slogan7-al

29 Korrik, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”

Titulli i aktivitetit: 29 Korrik, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”
Data e zhvillimit:

29.07-2.08.2014

Vendi i organizimit: Qendra e kujdesit paliativ Mary Potter, Korçë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kujdesi Shëndetësor Familjar
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  tel: 355 82 52711
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Infermier
Menaxher/Drejtor
Psikolog/Punonjës Social
Kreditet: 12