slogan7-al

10 dhjetor 2015 Tirane “Dezinfektimi i ambjenteve te kujdesit shendetesor si nje sfide dhe ejkuliber midis ekspertizes se shendetit publik dhe Inspektioriatit Shteteror Shendetesor te Qarkut Tirane” .

Titulli i aktivitetit: 10 dhjetor 2015 Tirane “Dezinfektimi i ambjenteve te kujdesit shendetesor si nje sfide dhe ejkuliber midis ekspertizes se shendetit publik dhe Inspektioriatit Shteteror Shendetesor te Qarkut Tirane” . 

Data e zhvillimit: 10 dhjetor 2015

Vendi i organizimit: Hotel Mondial

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0672053110, 0672052938 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Teknike te laboratoreve

Kreditet :5

Nr i Dosjes : 1316