slogan7-al

12 Qershor, Poliçan/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet"

Titulli i aktivitetit:

12 Qershor, Poliçan/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet"

Data e zhvillimit:

12.06.2014 - 19.07.2014

Vendi i organizimit:

Salla e Bashkisë, Poliçan

Organizatori/ofruesi:

Shoqata "Asistencë për komunitetin në Shqipëri" 

Kontakt

acaalbania@gmail 

04 2424827

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor 

Mediator shëndeti

Kreditet:

67