slogan7-al

Viti 2013

19 Dhjetor, Tirane “Shfaqjet dermatologjike te semundjeve pediatrike dhe trajtimi i tyre" 1858
19 Dhjetor, Tirane / Mjeku pediater përballë kollës së fëmijve 2412
27 Dhjetor, Tiranë/Konferenca e III kombetare e Reumatologjisë 2398
25 Dhjetor, Fier/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1848
23 Dhjetor, Pogradec / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1652
23-24 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1588
23-24 Dhjetor,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 1888
21 Dhjetor, Tirane, Seminar “Promovimi i vetemjekimit dhe e ardhmja e tregut OTC ne Shqiperi" 2918
21 Dhjetor,Tiranë / Sëmundjet kardiovaskulare dhe shtatëzania. 2328
21 Dhjetor, Gjirokastër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1587
21 Dhjetor, Gjirokastër / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 1731
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Patologjitë cerebro-vaskulare në praktikën klinike" 1867
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Sëmundja ulceroze gastruduodenale në praktikën klinike" 1808
20-21 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Menaxhimi i pacientit në gjendje të rëndë" 2005
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Kriteret konsensuale të diagnozës dhe mjekimit të hepatitit kronik B" 1873
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz" 1733
21-22 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1665
20 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1825
20 Dhjetor, "Shendeti oral i fëmijëve të rajonit të Tiranës" 1804
20 Dhjetor, Trajnim "Rritja e kapaciteteve të personelit shëndetësor" 2115
19 Dhjetor, Peshkopi / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1575
18-19 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Një jetë pa kancer" 1810
18 Dhjetor - 09 Janar, Peqin / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 2309
18 Dhjetor- 9 Janar, Kukës / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 2279
16-18 Dhjetor, Durrës / Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare. 2244
16-17 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1688
16 Dhjetor, Tepelenë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1543
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 1797
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 1465
15 Dhjetor, Konferenca “Përditësim në mjekësinë e përgjithshme interne për mjekët specialistë” 2081
15 Dhjetor, Korçë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1460
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Infeksionit e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 1633
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 1479
14 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1620
14 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1685
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 1521
14 Dhjetor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1964
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 1580
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi" 1558
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve: Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 1454
13 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1540
13 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve te MP: Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroideve" 1580
12 Dhjetor, Lezhë, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 1599
12-14 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1736
12 Dhjetor , Elbasan/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1871
12 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1602
11 Dhjetor,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1631
9 Dhjetor,Fier / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1694
11 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1421
7 Dhjetor, Çrregullimet e shëndetit mendor dhe menaxhimi i tyre" 1645
07 Dhjetor, Diber /Rritja e kapaciteteveve te MP: Anemia dhe Ndryshimet ne gjakun periferik 1466
8 Dhjetor, Gjirokaster, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1348
7 Dhjetor ,Vlorë / Konferenca e IV e Urdhërit të Infermierit të qarkut Vlorë. 1606
7 Dhejtor, Konferenca "Kirurgjia OMF në dekadën e fundit dhe sfidat e saj në të ardhmen" 1875
07 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve te MP: Kriteret konsensuale te diagnozes dhe mjektimit te hepatitit B. 1183
07 Dhjetor, Berat /Rritja e kapaciteteveve te MP: Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike 1362
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve te MP:Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 1297
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve:Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi. 1315
6 Dhjetor, Tiranë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 1988
6, 7, 13,14 Dhjetor “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1808
5 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1552
4 Dhjetor , Gjirokastër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1487
4 Dhjetor, Lushnje / Trajnim për mjekët e familjes të rrethit 1538
3 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1637
2 Dhjetor , Sarandë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1514
Dhjetor,Tepelenë -Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 1607
Dhjetor,Gjirokastër-Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 1756
27- 28 Nëntor, Korçë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1385
27 Nëntor, Shkodër / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 1600
26 Nëntor, Elbasan / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 1702
26 Nëntor, Konferencë "Urologjia e Mileniumit të tretë" 1994
23 Nëntor,Elbasan/Trajnim “I sëmuri psikiatrik-Depresioni” 1659
23 Nëntor, Berat “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1379
22 Nëntor, Tiranë / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 1790
23 Nëntor, Tiranë “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore" 1715
22 Nëntor, Shkodër “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 1570
22-23 Nëntor, Menaxhimi i dhimbjes kronike në vendet në zhvillim: Roli i farmacistit dhe mjekut të familjes 2361
22 Nëntor , Tiranë/Raporti Fizioterapist-Pacient "Mundësia e të lindurit edhe një herë". 1767
21 Nëntor, Velipojë “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 1629
21 Nëntor , Tropojë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1396
20 Nëntor - 3 Dhjetor, Librazhd “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1483
19 Nëntor,Tiranë / Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1915
19 Nëntor Trajnim për trajnerët që do të zhvillojnë kursin “Vlerësimi i rritjes së fëmijës” 1671
18 Nëntor , Shkodër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1461
17 Nëntor, Berat / “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1452
14 Dhjetor, Gjirokaster/ Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular Moduli V. 1505
12-13 Dhjetor, Durrës “Nuk ka shëndet pa shëndet mendor” 1705
16 Nëntor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2073
15 Nëntor - 24 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1716
15 Nëntor, Laç /Trajnim "Autizmi, Lehonia dhe ndjekja e saj" 1554
15 Nëntor, Korçë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 1529
15 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1386
14 Nëntor, Bashkëbisedim rreth diabetit, të reja mjekësore 2013. 2135
14 Nëntor , Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1422
14 Nëntor, Dajç “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 1593
13 Nëntor, Fushë-Arëz,Pukë/ Kanceri i Gjirit. 1457
9 Nëntor, Pogradec “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 1411
9 Nëntor , Tiranë/ Pediatria-Kirurgjia dhe Imazheria në pediatri. 2111
9 Nëntor, Tiranë/ Algoritmi i trajtimit të diabetit mellitus. 1806
9 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1597
8 Nëntor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1820
8 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1949
8 Nëntor, Vlorë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1417
8 Nëntor, Elbasan “Urgjencat pediatrike" 1648
8 Nëntor “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1723
7 Nëntor , Vlorë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1490
6 Nëntor, Elbasan/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1589
6 Nëntor, Elbasan “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet” 1512
4-6 Nëntor, Trajnim “Parandalimi dhe kapja e hershme e sëmundjeve kardiovaskulare dhe kancerit të gjirit. 2220
6 Nëntor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1712
4-16 Nëntor, Tiranë “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 1589
4-5 Nëntor, Tiranë, Trajnim "Siguria ushqimore" 1846
4 Nëntor, Shkodër/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1435
4-6-8 Nëntor dhe 11-13-15 Nëntor , Tiranë/ Forcimi i kapaciteteve profesionale në sherbimin parësor. 2112
2-3 Nëntor, Konferenca II Farmaceutike e Shqipërisë 2270
1-3 Nëntor, Tiranë / Konferenca e I-rë Shqiptaro-Kosovare mbi Djegien, Kirurgjinë Plastike dhe Estetike. 2019
4 - 8 Nëntor, Vlorë/Infeksionet Spitalore 1585
Nëntor-Janar ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1470
1 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1508
29 Tetor - 9 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1529
31 Tetor-Korçë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1355
26 Tetor, Konferenca Kombëtare e Imazherisë 2390
26 Tetor, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. 1471
25 Tetor,Vlorë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1575
25 Tetor - Tiranë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1693
18 Tetor, Konferenca e 21-të kirurgjikale shqiptare 1985
18 Tetor, Fier - Përditësim mbi Udhëzuesit Ndërkombetar për trajtimin e Hipertensionit,Diabetit Tipi 2 dhe SPOK 1385
18 Tetor, Pogradec Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1440
18 Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1872
12 Tetor, Tiranë, Kurba e rritjes së fëmijës nga lindja deri në moshën 14 vjeç 2267
24 Nëntor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1824
10 - 16 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 1555
9 Tetor, Trajnim "Elementët kyç të shërbimeve miqësore për të rinjtë" 1387
Tetor-Nëntor, Kuçovë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual e riprodhues në komunitet" 1312
7 Tetor /Tirane, Kurs pasuniversitar: Menaxhimi I cilesise, sigurise, akreditimit, HTA dhe EBM ne institutcionet shendetsore 2397
5-6 Tetor, Trajnim "Hiperaktiviteti dhe vështirësia në të nxënë" 1878
5 Tetor,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 1420
5-6 Tetor, Shkodër/Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 2386
4 Tetor, Shkodër Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1615
3 - 9 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 1488
2 dhe 4 Tetor, Lezhë/ Financimi i Spitaleve dhe Impakti 1477
2-3 Tetor dhe 15-16 Tetor, Kujdesi për Abortin 1504
1Tetor, Shkodër/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 1300
Tetor-Nëntor, Dibër / Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuarit me sëmundje kronike” 1275
Tetor-Nëntor, Berat "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1597
Tetor, Lezhë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1734
30 Shtator - Korçë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1374
28 Shtator, Takimi Kombëtar i Ortodontëve Shqiptarë 1573
28 Shtator, Simpoziumi i 10-të i javës Urologjike në Shqipëri. 1547
27-28 Shtator, Kongresi i V-të mbarëkombëtar i pneumologjisë shqiptare 2053
26-27 Shtator, Trajnim "Forcimi i kapaciteteve parandaluese dhe diagnostikuese për HIV/AIDS në sistemin e burgjeve" 1310
28 Shtator, Konferenca e V Mediko-Kirurgjikale SRD 1374
27 Shtator, Tiranë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1396
27-29 Shtator, Konferencë Shkencore "Imunoterapia Specifike në Sëmundjet Alergjike" 1614
26 Shtator - 4 Tetor, Urgjencat paraspitalore. 1435
25 Shtator, Kujdesi paliativ në infermieri 1371
25 Shtator-Tiranë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1514
23 Shtator , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1484
21 Shtator, Konferenca "Kanceri i mushkrisë" 1465
20 Shtator, Vlorë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1453
19-20 Shtator dhe 3-4 Tetor, Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore 1378
18 Shtator, Ekokardiografia Transezofagale 1423
14 Shtator, Lezhë. Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. Moduli IV 1430
13 Shtator, Durrës Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale dhe respiratore" 1355
9 Shtator - 31 Dhjetor, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 1597
2 Shtator, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 2205
1 - 29 Gusht, Kavajë/Trajnim mbi urgjencat. 1878
26-27 Korrik, Trajnim “Çrregullimi i spektrit të autizmit. Strategji dhe metoda terapeutike për të ndihmuar fëmijët me autizëm” 2135
13 Korrik, Seminar “Gastroenteritet në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit” 1984
13 Korrik, Sarandë/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 1632
12 Korrik, Seminar “Lëndët kimike në dentistri dhe estetika e Gojës” 1965
7 Korrik/Kukes, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1758
6 Korrik, Berat/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 1509
6 Korrik/Kukës, Leksion “Vetitë farmakologjike të Spirulinës” 2125
4 Korrik/Kukës, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 1822
4 Korrik,Durrës/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 1677
4 Korrik, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1727
4 Korrik/Kukës, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1590
1-12 Korrik,Vlorë/Cikël leksionesh "Menaxhimi bashkëkohor i shëndetit pediatrik komunitar" 1807
29 - 30 Qershor, Tiranë/Trajnim "Mjekësi interne" 1822
29 Qershor - 30 Gusht, Elbasan/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 1902
29 Qershor,Konferenca "Aktualitete në Kardiologjinë Shqiptare" 2016
29 Qershor, Konferenca “Parandalimi I insultit në pacientë me fibrilacion atrial (FA) jovalvular, Trumboza e Venave të Thella (TVTH)dhe Embolia Pulmonare (EP), infeksionet e këmbës dibetike : një vështrim mbi alternativat aktuale të mjekimit të sëmundjes. 1744
29 Qershor/Vlore , Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 1844
28-30 Qershor,Trajnim “Psikomotricietit dhe terapia e lojës" 1527
28 Qershor, Konferenca e Neurologjisë “Sindromi Radikular e sindromat nga Kompresioni i Nervave Periferike” 2499
28-30 Qershor, Trajnim “Psikomotrociteti dhe terapia e lojës” 2244
28 Qershor/Vlore, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1468
26 Qershor/Berat, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1568
21-22 Qershor, Kongresi i I-rë Europian i Implantologjisë së Elektrosalduar 2291
20 Qershor, Simpozium VII Vjetor i Shërbimit Stomatologjik Publik, 1883
20 Qershor Kukes, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1660
19 Qershor Dibër, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1500
04 Maj, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 1566
15 - 16 Qershor,Trajnim "Protokollet e praktikave më të mira klinike & procedura të sigurta në kirurgji" 2129
15 Qershor, Trajnim, Përgatitja e një posteri për prezantim 1931
15 Qershor, Vlore/Seminar. Gastroenteritet ne moshen pediatrike dhe alternativat e trajtimit. 1692
14 Qershor, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1819
14 Qershor, Konferenca e Endodontisë 2044
13-14 Qershor, Tiranë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 2017
14 Tetor-22 Nëntor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1604
12 Qershor,Lezhë, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1671
11 Qershor, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës” 1998
11-18 Qershor,Tropoje/Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1620
10 Qershor-6 Korrik, Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1731
7 Qershor, Konferenca “Menaxhimi klinik i Embolisë Pulmonare” 2006
6-7 Qershor, Lezhë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 1819
3 - 8 Qershor, Lezhë/Seminar “Kujdesi Paliativ në të sëmurët me Kancer Pulmonar” 1995
4-6 Qershor, Vlorë / Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 1674
3 Qershor- 2 Gusht/ Trajnim “Përdorimi i Programit ASTRAIA” 1693
1 Qershor, Seminar “Menaxhimi i dhimbjes” 2471
31 Maj, Tiranë/Konference Shkencore “Dita Boterore e Astmes 2013-Eshte Koha te Kontrolloni Astmen tuaj” 1628
31 Maj, Berat/Konfernca “Simpozium i parë shkencor i departamentit të Infermierisë” 1747
31 Maj, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1849
31 Maj, Vlorë/Konferenca “Ushqyerja e fëmijës me gji dhe formulë, të rejat dhe problematika e lidhur me to”, 1846
30 Maj, Konferenca “Angiodema e Urtikaria. Asthma” 2188
30 Maj, Trajnim “Çrregullimet e gjumit, parandalimi, zbulimi i hershëm dhe trajtimi” 2041
29 Maj/ Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1620
26-31 Maj/ Trajnim “Reanimimi i të porsalindurve” 2044
25 Maj, Seminar “Studiuesit e rinj për nutricionin” 1767
25-26 Maj, Korçë/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist” 1521
25 Maj, Shkodër / Sëmundja ulceroze gastroduodenale në praktikën klinike 1827
25 Maj, Kurs trajnimi 1-vjeçar i ortodoncisë bazë dhe i avancuar 1806
24 Maj, Seminar “Përditësimi në Obstetrik dhe Infertilitet” 1937
23-26 Maj, Konferenca “ Evidence based update in cardiology” 2580
22 Maj, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1925
1 Qershor, Shkodër/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 1998
18-19 Maj, Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 2014
18 Maj 2013/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 1611
18, 19, 25, 26 Maj Korçë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist 1661
18 Maj, Vlorë , Trajnim “Patologjitë cerebo-vaskulare, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi” 1621
18 Maj, Vlorë/ Trajnim “Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz” 1641
18 Maj, Shkodër / Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 1662
18 Maj, Konferenca “Përditësimi i njohurive klinike dhe terapeutike" 1661
6 Qershor, Workshop “Fibrilacioni atrial dhe të rejat e antikoagulimit” 2416
18 Maj, Korçë/ Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv” 1612
17-18 Maj, Konferenca e pranverës ORL 2091
16 Maj, Trajnim “Mobilizimi në banesë” 1732
22 Maj, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular”, 2362
15 Maj,“Kongresi i 5-të ndërkombëtar i EURAZISE të sëmundjeve infektive" 2697
13-15 Maj , Durrës/ Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 1598
12 Maj, Korçë/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI)” 1608
12 Maj, Korçë/ Trajnim "Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore" 1564
12 Maj, Vlorë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 1623
11 Maj, Fier/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 1847
11 Maj, Shkodër/ Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 1871
11 Maj, Durrës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 1428
11 Maj, Kukës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 1596
13 Tetor, Durrës / Trajnim “Farmakologjia e frenuesve të pompës protonike (PPI) 1688
11 Maj, Elbasan/ Trajnim “Infeksioni akut miokardit”, “Kardiopatia e dilatatuar ishemike” 1995
10-11 Maj, Trajnim “Strategji dhe metoda për të ndihmuar fëmijët me Sindromën Daun”, 1924
4 Maj, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1776
4 Maj, Vlorë / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 1663
4 Maj, Kukës / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1691
28 Prill , Berat/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) 1815
29 -30 Prill,Trajnim "Kontrolli i vektorëve dhe brejtësve me interes për shëndetin publik" 1640
28 Prill, 19 Maj, Berat / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 1838
28 Prill, Korçë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 2031
27 Prill, Kukës/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 1639
27 Prill, Shkodër/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 1576
25 Prill, Leksion “Barnat dhe produktet e kujdesit personal në mjedis” 2147
26-28 Prill, Kongresi III-të Kombëtar në Obstetrik. 2241
21 Prill, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe trajtimi i përgjithshëm” 2160
26 -27 Prill, Konferencë “ Psikiatria shqiptare dhe sfidat e saj” 1808
21 Prill, Berat/ Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 1805
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 1629
20 Prill, Vlorë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror 1721
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1764
20 Prill, Kukës/Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1578
20 Prill, Seminar “Inlay, Onlay dhe Fasetat e kompozimit si restaurime direkte”, 1993
19 Prill, Konferenca “Standardet e trajtimit të Diabetit Tip 2”, 1917
15 Prill, Elbasan/Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 1648
13 Prill, Kukës/Trajnim ““Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore”” 1790
12 Prill, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1663
18 Prill , Uorkshop “Sëmundjet e Rrugëve Respiratore - Diagnoza dhe Trajtimi sipas udhëzuesve. 2347
5-6 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike 2106
27 Prill, Fier / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1929
27 Prill, Konferencë Mbarëkombëtare “Sëmundjet e Pleurës”, 2752
26-27 Prill, “Konferenca e 9-të Kombëtare e Dhimbjes”, 3296
24 Prill, Trajnim “Ndihma e parë, BLS-suporti primar jetësor”, 2353
13 Prill, Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize” 2225
19 Prill, Konferenca e 14 e Shoqatës Pediatrike Shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare, 2805
15 Prill - 7 Tetor, Korçë/ Trajnim “Kujdesi Paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminal dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike”, 1824
19-20 Prill, Konferenca vjetore e Shoqatës së Anestezistëve edhe Reanimatorëve të Shqipërisë “ASAI” & CEEA Cours- Contineus Education European Anesthesiologist, 2135
12 Prill, Konferenca e 6-të e Shërbimit Ambulator Tiranë 2259
11 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1959
6, 13, 20 Prill/ Vlorë Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1742
6 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1802
6 Prill, Kurs Trajnimi Ortodontik teorik/ Ortodoncia bazë dhe e avancuar, nga vizita e parë deri në retainer postordontik”, 2171
30 Mars, Berat/ Trajnim “Alergologjia dhe trajtimi medikamentoz” 1810
30 Mars, Fier/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 1776
30 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1653
30 Mars Peshkopi, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1575
30 Mars, 6 Prill, 20 Prill, Fier Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1587
30 Mars Vlorë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1589
30 Mars Berat, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 1722
1 Janar-31 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP, 2101
29 – 31 Mars, Trajnim “Principet bazë të një ushqyerje të mirë”, 2611
29 Mars , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1694
28 Mars, Kujdesi infermieror në gratë shtatzëna, lehona dhe fëmijë të porsalindur, 2988
23 Mars Vlorë, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar 2061
23 Mars Vlorë, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 1877
23 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 1608
23 Mars Peshkopi, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog e farmacist”, 1689
23 Mars, Leksione të Hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij” , 2529
23 Mars, Leksione të hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij”, 2485
22 Mars Shkodër, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 1791
21 Mars Shkodër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1777
21 Mars Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1775
20 Mars, Konferenca e dentistrisë preventive, 2002
19 Mars 2013, Vlerësimi i cilësisë së shërbimeve të mirëmbajtjes spitalore, 1781
18 Mars 2013, Komitetet e Kontrollit të Infeksioneve – Rolet dhe përgjegjësitë , 1937
17 Mars Lezhë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 1770
17 Mars Lezhë, Trajnim “Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” 1617
17 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist”, 1681
16 Mars Berat, Trajnim “ Sëmundja reumatizmale / Dhimbja e mesit” 1862
16 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1637
13 Mars, Trajnim “Marrëdhëniet me publikun në institucionet shëndetësore”, 1918
10 Mars Lushnje, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 1967
10 Mars Lushnje, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 1742
10 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1581
10 Mars, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 1846
10 Mars Lezhë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1575
9-10 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1650
9-10 Mars Korçë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1548
9 Mars Lezhë, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 1796
9 Mars Lezhë, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 1878
9 Mars, Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1527
3 Mars 2013 Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 1686
2 Mars Korçë, Trajnim “ Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike si dhe kontraktimi dhe menaxhimi i qendrave shëndetësore” 1523
2 Mars Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 1629
2 Mars Berat, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1667
2 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1701
2 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1589
2 Mars, Kurs Trajnim i sistemit Retainerit Dentar pas trajtimit ortodontik. 1811
27 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 1773
23 Shkurt Berat, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 1776
23 Shkurt Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1734
23 Shkurt Berat, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar” 1757
23 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 1839
22 Shkurt, Trajnim për Trajnerët mbi vlerësimin dhe monitorimin kombëtar 1914
22 Shkurt Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1785
21 Shkurt Laç, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1808
20 Shkurt Elbasan, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1749
19-21 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 1701
19-20 Shkurt, Trajnim “Depistimi i problemeve të spektrit të autizmit”, 1992
17 Shkurt Elbasan, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 1865
17 Shkurt Elbasan, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe koncepte të përgjithshme të trajtimit” 1841
16 Shkurt, Seminar “Kujdesi paliativ – një e drejtë njerëzore” 1872
16 Shkurt, Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim” 1806
16 Shkurt, Konferenca e II-të kombëtare e Anatamisë Patologjike, 1828
15-16 Shkurt, Konferencë “Kurs Kurrikulumi në Ortopedinë Pediatrike " 1727
15 Shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1600
15 shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1832
15 Shkurt Berat, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 1798
14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1742
12-13 Shkurt Kavajë, Trajnim “Ndihma e Parë e Avancuar”, 1705
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1822
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 1852
12 Shkurt Korçë, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1804
11 Shkurt, Seminar “Epilepsia, si ta njohim dhe trajtojmë”, 1793
10 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 1656
09 Shkurt Pogradec, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1866
8 Shkurt, Aplikimi Praktik i protokollit tek vendi i punës me rastet konkrete, 1600
12-13 Shkurt, Ndihma e parë e avancuar, 1823
6 Shkurt 2013 Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore”, 1751
2-3 Shkurt 2013, Kongresi i 6-të, “Të dhëna bashkëkohore mbi diagnozën prenatale , infertilitetin , obstetrikën dhe ekografinë” 1924
2 Shkurt 2013 Elbasan, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1687
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 1522
31 Janar, Elbasan, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 1626
31 Janar, Elbasan, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1880
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 1704
29-30 Janar Korçë, Trajnim për Trajnerët “Edukimi për lindje” 1598
28-31 Janar Përmet, Trajnim për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit 1785
26 Janar, Konferenca “Parandalimi ortodontik në moshën 0-12 vjeç”, 1639
26 Janar, Konferencë “Kanceri i kokës dhe i qafës, risi në diagnostikim dhe trajtim”, 1989
25 Janar Lushnje, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët 1657
23, 30 Janar , Leksion “Kontraceptivët. Metodat e kontracepsionit dhe të rejat e fundit mbi kontraceptivët. Roli i farmacistit”, 1645
21 Janar Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1807
19 Janar, Seminar “Kujdesi paliativ-një e drejtë njerëzore”, 1871
19.01.2013 Durrës, Leksion “Probiotikët dhe çfarë duhet të dijë farmacisti” 1824
19.01.2013 Durrës, Leksion “Mëlçia dhe barnat” 2021
16 Janar-25 Shkurt, Kurs Trajnimi Profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 1805
12 Janar, Trajnim “Kurs trajnimi teknik ortodontik për zgjidhjen e Agjenezive Dentare”, 1878
9 Janar, Kurs Trajnimi “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 1757
5 Janar, Durrës Leksion "Njohuri mbi farmakoekonominë" 1696
5 Janar Durrës, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm”, 1874
Janar- Mars 2013, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të punonjësve të shëndetësisë për t’iu përgjigjur me efektivitet viktimave të dhunës me bazë gjinore” 1760