slogan7-al

nentor 2015, Seminar"Situata aktuale ne fushen e RT, sfidat dhe prespektivat per te ardhmen".

Titulli i aktivitetit: nentor 2015, Seminar"Situata aktuale ne fushen e RT, sfidat dhe prespektivat per te ardhmen". 

Data e zhvillimit: nentor 2015

Vendi i organizimit: Neurokirurgji QSUT

Organizatori/ofruesi: Sherbimi i Neurokirurgjise / Uniteti Xknife

Kontakte: Tel: 0684141460 E-mail: auroraaliraj @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Fizikan mjekesor

Kreditet : 3

Nr i Dosjes 1375