slogan7-al

26 Shtator - 4 Tetor, Urgjencat paraspitalore.

Titulli i aktivitetit

26 Shtator - 4 Tetor, Urgjencat paraspitalore.

Data e zhvillimit:

26.09.2013-4.10.2013

Vendi i organizimit:

Pezë, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Christian Vӧgeli

Kontakt

Tel: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Mjeke

Infermiere

Menaxher/drejtor

Qëllimi i aktivitetit:

Të përmirsojë dukshëm kujdesin mjeksor të urgjencave nga vlerësimi i situatës ,kujdesi cilësor mjeksor në vendngjarje, ndërhyrjet mjeksore dhe transporti për ndihme te specializuar spitalore

Kreditet:

71