slogan7-al

20 tetor dhe 21 tetor 2016, Shkoder, Lezhe “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.”

Titulli i aktivitetit: 20 tetor dhe 21 tetor 2016, Shkoder, Lezhe “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.”

Data e zhvillimit: 20 tetor dhe 21 tetor 2016

Vendi i organizimit: Hotel Colosseo Shkoder, DRSKSH Lezhe

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 0692051742 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Shëndet publik

Kreditet : 5