slogan7-al

9 - 20 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre.

Titulli i aktivitetit: 9 - 20 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre.

Data e zhvillimit: 9 - 20 Dhjetor 2014 2014

Vendi i organizimit: ISSAT Tiranë

Organizatori/ofruesi: ISSAT

Kontakte: Tel: 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek okulist, kardiolog, gjinekolog, Infermier, Farmacist, Dentist, Manaxher/Drejtor, Studentë niveli +2 i Shëndetit Publik ,viti i 4 &5 Mjekësi

Kreditet : 65