slogan7-al

Viti 2015

E enjte e fundit e cdo muaji 2015 “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve ne Perinatologji”. 1569
Cdo te premte te fundit te muajit 2015, Vlore “Tematika të ndryshme të shëndetit publik me rëndësi aktuale”. 2585
E premte e fundit e cdo muaji 2015 DSHP Kavajë ”Cikël Leksionesh mbi mjeksine familjare, stomatologjinë, pediatri, epideomologji, higjenë”. 3147
E merkura e fundit e cdo muaji 2015 Seminar “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore nr 3 Fier”. 2894
Gjate 2015 Seminar “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore Vertop Berat”. 2798
23 dhjetor 2015, “Konferenca e 5 e Reumatologjise Shqiptare”. 2563
23 dhjetor 2015, “Konferenca e VII e dermatologeve dhe venerologeve shqiptare”. 2259
23 dhjetor 2015 Shkodër/Trajnim. “Agjentet antitrombotik ne menaxhimin e semundjeve tromboembolike: aspekte te rendesishme per tu konsideruar ne praktiken klinike”. 1704
19 dhjetor 2015 Konference “Insuficenca Kardiake : Sfidat e reja te Diagnozes dhe Mjekimit”. 2323
19 dhjetor 2015 Tiranë, Konference “Terapia ne Neurologji” 2771
19 dhjetor 2015, Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 2494
19 dhjetor 2015, “All-on-4 dhe all-on-6 ne Implantologji”. 1819
18 – 19 dhjetor 2015 Pogradec - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 2483
16 dhe 18 dhjetor 2015, “Etika, Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 1857
15 dhjetor 2015, Trajnim per Trajneret / “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Thalassaemise ”: Manual trajnimi per specialistet e promocionit te shendetit dhe punonjesit e kujdesit shendetesor paresor. 1592
14 dhjetor 2015 Tirane “Antibiotikorezistenca. Diagnoza laboratorike e perdorimit te antibiotikeve” . 2352
13 dhjetor 2015 , Uorkshop “Artriti Reumatoid” 3619
12 – 13 dhjetor Tirane, 2015 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. 2498
11 dhe 12 dhjetor 2015 “Terapi Intensive, Urgjenca Mjekesore, Gjaku dhe Transfuzioni i tij” 2641
11 dhjetor 2015 Tirane “Perdorimi i Medikamenteve gjate periudhes se Shtatezanise ”, “ Ndryshimet qe shkakton diabeti ne lekure ”. 1893
10 dhjetor 2015, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1678
10 dhjetor Shkoder, 11 dhjetor Vlore, 2015, “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 1352
10 dhjetor 2015 Tirane “Dezinfektimi i ambjenteve te kujdesit shendetesor si nje sfide dhe ejkuliber midis ekspertizes se shendetit publik dhe Inspektioriatit Shteteror Shendetesor te Qarkut Tirane” . 1942
9, 10, 11 dhjetor 2015 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1564
9 dhjetor 2015, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1633
7-11 dhjetor 2015 Tirane “Vleresimi i Survejances se Gripit” . 1873
6 dhjetor 2015 ”Alzhaimeri, demencat, sfidat e moshimit ne Shqiperi ”. 2378
5,6,12,13,19 Dhjetor 2015 Bulqize /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1564
5 / 6 dhjetor 2015 Durres, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”. 1851
5 dhjetor 2015 Seminar “Supervizimi i Psikologeve dhe Punonjesve Sociale ne praktiken klinike dhe spitalore ” 1733
4-6 dhjetor 2015 Tirane “Kapja e hershme e Kancerit te Qafes se Mitres ne sherbimet e kujdesit paresor” . 1840
4 – 5 dhjetor 2015 Elbasan - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1541
4-5 dhjetor 2015 , “Zhvillimet e reja mbi diagnozen e hereshme dhe mjekimin e pershtatshem per parandalimin e verbimit ” 1921
4 dhjetor 2015 Krujë/Trajnim. “Ditet e Ushqyerjes nr 5”. 1659
1,2,3 dhjetor 2015 “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te hipertensionit arterial dhe njohurite per marrjen e kartes se shendetit ” : Manual trajnimi per specialistet e promocionit te shendetit dhe punonjesit e kujdes 1694
28 - 30 nentor 2015 Vlore, “Konferenca e II Nderkombetare e FSHP : Prioritetet Strategjike te Shendetit Publik – Vlora 2015 ” 1994
27 nentor 2015, “Konferenca e 10 e Sh Hematologjise”. 1922
27 nentor 2015 Tiranë/ Trajnim “Llogaridhenia dhe masat efektive te antikorrupsionit ne sistemin shendetsor” 1486
26 & 27 nentor Tirane, Fier 2015 Trajnim: “Te dhena bashkekohore nga perdorimi i acidit Acetil Salicilik, Rivaroxabanit, dhe Drospireron/Estradiolit ne praktiken klinike”. 1692
26 nentor 2015 , “Shendeti Mjedisor, Sfidat e Gjenerates se sotme” 1907
25 nentor – 17 dhjetor 2015 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1683
21 -22 nentor Tirane 2015 Konference: “Konferenca per marketingun Farmaceutik”. 2134
21 Nentor 2015 Durres/ Konference “Imunodeficencat Primare. Nje sfide diagnostike dhe terapeutike.” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT . 1700
21 nentor 2015 , “Konferenca Kombetare e Shoqates Shqiptare e ORL ” 2147
21 nentor 2015 , “Health Through Nutricion: Factor of nutricion and their impact on morbidity ” 1996
20 – 21 nentor 2015 Tirane/Trajnim. “Helicopter Medical Passenger: Initial Training”. 1556
20– 21 nentor 2015 Korce - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 2294
19 nentor 2015 Konference “Praktika me e mire mjeksore ne dobi te levizshmerise se pacienteve turiste ne rajonin e Adriatikut ne kuader te Projektit Ipa Adriatik Crodsborder 2007-2013 “ Adrihealth mobile” & Konferenca 7 Mediko-Kirurgjikale . 1791
nentor 2015, Seminar"Situata aktuale ne fushen e RT, sfidat dhe prespektivat per te ardhmen". 1439
18 nentor 2015 , “Leksion. Nga zemra fetale tek zemra e të porsalindurit.” 1768
17 – 18 Nentor 2015, Librazhd, “Perqasje klinike mbi hipertensionin arterial ne shtatezani ”. 1482
14 - 15 nentor 2015 , “Telemjekesia Nepermjet Teknologjise” 1752
13-15 Nëntor 2015, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1270
13 - 14 nentor 2015 Tiranë/Konference. “Perqasje te reja ne diagnozen dhe trajtimin e semundjeve pulmonare dhe kancerit te gjirit”. 1578
13 - 14 nentor 2015 Elbasan - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1309
12 – 14 nentor 2015 , “EASD Postgraduate Copurse on Clinical Diabetes and its Complications ” 1769
12 nentor 2015, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1455
9 – 27 nentor 2015 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1449
9 nentor 2015 – 3 shkurt 2016 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes. 1898
9 nentor 2015 dhe 3 shkurt 2016 Trajnim “Kursi i 1re dhe Kursi 2te i Ekografise per Kardiologet e rinj”. 1473
8 nentor 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1339
7 nentor 2015 Konference “Infeksionet oportuniste dhe infeksionet te subjektet e imunokompromentuar, epidemioloigjia diagnoza, mjekimi dhe parandalimi”. 2511
6 - 7 nentor 2015 Berat - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1281
6 - 18 nentor 2015, Tiranë/Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 1716
6 nentor dhe 27 nentor 2015, “Hapat e pare te Farmakovigjilences ne Shqiperi , Bimet mjekesore ne praktiken e perditeshme.” 1992
5 , 6 , 7 nentor 2015 Tiranë “Kongresi 4 Mbarshqipetar i Stomatologjise” . 3391
1 nentor 2015, Trajnim “Hypoglicemite". 2242
31 Tetor 2015, Konference “Koneksioni Cone-Morse, Teknikat 3D ne rigjenerimin kockor. Evidenca Shkencore dhe vleresime klinike mbi Implantologjine e se ardhmes”. 1848
31 tetor 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1540
31 tetor - 1 nentor 2015 “Konferenca 11-të Kombëtare e radiologjisë. 1822
30 - 31 tetor 2015 Shkoder - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1300
30, 31 tetor 2015 Tiranë/Konference “Konferenca e 23 Kirurgjikale Shqiptare “ 3530
25 - 27 tetor 2015 Kosovë “Shkolla verore mjekesore 3”. 1621
25 tetor 2015, Fier "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1243
25 – 27 tetor 2015 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 1436
24 Tetor 2015, “Psikoza te Frojdi dhe te mesimet e Lakanit “te pare” ”. 1696
24 tetor 2015, Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1968
23 tetor, 13 Nentor dhe 20 Nentor 2015 “Infeksionet te traktit te siperm respirator ”, “ Pamjaftueshmeria e zemres ”. 2154
23 – 25 tetor 2015 “ Kongresi i I Italo-Shqipetar, Patologjia orale, nga diagnoza tek trajtimi”. 2302
20 tetor 2015, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1244
19-24 tetor 2015 ” Ne sherbim te rritjes cilesore ne dentistri”. 1406
17, 24, 31 tetor dhe 7 nentor 2015, Elbasan ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes. Riaftesimi teorik dhe teknik per personelin mjek dhe infermier te zonave rurale per Patologjite me problematike dhe Urgjencat Pediatrike dhe Adultit”. 1817
17 tetor 2015 Vlore,moduli 2. “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1378
17 tetor 2015 Mirdite “Ndihma e pare, BLS- Suporti Primar Jetesor”. 1296
17 tetor 2015, Trajnim “Dislipidemite". 2201
16,17,18 dhe 22,23,24 tetor 2015 Trajnim “Kursi i 1re i Ekografise per sistemin Muskulo-Skeletal”. 1495
14 - 30 tetor 2015 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1441
15 tetor 2015 Leksion ”Azma Bronkiale”. 1923
16 tetor 2015, Sarande "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 1576
10 tetor 2015, “Bazat e Trajtimit ortodontik-kirurgjikal”. 1587
10 tetor 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1695
10 tetor 2015 Kukes,. moduli 1re “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1192
09 - 10 tetor 2015 Tepelene - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1313
9-10 tetor 2015 Durrës/Trajnim. “Kongresi i 1re shqiptare i riprodhimit human dhe andrologji”. 1367
8 tetor, 16 tetor dhe 30 tetor 2015 “Kortikosteroidet local, indikacionet, format, kunderindikimet dhe efektet anesore ”, “ Farmakogjenomika dhe mjekimi i personalizuar ”. 2022
8-11 tetor, 19-22 nentor 2015 dhe 21-24 janar,10-13 mars,5-8 maj 2016 “ Terapia Bihevioral Kognitive ne nivelin bazik “. 1698
7 – 21 Tetor 2015 “Interpretimi i EKG ne kujdes primar”. 1960
04 tetor 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1349
3 tetor 2015, Gjirokaster ,Workshop"Kujdesi Infermieror në sistemin shëndetësor dhe rëndësia e diagnozave Infermierore." 1299
03, 24 tetor 07 nentor 2015 Konference ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale” 3997
2 tetor 2015 – 2 mars 2016, “EIPASS Shendetesia Dixhitale.” 2151
1 tetor – 20 dhjetor 2015, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 1275
1 tetor - 20 dhjetor 2015, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 1896
Shtator - Tetor 2015, “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 2091
28 shtator - 2 tetor 2015 Trajnim, “Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore”. 1441
26 shtator 2015 ”Diagnoza Diferenciale dhe trajtimi i Kisteve te Ovarit”. 1606
27 shtator 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1318
25 shtator 2015 Tiranë “Metodologjia e Kerkimit Shkencor. Rregulla baze te pergatitjes se abstrakteve, shkrimit te artikujve dhe prezantimit ne powerpoint “ . 2393
23 shtator 2015 , “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1509
19 shtator 2015, Durres , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1347
19 shtator 2015 Elbasan,. “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1328
Gjate 2015 Krujë Trajnim “Edukimi në vazhdim Spitali Krujë “ 1728
17 - 18 Shtator dhe Shtator - Dhjetor 2015, Korce, Elbasan, Berat, Shkoder, Gjirokaster - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1726
18 Shtator 2015 “Trajnime Stafi te Qëndra Shëndetësore ABC per periudhen Shtator 2015 - Mars 2016”. 1172
17 shtator 2015 ”Kirurgjia e Gjendres Tiroide, Kaceri i Gjendres Tiroide”. 1783
16 shtator 2015, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1299
16 shtator 2015, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1617
16 Shtator 2015, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1331
16 shtator 2015, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1251
14 shtator 2015, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 1553
14 shtator 2015 Konference ”Endoskopia Digjestive Operative”. 1754
12 shtator 2015 Konference “Takimi i II i Ortodonteve Shqiptare”. 1468
12 shtator 2015 Korcë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1269
12 shtator 2015, Seminar ”Rritja dhe Zhvillimi normal i femijes dhe trajtimi ne rast patologjie”. 1617
12 shtator 2015, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 1808
11 shtator - 14 tetor 2015 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1392
1-3 shtator 2015, Pogradec “Kujdesi paliativ në infermieri” . 1371
24-28 gusht 2015, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1381
15 gusht -15 shtator 2015,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1736
7 gusht 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1417
Gusht 2015, Librazhd , “Trajnim profesional me personelin shendetsor”. 1640
28-30 korrik 2015 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1328
24-28 gusht 2015, /Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1206
21 korrik 2015, “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 1640
14-15 korrik 2015 Tirane “Trajnim per Trajneret per promovimin e shendetit” . 1601
13-17 korrik 2015 Tirane “Trajnim Laboratorik mbi Campylobacter dhe Salmonella, Testi ndjeshmerise se Antibiotikeve” . 1574
18, 19,25,26 korrik dhe 1 gusht 2015 Devoll /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 1483
10,11 korrik 2015 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 2369
9 korrik 2015 " Trajtimi Medikamentoz i Obezitetit". 1316
5,6,7 dhe 8 korrik 2015 “ Diagnostikimi i crregullimeve psikologjike tek femijet “. 2338
4 korrik 2015 Konference “Deshtimet dhe limitet ne ortodonti”. 1590
4 korrik 2015 Konference “Actuality and Perspective in Cardiology for the Treatment of CAD, HF, and Severe Arrhythmia”. 1978
3-4 korrik 2015, Permet “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1530
27qershor-27 korrik 2015. “Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë” 1842
27 qershor 2015, Korce , “1. Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi. 2. Trajtimi i Diabetit, Inkretinat.” 2123
26 qershor – 30 tetor 2015: “Permiresimi i shprehive profesionale per organizimin dhe drejtimin e terapive te grupit me adulte dhe adoleshente, fokusuar ne reduktimin e simptomave te stresit/ankthit/depresionit”. 1968
26-27 qershor 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1644
26 qershor 2015 ”Riniti alergjik dhe Kirurgjia nazale”. 2168
26 Qershor 2015 “ Simpozium Shkencor i Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise”. 1688
25 qershor 2015 Tirane “Ekspozimet profesionale dhe legjislacioni shqipetar per Shendetin ne Pune” . 1915
24-25 qershor 2015 “Simpoziumi IX vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik- Shendeti oral ne moshen e adoleshences”. 1487
24 Qershor 2015, Konference “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Neonatologjise Shqiptare”. 1731
24 qershor 2015 Tirane “Trajnimi per trajtimin dhe varesine nga drogat” . 1717
23–25 Qershor & 15-17 Shtator 2015 Fier “Kujdesi Perinatal – Ante dhe Post Natal” . 2018
22 qershor 2015 , “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 2098
20 qershor 2015, Korcë "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1411
20 qershor 2015, Korcë " Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore". 1401
20 qershor 2015”Cikël Leksionesh ne mjeksine e familjes”. 1477
19-20 qershor 2015, Tepelene “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1337
19 Qershor 2015 “Motivational Interviwing – Të nxisim motivimin e pacientit për të ndryshuar sjelljen Shëndetësore- Edukim i Shëndetit Mendor”. 1899
16 qershor 2015 Konference ”Kirurgjia Urologjike per te rritur dhe femije”. 1838
15 dhe 19 Qershor Tirane 2015 Trajnim: “Parandalimi, kapja e hershme dhe trajtimi i Diabetit”. 1376
13 qershor 2015 Korcë/ Trajnim. “Probleme të rëndësishme dermatologjike në kujdesin shëndetësor parësor” 1593
13 qershor 2015 Korcë/ Trajnim. Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare. 1490
13 qershor 2015, Tirane , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1542
13 Qershor 2015 Seminar “Alternativat Bashkekohore ne trajtimin Endodontik dhe Profilaktik ne Stomatologji” 2958
13 qershor 2015 Tirane “Konferencë Ndërkombëtare Farmaceutike” -Studime Inovative ne Shkencat Mjekesore dhe farmaceutike-. 3620
12-13 qershor 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1214
12-14 qershor dhe 19-21 qershor 2015 “Trajnim per Ekografine Klinike me mjeket pediater te Kosoves”. 1653
6-7 qershor 2015 Konferencë ” Konferenca e VII Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 4583
6 – 7 qershor 2015 Shkodër “Human Taping-Moduli 1” 1866
6 qershor 2015, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1397
6 Qershor 2015, “Konferenca Kombetare – Diabeti dhe Risku Kardiovaskular”. 1918
6 Qershor 2015, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1388
6 Qershor 2015, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1428
5-6 Qershor 2015 Trajnim “Kirurgjia e sinusit maksilar për qëllime implantimi”. 1796
5 qershor 2015 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”. 1303
4-5 qershor 2015 Konferencë ” Mjekesia Natyrale e biointegruar dhe shkencat bashkekohore”. 3200
(3-4 Qershor, 17-18 Korrik 4-5 Shtator 4-5 Dhjetor) 2015 Trajnim “Check-Up ne Ortodoncine moderne”. 1773
2 Qershor 2015, Elbasan “Deshifrimi i Emocioneve ”. 2332
qershor – dhjetor 2015 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 1447
30 maj 2015, Korcë , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1474
30 maj 2015, Korcë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1464
30 maj 2015 Gjirokaster “Konferenca Rajonale e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 2130
30 maj 2015 “ Varesite ndaj Drogave, Duhanit, Alkolit “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale . 2271
29-30 maj 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1355
29 -30 maj 2015, “Kongresi i IV Nderkombetar i Obsetrike-Gjinekologjise”. 3983
27 maj 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1341
25 dhe 26 maj 2015 TiranëTrajnim “Urgjencat Mjekësore në shërbimin parësor “ 1562
24 maj 2015 “ Depresioni “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale . 2135
24 maj 2015 Berat, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1530
24 maj 2015 Korce, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1493
24 maj 2015 Korce, “Latenti dhe medikamentet”. 1667
23 maj 2015 “ Stresi Post Traumatik “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale . 2312
22, 28, maj dhe 4 Qershor 2015 “Acne Vulgaris dhe trajtimi i saj ”, “ Demnencat c’jane dhe si trajtohen”. 2808
22 - 24 maj 2015, “Diagnostikimi dhe trajtimi post operator ne endodonti”. 3382
23-24 Maj, Tiranë/Trajnim.”Teknikat inovative të trajtimit miofacial” 1383
22-23 maj 19-20 qershor 2015 /. “Kurs Teoriko-Praktik në Mikro-Endodonci”. 2300
22-23 maj 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1478
22-23 maj 2015 Tiranë (Visiting Professorship on Radiotherapy of Head and Neckcancer). 1830
22 maj 2015 Tiranë/ Trajnim “Kolege ne Grup per Permiresimin e Cilesise, Qasja e Re per Edukim Mjeksor te vazhduar” 1624
21-22 maj 2015 Tiranë “Konferenca e 1-rë vjetore e Shoqatës Shqipëtare të Traumës “ . 2906
18 maj 2015 /Konference. “Clinical Research in Albania. Networks and Projects in Global Context”. 1753
18 maj 2015 Tiranë “Leksion Ortodonci” . 1803
16 maj 2015 /Konference. “Advanced Dental Academic Days /Teknikat ekstreme te endodoncise moderne, rekuperimi vs ekstraksionit”. 2159
15-18 maj 2015 “Curent Topics in Anesthesia and Intensive Care” 1489
15 maj 2015 “Perdorimi i Medikamenteve gjate periudhes se Shtatezanise ”, “ Ndryshimet qe shkakton diabeti ne lekure ”. 2598
30 Qershor 2016, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1412
15 maj 2015, Durrës "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1291
14 maj -14 Qershor 2015,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1731
14 maj 2015 “Kurs 6 javor për ekografinë klinike me mjekët e rinj Obsetër-Gjinekologë”. 1268
14 maj 2015 /Konference. “Safer Blood Transfusion”. 3281
11-15.05 .2015 dhe 25-29.05.2015, Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te Edukimit Diabetoligjik”. 1677
11-15 maj 2015, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1526
9-10 maj 2015 /. “Dita Boterore e Astmes 2015 – Eshte koha te kontrolloni Astmen dhe Komorbiditetet”. 2407
8 maj 2015 “Fitoterapia e sistemit kardiovaskular ”, “ Efektet anesore te antiflamatoreve josteroide ne Traktin Renal”. 2483
8 maj 2015 Tiranë Konferenca “Te rejat ne dentistrine restorative” . 3172
7 – 9 Maj Kursi i 1re, Shtator kursi 2te, gjate tremujorit te fundit kursi 3te 2015 Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 1875
4-12 maj 2015 Tiranë “Kursi IBRO mbi neuroshkencat ” 2472
12 maj 2015 Tirane “Konferenca Nderkombetare e Shendetit Publik” . 3929
4-5 maj 2015 “ICBMS 2015”. 3017
6 maj 2015 Vlore “Efikasiteti i jonoforezes me deksametazone per trajtimin e Artritit Temporo mandibular”, “ Anemia ferrodeficitare dhe roli Helikobakter pylorit ne shkallen e saj ne disa paciente prane Spitalit Rajonal Vlore”. 2481
1 mars - 30 maj 2015, Tiranë/ Trajnim në distancë “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” 1985
1 Mars – 30 Maj 2015, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” 2037
30 prill – 30 maj 2015. “Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë” 1976
30 prill, 7 maj, 29 maj, 5 Qershor, Vlorë, Durrës,Shkodër, Pogradec “Patologjitë Infektive Respiratore, ORL, Gastro-Intestinale, në Sherbimin Parësor. Ndikimi në cilesinë e jetës dhe mënyrat e menaxhimit të tyre”. 2542
27-30 Prill 2015, Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1664
27 dhe 29 Prill 2015 “Njohuri bazë mbi Klasifikimin Ndërkombëtar të Funksionimit dhe Aftësise së kufizuar të OBSH; Kriteret, Procedurat dhe Instrumentët e rinj të Percaktimit të Aftësisë së kufizuar në Shqipëri”. 2140
29 prill 2015, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës” 2357
27 prill 2015 Seminar ”Tumoret e Pankreasit”. 3157
25, 26 prill dhe 2, 3,9 maj 2015 Korcë /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 2812
24 prill 2015 Gjirokastër “Terapite per trajtimin e spondyloartritit, Cfare, Kur, Per ke?, Menaxhimi i Dhimbjes” Niveli i ferritinemise si indikstro i hershem ne anemite nga mungesa e hekurit”. 2283
24- 25 prill 2015, “Konferenca Ndërkombëtar i Mjekësisë Multidisiplinare”. 5259
29/05/15, 26/06/15, 25/09/15, 28/10/15, 20/11/15 Fier “Edukimi Shëndetesor në Vazhdim në QSH nr.1 Fier 2015” 1970
21, 22, 23 Prill 2015 Tiranë, Fier, Durrës “Takim pune me personelin shëndetsor me temë : Vaksina të sigurta për të mbrojtur fëmijët tanë”. 2713
18 – 19 prill 2015 “Human Taping-Niveli 2, Ekstremitetet e poshtme” 2166
18 prill 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 2534
17 prill 2015 Tiranë “Produktet me origjine bimore midis te dhenave shkencore dhe perdorimit empirik”, “Ushqimi i shëndetshëm faktor i rëndësishëm për mirëqënien dhe shëndetin e njeriut”. 2498
16 prill 2015 Seminar ”Alergjia dhe Polipoza Nazale”. 2622
14 -15 prill 2015, Shkodër “Terapia Manuale Miofashiale ”. 2542
14-18 prill 2015, Korcë /Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1904
13 prill 2015, Durrës "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1923
10 - 12 prill 2015 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 2 ”. 4709
10 prill 2015, Tiranë “Integratorët Alimentar dhe Nutraceutik: Njohuri të përgjithshme dhe aplikimet specifike të tyre”. 3415
4 prill 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 2185
3 – 4 prill 2015, ELBASAN “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 2217
2 dhe 20 Prill 2015 Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 2781
29 mars 2015 Vlorë Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 2533
28 mars 2015 Elbasan, Peqin, Librazhd . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1909
28 mars 2015 Vlorë /Konference. “Rëndësia e ushqyerjes në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijës në vitin e parë të jetës dhe moshën evolutive. Problemet që hasim në praktikën e përditshme mjeksore”. 2273
28 mars 2015 Fier Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 2157
27 – 28 mars 2015, “Leksioni avancuar ne endodonti”. 2278
27/28 mars 2015 Tirane “Konference Shkencore Stomatologjike”. 2691
27 mars 2015, Shkodër, Leksion “Veprimtaria shkencore dhe didaktike e farmacistëve në Shkodër që nga fillimet deri ne vitin 2012” “Mjekësia dhe farmacia tradicionale pellazge – ilire dhe periudhat Dodonë, Asklep, Pirro dhe Gent” “Përdorimi i medikamentev 2106
26 mars - 8 maj 2015 Pezë,Tiranë ”Kurs për urgjencat paraspitalore për EMT-N”. 2528
26 mars - 8 maj 2015 Pezë,Tiranë ”Instruktor për urgjencat paraspitalore”. 2370
25 mars 2015 Dhjetor 2014 /Kukës. “Seminar Mjekësor”. 2139
23,24 mars 14 prill 2015 Lezhë, Rrëshen “Edukimi Terapeutik mbi Kujdesin Paliativ ”. 1475
21 – 22 mars 2015 “Human Taping-Moduli 1” 1781
21 mars 2015 Seminar “Infeksionet nozokomiale në kabinetin dentar” 2522
21 mars 2015 Vlorë, “Konferenca e parë Stomatologjike REALD”. 2782
21 mars 2015”Konferenca e IV Kombëtare e Gastroenterohepatologjisë” 2290
20,21,22 Mars 2015 Trajnim “Kurs Formimi mbi Hidrokineziterapine” 2252
20-21 mars 2015 Durrës/Trajnim. “Teknikat e histerektomisë dhe modernizimi i tyre. Kirurgjia dyshemesë pelvike, mesh anterior, posterior, sling”. 2889
20 – 21 mars 2015,Gjirokastër “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 2172
20 mars 2015 Tiranë Konferenca “Dita e Shendetit Oral 2015” . 3181
19 dhe 26 mars 2015 Trajnim: “Parandalimi, kapja e hershme dhe trajtimi i Diabetit”. 2145
19-20-21 mars 2015, “Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza”. 2410
14 mars 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 2690
13 – 14 mars 2015, Berat “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” . 1296
12 – 14 Mars 2015 Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 3228
10,17,24 mars 2015 “Si të ndihmojmë duhanpirësit si të lënë duhanin”. 7204
9 mars 2015, Elbasan “Diabeti mellitus dhe komplikacionet afatgjata ”. 1500
6 – 7 mars 2015, Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” . 1766
7,8,14,15,28,29 mars 2015 “ Psikologu në institucion “ . 2411
7 mars 2015, Elbasan "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1913
6 mars 2015, Elbasan “Roli i operatorëve shëndetësor në shërbimin ndaj viktimave të dhunës seksuale ”. 2024
5 mars – 5 prill 2015. “Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë” 1975
3 mars – 11 prill 2015 “Kurs 6 javor për ekografinë klinike me mjekët e rinj Obsetër-Gjinekologë”. 2049
1 mars 2015, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 2080
Gjatë muajit Mars 2015. “Trajnimi online mbi Paketën e Kontrollit Mjekesor Bazë për shtetasit e grup”.moshës 40-60 vjeç 2346
28 shkurt 2015 Shkodër . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1897
28 Shkurt 2015 Tiranë/Trajnim. “Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit”. 1964
25 Shkurt 2015 Pogradec/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore” 1507
25 shkurt 2015 Trajnim “Edukimi në vazhdim i profesionistëve të shëndetit në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 2511
23 shkurt 2015, Elbasan “Këshillimi dhe Komunikimi ”. 1712
23 shkurt - 23 mars 2015 “Antiagregantët dhe Antikoagulantët “ 2540
19 shkurt 2015 Konference”Kirurgjia e Gjëndrës Tiroide. Kanceri i Gjëndrës Tiroide”. 2929
16,17 shkurt 2015 Tiranë, 25,26 shkurt 2015 Durrës, 20,28 shkurt 2015 Elbasan /Trajnim. “Protokollet Klinike sipas OBSH dhe MSH”. 1971
13 shkurt 2015 Tiranë Konferencë “Reagimi i organizmit ndaj ushqimeve baze. Faktoret nutricional shperthyes ne moshen pediatrike dhe sindromi autik” 2478
12 shkurt 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1431
9,13,20,27 shkurt 2015 Fier, Vlorë, Shkodër, Lezhë Konferenca “Standartet, legjislacioni dhe urgjencat stomatologjike” . 2652
7 shkurt 2015 Leksion ”Patologjitë Degjenerative. Proteza e Ankës dhe Gjurit”. 2173
6-8 Shkurt 2015 Workshop “Analiza Transaksion “. 2496
30 Janar 2015 Konferencë “Sfidat e Mjeksisë së Urgjencës në Shqipëri”. 2261
30 Janar 2015 “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1900
27 janar 2015, Elbasan “Sëmundja e Shkaktuar nga virusi EBOLA “ Stuhia e Përsosur ”. 2419
26 janar 2015 Konferenca “Standartet, legjislacioni dhe urgjencat stomatologjike” . 2386
24 Janar 2015 / Konference. “Konferenca e 7 e Implantozës-Memoriali i 1 Viktor Shehu”. 2018
24, 25, 31 janar dhe 1 dhe 7 shkurt 2015 Ballsh /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 2190
23 Janar – 22 Maj 2015 “Trajnime Stafi Qëndra Shëndetësore ABC”. 3650
20-24 Janar 2015 Has /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2253
20-24 Janar 2015 dhe 26-29 Janar 2015 Pukë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2113
19-23 Janar 2015, Korce Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 2168
13-17 Janar 2015 dhe 19-23 Janar 2015, Lezhë, Lac/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2050
13-17 Janar 2015 dhe 19-23 Janar 2015, Dibër, Burrel/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2031
13-17 Janar 2015 dhe 19-23 Janar 2015, Tepelenë, Përmet, Këlcyrë, Gjirokastër/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1769
12-16 Janar 2015 Lushnjë 2015, /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1967
12-16 Janar 2015 Fier 2015, /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2100
Janar - Qershor 2015 Tiranë “Edukimi ne Vazhim per Sherbimin e Neurokirurgjise QSUT” 1632
Janar – Prill 2015 “Mbikqyrja epidemologjike e semundjeve infektive dhe efektet anesore: vaksinat dhe strategjite e vaksinave”. 2880
Gjatë 2015, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 QSUT”. 2205