Të reja

Takimi informues mbi Programin e Certifikimit dhe Edukimin në Vazhdim

QKEV zhvilloi më 10, 26 Maj dhe 23 Qershor 2016 seminarin për certifikimin e profesionistëve të shëndetësisë dhe planifikimin institucional të aktiviteteve të edukimit në vazhdim. Ne këto takime kanë marrë pjesë drejtues të institucioneve shëndetësore të shërbimit shëndetësor parësor dhe spitalor dhe profesionistë të cilët janë të ngarkuar për ndjekjen e edukimit në vazhdim në këto institucione.Takimet kishin si qëllim njohjen e kritereve të reja të programit të certifikimit dhe procedurat e aplikimit për aktivitete institucionale. QKEV është mbështetur për organizimin e këtij seminari nga Projekti Shëndet për të Gjithë "HAP".

13076606 270842816596909 1469375993978549534 n

13133243 270842916596899 1302211809909248041 n

13174160 270948763252981 6875659146322210360 n

 

 

IMG-20160512-WA0003

13177846 270842796596911 2327986519519818597 n

 

 

13164493 270948786586312 9004860390445860729 n

IMG-20160512-WA0002

 

Lista e mjekëve, farmacistëve dhe stomatologëve me detyrim vjetor minimal të kryer për vitin 2015!

Lista e profesionistëve që kanë përmbushur numrin vjetor minimal të detyrueshëm të krediteve të edukimit në vazhdim, për vitin 2015.

Të gjithë ata profesionistë të cilët nuk e gjejnë emrin në këtë listë të kontaktojnë QKEV.

Lista_e_prof_me_detyrim_minimal_te_kryer_per_vitin_2015_09-06.xlsx

Raporti i Edukimit në Vazhdim për vitin 2015

Raporti i Edukimit në Vazhdim për vitin 2015

raport_vjetor_2015.pdf

Njoftim për Ekspertët e Pavarur

NJOFTIM !

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim fton të përfshihen si Ekspertë të Pavarur në vlerësimin e jashtëm të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë:

• pedagogët e brendshëm dhe të jashtëm të Universitetit të Mjekësisë, si dhe të institucioneve jopublike të arsimit të lartë të akredituara dhe licencuara nga Ministria e Arsimit dhe Sportit institucionalisht dhe për programin përkatës të studimit ku ata ushtrojnë aktivitetin, sipas fushës përkatëse të ekspertizës;

• mjekët, farmacistët, stomatologët që kanë mbi 10 vite eksperiencë në fushën për të cilën kërkohet ekspertiza dhe kanë fituar gradën shkencore “Doktor”. Ata që kanë përfunduar studimet jashtë vendit duhet të jenë të pajisur me vërtetimin përkatës të njësimit nga Ministria e Arsimit dhe Sportit;

• infermierët, mamitë, logopedët, fizioterapistët, imazheristët, që kanë mbi 10 vite eksperiencë në fushën për të cilën kërkohet ekspertiza, si dhe që janë të pajisur me diplomën “Master i Shkencave” të vlefshme në të njëjtën fushë të ekspertizës për vlerësimin e aktiviteteve të edukimit në vazhdim. Ata që kanë përfunduar studimet jashtë vendit duhet të jenë të pajisur me vërtetimin përkatës të njësimit nga Ministria e Arsimit dhe Sportit.

Të gjithë ekspertët duhet të jenë të licencuar për ushtrimin e profesionit përkatës brenda ose jashtë vendit.

Dokumentat qe duhen dorezuar ne QKEV janë:

1 Curriculum Vitae.  2. Diploma për titujt shkencorë  3. Leja e Ushtrimit të Profesionit

Të interesuarit mund të kontaktojnë me QKEV në adresën:

Rr. Aleksandër Moisiu, Nr. 84 Tiranë Shqiperi E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel.: +355 4 2452286 Fax.: +355 4 2452286  http://www.qkev.gov.al