slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2019

1 dhjetor 2019 – 13 korrik 2020 Patos /“Grup kolegësh ndërmjet Mjekëve dhe Infermjerëve të QSH Patos lidhur me Standardet e bazike të cilësisë për akreditimin e institucioneve të kujdesit shëndetësor parësor” 228
09,23 Tetor, 09 , 23 Nentor, 06 Dhjetor 2019, Lushnje/ Trajnim “Grup kolegesh" ndermjet Mjekeve dhe Infermiereve te QSH Ballagat lidhur me "Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor" 516
25 janar 2020 Tirane“Konferenca e XXV-te Kombetare”. 856
22 - 23 janar 2020, Tirane “E ardhmja nis nga sot” 1808
30 dhjetor 2019, Tirane / “Te njohim dhe te interpretojme EKG ne urgjence”. 864
28 – 29 dhjetor 2019, Baldushk Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1000
28 dhjetor 2019 Tepelene / Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 724
Korrik-Dhjetor 2019, Korce /Trajnim "Trajnim per personelin Qendres Shendetesore Bathore" 504
28 dhjetor 2019, Lezhe” Perqasjet e reja ne menaxhimin e Diabetit Mellitus”. 701
25-30 gusht, 20-25 shtator, 20-25 tetor,20-25 nentor, 5-10 dhe 15-20 dhjetor2019, Aranitas/ Trajnim "Grup kolegesh"ndermjet mjekeve dhe infermiereve te QSH Aranitas lidhur me "Standardet bazike te cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shen 494
25 – 26 dhjetor 2019 Tirane / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 955
27 – 28 dhjetor 2019, Kukes Trajnim/ “Diabet Tip 2 Depistimi”. 704
23 - 24 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1098
Date 3 te cdo muaji te vitit 2019, Rrogozhine/ Leksione dhe Trajnim per personelin e larte dhe te mesem ne QSH ne KSHP dhe Urgjence 519
21-22 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 978
21- 22 dhjetor 2019 Tirane/Konference: “Konferenca e pare e semundjeve kronike”. 1921
21-22 Dhjetor 2019 , Tirane/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 796
21 - 22 dhjetor 2019 Elbasan / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 895
21 – 22 dhjetor 2019 / Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1465
20 Dhjetor 2019, Konferenca e 9-te e Reumatologjise Shqiptare 560
19,20,21 dhjetor 2019 Elbasan “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 1162
20 – 21 dhjetor 2019 ”Trajnim i personelit mjekesor per menaxhimin dhe trajtimin e te semureve me kujdes paliativ, monitorimin dhe zhvillimin e femijes, vaksinimin sterilizimin dhe te dhena mbi procesin e akreditimit”. 519
19 dhjetor 2019,Trajnim online ” Veshi: Anatomia, fiziologjia dhe diagnostikimi instrumental”. 611
19 dhjetor 2019,Tirane/ Seminar “Konferenca e Pediatri-Neonatologji me fokus kujdesin primar ne perditshmerine e pediatrise klinike”. 581
18, 19, 24 dhjetor 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 945
18 dhe 19 dhjetor 2019 ”Trajnim mbi parandalimin, keshillimin dhe bashkepunimin si objektivat kryesore ne Sherbimin Shendetesor Paresor” 503
16,17 dhjetor 2019 Shkoder “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 936
14 dhjetor 2019 / Prrenjas “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 1091
14 Dhjetor 2019 /Vlore/Seminar “Antibiotiket; antibiotiko-rezistenca sfide per shendetin global" 564
14 dhjetor 2019 Tirane / Konference“Diabeti, prediabeti dhe semundja kardiovaskulare”. 671
14 - 15 dhjetor 2019 Berat / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 809
14 – 15 dhjetor 2019 Fier / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 618
14 – 15 dhjetor 2019 / Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 655
13 - 14 dhjetor 2019 Fier / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 935
13 dhjetor 2019 Lac/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 778
13 – 14 dhjetor 2019, Shkoder / “Trajnim per personelin e shkencave mjekesore” 744
13 dhjetor 2019 / Tirane /Trajnim “Aftesimi i personelit ne menaxhimin infermieror dhe perballja e sfidave gjate ofrimit te sherbimeve spitalore”. 641
12 dhjetor 2019 Lac “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 703
12 dhjetor 2019 Elbasan / Konference “Shqiperia dhe Italia. Aspekte mikrobiologjike dhe epidemiologjike te semundjeve infektive emergjente dhe riemergjente” 653
12 dhjetor 2019,Tirane/ Seminar “Kujdesi Infermieror per nenen dhe femijen gjate dhe pas lindjes se komplikuar”. 657
7 - 8 dhjetor 2019 Elbasan / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 1114
7, 8 dhjetor, 11,12 janar, 8,9 shkurt, 7, 8 mars, 4, 5 prill 2019 Tirane/Trajnim “Paradontologjia e pacientit ne rritje” . 529
7 - 8 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1028
7 – 8 dhjetor 2019 Shkoder / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 737
7-8 Dhjetor 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 2403
7 dhjetor 2019, Kavaje /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 1044
7 dhjetor 2019 / Kavaje “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 943
7 dhjetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Konferenca vjetore e Shoqates Shqiptare te Infektologjise 2019” 608
6 dhe 7 dhjetor 2019 , Permet / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 701
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare (Sesioni i I) & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" 534
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" (Sesioni i Il) 520
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" (Sesioni i Ill) 481
2 Dhjetor 2019 / Vlore /Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 1315
2,6,9,11,16,17,18,20 dhjetor 2019 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor dhe infermieror Lezhe 2019” 421
3 dhjetor 2019, Vlore "Hapi i pare ne politraum. Algoritmi i ndihmes se pare spitalore ne politraum" 655
3-4 dhjetor 2019 “Programi Vaksinimit”. 650
2 dhjetor 2019 Mirdite “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 658
1 dhjetor – 31 dhjetor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij” 914
1 dhjetor – 31 dhjetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 867
30 nentor 2019 / Tepelene “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 737
30 nentor– 2 dhjetor 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 574
30 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 669
30 nentor 2019 Kolonje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 638
16;21;22;23;30 Nentor 2019, Berat /Trajnim “Politraumat dhe frakturat konceptet, vleresimi , diagnostikimi, menaxhimi dhe trajnimi i shpejte i tyre ne qendrat e kujdesit shendetesor”. 419
30 nentor – 1 dhjetor 2019 Korce / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 550
29 nentor 2019 Korce / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 554
28 – 29 nentor 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 684
27 nentor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1033
27 nentor 2019 Vlore Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. 664
27 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 691
26 – 27 nentor 2019 / Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1054
26-27 nentor, 4-5 dhjetor, 11-12 dhjetor, 18 19 dhjetor 2019 “Shendeti oral tek foshnjat 0-6 vjec”. 527
23 – 24 nentor 2019 Gjirokaster / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin 631
23 nentor 2019, Permet Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane 701
23 nentor 2019, Puke” Perqasjet e reja ne menaxhimin e shendetit mendor”. 540
22 Nentor 2019 , Shkoder / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1317
23 nentor 2019,Tirane/ Seminar “Trendet e reja ne kirurgjine kolekterale mini-invazive”. 513
23 nentor 2019 Tirane, /Workshop “Diabeti dhe komplikacionet kronike te tij”. 468
22 nentor 2019, Kukes / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 693
22 nentor 2019 Lac “Menopauza, fazat dhe ndryshimet e pergjithshme te saj” 592
22 nentor – 22 dhjetor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 935
21Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 2395
21 nentor 2019 Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 993
21 nentor 2019 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite mbi insufucensen kardiake.SPOK dhe diqabet mellitus tip II per te lehtesuar diagnostikimin dhe trajtimin e tyre sipas protokolleve”. 579
20 Nentor 2019 , Fier / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1256
20 – 21 nentor 2019 Korce/ Trajnim “Workshop. Klasa e ko-morbiditeteve” 487
19, 20 Nentor 2019, Durres/ Trajnim “Rritja e kujdesit shendetesor paresor, nepermjet perditesimit te protokolleve te trajtimit klinik te patologjive" 1080
19 nentor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 708
16 Nentor, 2019 Tirane/Konference “Semundjet e lindura dhe kujdesi shendetesor per pacientet”. 3116
16 nentor 2019 Sarande / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 672
16 nentor 2019 Sarande / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 580
16 -17 Nentor 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 2014
16-17 Nentor 2019/ Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1270
16-17 Nentor 2019, Korce/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 711
16,21,22,23,30 nentor 2019 “Politraumat dhe frakturat, konceptet, vleresimi, diagnostifikimi, menaxhimi dhe trajtimi i shpejte i tyre ne QSH”. 466
16 nentor 2019 Kukes/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 716
16 – 17 nentor 2019 Tirane/ Trajnim “Varesite patologjike, nderhyrjet strategjike dhe protokolli trajnimit”. 520
16 dhe 23 Nentor 2019 , Durres / Leksion “Mjeksia familjare :Patologji te Ndryshme dhe Vaksinimi" 1028
15 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 917
15, 21, 22 nentor 2019 Durres ”Edukim dhe perditesim i njohurive te personelit mjekesor permes temave dhe studimeve shkencore ne specialitete te ndryshme mjekesore” 520
14 - 16 nentor 2019 Konference “Kongresi i III i Fakultetit te Mjekesise Dentare “Zhvillimet bashkekohore ne fushen e dentistrise dhe shendetit oral" 1301
14 - 15 Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Intraoperative neuromonitoring in deformity surgeries sharing best practices” 966
14 Nentor 2019 / Tirane/Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 1077
13 Nentor 2019, Gjirokaster "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 714
12 - 14 -19 -21 Nentor 2019 Tirane/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale ” 962
12 Nentor 2019, Berat "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 608
12 Nentor 2019 Fier/ “Urgjencat mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 758
11, 12 Nentor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 633
9, 10 Nentor 2019, Tirane/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 1752
9 - 10 Nëntor 2019 Kavaje/ Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 613
09-10 Nentor 2019 Korce/ Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 691
09 Nëntor 2019 Vlorët / Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 1171
8 - 9 Nentor 2019, Tirane/ Konference "Kongresi i 3 - te vjetor i Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale" 1442
8-9 Nëntor 2019 QSH Nr. 5 Durrës "Trajnim i stafit shëndetësor mbi vlerësimin dhe menaxhimin e rasteve të ndryshme klinike" 902
08 Nëntor 2019 , Fier / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 982
7 - 8 Nentor 2019/Korce/ “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile” 649
7 nentor 2019, Tirane / “MUSEC Modular Ultra-Sound ESTES Course”. 497
2-3 Nëntor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1226
5, 6, 8 nentor 2019 Shkoder, Vlore, Gjirokaster “Perditesim i disa patologjive akute te traktit respirator”. 448
2-3 Nëntor 2019 Tirane, “Trajnim mbi Osteoartritin, osteoporozes dhe artritin reumatoid”. 1238
2-3 Nëntor 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj." 1024
02 Nëntor 2019, Tiranë/ Trajnim “Kursi BLS, RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët” 1123
2 nentor 2019 / Lushnje “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit 1328
2 Nëntor 2019, Tropoj Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 657
02 Nëntor 2019 Lushnje/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 809
02 Nëntor 2019 , Vlorë / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 754
02 Nëntor 2019 Berat / Trajnim " Patologjite e ORL-se . Roli i Mjekut te Familjes ” 812
02 Nëntor 2019, Vlorë / Trajnim “Hepatiti kronik D” 779
2 Nëntor 2019/ Vlorë “PTSD, roli i personelit shëendetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”. 615
02 Nëntor 2019 Lushnje "Parandalimi i diabetit Mellitus" 754
1 Nënor 2019/ Mallakastër “PTSD, roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”. 629
1 nentor 2019, Tirane Trajnim “Kanceri gastrik”. 481
1, 8, 15, 22 nentor 2019, Qender, Fier, “Grup rishikimi me infermieret e QSH Qender, Fier 423
31 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 729
31 Tetor, 1 Nentor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 577
31 Tetor 2019, Korçë /Trajnim “Le të flasim për frikën dhe ankthin” 718
31 Tetor - 1 Nëntor 2019, Tirane/Trajnim “Sherbimet e Kujdesit Shendetesor paresor nga prespektiva e te drejtave te njeriut me fukus komunitetin LGBT” 884
31 Tetor; 1dhe 2 Nentor, 2019 Tirane/Konference “Te gjithe se bashku per nje sherbim cilesor ne funksion te pacientit”. 2252
30 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 830
29, 30 tetor, 2019 /Maminas, Manez/Seminar “Pervetesimi i njohurive/shprehive te reja ne fushen e mjekesisie se familjes”. 830
29 Tetor 2019 /Burrel/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 783
29 Tetor 2019, Peshkopi /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 672
26 Tetor 2019, Tirane /"Konferenca Vjetore e Shoqates Shqiptare te Endokrinologjise" 607
26, 28 Tetor 2019, Rrashbull Trajnim "Edukimi në lidhje me rëndësinë, sigurinë, disponueshmërinë e vaksinimit" 545
26-27 Tetor 2019/ Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1314
26,27 Tetor 2019 Durrës / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 756
26,27 shtator dhe 3,4 Tetor 2019 /Fier/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 706
26 -27 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 940
26-27 Tetor 2019 / Vore/Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 756
26 Tetor 2019 Tirane/Konferencë “Gripi - parandalimi, ecuria klinike dhe ndërlikimet e mundshme të tij” 838
26 Tetor 2019 /Mamuras/Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 622
26 tetor 2019 /Elbasan “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 1010
26 Tetor 2019,Fier "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 796
26 Tetor 2019 , Berat/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 625
26 Tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 590
26 Tetor 2019/ Vlorë/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 680
25, 26 Tetor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 876
25 dhe 26 Tetor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 726
25 Tetor 2019 /Tirane /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 899
25 Tetor - 25 Nentor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 692
25 tetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 663
25 Tetor 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 547
25 tetor 2019 Pogradec/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 723
25 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 768
24, 25 Tetor 2019 /Peshkopi/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 621
24 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 553
24 Tetor 2019/Kukës/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 493
24 tetor 2019 Bilisht/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 634
23 Tetor 2019/Ndroq/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 553
23-24 Nentor 2019, Korce: “Menaxhimi i urgjencave ne Obsetrike dhe Gjinekologji”. 783
23 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 735
23 Tetor 2019 , Durres / Leksion “Zbatimi i teknikave te avancuara dhe trajtimi sipas protokolleve i patologjive te shtatzenise, prenatale dhe pediatrike ne Spitalin Rajonal Durres" 495
23 Tetor 2019, Berat "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 694
22,24,29,31 Tetor 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1006
22 Tetor 2019/Bulqize /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 645
22, 23 tetor 2019 Tirane “Ngritja e regjistrit te diabetit, forcimi i kapaciteteve ne nivel operatori dhe NJVKSH” 445
21-25 Tetor Peshkopi, 25-29 Melan, 23-27 2019Arras / Trajnim “Informacion i detajuar në lidhje me vaksinat” 502
19 Tetor 2019 /Lezhe /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 596
19 - 20 Tetor 2019 Vlore / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale ” 615
19,20,26,27 Tetor 2019 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 882
19 Tetor 2019 / Vlore/ " Antitrupat Monoklonale ". 794
19 tetor 2019 / Vlore “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit” 1028
19 Tetor 2019/ Vlore "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 867
18-19 Tetor 2019, Tirane/ Trajnim “MultiDimesional Dentistry with Dr. Fitim Shabani" 528
19 Tetor 2019/ Berat/ “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 663
11, 12, 18 Tetor 2019, Shijak / Leksion “Patologjite ne Kujdesin Shendetesor Paresor me Fokus Sherbim Shendetesor Miqesor dhe Efikas" 544
18 Tetor 2019/ Lushnje /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 718
18-19 Tetor 2019, Tiranë / “Kongresi i XI-të mbarëkombëtar i Shoqatës së Pneumologëve” 528
17 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 655
17 Tetor 2019/ Lushnje/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 783
17, 18 Tetor 2019 /Burrel/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 744
17 Tetor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 1366
17 tetor, 2019 Tirane/Seminar “Semundja malinje - Menaxhimi infrmieror i impaktit fizik dhe psikologjik qe shkakton tek pacienti”. 632
16 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 621
16 - 27 Shator, 2019 Shkoder / Uorkshop “Edukim ne vazhdim per stafin mjekesor te Spitalit Rajonal Shkoder per vitin 2019" 711
15 Tetor 2019 /Burrel/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 716
15 tetor, 2019 Shkoder/Seminar “Aftesim i personelit shendetesor me te rejat e fundit mbi vaksinimini”. 591
12 Tetor 2019, Tepelene "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 875
12 - 13 tetor 2019 Peshkopi / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 610
12 Tetor 2019 /Berat/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 703
12 Tetor 2019 /Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 772
12 Tetor 2019 Tirane/Konference “Guide per krijimin e sistemit kombetar te hemovigjilences”. 633
12 Tetor 2019/ Lushnje / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 729
12 Tetor 2019/ Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 716
12 tetor 2019, Lac Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 826
12 Tetor 2019, Tiranë, Trajnim “ Testimi për HIV i ofruar nga punonjësit e kujdesit shëndetësor, indikatorët klinikë të testimit për HIV. Parimet e diagnozës dhe menaxhimit klinik “. 1263
12 Tetor 2019/ Berat/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 653
12 tetor 2019 / Perrenjas “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit” 776
12 tetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1183
11-15 Mars, 8 -12 Prill, 20-24 Maj, 17-21 Qershor, 8-12 Korrik, 2-7 Shtator 2019/ Diber/"Grup rishikimi i Mjekeve te Familjes te QSH Melan lidhur me Diabetin mellitus tipi II" 498
11,12 Tetor 2019 Fier / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 766
11 Tetor - 11 Nentor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1059
11 Tetor 2019 /Divjake/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 590
11 Tetor 2019 - 8 nentor 2020 Tirane / Master Class/ “Master klinik ne edodonti dhe dentistri restorative" 526
10, 11 Tetor 2019 /Lushnje/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 536
10 Tetor 2019, Tirane/ Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1068
10 Tetor 2019 /Pogradec “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 565
10 Tetor 2019 /Klos/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 631
10 Tetor 2019 /Mamurras/ Trajnim “Epilepsia, diagnoza dhe trajtimi ” 603
9 tetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1403
9 Tetor 2019 , Berat “Niveli i njohurive, qëndrimet dhe praktikat mbi vaksinimin ndaj gripit te popullata, gratë shtatzëna dhe punonjësit shëndetësor” 497
8 Tetor 2019 /Kukes/Seminar"Aftesim dhe ngritje tekniko profesionalete mjekeve dhe farmacisteve te Spitalit Rajonal Kukes" 523
7, 8, 15, 16, 23, 24, 28, 29 Tetor, 5, 6, 13, 14 Nentor, 4, 5, 18, 19 Dhjetor 2019 Tirane/Seminar “Integrimi dhe Mobilizimi i Komunitetit Rom ne Sherbimet Shendetesore" 594
5 tetor 2019 / Gramsh “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 749
5 tetor 2019 Tirane/ Trajnim “Semundjet e renda fizike, traumat tek individi dhe familja. Trajtimi me terapine EMDR” 931
5 Tetor 2019, Gjirokaster, Konference “ Konferenca e X - te Rajonale mbi sherbimin shendetesor ne Gjirokaster" 737
5 tetor 2019 Shkoder / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 651
5 tetor 2019 Gjirokaster “Konferenca X Rajonale e Shendetit mbi sherbimin shendetesor Gjirokaster” . 648
5 tetor 2019 Tirane/Konference: “Trajnim mbi sistemin kardiovascular”. 2679
5 tetor 2019 Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 719
5 tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres 672
5 tetor 2019 , Berat "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 705
Gjate 2019 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin mjekesor dhe infermieror te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi” 404
5 tetor 2019 Berat " Antitrupat monoklonale ". 630
4 tetor 2019 “Mbulesa vaksinale dhe rendesia e vaksinimit”. 545
4 tetor 2019 Durres: “Perqasje multidisiplinare vjetore e profesionisteve te shendetesise”. 847
3 Tetor 2019 /Tirane/ Trajnim “Testimi per HIV i ofruar nga punonjesit e kujdesit shendetesor. Indikatoret klinike te testimit per HIV. Parimet e diagnozes dhe menaxhimit klinik ” 526
2 Tetor deri16 Dhjetor 2019 , Vlorë “Ofrimi i kujdesjeve shëndetësore për një jetë të shëndetëshme” 504
28 shtator 2019 Fier / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Fier 398
28 Shtator, 5 dhe 19 Tetor 2019 /Tirane/Seminar : Femija dhe Simptomat e tij: “Crregullimet e ankthit, te vemendjes, hiperaktivitetit, crregullimet pervazive te zhvillimit, disleksite, dispraksite”. 1070
Gjate 2019 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat 2019” 455
28 shtator 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 686
28 shtator 2019 / Rrogozhine “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 610
02-09 Shtator2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Promocioni i shendetit dhe parandalimi i semundshmerise dhe vdekshme 491
Gusht - Dhjetor 2019 Aranitas “Grup kolegesh ndermjet mjekeve dhe infermiereve te QSH Aranitas “ 398
31 korrik – 28 dhjetor 2019 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2019” 440
01-31 Maj 2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Permiresimi i cilesise se sherbimit ne nivelin mami/infermiere 499
1 Mars 2019, Durres, Konference "Ekografia Prenatale e Javes 11 - 13.6 IOTA, IETA" 838
Shkurt – dhjetor 2019, Mirdite/Trajnim“Edukimi ne bashkim per stafin mjekesor te Spitalit Bashkiak, Mirdite ”. 424
12-13 Korrik 2018, Elbasan “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 1027
8 nentor 2019 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 2024
26 tetor 2019, Rubik Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 925
19 tetor 2019, Berat Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1087
19 tetor 2019, Rreshen Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 798
18 Tetor 2019 /Tirane /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 908
12 tetor 2019, Korce Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 948
8 tetor 2019, Tirane “Jeto cdo frymemarrje … ndej cdo rrahje.” 1588
5 tetor 2019, Lezhe Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 853
5 tetor 2019, Lushnje Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1056
5 tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 880
5 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 887
5 tetor 2019 Prrenjas /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 1000
4 tetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1508
4 tetor 2019, Trajnim “Kursi praktik i perthyerjes se harkut”. 867
3 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Ofrimi i sherbimeve te abortit te sigurt, ligjor pa stigma ” 814
2 - 3 tetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Parimet e menaxhimit dhe kujdesit infermieror ne infeksionin HIV. Aplikimi i terapise antiretrovirale dhe aderenca ndaj mjekimit” 834
2 tetor 2019, Erseke /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 720
1 tetor 2019, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1635
1 tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 817
30 shtator 2019 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 1245
30 shtator 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 709
29 shtator 2019, Tirane Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1251
28 shtator 2019 Kucove /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 724
28 shtator 2019 Fier / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 733
28 shtator 2019 Elbasan, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jete 738
28 shtator 2019 / Gramsh / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 782
28 shtator 2019 Rreshen / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 669
28 shtator 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 797
26 shtator 2019 Peqin “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 751
28 shtator 2019, Lezhe /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 949
28 shtator 2019 Librazhd /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 792
28 shtator 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia”. 589
28 shtator 2019 Shengjin, Lezhe / Konference“Risite ne kardiologji 2019”. 627
28 shtator 2019, Elbasan Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 892
27 shtator 2019 Burrel /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 694
27 shtator 2019 Lac “Arresti kardiak. Shoku anafilaktik” . 640
26 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 721
25 shtator 2019 Lushnje /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 724
24 shtator 2019 Peshkopi /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 643
24 shtator 2019, Tirane / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 820
21 shtator 2019 Peqin /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 865
21 shtator 2019 Pogradec / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 751
21 shtator 2019 , Kukes / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 651
21 shtator 2019, Shkoder / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 1484
21 shtator 2019 Berat /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 656
21 shtator 2019 Kavaje / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 594
21 shtator 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1144
21 shtator 2019, Korce /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 701
20 shtator 2019 Burrel /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 630
20 shtator 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 909
19 shtator 2019,Tirane/ Seminar “Kujdesi Infermieror ne pacientet e hospitalizuar ne njesite e kujdesit intensiv ne stadet e fundit te jetes”. 795
19 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 654
18 shtator 2019 Kukes “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 617
18 shtator 2019 Elbasan / Trajnim “Abuzimi me te miturit” 567
18 shtator 2019 Ballsh /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 581
17 shtator 2019 Tropoje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 701
17 shtator 2019, Tirane/Trajnim “Sherbimet e Kujdesit Shendetesor paresor nga prespektiva e te drejtave te njeriut me fukus komunitetin LGBT” 536
16 shtator 2019 Peqin “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 674
14 shtator 2019 Cerrik /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 806
14 shtator 2019 Durres " Antitrupat monoklonale ". 761
14 shtator 2019 , Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 773
14 shtator 2019 , Fier / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 769
14 shtator 2019 Divjake / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1211
14 shtator 2019 Vlore“Demtimet alkoolike te melcise” 863
14 shtator 2019 Vlore “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 694
14 shtator 2019 Lac “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 715
13 shtator 2019 Lezhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 695
13 shtator 2019 Fan, Mirdite/Seminar“Infeksionet bakteriale te rrugeve urinare”. 573
12 shtator 2019 Bulqize “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 640
11 shtator 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 810
7 shtator 2019, Pogradec Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 864
7 shtator 2019 Belsh /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 719
7 shtator 2019 Shkoder / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 755
4 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 666
31 gusht 2019 Kavaje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 828
31 gusht 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 739
31 gusht 2019 Gramsh /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 638
30 gusht 2019 Vore “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 689
16 gusht 2019,Trajnim online ” Menopauza. Udhezimet Baze”. 587
16 gusht 2019,Trajnim online ” Komunikimi efikas”. 631
21 korrik 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 615
19 Tetor 2019 , Lushnje / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 914