slogan7-al

Viti 2014

Nëntor, Dhjetor 2014 Durrës, Lezhë, Shkodër dhe Janar, Shkurt 2015 Fier, Vlore, Berat, Korcë, Elbasan/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore” 3544
26,27,29,30 Dhjetor 2014,Skrapar,Corovode /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 3581
26,27,29,30 Dhjetor 2014 Kukes /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 3533
26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-16 Janar 2015, Shkoder, Malesi e madhe /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 3429
26 Dhjetor 2014 /Konference. “Perzgjedhja e Antipsikotikeve ne protokollet e Trajtimit”. 2085
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar 2015, Vlore /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 3148
24 Dhjetor 2014, Workshop “International Hypospadias Workshop Live Surgeries with Prof. Ahmet Hadidi”. 3194
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar Fier 2015, Mallakaster 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2323
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2722
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2617
23 Dhjetor 2014 “Konfereca 4 e Reumatologjisë Shqiptare” 2078
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 3138
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 2641
20-21 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “Mjekësia e Emergjencës”. 3972
20 Dhjetor 2014 “Konferenca per kerkimin shkencor ne Shendetesi”. 3972
20 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2443
20 Dhjetor 2014 “Konferenca e VI Kombëtare Dermatologji Veronologji”. 4033
20 Dhjetor 2014 “Implementimi i Udherrefyesve te rinj te ESC.: 2014 ESC/ESA”. 1874
19 Dhjetor 2014 “Konferenca e Dhjetorit Pneumologji”. 3048
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2333
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 2325
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 2442
19 Dhjetor 2014 “Dhimja e Gjoksit dhe Menaxhimi i saj ne Urgjence”. 3170
19 Dhjetor 2014 Durrës ” Konferenca e VI infermieristike”. 2510
18 Dhjetor 2014 /Trajnim online. “Sindromi Diarreik shumë i hasur nga mjekët dhe shpeshherë i keqtrajtuar”. 1655
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Paskuqan, Baldushk,Zallbastar,Zallherr. /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1352
15-19, 22-27 Dhjetor 2014,QSH nga komunat Berat,Qsh qytetit Berat, Qsh Kucove /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2273
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Dajt, Selitë, Shëngjergj, Shkozë, Sauk, Q. Studenti, Bërzhitë, Petrelë, Farkë, Krrabë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2480
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Durrës, Kavajë, Krujë, Fush-Krujë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1454
13 Dhjetor 2014 Tiranë . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1809
Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2118
13 dhjetor 2014, Elbasan Trajnim “ BLS-D ”. 2357
12-14 Dhjetor, Kongresi i II shqiptar i psikoterapisë "Psikoterapia si mjet parandalimi, trajtimi dhe integrimi social" 2694
12-13 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “ Crregullimet e Humorit ”. 2245
12- 13 Dhjetor 2014, Tiranë Trajnim “Farmacisti dhe farmaceutika në ditët e sotme .” 2278
12 Dhjetor 2014 “Kursi i Edukimit ne Vazhdim i CEEA-ESA” 1922
12 Dhjetor 2014, “Konferenca Shkencore Ndërkombëtare mbi Kirurgjinë rikonstruktive të fytyrës” 3841
11 -13 dhjetor 2014 Edukimi në Vazhdim i Mjekëve dhe Farmacistëve për të rejat në trajtimin e patologjive bazë, preparatet e reja, dozat , kombinimet dhe efektet anësore. ELBASAN. 2819
9 - 27 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1691
9 - 20 Dhjetor 2014 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1567
9 - 20 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1670
9 - 27 Dhjetor - 2014 Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit” 1689
9-12 Dhjetor ,15-19 dhe 22-26 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1845
9-12 Dhjetor dhe 15-19 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1723
9 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1683
8 Dhjetor 2014 /Workshop. “Kurs i avancuar i Elektrokardiogramës në Ambjentin e Urgjencës”. 1715
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1707
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1781
8 Dhjetor 2014 ” Në shërbim te rritjes cilësore në dentistri”. 2456
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1813
6,7,13,14,20 Dhjetor 2014 Durrës /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 2819
6-7 Dhjetor 2014, “Human Taping-Moduli 1” 3120
6 Dhjetor 2014 Seminar ”Deformimet Dento-Skeletike”. 3337
5 Dhjetor, ONLINE Dëmtimet në punë, parandalimi pas ekspozimit në personelin shëndetësor, 1828
5 Dhjetor 2014 “Identifikimi i barrierrave në Testimin dhe këshillimin për HIV/AIDS. 1406
5 Dhjetor 2014 Vlorë ” Trajnim mbi disa Patologji Baze Në Kujdesin Shëndetësor Parësor”. 2248
5,6,7 Dhjetor 2014 Trajnim “Efekti Biologjik i Kurimit” 2103
4-22 Dhjetor 2014 Tiranë/ Trajnim “Interpretimi i EKG-se dhe Grafise se Kraharorit ne kujdes Primar” 3251
4-5 Dhjetor 2014 Tirane, Konference “Zhvillimi i kapaciteteve te Lidershipit te Traumes dhe Urgjences Mjekesore“. 2238
4 dhjetor 2014 “Shëndeti mendor në Shqipëri ”. 3273
3-6 Dhjetor dhe 9-13 Dhjetor 2014 dhe 9-13 Dhjetor Tiranë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1356
2 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2446
1 – 5 dhe 9-12 Dhjetor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1796
1 – 4, 2-5, 8-12 Dhjetor 2014 Tiranë /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1859
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne Menaxhimin e integruar te shendetit ; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve te informacionit ne Shendet Publik.” platforma trajnimit : www.srcit.org 2906
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.”platforma trajnimit : www.srcit.org 2037
1 Dhjetor 2014 Konferencë ” Të rejat shkencore në fushat e aplikuara FSHMT”. 2528
Nëntor, Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2485
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 2804
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 2483
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2277
25 Nëntor 2014, Trajnim “Trajnim online për profesionistët e farmacisë .” 2656
24 – 27 Nëntor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1495
24-26 Nëntor 2014, Trajnim “Menaxhimi i programeve depistuese per Kancerin e Qafës sës Mitrës, Kancerin e gjirit, dhe Kancerit Kolorektal”, 1887
24 nëntor - 19 dhjetor 2014. Përqasje Multi-Profesionale në trajtimin e dhimbjes. 2644
24 Nëntor - 8 Dhjetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore ” . 1477
Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë 3281
23 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Temat: “Semundja Reumatizmale”, “Dhimbja e mesit” 1654
22 Nëntor dhe 5, 6 Dhjetor 2014, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 2671
21-22 nëntor 2014 Konferenca e 20-t ë Kombëtare Dentare. 3044
21,26, Nëntor dhe 2 Dhjetor, 2014 Vlorë, Durres, Shkoder “Infeksionet Vaginale dhe menometrorrhagia”. 3124
21 Nentor - 08 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1829
20 Nëntor, Kruje/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1941
19-25 dhe 22- 27 Nëntor Lushnjë, 20- 26 Nëntor Divjakë-Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 2738
19 Nëntor 2014 Dita botërore e SPOK. 1. Azhornim me të rejat e GOLD 2014. 2. Astma & COPD overlap syndrom. 3. Provat respiratore funksionale. 4. Spirometria . 5 Ndikimi pirjes duhanit dhe ndotjes ne sëmundjen e SPOK-t . 2766
17 Nëntor - 6 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1766
17-20 Nëntor 2014 Pogradec. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 2164
17-21 Nëntor 2014, Trajnim “Kurs Formimi mbi Metoden MEZIERES” 2568
16,17 Nëntor 2014 “Psiko Trauma – Raste të vecanta “ . 2921
16 Nëntor 2014 Trajnim “Probleme të rëndësishme dermatologjike në kujdesin shëndetësor parësor” 2955
16 Nëntor 2014 Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 2435
15 Nëntor 2014 “Kanceri kolorektal: Pikëpamje të reja të diagnostikimit, trajtimit dhe parandalimit: Cili ështe vëndi yne...” 2905
24 Nëntor, Trajnim “Aftësitë komunikuese në kujdesin shëndetësor parësor” 2149
15 nëntor 2014 Korcë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1818
14 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 15-të e Shoqatës pediatrike shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare. 5050
13 Nëntor 2014, “Leksione të hapura për Diabetin”. 3151
12-17 Nëntor 2014 Pogradec, Erseke/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 2429
12,13,14,15,16 Nëntor, Tiranë/ Trajnim “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” 2237
11 nëntor 2014 Durrës. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2018
8,9,15,16,23 nëntor Fier/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 2420
8 Nëntor, Tiranë/Konferencë. New challenge in Interventional Cardiology, Cardiac Surgery and Electrophysiology. 2993
7-8 nëntor 2014 New Technologies and Applications in Medicine 2014. 2125
7 Nëntor 2014, Seminar: “Ndërhyrja e hershme në skizofreni”. 2481
6 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2506
4,5,6,7,8,15 Nëntor 2014 “Leksione Nëntor 2014 “ 3012
3 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Dhimbja e gjoksit dhe diagnoza diferenciale. 2430
3 nentor 2014 – 1 prill 2015 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes. 2098
2 nëntor 2014 Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 2177
2 nëntor 2014 Tema:”Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” pjese e modulit “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1996
31 Tetor, 7,14,21 Nëntor dhe 5,12,16 Dhjetor 2014 Korcë “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” 1997
1, 2, 29, 30.Nentor.2014 “Rregullimi natyror i fertilitetit për një pedagogji të dashurisë dhe të jetës ”. 2056
1-31 Nëntor, Tiranë/ Trajnim në distancë “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” Platforma e zhvillimit te trainimit 1861
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Infeksionet e rrugëve te sipërme respiratore. 1999
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: “Ndryshimet në gjakun periferik në praktikën ambulatore”. 2228
1 -31 Nëntor 2014, Tiranë/ Trajnim në distancë “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” Platforma e zhvillimit te trainimit Online: www.srcit.org 1800
31 Tetor, 7-14-21-28 Nëntor,5-12-19 Dhjetor Tiranë/Trajnim. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. "Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci" 2851
31 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 22-të Kirurgjikale Shqiptare. 4039
30-31 Tetor, Pukë / Ekzaminimi klinik i gjirit 1841
30 Tetor 2014 Pediatria nëpërmjet imazheve. 10 Figura për 10 Mesazhe . 1917
30 Tetor 2014 “Sistemi Shëndetësor në Shqipëri dhe Teknologjitë e Reja”. 3126
28 tetor - 1 nëntor 2014 Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore. 1892
28 Tetor-1 Nëntor 2014 Elbasan/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 2639
27 Tetor, Elbasan/Trajnim. Elementet bazë të EKG-së klinike. 2482
25 Tetor. Lushnje Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1847
25 Tetor, Tiranë/Konferencë. Risi në Oftamologji II. 3820
24-26 Tetor, Tirane/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” 1961
24 – 26 tetor 2014 First International Congress of “Care during Pregnancy and Childbirth”. 1990
24 Tetor 2014 Konferenca e Kancerit të Gjirit. 2418
Tetor, Edukim në Distancë. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 2312
Tetor , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 2211
Tetor, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2159
Tetor, Edukim në Distance "Vitaminat". 2513
Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 2677
24 Tetor, Tiranë/Uorkshop. Anestezia Trunkale dhe Plexiale. 2492
23 Tetor 2014, “Trainimi Teoriko-Praktik: Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza” 1685
23 tetor 2014 “Kujdesi për moshën e tretë”, “Parimet e përdorimit të antibiotikëve”, “Bronkoektazia, terapia, gabimet në trajtim” 2480
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1529
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Shendeti Mendor” . 1820
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 1486
21 Tetor. “Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike”. 2427
18 Tetor, Gjirokastër/Konferencë . Konferenca rajonale e shëndetit publik. 2444
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Të dhëna të reja mbi qëndrimin terapeutik për kancerin e tiroides. 3541
18 Tetor 2014 Durrës/Konferencë. Konferenca e VI Mediko-Kirurgjikale. 1807
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Nervous System Diseases and Treatment Modalities. 2207
16 Tetor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 3337
15 Tetor , Edukim në Distance “ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm ” . 2126
15 Tetor , Edukim në Distance "Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor" 2483
15 Tetor , Edukim në Distance "Vitaminat". 1591
13 Tetor, Durrës/Trajnim. Për një shëndet publik më të mirë. 3041
12 Tetor Tiranë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 2163
11 Tetor, Tiranë /Seminar. A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 1831
11 Tetor, Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 3405
10 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e XIII Kombëtare e Shoqatës Anestezi-Reanimacionit. 2757
7 Tetor, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 3033
6 Tetor, Burrel/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1740
5 Tetor, Tiranë/ Trajnim. Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare. 1340
4 Tetor,Tiranë/Trajnim. Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë. 1252
4 Tetor, Tiranë/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 2376
3 Tetor, Tiranë/Trajnim. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 2405
2 Tetor, Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 2521
2 Tetor Tiranë/Seminar. Ekokardiografia Transezofagale. 2504
1 Tetor, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 1693
Tetor, Tiranë/Trajnim. Takimi i së martës. 1904
30 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1271
30 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 1364
29 Shtator, Delvinë/Trajnim. Shëndeti seksual dhe riprodhues. 1617
27 Shtator,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 3277
27 Shtator, Elbasan. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1962
27 Tetor, Devoll/Trajnim në vendin e punës. Sistemi Vaksinator në Devoll. 2566
27 Shtator ,Tiranë/Leksion. Farmakoekonomi dhe marketing farmaceutik. 3288
27 Shtator, Tiranë/Trajnim. Endoskopia digjestive operative. 1767
27 Shtator, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi i 11-të i Javës Urologjike në Shqipëri. 3117
25 Shtator, Fier/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor. 2230
25 Shtator, Edukim në distancë. Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 3495
25 Shtator, Tiranë/Konferencë. Financimi dhe sfidat në sistemet e kujdesit shëndetësor për rajonin e Ballkanit. Forumi i 8-të ballkanik i institucioneve të sigurimeve shëndetësore publike. 1865
24 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 3214
24 Shtator, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 2016
22 Shtator, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 2967
22 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1891
20 Shtator, Edukim në distancë. "Menaxhimi i diabetit në sistemin parësor" 3130
19 Shtator, Prizren/Konferencë. Konferenca II-të Ndërkombëtare “Zhvillimet bashkëkohore në farmaci”. 3457
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 2785
17 Shtator, Trajnim. Edukimi ne vazhdim i Njesise se Kontrollit te Infeksioneve Nozokomiale. 2554
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 2673
12 Shator Tiranë/Trajnim. Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit. 5843
15 Shtator, Tiranë/Trajnim. Interpretimi i EKG-së në kujdesin primar. 2615
11 Shtator, Tiranë/Trajnim. Sistemi i financimit të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar, analiza e kostove dhe DRG-të. 4586
9 Tetor, Elbasan/Trajnim. Institucionalizimi dhe efektet e kronicizimit ne rehabilitimin e sëmundjes mendore. 1571
3 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 4276
1 Shtator, Tiranë/Trajnim për mjekët e familjes në Spitalin Hygeia. 6293
1 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 4007
Gusht , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 2666
Tiranë/Trajnime te edukimit në vazhdim për stafin e QSH ABC. 2354
Gusht , Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 3147
Gusht , Edukim në Distance "Vitaminat". 2836
29 Korrik, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 3542
25 Gusht, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1408
23 Korrik Ballsh/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1482
16 Korrik, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 3134
16 Korrik Çorovodë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1465
15 Korrik, Sarandë/Seminar “Mbrojtja e shëndetit dhe zhvillimit të fëmijës është e ardhmja jonë" 2687
9 Korrik Bilisht/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1487
7-14 Korrik Tiranë/Trajnim. Siguria ushqimore dhe sistemi i survejances së rezistencës bakteriale. 1803
5 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 1964
4 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 2024
2 Korrik Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1471
1 Korrik , Tiranë/Trajnim. Menaxhimi i Institucioneve të sistemit shëndetësor. Kurs kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësor të vendeve ballkanike. 2445
28 Qershor, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. (Moduli i dytë). 2637
Rrëshen, Mirditë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Mirditë. 2773
28 Qershor,Tiranë/Trajnim “Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz” 2532
28 Qershor, Vlorë/Trajnim. NT Screening gjatë tremujorit të parë. Kursi teorik e praktik spias protokollit të FMF gjermane dhe Ian Donald School. 1338
Tiranë. Edukimi në Vazhdim QSUT Neurokirurgjia, për vitin 2014. 1883
Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor. 2501
27 Qershor Tiranë/Konferencë. Komorbiditeti në Psikiatri. 2604
27 Qershor, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi VIII vjetor i shërbimit stomatologjik publik “Aspekte të stomatologjisë klinike” . 1763
26 Qershor Lushnje/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1386
26 Qershor, Librazhd/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1780
26 Qershor, Lezhë/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, terapia e dhimbjes dhe opioidet. 1293
25 Qershor, Durrës/Seminar “Roli i farmacistit në diagnostifikimin e hershëm, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet mellitus” 1836
25 Qershor Lezhë/Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 2104
24 Qershor, Rrëshen/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, panoramë e përgjithshme e situatës së kancerit në Shqipëri, parandalimi. 1458
Qershor Tiranë /Seminar, A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 2484
23 Qershor Tiranë/Konferencë. Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik. 1584
22 Qershor, Durrës/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1762
21 Qershor, Shkodër. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1852
21 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1612
21 Qershor - 5 Korrik, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 1676
21 Qershor ,Kukës. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Kukës. 1581
21 Qershor Tiranë/Konferencë. Sëmundjet bileopankreatike dhe endoskopia digjestive. 2114
20-22 Qershor, Tiranë/Konferencë. The State of Art in Implantology and Modern Dentistry. 1806
20 Qershor, Tiranë/Trajnim. Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci. 1960
20 Qershor Tiranë/Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1562
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Nga trajtimi manual i kolonës vertebrale tek riekuilibrimi postural global. 1311
20 Qershor, Ura Vajgurore/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1331
20 Qershor Tiranë/Seminar. Endodontia dhe standardet e akreditimit në shërbimin stomatologjik. 1868
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Standardet maksimale në menaxhimin, shërbimin. 1474
20 Qershor, Bilisht/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1992
19 Qershor, Lushnje/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1360
20 Qershor, Tiranë/Leksion. Antiagregantët dhe antikoagulantët në trajtimin e sëmundjeve trombolitike: statusi aktual dhe trendet e së ardhmes. Tumoret e lëkurës , parandalimi, trajtimi. 1588
19 Qershor Tiranë/Konferencë. Nutrition and non communicable diseases. 1613
19 Qershor, Kukës/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1394
16 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1451
16 Qershor Tiranë/Trajnim. Trajnim për Kujdesin Efektiv Perinatal. 1629
16 Qershor Lezhë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1349
14 Qershor, Durrës/Seminar. Bronkiti akut dhe kronik. 1619
13 Qershor, Tiranë/Leksion. Infeksionet në gratë shtatzëna dhe studim mbi burimet njerëzore në shëndetësi në Shqipëri. Shpërndarja, problematikat tendencat në të ardhmen. 1637
13 Qershor, Pogradec/Konferencë. Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore. 1425
12 Qershor, Poliçan/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1254
11 Qershor - 15 Korrik, Tiranë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1462
9 Qershor Elbasan/Trajnim. Komunikimi me pacientët dhe midis nesh. 1553
7 Qershor, Tiranë/Konferencë. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. 1723
7 Qershor, Durrës/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 1709
7 Qershor Tiranë/Trajnim. Praktikat më të mira të flebotomis. 1866
6 Qershor, Elbasan/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1370
6 Qershor, Gjirokastër/Seminar. Melanoma, parandalimi trajtimi. 1587
6 Qershor Tiranë/Konferencë. Cancer prevention, challenges and oportunities. 1411
6 Qershor, Tiranë/Konferenca e IV Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të Mikrobiologjisë Klinike. 2393
5 Qershor, Manëz. Infeksionet e rrugëve të sipërme dhe të poshtme urinare SST, diabet mellitus. 1808
5 Qershor, Tiranë/Trajnim. Shëndeti mendor i gruas dhe rëndësia e formulimit të udhërrëfyesve klinik. 1625
4 Qershor, Tiranë/Leksion. Nga zemra fetale tek zemra e të porsalindurit. 1484
4 Qershor, Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1416
3 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1394
2 Qershor, Peqin/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1601
2 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1446
1 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1643
31 Maj, Durrës/Konferencë. Menaxhimi perioperator në obstetri-gjinekologji. 1651
31 Maj, Vlorë. Epidemiologjia e sëmundjeve renale kronike. 1618
31 Maj, Tiranë/Workshop. Dëmtimi i medullës spinale: një sfidë e shumëanshme për një patologji komplekse. 1957
31 Maj, Tiranë/Seminar. Antibiotiko-Rezistenca në shëndetin publik. 2043
31 Maj - 14 Qershor, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të gjirit" 1621
30-31 Maj, Elbasan/Konferenca e VI Mjeksore Ndërkombëtare në Specialitete. 2720
30 Maj, Fier/Konferencë. Simpoziumi i parë shkencor i departamentit të infermierisë. 1720
31 Maj, Tiranë/Trajnim. Kualiteti dhe siguria e kurës. Infeksionet e lidhura me asistencën dhe riskun biologjik profesional. 2113
29 Maj-23 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1278
29 Maj, Fier/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksise moderne 1502
29 Maj, Kavajë/Seminar. Oftalmologjia pediatrike. 1475
25 Maj,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 1646
24 Maj, Korçë/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 1726
24 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1696
23 Maj, Gjirokastër/Seminar. Infeksionet e plagëve kirurgjikale. 1686
23-24 Maj, Konferencë/ Simpoziumi i I-rë Ndërkombëtar i Ortodoncisë. 2725
23 Maj, Tiranë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1556
22 Maj, Tiranë/Konferencë. Endokrinologjia dhe kirurgjia e tiroides. 2246
17 Maj , Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1705
17 Maj ,Elbasan/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 1792
17 Maj, Pogradec/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 1580
17 Maj, Tiranë/Konferencë. Advanced Cardiac Life Support. 2215
17 Maj, Elbasan/Trajnim. Infeksionet në sallën operatore. Praktikat infermierore për kontrollin dhe parandalimin. 1476
16 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1665
16 Qershor, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1359
12 Maj, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1303
12-13 Maj, Trajnim / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1666
10 Maj, Tiranë/Seminar. Dita e Melanomës. 2101
10-11 Maj, Tiranë/Trajnim.Teknikat inovative të trajtimit miofacial. 2005
10 Maj, Tiranë/Leksion. HTA dhe trajtimi i tij. 2022
10 Maj, Sarandë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1445
9 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1382
9-11 Maj Tiranë/Seminar. Basic Motor Skills, Zhvillimi motorik dhe ndërhyrja te fëmijët me SD. 1966
9 Maj, Lezhë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1290
9 Maj, Tiranë/Konferencë. Diabeti dhe problemet e syrit të lidhur me të. 1815
8-9 Maj Tiranë/ Seminar, Fizika Sanitare - zhurmat dhe modalitetet praktike të monitorimit dhe ekspertizës sanitare. 1898
6 Maj, Tiranë/Konferencë Shkencore “Dita Botërore e Astmës 2014. Është koha për të kontrolluar Astmën”. 1827
3 Maj, Pogradec/Seminar. Njohuritë bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1640
3 Maj ,Durrës/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 1421
3 Maj, Shkodër/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1446
3 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1770
1-3 Maj, Tiranë/Konferencë “International Congress of Bio-Medical Sciences”. 2769
26 Prill Durrës/Trajnim. Traumat dhe menaxhimi i tyre. 1474
Pogradec. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Pogradec. 1414
Përmet. Cikël leksionesh për zgjerimin e njohurive profesionale të infermierëve dhe zbatimin korrekt të protokollit të kujdesit në shërbimin spitalor, viti 2014. 1339
Prill-Maj, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1823
Librazhd. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Librazhd. 1694
Tiranë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Dispanceria. 2136
Lezhë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH SHËNKOLLË. 1430
Lushnje. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Ihsan Çabej Lushnje. 1609
Korçë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Rajonal Korçë. 1914
Patos. Edukimi në Vazhdim ,QSH Patos. 1477
Fier.Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Nr.3 Fier. 1725
Përmet. Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes , DSHP Përmet. 1368
Korçë. Edukimi në Vazhdim QSH Libonik, Korçë, për vitin 2014. 1426
Berat. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Vërtop. 1504
Gjirokastër. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHP Gjirokastër. 1579
Kavajë. Cikël leksionesh mbi mjeksinë familjare, stomatologjinë, pediatrinë, epidemiologjinë, higjienën. 1508
Prill, Tiranë/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt . 1590
27 Prill, Kavajë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1498
26 Prill, Shkodër/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1802
26 Prill, Tiranë/Konferencë. Kongresi i II Kombëtar i Fizioterapisë. 1990
26 Prill, Tiranë/Seminar. Diagnostikimi dhe trajtimi i disa prej patologjive dermatologjike më të shpeshta në popullatë. 2219
26 Prill, Maqedoni/Konferencë. Mjeksia Bashkëkohore dhe zhvillimi i saj në trevat shqipfolëse. 1792
25-26 Prill, Tiranë/Kongres. Patologjitë e Kolonës Vertebrale dhe të Legenit. Diagnoza dhe Trajtimi. 2082
25-26 Prill, Tiranë/Konferenca e 10-të Kombëtare e Dhimbjes. 3407
24 Prill, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik në Shqipëri. 2845
19 Prill, Vlorë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1415
25 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 2148
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar). 2057
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1796
17 Prill, Elbasan/Trajnim. Roli dhe rëndësia e marrdhënies në rehabilitimin e personave që vuajnë nga shëndeti mendor. 1568
14-15 Prill, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1819
14-18 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1320
13 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1637
12 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1389
12 Prill,Tiranë/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksisë moderne. 2333
10 Prill, Tiranë/Seminar. Edukimi në vazhdim i mjekëve specialistë pol.sp. nr.3 Tiranë për vitin 2014. 1413
9 Prill, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1448
7-16 Prill,Tiranë/Trajnim. Përmirësimi i asistencës mjeksore të pacientëve në kardiopediatri, kardiokirurgji, neonatologji dhe terapi intensive pediatrike. 1582
8 Prill, Tiranë/Konferencë. Parandalimi i infeksioneve spitalore, përmirësimi i cilësisë së kujdesit në pacientët neurologjikë. 1536
7-11 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1529
5 Prill,Leksione te hapura "SST dhe menaxhimi i tyre" Universiteti Kristal. 2923
5 Prill,Tirane/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 1800
4-5 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike, Albanian University. 2486
4-5 Prill, Korçë /Seminar Vjetor i Zhvillimit të Lidershipit Shqiptar të Telemjeksisë dhe shëndetit elektronik. 1399
2 Prill, Elbasan/Trajnim. Përtej diagnozës. 1477
1 Prill Vlorë /Workshop, Trauma ,Koncepte Moderne të Vlerësimit dhe Trajtimit. 1676
29-30 Mars, Tiranë/Trajnim. Taping :Nga aplikimi tek efektet terapeutike. 2220
29 Mars Budva, Mal i Zi. Konferencë/SPOK Fizpatologjia dhe stadifikimi i tij, udhëzuesit ndërkombëtarë të trajtimit. Diabeti tipi 2 dhe komplikacionet kryesore të tij, protokollet ndërkombëtare të trajtimit. 1762
28 Mars Elbasan, Trajnim /Asistenca e viktimave të dhunës në urgjencë. 1778
Mars-Prill Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1940
28- 29 Mars Gjirokastër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1437
27 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1807
26 Mars, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 2064
25-27 Mars, Tiranë. Seminar/ Çrregullimet e sistemit të lëvizjes. 1947
22 Mars, Tiranë/Konferenca Kombëtare e IV e Gastroenterohepatologjisë. 1957
22 Mars/Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1604
22 Mars, Tiranë/Konferenca e Shoqatës Shqipëtare të ORL. 1962
21 Mars, Konferencë: Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin. 2478
21- 22 Mars Shkoder, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1445
21 Mars, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1601
21 Mars/Fier ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1464
21 Mars,Tiranë/Konferencë ,Perqasja e Sindromit Down me kujdesin dhe mirqënien shëndetësore. 2174
20 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1555
20 Mars, Tiranë. Workshop/ Trajtimi dhe monitorimi i pacientëve hemofilik. 1617
13 Mars, Gramsh/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1289
14-16 Mars, “Kongresi VII i Mjeksise Perinatale”. 2115
13 Mars,Tiranë /Konferenca e IX e Shoqatës Shqipëtare Hematologji Transfuzion. 2159
13 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1715
6 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1403
6-7 Mars Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1652
5 Mars, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 1829
3 Mars, Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 1595
2 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1653
1 Mars, Trajnim Online/ Sistemi i gjurmimit të shëndetit mjedisor. 1643
1 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1636
1 Mars, Leksion / Kurs trajnimi teoriko-praktik në endodonti. 1761
1 Mars, Trajnim Online/ Si të përmirsojmë leksionet. 1727
28 Shkurt, Lezhë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1468
27 Shkurt, Kukes, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1286
27 Shkurt, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1752
26 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1359
25 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1395
22 Shkurt ,Tiranë /Konferenca e III Komëtare e Anatomisë Patologjike. 1571
22 Shkurt, Durrës /Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” 1358
24 Shkurt, Peshkopi, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1212
12-25 Shkurt, Tiranë/ Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1417
21-28 Shkurt, TRAJNIM ONLINE:Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 2164
21 Shkurt/Kukës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1477
21 Shkurt, Korçë / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 1471
21 Shkurt, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1357
23 Shkurt,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1523
21 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1318
22 Shkurt,Devoll / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 1291
20 Shkurt, Tirane "Bazat e edukimit dhe promocionit të shëndetit" 2027
20 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1310
20 Shkurt/Konferencë, Urtikaria dhe Angioedema. 1880
20 Shkurt/Trajnim, Perdorimi i antibiotikëve dhe roli i farmacistit. 1740
20 Shkurt, Durres, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1423
18 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1225
17-18 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1546
17 Shkurt, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 1400
17-18 Shkurt, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1805
15 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1356
14 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1225
13-14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1662
13 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1278
12 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1274
11 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1406
10 Shkurt, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1496
10 Shkurt, Vlore, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1289
27 Shkurt/Trajnim, Ligji i shëndetit mendor, dhe nënaktet ligjore. 1731
8 Shkurt / Elbasan, Crregullimet kryesore të ritmit kardiak. 1762
6 Shkurt, Shkodër / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 1363
4 Shkurt, Berat / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 1657
4-15 Shkurt, Kavajë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1485
4-15 Shkurt, Lushnje / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1438
3,4,10,11 Shkurt, Trajnim, Rritja e cilesise, sigurise dhe aksesit ne kujdesin shendetesor. 1796
3-14 Shkurt, Korçë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1343
1 Shkurt /Elbasan, Konferencë rajonale: Këndveshtrime pediatrike për patologjitë më kryesore për pediatrit dhe mjekët e familjes. 1582
1 Shkurt/Seminar, Kurs teoriko-praktik në estetikë , niveli bazë dhe i avancuar. 1645
1 Shkurt, Konferenca e II-të e problemeve otorinolaringologjike te fëmijët. 1804
Janar - Mars, Lezhë / Seminar “Kujdesi Paliativ për profesionistët e shëndetit në kujdesin parësor" 1474
Janar-Shkurt, Cikel Trajnimesh për mjekët e familjes së qarkut Gjirokastër. 1345
22 Shkurt, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1681
31 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 1447
30 Janar, Elbasan "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1553
30 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 1251
28 Janar,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1529
27 Janar-7 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 1599
25 Janar/Durrës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1340
24 Janar, Vlorë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1526
24 Janar, Korçë/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, depistimin dhe edukimin shëndetësor. 1453
24 Janar, Sarandë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1558
24 Janar/Berat ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1456
24 Janar,/ Konferenca e XIX Kombetare Dentare 1877
23 Janar/Laç ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1354
3 Mars, Edukim në Distance "Vitaminat". 1749
23-25 Janar, Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare 1764
23-24 Janar,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 1642
20 Janar, Elbasan "Treguesit e shëndetit sipas OBSH" 1731
18 Janar/Durrës "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsinë dhe dhimbjet e kokës" 1557
18 Janar,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1395
18 Janar, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1929
18 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 1216
17 Janar, Pogradec/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, higjenën e ujit të pijshëm, menaxhimin e dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike. 1496
17 Janar / Tirane, Takime Shkencore II. 1805
17 Janar, Korçë/ Trajnim mbi Diabetus Mellitus, Menaxhimin e tuberkulozit, dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike 1821
17 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 1338
17 Janar, Korçë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë. 1791
15-16 Janar/Tiranë "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsitë dhe dhimbjet e kokës" 2259
16 Janar, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1388
15 Janar, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1543
14 Janar, Elbasan / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1751
14-25 Janar, Shkodër / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1721
14 Janar, Burrel / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1678
31 Janar,Malësi e Madhe / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1510
13 Janar 2014,Durrës/ Patologjia e lëkurës. 2104
13 Janar, Fier / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1388
11 -12 Janar, Konferencë Kombëtare e Shkencave Mjekësore 2590
10-13 Janar 2014, Tirane/Trajnim teoriko-praktik mbi terapine manuale. 1829
8-11 Janar “Geriartria në fokus” 2305