Kursi baze i Ekografise ne Obsentrike Gjinekollogji” 1858
21, 22, 23, 26, 27 shtator 2016 Fushe-Kruje, Tirane, Kavaje, Gjirokaster, Sarande “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1237
19, 20, 21,22,23,24,26,27,28,29,30 shtator 2016 Tiranë Trajnim: “Kursi i Eko-Kardiografise per Kardiologet e rinj ” 1864
19-23 shtator 2016 Peqin Elbasan / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1327
17 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1393
17 shtator 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1372
16 shtator 2016,Tirane/ Uorkshop “The Workshop and Satellite Symposia / The importance of Metabolic Screening”. 1904
15, 16, 17 shtator QSH Perondi, Terpan Qarku Berat, 22, 23, 24 shtator QSH Kozare dhe QSH nr 3 Berat 29, 30, shtator , 1 tetor QSH nr 3 Berat 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1593
15 shtator – 20 dhjetor 2016, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 1842
15 shtator – 20 dhjetor 2016, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 2044
15 - 17 shtator 2016, “Kongresi i Dyte Ndërkombëtar Multidisiplinar Mjekësor”. 2745
13 shtator 2016 Lezhe / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1662
14 shtator 2016 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri 1293
13- 15 shtator 2016 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1937
13 – 14 shtator 2016 Ballsh, Lushnje /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 1932
10 shtator 2016 Korce, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 2081
8, 13, 14 shtator 2016 Rreshen, Shkoder, Lezhe “Ligji mbi kujdesin paliativ”. 1851
8 – 9 shtator dhe 10 - 11 shtator 2016 Shkoder “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1624
8 shtator 2016 ,Leksion “Trajnim mbi kujdesin kombetar te traumes per mjeket dhe infermieret“. 1613
7,8,9 shtator 2016 Tirane / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1658
6 shtator 2016, “Trajnim per personelin infermieror” 1605
5, 6, 7 shtator 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1895
3 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1199
4 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1167
3 , 4, 9 shtator 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 1155
2 dhe 3 shtator 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 2095
1 - 9 shtator dhe 12 – 20 shtator 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe vizitave te kontrollit ne shtepi”. 1379
18 gusht – 15 dhjetor 2016/ Tirane, “Cikel Leksionesh per personelin Infermieror”. 1937
14 gusht 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1509
14 gusht 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1711
13 gusht 2016, , Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1714
7 gusht 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1344
7 gusht 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1199
6 gusht 2016, , Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1169
31 korrik 2016 Fier Shegan, Lushnje, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 1582
30 korrik 2016, , Fier Shegan, Lushnje / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1630
31 korrik 2016, Fier Shegan, Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1777
30 dhe 31 korrik si dhe 6, 7, dhe 13 gusht 2016 Korce /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1766
28, 29, 30 korrik QSH Velabisht, Terpan Qarku Berat, 4, 5, 6 gusht QSH Kutalli, Cukalat, Poshnje 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1641
25 – 27 korrik 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1528
25 korrik 2016 Fratar, Fier / Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 1804
23 korrik 2016, Vore/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1682
20 korrik 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3” 2952
19, 20, 26, 27, 28 korrik 2016 Tirane / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1651
19-20 dhe 21-22 korrik 2016 Delvine “Shendeti Seksual dhe Riprodhues”. 1941
17 korrik 2016 Korce / Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1756
17 korrik 2016, Zall Herr, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1791
17 korrik 2016, Korce , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1541
17 korrik 2016 Zall Herr / Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1405
16 korrik 2016, Korce/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1150
16 korrik 2016 Tirane/Konference “Symposium in Intervetional Neuroradiology” . 1950
15 Korrik 2016, Vlore “Sistemi i Kontrollit te cilesise ne Shendetesi” . 2558
10 korrik 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1467
9 korrik 2016 Tiranë Leksion “Leksione ne Dentistrine Konservative dhe Endodonti” . 1793
6 – 7 korrik dhe 8 - 9 korrik 2016 Puke “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1320
5 korrik 2016, “Leksione mbi Hematologjine”. 2530
4-6 Korrik 2016, Fier “Kapja e hershme e Kancerit te Qafes se Mitres ne sherbimet e kujdesit paresor” . 1987
2 korrik 2016 Korce, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1375
1 dhe 2 korrik 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1242
30 qershor – 1 korrik 2016 Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1638
qershor – dhjetor 2016 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 1379
30 qershor 2016 Lezhe “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1325
28 Qershor 2016, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1714
28 Qershor 2016, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1823
26 qershor – 5 nentor 2016 Trajnim “Check-up ortodontik”. 1908
25 qershor 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1205
25 qershor 2016 Tirane, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 2506
24 Qershor 2016 Sarande / Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale” 1532
24 Qershor 2016 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 1643
24 Qershor 2016 Trajnim online “Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik” 2425
24 Qershor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 1490
25 qershor 2016, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1522
23,24,25 qershor QSH Otllak Berat, 30 qershor dhe 1, 2 korrik QSH Corovode Skrapar, 7, 8, 9 korrik QSH Ura Vajgurore Berat 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1862
25-26 qershor 2016,Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 1798
22 qershor Fier, 24 qershor Skrapar, 28 qershor Bilisht, 1 korrik Diber, 8 korrik Permet, 11 korrik Sarande dhe 19 korrik Kavaje 2016 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per 1908
20 – 22 qershor 2016 Gjirokaster 23 – 25 qershor 2016 Sarande, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 1818
18 qershor 2016/ Tirane /Seminar “Perditesim i njohurive ne paresor”. 2706
18 qershor 2016 Vlore/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1722
18 qershor 2016, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2016. Perditesimi i bazuar ne raste klinike”. 2192
17-18 qershor 2016, Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1668
11 qershor 2016 Shkoder: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”. 2340
11 qershor 2016/ Vlore /Uorkshop “Dislipidemite ne paresor”. 1522
11 qershor 2016, Librazhd ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe farmaciste per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta”. 1836
11, 18, 25 qershor 2016 Shkoder / Trajnim “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 2415
10 - 11 qershor 2016, “Reconstructive surgery of bone and soft tissue in omf region” 2231
10 qershor 2016, Konference “Menaxhimi bashkekohor i Sindromit Vertiginoz, krizes migrenoze, patologjive infektive respiratore dhe sindromit te colonit te irrituar ne praktiken e perditshme klinike te mjekut te familjes” 2830
9 qershor – 30 nentor 2016 Leksion “Menaxhimi dhe stilet e drejtimit ne shendetesi” . 2323
9 qershor 2016 Tirane “Konferenca e V te Mikrobiologjise klinike: Trendi i Diagnozes Mikrobiologjike. Apikimi i teknikave te reja te bazuara ne ato klasike” . 1822
8, 15, 22, 29 Qershor dhe 7, 14, 21, 27 Korrik 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 2021
8 qershor 2016 Konference ”Respektimi i etiketes mjekesore dhe pergjegjesia profesionale e bluzave te bardha”. 2622
6-10 qershor, 4-8 korrik, 1-5 gusht, 5-9 shtator, 10-14 tetor 2016 , Permet/ Trajnim “Trajnim ne fushen e kujdesit infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar” 1897
Gjate 2016 , Tiranë/. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1723
4, 5, 11, 12, 18 qershor 2016 Fier /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 1499
4 qershor, 9 qershor, 10 qershor 2016, Vlore "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 1595
4 qershor 2016 Tirane “Neuropatia dhe kemba diabetike, diagnoza, trajtimi dhe parandalimi”. 2135
3 – 4 qershor 2016 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”. 2155
3 Qershor 2016 Tirane, 4 Qershor 2016 Diber/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1429
3 qershor 2016, Tirane / Konference “Si te diagnostikojme dhe trajtojme disa nga semundjet me te perhapura dermatologjike”. 2540
2 - 5 qershor 2016, “Kongresi i 10 Ballkanik i ORL” 3230
Qershor 2016 – Dhjetor 2016 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”” 1877
2 - 10 qershor, 13 - 21 qershor, 23 qershor - 1 korrik, 4 - 12 korrik, 25 korrik – 2 gusht 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe 1259
Te Premten e fundit te muajve Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor 2016 , Permet/ Trajnim “Perditesimi i njohurive dhe procedurave per diagnostikimin infermieristik ne sherbimin spitalor” 1921
28 – 29 maj 4 – 5 qershor 18 – 19 qershor 2016 Durrës Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 2386
28 - 29 maj 2016 Tiranë/ Trajnim “Roli i dentistit ne identifikimin dhe raportimin e keqtrajtimeve tek femijet ” 2210
28 maj 2016 Tiranë Leksion “Leksione ne Endodonti” . 1917
28 maj 2016 Leksion ”Epilepsia dhe Sindromat Epileptike”. 1880
27, 28, 29 maj 2016 Konferencë ” Konferenca e VIII Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 3623
27 maj 2016, Vlore “HPV dhe parandalimi ne shendetin e gruas” . 1972
27 maj 2016 Tiranë “Trajnim per Trajneret ne Fushen e Shendetesise : Zvoglimi i dhunes karshi grave dhe vajzave LBT ” . 2024
Gjate 2016 , Tiranë/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1712
23-24-25 qershor 2016 QSH Otllak, Berat dhe 30 qershor dhe 01-02 korrik 2016 QSH Corovode, SkraparTrajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1516
27 maj 2016 Lezhe, 28 maj 2016 Shkoder/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1184
27 – 29 maj 2016, “The 32nd Congress of “Fetus as a Patient” Society and the 12th Meeting of International Academy of Perinatal Medicine (IAPM)” 2232
26 – 29 maj 2016 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 1559
26 – 27 maj 2016, Gjirokaster “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1815
25 – 27 maj 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1888
25 maj 2016 Tirane / Konference Shkencore “Dita Boterore e Astmes 2016 . Ju mund te kontrolloni astmen tuaj”. 1778
21 maj 2016 Tirane “Konference II Nderkombetare Farmaceutike –Terapi Inovative dhe Roli i Perberesve Natyrale ne Praktiken Klinike”. 1755
25 Qershor 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1729
21 maj 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1199
20 maj 2016 ”Cikël Leksionesh ne mjeksine e familjes”. 2029
19 maj 2016 Mirdite “Faktoret e Riskut Kardiovaskular dhe Semundjet Iskemike te zemres”. 1862
18 maj - 18 qershor 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1357
Gjate 2016 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1346
Gjate 2016 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1431
16 maj – 8 qershor 2016, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1445
16 maj – 16 qershor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1398
16, 17; 18; 19 , 20; 24, 25, 26, 27; 31 maj dhe 2 e 3 qershor 2016 “Fluorizimi si njepraktike parandaluese profesionale ne Sherbimin Stomatologjik Publik”. 1647
16-23 maj 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe vizitave te kontrollit ne shtepi”. 1295
15 maj 2016 , Korce / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 2105
16 maj 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1304
14 maj 2016 Korce, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 1307
14 maj 2015 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite per nje diagnostikim, klinike, trajtim dhe parandalim me te mire te patologjive tek femijet e moshes pediatrike dhe volutive”. 1856
18 Qershor 2016 Vlore/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1684
Gjate 2016 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 2193
13 maj dhe 27 maj 2016 Videoleksion “Strategjite inovative ne fushen e administrimit te barit”, “ Crregullimet e ankthit tek adoleshentet. Avantazhet e Farmakoterapise”, “Aspektet farmakoekonomike te sistemeve shendetesore , skemat dhe sistemet e cmimev 2337
11,13,18,19,20,25,26 dhe 27 maj 2016 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1572
11- 13 maj 2016 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1321
10 maj 2016, Vlore "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 1436
8 maj 2016 , Korce / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1448
7 maj 2016 Gjirokaster “Konferenca III e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 1499
7,11,14,18,21 Maj 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjes per Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 1717
7 maj 2016 Korce: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”. 1372
7, 8, 14, 15 maj 2016 Peshkopi, Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSHve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor” 1320
7 maj 2016 Konference “Linja guide dhe protokolle ne straight wire , nga diagnoza te rifinitura”. 1433
7 maj 2016, Vlore “Mikrobiologji: koncepti i Mic dhe interpretimi i antibiogrames sipas Eucast” . 1628
6 maj 2016 Shkoder, 20 maj 2016 Lushnje “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1319
6 maj 2016, Vlore “Mjekesia e laboratorit nga paraegzaminimi deri te pergjigjia e analizave” . 2225
23 Qershor - 1 Korrik 2016, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1436
4 maj 2016 “Konferenca Nderkombetare e Shendetit Publik me teme (Indikatoret shendetesor si nje instrument i rendesishem per fuqizimin e sistemit te informacionit shendetesor ne Rajonin e Europes)”. 2464
2 – 4 maj 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 2574
30 prill 2016 , Korce / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 1563
30 prill 2016 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1927
28 – 29 prill 2016, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1229
25 prill – 16 qershor 2016 Korce, 26 prill – 16 qershor 2016 Pogradec, 27 prill – 16 qershor 2016 Bilisht “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe riprodhues” 1535
24 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 1597
23 prill 2016 , Korce / Uorkshop“Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1461
23 -24 prill 2016 Tirane Konference “Konferenca Risive ne Farmaceutike”. 2016
23 Prill dhe 30 Prill 2016 Korce dhe Gjirokaster/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1180
23 prill 2016 “Konferenca shkencore e Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise me teme Kujdesi Shendetesor ne Obstetrike-Gjinekologji”. 2375
22-23 prill 2016 Tiranë/Konference “2-nd Annual Conference of Trauma “. 2664
21 prill 2016 Leksion ”Alergo-Pneumologjia, Prezantim me raste klinike”. 2560
19 – 20 prill 2016 & Periodikisht “Shendeti Seksual dhe Riprodhues”. 2081
19 – 20 prill 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1301
16 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 1249
15 – 17 prill 2016, Vlorë (Selenicë)."Praktikat e kujdesjeve Infermierore. Cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas". 1944
15 – 17 prill 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1099
15 – 16 prill 2016, Pogradec “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1266
15 prill 2016 Durres, 22 prill 2016 Shkoder “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1077
15 – 16 prill 2016 Tirane “ Konferenca e 12-te Stomatologjike”. 2762
14 prill – 14 korrik 2016, “EIPASS Shendetesia Dixhitale.” 2450
13 prill,25 prill,26 prill 2016 Elbasan, Shkoder,Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 1376
13 prill 2016 Konference “Cilesia e Barnave dhe e drejta e shendetit” 1971
12 – 13 prill 2016, Pogradec “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1317
10 prill 2016, Trajnim/Durres “Hypoglicemite". 1447
1, 2 Korrik 2016 Trajnim “ BLS-D mbi Arre4stin Kardiak. 2536
10 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 1812
9 prill 2016 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1401
9 Prill dhe 16 Prill 2016 Elbasan dhe Fier/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1255
9 prill 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1201
8 dhe 29 prill 2016 Videoleksion “Ngjyra e lekures dhe mekanizmi i shfaqjes se njollave ”, “ Sarkoidoza”. 2093
8 prill 2016 Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize” 1527
8 - 10 prill 2016 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 3 ”. 5180
7 – 28 prill 2016 Fushe-Kruje/ Trajnim “Trajnime Infermierore per infermieret e kujdesit primar” 1646
Prill – Nentor 2016 Bulqize, Lushnje, Ballsh/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 1412
6 prill 2016 Tiranë, “Edukimi ne Vazhdim i Profesionisteve te Shendetit ne lidhje me Profilaksine dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale” 1600
4 prill - 16 maj 2016 / Trajnim “Pakete me 10 trajnime per problematika te shpeshta ne kujdes primar” 2415
3 prill 2016, Trajnim/Korce “Hypoglicemite". 1371
3 prill 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1151
2 prill 2016 Korce /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 1554
2 prill 2016 Durres / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1580
1 – 3 prill 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1552
1 prill 2016 Berat, 8 prill 2016 Korce “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1685
1, 2 prill 2016 Trajnim “Kurs Perfeksionimi ne Urgjence dhe Nderlikime mjekesore ne Stomatologji” 1860
07-08-09 Korrik 2016 Ura Vajgurore Berat /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 2071
31 mars – 1 prill 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1650
30 mars – dhjetor 2016 Tiranë “Permiresimi i cilesise se kujdesit ne pacientet me insult cerebral duke respektuar protokollet e kujdesit . Parandalimi i infeksioneve spitalore” 987
29 - 30 mars 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1600
28 mars - 28 prill 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 2136
26 mars 2016 Berat / “Ndihma Baze jeteshpetuese (per punonjesit e sherbimit shendetesor) RZM , Perdorimi i DAJ dhe manovrat tek te rriturit, femijet dhe infantet” 1384
26 - 27 mars 2016 Tirane Konference: “Konferenca e 2te Zhvillimi i Inteligjences Emocionale tek Profesionistet e Kujdesit shendetesor”. 1985
26 mars 2016, Fier / Trajnim “Hypoglicemite". 1697
26 mars 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1310
26 mars 2016, Korce/ Trajnim “Hypoglicemite". 1581
25-27 mars 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1744
25,26,27/03/16; 22,23,24/04/16; 20,21/05/16 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE ORTODONCI”. 2064
21 mars - 21 prill 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1777
21 – 25 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1268
20 mars 2016 Gjirokaster “Konferenca e Infermierise per Rrethin Gjirokaster” . 1522
19 – 20 mars 2016 Shkoder “CounterStrain and de Jarnette – Teknika te aplikuara” , 1837
19 mars 2016, Tirane Trajnim “Dislipidemite". 2105
19 mars 2016 Tiranë Konferenca “Dita Boterore e Shendetit Oral 2” . 2093
19 mars 2016 Tirane / Konference ”Konferenca Kombetare e XVII e Shoqates Shqiptare te Gastroenterohepatologjisë” 2144
18, 19 mars 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1743
18 mars 2016 , Tirane Konference / “Nutrition and Chronic Diseases and Risk Factors” 2711
18 mars 2016, “Nga Ortodoncia interceptive ne Tekniken Straight-Wire”. 2094
16 mars 2016 Vlore, 18 dhe 23 mars 2016 Fier, 25 mars Lushnje 2016, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1633
15 – 19 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1178
Gjate 2016 - 2017 Fier “Grup rishikimi ndermjet pediaterve te familjes se QSH nr 1 Fier lidhur me “Infeksionet e rrugeve te siperme respiratore (Rinit, Faringit, Laringit, Bronkit, Otit) te grupmoshat pediatrike” 1733
Gjate 2016 , Tiranë/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 2353
15 mars 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1675
12 , 19, 26 mars 2016 QSH Dajc, “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 1776
12 mars 2016 Shkoder Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1894
12 mars 2016 Tiranë/ “Konferenca e Dyte Kombetare e SHUM . Sfida vazhdon.Protokollet e trajtimit - mjet per standartizimin e kujdesit mjekesor te urgjences” 3038
11-12mars 2016, 8-9prill 2016, 29-30prill 2016 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE KIRURGJI ORALE”. 1895
11 mars 2016 / Elbasan/Seminar "Vleresimi i pacientit me alterime te gjendjes se ndergjegjes" 1846
11 mars 2016, “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1736
11 mars 2016 Tiranë/ “Ndihma Baze jeteshpetuese (per punonjesit e sherbimit shendetesor) RZM , Perdorimi i DAJ dhe manovrat tek te rriturit, femijet dhe infantet” 1749
7 – 11 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1765
5 mars 2016, Tiranë / “Filozofia e perparuar e Teknikes Straight-Wire”. 1765
5 mars 2016 Tirane / Konference Shkencore “Riniti Alergjik-Hartimi i Udhërrrëfyesit Kombëtar”. 1884
4 – 5 mars 2016, 15 – 16 prill 2016, 13 - 14 maj 2016 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE IMPLANTOLOGJI”. 1241
4 – 6 mars 2016 Kongresi i II mbarekombetar “Kujdesi ndaj shtatezanise dhe lindjes”. 2207
4 mars 2016 / Elbasan, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1761
2 mars - 2 prill 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1868
29 shkurt - 29 mars 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1790
29 Shkurt – 4 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1441
29 shkurt 2016 Elbasan/Seminar "Mposhtja fizike, mekanike dhe farmakologjike: Përfshirjet assistenciale, etike dhe deontologjike" 1857
28 shkurt 2016, Korce Trajnim “Dislipidemite". 1350
27, 28 shkurt dhe 5, 6 e 12 mars 2016 Kavaje /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1425
27 shkurt 2016, “Latenti dhe medikamentet". 1377
27 shkurt 2016, Trajnim “Hypoglicemite". 1490
27 shkurt 2016 Elbasan/Seminar ''Aftësitë relacionale të operatoreve të shëndetit'' 1847
26-29 Shkurt dhe 4-6 mars 2016Tiranë WORKSHOP: “Ultrasound of Small Parts (Ekografia e thyroide, gjirit e skrotum” 2129
26 -28 Shkurt 2016 Tiranë/ Trajnim “Trajnim hyrës në Psikoterapinë Psikoanalitike” 2041
22-26 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1941
22 shkurt 2016, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor” 1459
22 shkurt - 5 mars 2016 Tiranë/ Trajnim “KURSI 2 i EKOGRAFISE PER MJEKËT OBSTETËR – GJINEKOLOGËT E RINJ” 1899
22 shkurt Shkoder dhe 29 Shkurt dhe 4 Mars Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 1348
20 shkurt 2016 Tiranë/ Trajnim “Diagnoza dhe plani terapeutik i semundjes parodontale”, 3562
15-19 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1736
19, 20/02/16; 18, 19/03/16 Tirane “Kurs Teoriko-Praktik në Mikro-Endodonci”. 2107
Gjate 2016 Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 2160
Gjate 2016 /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 2621
14 shkurt 2016, Korcë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1617
13 shkurt 2016 Tirane /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 2715
13 shkurt 2016, Berat "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1584
8-12 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1311
Gjate 2016 , Tiranë/. “Pemiresimi i Punes se Teknikut te Laboratorit” 2379
6 shkurt 2016 Tiranë, “Konference Kombetare” 3191
7 shkurt 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 1936
5, 9, 10, 16, 17 shkurt 2016 Durrës / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1788
30 / 31 janar 2016 Shkoder, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”. 1877
30 – 31 janar 2016 Tirane, Konference: “Kongresi Inovacioneve ne Shendetesi”. 3611
30 janar 2016, “Morse Taper, nje teknike inovative ne Implantologjine moderne”. 2221
30 janar 2016 Tiranë, Konference “Sfida dhe alternativa te reja ne parandalimin dhe mjekimin e tromboembolive me antikoagulante”, 2717
30 janar 2016, Vlorë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 2054
29, 30 janar 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 2179
26 janar 2016 /. “Kurs nje javor Teoriko-Praktik në Protetike Fikse”. 3362
25-29 Janar 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 2001
23 janar, 20 shkurt, 19 mars, 2016 Durrës/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 2780
20 janar 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1832
18 - 22 janar 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1676
16 janar 2016 “ TEKAR Terapia ne Fizioterapi”. 1899
6-10 janar 2016 Peshkopi, 13-17 janar Shkoder , “Përqasje Multi-Profesionale në trajtimin e dhimbjes”. 1443
16 janar 2016 Elbasan “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat“. 1555
25Qershor 2016,Tirane/ Trajnim “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç” 1825
16 janar, 13 shkurt, 13 mars, 16 prill, 15 maj, 4 qershor dhe 25 qershor 2016 Tirane “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapiste” . 2289
16 janar 2016, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1421
14 janar 2016 Konference ”Diabeti Mellitus dhe nderlikimet”. 1795
12 -13 janar dhe 14 – 15 janar 2016 /Tepelene/Trajnim “Forcimi i kapaciteteve te stafit shendetesor paresor lidhur me Shendetin Seksual e Riprodhues ” 1815
Janar 2015 – Qershor 2016 , / “Edukimi ne Vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”” 1889
Gjate 2016 /Trajnim. “Fuqizimi i rolit te mamive ne ofrimin e kujdesit perinatal cilesor” 2216
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Sllove, Tomin, Melan lidhur me “Hipertensionin” 1353
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Fratar, Kute, Dukas, Ballsh, Aranitas lidhur me “Hipertensionin” 1683
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Frakull dhe QSH Levan lidhur me “Kujdesi ne periudhen prekoncepsionale dhe pre dhe post natale per nenen dhe femijen” 1303
Gjate 2016 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1225
Gjate 2016 Patos “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1376
Gjate 2016 Kuman “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Kuman per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1752
Gjate 2016 Burrel /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Burrel lidhur me “Diabetes mellitus tipi II” 1820
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Strum/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 1619
Gjate 2016 Libofshë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Libofshë lidhur me “Diagnozën diferenciale të anemive hipokrome mikrocitare ” 1337
Gjatë 2016, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 QSUT”. 1413
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH “Çlirim”, "Topoje-Seman" dhe "Dërmenas" lidhur me “Këshillimin e nënave lidhur me ushqyerjen e shëndetshme të fëmijëve 0-6 vjeç” 1327
Gjate 2016 Fier “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Anemitë” 1384
Gjate 2016 Fier “Edukimi Shëndetesor në Vazhdim në QSH nr.1 Fier 2016” 1370
Gjate 2016 Lushnje “Grup Rishikimi ndermjet inferVaksinimi i femijeve 0-14 vjec dhe problematikat ” 1419
Gjate 2016 Lushnje “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Lushnje per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1123
Gjate 2016 Fier “Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve” 1239
E Premte e fundit e cdo muaji 2016 DSHP Kavajë ”Cikël Leksionesh mbi mjeksine familjare, stomatologjinë, pediatri, epideomologji, higjenë”. 1365
Gjate 2016 Diber “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Diber per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1557
Gjate 2016 Patos/Seminar “EDUKIMI SHENDETESOR NE VAZHDIM NE QSH “THOMA RRUDHA” PATOS” 1627
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Shupenz, Kraste, Bulqize, Fushe-Bulqize dhe Zerqan lidhur me "Standartizimin e pershkrimit te barnave hipolipidemike ne praktikene Mjekut te Familjes” 1496
Data 3 e fillim cdo muaji 2016 Rrogozhinë Trajnim “Urgjencat Mjekesore,Hepatiti, Mingiti, Pediatri, Urgjencat Endokrine, Infarkti i Miokardit, Insuficenca kardiake, Insulti cerebral, Anemia“ 1918
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Roskovec lidhur me "Rregullat e ciklit te pare te certifikimit te infermiereve” 1615
Gjate 2016 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Edukimi ne vazhdim per Q.SH. Bathore” 1301