slogan7-al

Viti 2011

28 Dhjetor, Trajnim “Roli i mjekut të familjes lidhur me HIV/AIDS” 1425
30 Nëntor, Trajnim “Fitoterapia, përdorimet, përkujdesjet dhe profilaksia e sëmundjeve” 1495
23 Dhjetor, Konferenca e parë e Anatomisë patologjike 1495
21 Dhjetor, Konferenca kombëtare ; Strategjitë kombëtare për kontrollin e ndjekjen e artritit reumatoid dhe osteoporozës 1517
16 Dhjetor, Seminar “Respektimi i kritereve lidhur me udhëzimet e përdorimit të drejtë të barit, faktor kryesor në mjekimin e suksesshëm dhe parandalimin e veprimeve të padëshiruara” 1214
15-17 Dhjetor, Konferenca e IV mjekësore ndërkombëtare në specialitete 1430
15 Dhjetor, Konferenca “Patologjitë degjenerative të artikulacioneve” 1427
15 Dhjetor, Seminar “Ushqyerja dhe foshnja-parandalimi i sëmundjeve te të rriturit nëpërmjet ushqyerjes korrekte të foshnjes” 1375
15 Dhjetor 2011, Konferenca mbi sistemin informativ të vaksinimit, 1448
13 Dhjetor, Konferenca “Sistemi shëndetësor, reformat në financim, përmirësimi i efiçiencës dhe cilësisë së shërbimit. Eksperienca rajonale e ndërkombëtare" 1173
10, Dhjetor 2011, Konferenca e III Kombëtare Shkencore e Dermato-Venerologjisë Shqiptare, 1540
10 Dhjetor, Konferenca “Probleme të Ortopedisë dhe Ortodoncisë në fushën e Stomatologjisë” 1494
10 Dhjetor, Seminar “Ndryshimet klimatike dhe sëmundjet infektive emergjente dhe riemergjente në Shqipëri” 1656
9-10 Dhjetor , Trajnim “Higjiena e Gojës ,Parandalimi dhe trajtimi i sëmundjeve Paradontale” 1388
8-9 Dhjetor, Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 1324
7 Dhjetor, Seminar “Edukimi dhe shëndeti mendor” 1501
5-7 Dhjetor, Workshop “Nga udhërrëfyes klinike kombëtar në protokolle klinike kombëtare” 1422
3 Dhjetor, Konferenca “Sindromi koronar akut pa ngritje te ST:sfidat e reja të diagnozës dhe trajtimit” 1460
3 Dhjetor, Konferenca “Alkoolizmi, diagnostikimi, trajtimi rehabilitimi, ndërhyrja social-kulturore” 1396
1 Dhjetor, Seminari “Diabeti dhe Obeziteti” 1519
26 Nëntor, Konferenca “Qelizat Staminale: E ardhmja e mjekësisë” 1473
26 Nëntor, Konferenca “Zhvillimet oftamologjike shqiptare dhe tendencat aktuale te Kataraktit dhe Refraksionit 1358
25-26 Nëntor, Konferenca “Çrregullimet psikotike nga teoria në praktikë” 1331
25 Nëntor, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike 1329
19 Nëntor, Konferenca “Reflektim mbi situatën e diabetit në Shqipëri” 1536
19 Nëntor, Konferenca “Dita Botërore e SPOK” 1481
19 Nëntor, Workshop “Kujdesi paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 1358
18 Nëntor, Seminar “Imunologjia në erën genomike” 1446
12 Nëntor, Konferenca “Septorhinoplastika pas defekteve të lindura të buzëqiellzës 1365
12 Nëntor, Konferenca “Metoda moderne të kirurgjisë gjinekologjike, diagnozës prenatale dhe trajtimit të infertilitetit” 1381
11 Nëntor, Konferenca e 19 Kirurgjikale Shqiptare 1502
4 Nëntor, Konferenca “Prioritetet strategjike të shëndetit publik dhe promovimit shëndetësor në komunitet” 1385
2 Nëntor, Konferenca e Expo Medical 1376
1-14 Nëntor, Konferenca “Praktika e mirë e ruajtjes dhe shpërndarjes së barnave” 1535
Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1335
31 Tetor, Trajnim mbi neuropatitë diabetike, atakun kardiak, dhe përkufizimi etik i Shëndetit të Mirë 1356
29 Tetor, Konferenca e VII e Imazherisë 1418
29 Tetor 2011, Konferenca e III-të infermieristike e Spitalit Rajonal Durrës 1411
28 Tetor 2011, Trajnim “Te kuptojmë psikiatrinë e moshës së tretë” 1439
27 Tetor 2011, Konferenca “Politikat shëndetësore mbi infeksionet spitalore dhe antibiotikorezistencës” 1350
23 Tetor, Seminar “Zhvillime të Imunohematologjisë të grupeve të gjakut” 1427
22 Tetor 2011, Konferenca “Hepatologjia: Zhvillimet e fundit në sëmundjet e heparit” 1457
29, Shtatorr, Trajnim BLS (Basic Life Support)ndhe PALS (Pedriatik Advanced Life Support) 1485
21-22 Tetor, Konferenca e 13-të e Pediatrisë me pjesëmarrje ndërkombëtare 1497
20 Tetor, Trajnim “Promocion, Profilaksi dhe Shëndeti i gojës” 1423
20 Tetor 2011, Seminar “Sëmundjet Sistemike Reumatizmale, Artriti Reumatoid, Osteoporoza” 1515
17-24 Tetor, Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1408
16-17 Dhjetor, Konferenca “Infeksionet e rrugëve të poshtme respiratore” 1639
15 Tetor 2011, Konferenca “Sevoflurani dhe përdorimi i tij në praktikën klinike” 1358
15 Tetor, Konferencë Shkencore “Patologjitë dermo-estetike dhe preparatet farmakologjike për trajtimin e tyre” 1310
11 Tetor, Trajnim “Ngritja e sinuseve maxillare” 1425
9 Tetor, Seminar “Profilaksia pas ekspozimit me lëngje biologjike të infektuara dhe aksidentet në punë” 1336
8 Tetor 2011, Konferenca e tretë kombëtare e ekokardiografisë në vendimmarrjen klinike 1312
5-7 Tetor, Seminar “Simpozium mbi urgjencat radiologjike” 1348
4 Tetor, Workshop për aftësitë mjekësore 1293
24 Shtator, Konferenca “Aktualitete të terapisë revaskularizuese në pacientët me sëmundje të arterieve koronare” 1300
23 Shtator, Trajnim “Ndërtimi i programeve të depistimit për kancerin e qafës së mitrës në Shqipëri 1300
21-22 Shtator, Trajnim “Sistemi i informimit të kontraceptivëve” 1338
20 Shtator, Konferenca “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 1377
19 Shtator, Konferenca “Principet aktive ne kozmetikë” 1318
17-24 Shtator, Trajnim për Trajnerët “Edukimi për lindje” 1464
2 Shtator, Konferenca “Kujdesi Farmaceutik” 1375
22 Korrik, Trajnim “Komunikimi Profesionist Shëndeti-Pacienti” 1820
11 Korrik, Trajnim mbi çështjet e mbrojtjes së fëmijëve, zhvillimit të fëmijëve, menaxhimit të konflikteve dhe të prindërimit të shëndetshëm 1376
5-8 Korrik, Trajnim “Vlerësimi i rritjes së fëmijëve”, 1431
2 Korrik, Konferenca “Çështje aktuale: Gruaja-Neonati” 1399
29-30 Qershor, “Kurs Kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësor të zonës së Ballkanit: Futja e sistemit DRG (Diagnosis Related Group) në sistemin Shëndetësor Kombëtar” 1230
25 Qershor, Konferenca “Kongresi i parë i AIDEC” (Albanian International Dental Esthetic Congress) 1381
24 Qershor, Seminar “Simpoziumi i V-të shkencorë i SHSP-ASHR, “Për një promovim bashkëkohor të shëndetit oral në shërbimin stomatologjik publik” 1399
24 Qershor, Workshop “Kurs parakongresual i AIDEC (Albanian International Dental Esthetic Congress) 1299
18 Qershor, Konferenca “Roli i AIJS (antiinflamatorët jo asteroidë) dhe antispazmolitikëve në trajtimin e dhimbjeve muskuloskeletike, 1645
18 Qershor, Seminari “Metoda moderne të kirurgjisë ortopedike” 1451
18 Qershor, Konferenca “Gastroenteritete në moshën fëminore” 1454
15 Qershor, Seminar “Programi i Trajnimit të Lidershipit të Telemjekësisë Klinike, aplikimet klinike të telemjekësisë” 1304
14 Qershor, Trajnim “Metodologjitë e zbatuara për inspektimin higjeno-sanitar të strukturave publike për vlerësimin e nivelit të infestimit nga vektorët biologjikë (insekte dhe brejtës)” 1153
11 Qershor, Konferenca e 3-të Mediko-Kirurgjikale 1421
10-12 Qershor, Konferencë “Kongres i V i Mjekësisë Perinatale dhe Kurs i III-të i Avancuar i shkollës IAN Donald” 1399
10-11 Qershor, Trajnim “Shëndeti Publik dhe Diskromia Dentare, Dentistria Restaurative” 1409
10 Qershor, Workshop “Metodat bashkëkohore të mësimdhënies dhe vlerësimit të studentëve në mjekësi” 1753
9 Qershor, Simpoziumi i parë mbi zhvillimin e arsimit mjekësor në Shqipëri 1304
4 Qershor, Konferenca “Endodontia sot” 1371
3 Qershor, Konferenca “Veprimi ndërsektoral për të përmirësuar kequshqyerjen si dhe siguria në ushqim në rajonin e Kukësit” 1282
Qershor, Kurs Pasuniversitar “Cilësi dhe siguri në parandalimin e infeksioneve të lidhura me asistencën” 1525
28-29 Maj, Konferenca “Transformim 2011: Mjekësi Familje e bazuar ne fakte shkencore” 1378
28 Maj, Konferenca “Strategjia e trajtimit dhe parandalimit të astmës bronkiale 1463
28 Maj, Konferenca “Insuficienca kardiake dhe akute” 1670
27 Maj, Konferenca Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të Infektivologjisë 1452
27 Maj, Konferenca “Sëmundjet e veshkave –Arritjet dhe sfidat për të ardhmen” 1465
25 Maj, Seminar “Informatika shëndetësore: mundësitë dhe sfidat e përdorimit të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në shërbimin shëndetësorë “ 1413
24 -26.05.11 Trajnim “Parimet e kujdesit paliativ për profesionistët e shëndetësisë” 1272
21.05.2011 Simpozium “Refluksi Gastro-Ezofageal” 1529
20 Maj, Konferenca e 3-të e Mikrobiologjisë Klinike 1433
14-15 Maj, Trajnim “Duke përmirësuar të kaluarën jemi gati të hyjmë në të ardhmen” 1266
13 Maj, Konferenca e parë e Shoqatës Shqiptare Pedodonti ¬ Profilaksi 1360
9,10,11 Maj, Trajnim “Rishikimi dhe adaptimi i kurrikulës së Shëndetit Publik mbi ushqyerjen” 1477
07.05.2011 Konferenca “Epilepsia” 1475
07.05.2011 Workshop “Aplikimet e Botox dhe Fillers” 1460
6-7.05.11 Konferenca e 16-të Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të ORL-së 1492
30.04. 2011 Konferenca e tretë shqiptare mbi rrugët e frymëmarrjes 1691
29-30.04.2011 Konferencë “Kongresi i parë mesdhetar në Tiranë kundër kancerit” 1712
26-29. 04. 2011 Trajnim për trajnerët që do të zhvillojnë kursin “Vlerësimi i rritjes së fëmijës” 1756
18-22 Prill, Trajnim “Kurs kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësorë të zonës së Ballkanit: Menaxhimi i Institucioneve dhe i Shërbimeve Shëndetësore” 1464
16.04.2011 Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim” 1451
15 Prill, Konferenca “Ti rikthehesh jetës” 1460
12-14.04.2011 Trajnim “Mjekësia mjedisore dhe vlerësimi i rrezikut” 1512
11-14.04. 2011 Trajnim “Kujdesi gjithëpërfshirës në shërbimet psikiatrike me shtretër”, 1413
Trajnim i vlerësuesve të brendshëm të cilësisë së shërbimit të nënës dhe të porsalindurit 1411
09.04.11 Konferencë “Çështje të kardiologjisë dhe Kardiokirurgjisë Moderne” 1373
7-8.04.11 Cochrane systematic review 1647
04.04.2011, Konferencë “Talasemia urë lidhëse midis Shqipërisë dhe Italisë” 1404
01-02.04.2011, Konferenca e 7-të shkencore “UFO” University 1468
29.03. 2011 Trajnim “Oftalmologjia dhe etika për mjekët e familjes” 1362
28.03.11 Trajnim “Etika Profesionale” 1696
25.03.2011 Seminar “Perspektiva të reja në trajnimin e limfave dhe leukozave kronike” 1393
24-25.03.2011, Trajnim për mjekët e familjes mbi problemet e ujit dhe higjenës në tre komuna të Dibrës dhe Bulqizës 1380
21-25.03.2011 Kurs Formimi nga ESTM 1410
22.03.2011 Konferenca e IV e Shërbimit Ambulator, Tiranë 1359
21.03.2011 Trajnim “Shërbimi shëndetësor në familje për personat me aftësi të kufizuar” 1507
19.03.2011 Konferenca XII Kombëtare e Shoqatës Gastro-Entero-Hepatologji 1383
18-19.03.2011, Konferenca vjetore e Shoqatës së Anestezistëve dhe Reanimatorëve të Shqipërisë “ASAI” 1478
17-19.03.2011 Kurs Rezidencial “ Mjekësia transfuzionale: zhvillimi në Shqipëri dhe në Europë” 1438
12.03.2011, Seminar “Trajtimi i Angina Pectoris të qëndrueshme” 1496
12.03.11, Konferenca ORL e pranverës 1424
10.03.2011, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i të Drejtave të Pacientëve në institucionet tona shëndetësore, bazuar në Kartën Shqiptare të të Drejtave të Pacientëve” 1302
08.03.2011 Seminar,“Menaxhimi klinik i infeksionit HIV/AIDS: Kujdesi infermieror i pacientëve me infeksion HIV/AIDS” 1901
05.03. 2011 Konferenca e V-të Kombëtare e Implantologjisë 1350
05.03.2011, Trajnim / Të kuptojmë ankthin 1341
04.03.11, Seminar “Onkologjia” 1486
Shkurt – Mars Trajnim për skoliozat-diagnostikimi i hershëm, parandalimi dhe trajtimi 1311
Trajnim “Ngritje Tekniko- Profesionale” 1460
24.02.11, Trajnim “Reformat në shërbimin shëndetësor parësor. Kodi deontologjik për mjekët dhe infermierët” 1325
23.02.11, Trajnim “Ndjekja e gruas në lehoni” 1350
21-23.02.11, Trajnim “Aspektet teorike dhe praktike të funksionimit të Bibliotekës Elektronike” 1304
21.02.11, Trajnim “Futja në kalendarin kombëtar të vaksinës së pneumokokut” 1417
19.02.2011 Seminar “Antidepresivët në përdorim nga shërbimi parësor” 1531
10.02.11, Kurse trajnimi profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 1474
07.02.11, Trajnim për trajnerë në lidhje me kujdesin efektiv perinatal 1368
05.02.11, Seminar “Ortopedia në shekullin e 21-të” 1425
05.02.11 Trajnim “Dhimbjet e kokës” 1305
26.01.11, Seminar “Instrumentet e reja të trajtimit endodontik te fëmijët” 1572
24.01.11,Trajnim “Parimet e kujdesit paliativ për profesionistët e shëndetësisë” 1337
21.01.11 Trajnim për Kujdesin Paliativ 1341
20.01.11 Seminar “Nursing management of HTT” 1286
19.01.11, Workshop “Lëndët Biocide (DDD) dhe Metodat e Aplikimit të Sigurt në Shëndet Publik” 1303
Janar – Qershor 2011, Kursi i formimit dhe kualifikimit të personelit të stafit të shtëpive të mbrojtura për të sëmurët psikikë 1357