slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2020

26 dhjetor 2020 - 30 korrik 2021, Tirane ”Grup kolegesh me mjeke. Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid -19”. 63
1 dhjetor 2020 - 13 shkurt 2021, Durres/ Trajnim ”Grupi i Kolegëve me mjekë dhe infermierë lidhur me "Menaxhimin në kujdesin shëndetësor parësor të Diabetit Mellitus tip 2” 89
30 shtator – 16 tetor 2020 Thumane, Kruje/Trajnim “Trajnim ne QSH Thumane per 2020" 86
28, 29, 30 dhjetor 2020, Tirane "E ardhmja e mamive ne shqiperi. Ekspertet e shendetit theksojne rolin e mamise" 143
28 – 29 dhjetor 2020 Ishem “Perditesimi i njohurive mjekesore per sherbim sa me te mire dhe cilesor ndaj pacienteve” 107
28,30 dhjetor 2020, Lezhe” Perqasjet e reja ne menaxhimin e shendetit mendor ne paciente me Diabet Mellitus”. 540
28 - 29 dhjetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 433
27 dhjetor 2020 QSH Kutalli “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 281
26 – 27 dhjetor 2020, Gjirokaster/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 297
26 - 27 dhjetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“ 413
26 dhjetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 445
23 – 24 dhjetor 2020 Lushnje / Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 329
23 – 24 dhjetor 2020 Durres / Trajnim “Rifreskim dhe perditesim i njohurive mjekesore per nje sherbim sa me te mire ne komunitetin qe mbulon qendra jone “ 165
19,22,24 dhjetor 2020,Puke ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet” 287
19-20 dhjetor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“ 575
19-20 dhjetor 2020 Tirane/Trajnim: “Ndërveprim Profesional "Soft Skills" tek Profesionistët e Shëndetësisë”. 204
19 - 20 dhjetor 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 272
19 - 20 dhjetor 2020 Pogradec/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 297
18,21,23 dhjetor 2020,Puke ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet” 268
17 dhjetor 2020 Puke “Edukimi ne vazhdim i infermiereve te spitalit Puke” 189
12 - 13 dhjetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“ 696
14 – 20 dhjetor 2020 QSH 4 Trajnim “Roli infermieror në menaxhimin e pacienteve me COVID-19” 149
12 dhjetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 528
11 - 12 dhjetor 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 643
29,31 dhjetor 2020,Lezhe ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet” 565
9-10 dhjetor Tirane, 14-15 dhjetor Vlore, 16-17 dhjetor Shkoder 2020 “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 207
5 – 6 dhjetor 2020 “Çrregullimi i spektrit të Autizmit “. 809
5 – 6 dhjetor 2020, Tirane/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 576
28 - 30 dhjetor 2020 Vlorë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 466
2 - 3 dhjetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 485
4-5 dhjetor 2020,Shijak” Patologjite ne kujdesin shendetesor paresor me fokus sherbim shendetesor miqesor dhe efikas­”. 128
1 - 31 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 999
1 - 26 dhjetor 2020 QSH Gradishte“Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 143
30 nentor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 559
28 nentor 2020 Sarande/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 309
28 nentor 2020, Tirane / Trajnim “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj". 307
27 – 28 nentor 2020, Tirane/ Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 305
26 – 27 nentor 2020, Preze / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 263
27 nentor 2020 Trajnim QSH Rashbull “Edukimi ne vazhdim si nje domosdoshmeri e punonjesve te shendetesise” 150
25 nentor - 25 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 326
25 nentor 2020 Shkoder/Trajnim “Sfida ndaj Semundjeve Degjenerative 209
25 nentor 2020 , Shkoder “Sfida ndaj semundjeve gjenerative” 249
24 nentor 2020,QSH Gjepalaj” Perditesimi i njohurive mbi patologjite me frekuente ne QSH Gjepalaj ” 204
22 nentor 2020 Sarande “Demtimet alkoolike te melcise” 254
22 nentor 2020 Sarande “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 266
21 nentor 2020 , Sarande/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 216
21 nentor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 641
21 - 22 nentor 2020 Kukes/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 373
21 - 22 nentor 2020 Rreshen, Mirdite / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 358
21 nentor 2020,Trajnim Kallmet, Lezhe ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet”. 218
20 - 22 nentor 2020 Vlorë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 ” 587
20, 21, 25 nentor 2020 Durres “Perditesimi i njohurive teorike praktike ne sherbimin shendetesor paresor” 207
20 - 21 nentor 2020 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 430
20 nentor 2020 - 21 qershor 2021 Gjirokaster “Edukim ne Vazhdim per QSH Lunxheri, QSH Antigone, QSH Lazarat - KSHP Rrethi Gjirokaster ” 18
20 , 21 nentor 2020,Tirane” 1. Evolution of oral care and clinical dentistry. New challenges during Covoid 19, 2. Global Health Issues, 3. Kerkim Shkencor dhe Menaxhimi i Barnave ”. 195
20 - 21 nentor 2020 Lac/Seminar "Artriti Reumatoid dhe Diagnostikim, kujdesi post operator te Ca Mamae" 250
20 - 21 nentor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 576
16 - 17 nentor 2020 Lushnje / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 353
18 nentor 2020 - 18 qershor 2021 Gjirokaster “Edukim ne Vazhdim per QSH Cepo, QSH Picar, QSH Odrie- KSHP Rrethi Gjirokaster ” 12
17 nentor 2020 Trajnim QSH Manez dhe Maminas “Pervetesimi dhe rifreskimi I njohurive te reja ne fusha te ndryshme te mjekesise se familjes” 109
15 nentor 2020 Vlore“Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 375
15 nentor 2020 Sarande/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 274
15 nentor 2020 Sarande/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 292
15 nentor - 15 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 957
14-15 nentor 2020 Korce, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 347
14 – 15 nentor 2020 Baldushk, Tirane/ Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 506
14 nentor 2020 Vlore/Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 327
14 nentor 2020 Vlore/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 238
14 - 15 nentor 2020 Kukes/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 229
14 nentor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 401
13 – 14 nentor 2020 Tirane/ Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 519
12-13 nentor 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 300
12 - 13 nentor 2020 Elbasan "Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 364
9-10 nentor Elbasan, 13-14 nentor Korce, 16-17 nentor Elbasan, 20-21 nentor Korce, 23-24 nentor Elbasan, 26-27 Korce, 30 nentor-1 dhjetor Kucove 2020 “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shen 219
10 – 27 nentor 2020 Muhurr “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 161
9 nentor 2020 Kamez / Trajnim “Cilesia e ofrimit te ofruesve te Sherbimeve Shendetesore". 190
8 nentor 2020 Vlore/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 400
11 nentor 2020 Shkoder “Koordinimi i Qendrave Shendetesore me Qendren Komunitare te Shendetit” 105
7 – 8 nentor 2020, Tropoje/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 302
7 – 8 nentor 2020, Elbasan/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme" 525
7-8 Nentor, 2020 Elbasan/Trajnim“Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”. 221
7 nentor 2020 Vlore“COVID-19 tek shtatzanat dhe foshnjat.Urgjencat hematologjike” 231
7 – 8 nentor 2020, Tirane/ Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 1129
7 – 8 nentor 2020 Lezhe/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 445
7 nentor 2020 Gjirokaster "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 314
6 - 8 nentor 2020 Korcë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 ” 390
6 - 7 nentor 2020 Lushnje / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 289
6 - 7 nentor 2020 Durres “Perqasje Multidisiplinare Vjetore nr 5 dhe Covid” 173
5 nentor 2020 Tirane/Trajnim “Njohja, menaxhimi dhe trajtimi i SarsCov 2/covid 19” 637
5 - 12 nentor 2021 Ballagat/ Trajnim "Paketa bazë e shërbimeve në KSHP dhe roli e detyrat e infermjerëve” 36
3 - 4 nentor 2020 Elbasan "Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 388
1 nentor - 1 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 297
1- 2 nentor 2020 Korce / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 266
1 nentor 2020 Sinje,Berat / Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 259
31/10/2020 Q.SH Nr.3 Berat, 7/11/2020 Q.SH Lapardha, 14/11/2020 Q.SH Velabisht ; 21/11/2020 Q.SH Roshnik ; 5/12/2020 Q.Sh Vertop; 12/12/2020 Q.SH Polican; 19/12/2020 Q.Sh Ura Vajgurore “Politraumat dhe frakturat, konceptet, vleresimi, diagnostifikimi, me 318
31 tetor – 1 nentor 2020, Pogradec / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 499
31 tetor - 1 nentor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 392
31 tetor – 1 nentor 2020 Mirdite/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 296
31 tetor 2020 Vlore/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 289
31 tetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“ 383
31 tetor 2020 Durres/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 300
31 Tetor 2020 Sinje,Berat / Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 236
31 tetor – 1 nentor 2020, Shkoder/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 318
29 – 30 tetor 2020, Tirane/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 429
30 tetor - 1 nentor 2020, Korce /Trajnim per trajnere “Mjekesia e familjes dhe roli kyc i infermierit ne kujdesin holistik ndaj te semureve me semundje kronike” 189
28 dhe 29 tetor 2020 QSH Xhafzotaj, Durres ”Perditesimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta te sherbimit shendetesor paresor te personelit te QSH Xhafzotaj dhe QSH Katund i Ri, Durres 210
27 tetor 2020 Tirane Trajnim / BLSD T ”Basic Life Support Telefonik ”. 515
27 tetor - 4 dhjetor 2020 Fier/Trajnim ““Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 117
26 tetor 2020 QSH 10, Durres /Trajnim "Mjekesia familjare ne kujdesin shendetesor paresor" 196
24-25 tetor 2020 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 994
24 – 25 tetor 2020, Golem/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 361
24 – 25 tetor 2020 Burrel,/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19” 406
24 tetor 2020, Vlore/ Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 388
24 tetor 2020 Tirane/Konference: “Trajnimi Multidisiplinar per qelizat staminale: Kriopreservimi dhe terapite e avancuara ”. 129
24 tetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 445
23 tetor 2020 Lezhe / Trajnim “Hepatiti kronik D” 287
24 tetor 2020 Durres /Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti” 205
23-24 tetor 2020 Elbasan "Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 381
23 tetor 2020 , Lezhe/ Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 265
22 tetor 2020 Tirane Trajnim / ”Njohja Menaxhimi dhe Trajtimi i SAarsCov2/Covid-19”. 215
20 tetor 2020 Tirane Trajnim / BLSD T ”Basic Life Support Telefonik ” 393
22 tetor 2020 Tirane/Trajnim “Njohja, menaxhimi dhe trajtimi i SarsCov 2/covid 19” 242
20 tetor – 20 nentor 2020 Trajnim QSH Roskovec “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19 134
17 – 18 tetor 2020 Shkoder,/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19” 525
17 tetor 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 343
19 tetor – 9 nentor 2020 Patos/Trajnim Grup Kolegësh të mjekëve dhe infermjereve te QSH Patos lidhur me "Standardet bazike të cilësisë për akreditimin e institucioneve të kujdesit shëndetësor parësor” 107
17 - 18 tetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 435
17-18 tetor 2020 Pogradec / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 606
17 tetor 2020 Fier/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 321
17 tetor 2020 Lushnje/Trajnim “Demenca dhe parkinsoni” 278
17 tetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“ 455
17 tetor 2020 Lushnje/Trajnim “Koronavirusi dhe virozat stinore” 293
17-18 tetor 2020 QSH V.Dejes,Shkoder Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 256
17 - 18 tetor 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 510
17 - 18 tetor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 384
16 tetor 2020 Mamurras “ Planifikimi Familjar i integruar“ 239
16 tetor-20 nentor Frakull /Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Frakull lidhur me “Roli I ekipit te mjekesise se familjes ne parandalimin dhe kontrollin e Covid 19” 163
14 tetor 2020 Tirane Trajnim / " Njohuri mbi Elektrokardiogramen, EKG”. 441
13 tetor 2020 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 405
12-13 Tetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 287
12-13 tetor Cerrik, 19-20 tetor Belash, 26-27 tetor Elbasan 2020 “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 325
12-13-14-15-16-17 tetor 2020 Tepelenë, 19-20-21-22-23-24 tetor 2020 Përmet /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 349
10 – 11 tetor 2020, Maqellare, Peshkopi/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 275
10 - 11 tetor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 565
10 tetor 2020 Durres /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 357
10 tetor 2020 Korce / Trajnim “Hepatiti kronik D” 283
10 tetor 2020 Fier/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 333
10 tetor 2020 , Lushnje/ Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 302
9 tetor 2020 Vlore/Trajnim “Te rrisim ndergjegjesimin e te fuqizojme specialistet e shendetit publik per nje sherbim me profesional e me cilesor ndaj personave dhe femijeve intersex” 341
9 Tetor 2020 Lezhe/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 406
8 - 9 tetor Lushnje, 16 - 17 tetor Roskovec, 23 - 24 tetor Fier, 29 - 30 Lushnje 2020 “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 375
8 - 9 tetor 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 287
8 Tetor 2020 Lac/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 311
7 tetor 2020 Tirane Trajnim / " Njohuri mbi Elektrokardiogramen, EKG”. 499
7 tetor – 11 nentor 2020 QSH Portez, Fier Trajnim “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 132
6 Tetor 2020 Rreshen/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 280
5 Tetor 2020 Rreshen/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 277
3 tetor Peshkopi, 10 tetor Bulqize, 16 tetor Burrel, 17 tetor Erseke, 24 tetor Pogradec, 31 tetor Bilisht, 4 nentor Peshkopi, 13 nentor Bulqize, 20 nentor Burrel, 11 dhjetor Peshkopi, 18 dhjetor Bulqize, 25 dhjetor Burrel 2020/ Seminar "Menaxhimi infermi 322
3 – 4 tetor 2020 Kruje,/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19” 468
3-4 tetor Korce, 5-6 tetor Berat, 7-8 tetor Lushnje, 10-11 tetor Peshkopi 2020 , Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 346
3 dhe 4 tetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 750
3,4 tetor Korce, 10 tetor Gjirokaster, 11 tetor Sarande, 17 Tetor Kavaje 2020 Leksion / “Semundjet gastro-intestinale ne moshen pediatrike dhe te adultit dhe trajtimi i tyre”. 323
3 – 4 tetor 2020, Has/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 268
3 tetor 2020 Gjirokaster /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 266
3 tetor 2020 Durres/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 268
3 tetor 2020 Durres /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 319
3 tetor 2020, Lushnje/ Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 440
3 tetor 2020 Fier/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 274
2 - 3 tetor 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 276
2 tetor 2020 Durres/Trajnim “Te rrisim ndergjegjesimin e te fuqizojme specialistet e shendetit publik per nje sherbim me profesional e me cilesor ndaj personave dhe femijeve intersex” 261
1 tetor – 30 dhjetor 2020 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2020” 112
30 Shtator-01 Tetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore" 244
28 dhe 29 shtator 2020 / Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 572
27 - 28 Shtator 2020 Kavaje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 386
8 shtator – 29 dhjetor 2020, Tirane / Trajnim ”Cikel leksionesh per personelin infermieror” 140
26 - 27 shtator 2020 Kavaje/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 384
26 - 27 shtator 2020 Tirane / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 488
26 shtator 2020/ Vlore /Seminar “Te rejat bashkekohore ne menaxhimin e shendetit oral”. 1379
shtator 2020-shkurt 2021 online/ Trajnim ““Një modul trajnimi për zbatimin e reformës së aftesisë së kufizuar dhe ngritja e kapaciteteve të mjekeve dhe administratorëve social për vlererësimin bio-psiko-social të personave me aftësi të kufizuar”.“ 130
26 shtator 2020 Lushnje/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 285
26 shtator 2020 Lushnje/Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 313
26 shtator 2020, Fier/ Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 290
26 shtator 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 585
25 - 26 Shtator 2020 Lushnje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 326
25 dhe 26 shtator 2020 / Fier “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 507
25 - 26 shtator 2020 Durres /Trajnim “Perditesimi i njohurive mbi patologjite me frekuente ne QSH nr 7 ” 225
23 dhe 24 shtator 2020 / Perrenjas “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 352
23 shtator 2020 , Lushnje/ Trajnim “Osteoartriti dhe Spondilioartropatite” 203
22 - 23 Shtator 2020 Shkoder, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 314
29 shtator – 14 nentor 2020 Trajnim QSH Bulqize “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 145
20 shtator - 20 tetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 421
20 - 21 Shtator 2020 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 315
19 shtator 2020 Durres/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 545
19 – 20 shtator 2020, Berzhite/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 312
19 shtator 2020 Fier / Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 445
19 shtator 2020 Fier/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 403
18-19 Shtator 2020 Kamez, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 392
17 dhe 18 shtator 2020 / Librazhd “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 393
14 dhe 15 shtator 2020 / Ballsh “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 376
16 shtator 2020 /Kukës. “Edukimi ne Vazhdim per infermieret e Spitalit Rajonal Kukes”. 169
14 shtator – 21 dhjetor 2020 /Tirane, “Cikel leksionesh per personelin Infermieror” 530
14 shtator - 27 nentor 2020, Lushnje/ Trajnim " Standardet bazike te cilesise per akreditimin e institucioneve te KShP" 219
14 shtator - 19 tetor 2020 QSH Dushk“Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 98
13-14 Shtator 2020 Shkoder, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 522
12 – 13 shtator 2020, Lac / Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 385
12 shtator 2020, Durres / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 531
2 shtator - 1 tetor 2020 QSH Klos “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 92
12 shtator 2020 Korce/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 363
1 shtator - 6 tetor 2020 QSH nr 3 Fier“Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 101
12 shtator 2020 / Tirane“Edukimi i pacientit”. 246
11 shtator – 11 dhjetor 2020 Aranitas/Mallakaster “Grup kolegësh ndërmjet Mjekëve dhe Infermjerëve të QSH Aranitas dhe mjek familje QSh Greshice lidhur me Standardet bazike të cilësisë për akreditimin dhe institucioneve” të kujdesit shëndetësor parësor” 170
11-12 Shtator 2020 Lezhe, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 412
11 – 12 shtator 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 364
10 shtator - 10 tetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 422
10-11 Shtator 2020 Durres, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 450
10 shtator 2020 /Kukës. “Edukimi ne Vazhdim per mjeket dhe farmacistet e Spitalit Rajonal Kukes”. 95
10 - 25 shtator 2020 QSH Roskovec Trajnim “Standartet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor” 202
10 dhe 11 shtator 2020 / Gramsh “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 370
shtator - dhjetor 2020 /Kruje. “Edukimi ne Vazhdim per Spitalin Kruje”. 81
5 – 6 shtator 2020, Lezhe / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 403
5-6 shtator 2020 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 442
5 shtator 2020 Durres/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 432
3 shtator - 14 tetor 2020 QSH Burrel / “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 164
4-5 shtator 2020 Lac "Vaksinimi femijeve 0-14 vjec. Bazat ECO klinike dhe interpretimi i tyre" 220
5 shtator 2020 Korce/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 383
5 shtator 2020 Durres /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 441
29-30 Gusht 2020, Burrel / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 377
31.08.2020, 18.09.2020, 30.09.2020, 16.10.2020, 30.10.2020 /Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Lis lidhur me “Covid 19 dhe roli i ekipit te mjekesise se familjes” 659
29 – 30 gusht 2020 Kamez /Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 471
27 - 28 gusht 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 673
27 – 28 gusht 2020, Durres / Trajnim “Trajnimi i personelit mjekesor ne menaxhimin e urgjencave mjekesore” 275
24 - 25 gusht QSH Lezhë, 27 gusht QSH Shengjin, 28 gusht QSH Fishte, 29 gusht QSH Zejmen 2020 / Seminar/ "Përkujdesjet infermierore" 485
25 gusht – 27 shtator 2020 QSH Rukaj / “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 177
25 gusht-27 shtator 2020,QSH Suc ”Grupin e Kolegëve ndërmjet Mjekëve dhe Infermierëve të QSH SUC lidhur me “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 141
22 – 23 gusht 2020, Peshkopi / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 434
27 gusht - 30 shtator 2020 “Edukimi në vazhdim 2020 për stafin mjeksor dhe infermieror të QSH. Nr.3 Vlorë” 101
22-23 gusht Belesh, 29 gusht Perrenjas, 6-7 shtator Permet 2020 Leksion / “Semundjet gastro-intestinale ne moshen pediatrike dhe te adultit dhe trajtimi i tyre”. 442
22 – 23 gusht 2020 Tirane /Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 695
19 dhe 20 gusht 2020 / Vlore “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 442
15 gusht 2020 Elbasan/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 618
15 – 16 gusht 2020, Lezhe / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 421
14 – 15 gusht 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 441
8 gusht 2020 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 530
08-09 Gusht 2020, Vlore / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 534
05-06 Gusht 2020, Gjirokaster /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 513
1 – 7 – 8 gusht 2020 Elbasan , Gramsh , Rrogozhine Leksion / “Semundjet gastro-intestinale ne moshen pediatrike dhe te adultit dhe trajtimi i tyre”. 394
01-02 Gusht 2020, Fier / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 522
30 korrik- 30 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 665
1 gusht 2020 Elbasan/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 526
1 gusht 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 465
1 gusht 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjeksore ” 483
29 - 30 korrik 2020 / Peqin “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 490
29 - 30 korrik 2020 Librazhd / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 468
27-28 korrik 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 541
29 korrik 2020, Vlore /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 522
28 korrik 2020, Durres /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 574
27 korrik 2020, Shkoder /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 518
26 - 27 korrik 2020, Bulqize / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor 471
25 korrik- 25 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 499
26 korrik 2020 Korce /Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 491
25 korrik 2020 Durres /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 501
25 korrik 2020 Elbasan /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 501
25-26 korrik 2020 Fushe Kruje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 534
25 korrik 2020 Elbasan/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 459
25 korrik 2020, Korce / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 476
25-26 korrik 2020 Vlore / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 893
25 – 26 korrik 2020, Korce / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 443
25 – 26 korrik 2020, Lushnje / Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 369
23-24 korrik 2020 QSH 2 Durres. Trajnim “Edukimi në vazhdim si nje domosdoshmeri e punonjesve te shendetesise per QSH 2 Durres “ 475
25 – 26 korrik 2020, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 520
17 korrik – 17 gusht 2020 Tirane “Kurs i aplikuar i egzaminimeve te ekografise diagnostike” 321
27 - 28 Mars, 3 - 18 Prill 2020 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut" 764
21, 22, 28, 29 Mars 2020 Trajnim “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1012
24 - 25 korrik 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 571
14 dhe 15 mars 2020, Gjirokaster / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 731
24-25 korrik 2020 Gramsh “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 509
6 dhe 7 mars 2020 Lac “HTA ne kujdesin shendetesor paresor, bazuar ne faktet shkencore me te fundit. Autizmi Infantil, diagnostikimi i tij i hershem” 809
24 korrik 2020, Tirane/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 436
6 - 7 Mars 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 728
prill – dhjetor 2020 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 173
22-23 korrik 2020 Mallakaster, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 431
29 shkurt – 1 mars 2020, Gjirokaster / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 801
22 korrik 2020, Tirane/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 564
29 shkurt 2020, Trajnim “Aparati paletal expander ben nje korrigjim te shpejte dhe efektive te difektit trasversal”. 812
21 – 22 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 496
14 - 15 Mars 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 1114
20 korrik- 20 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 547
28 - 29 shkurt 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 960
20-21 korrik 2020 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 637
27 - 28 shkurt, 5 – 6 mars 2020 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1133
20-21 korrik 2020 Kukes, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 519
27 – 28 shkurt dhe 3 – 5 mars 2020 Tirane / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 946
19 korrik 2020 , Korce / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 458
27 shkurt 2020,Tirane/ Seminar “Nutricioni si element thelbesor ne parandalimin dhe trajtimin e patologjive shendetesore”. 1070
18 - 19 korrik 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 487
27 shkurt 2020 Tirane/Seminar ” Dhimbja si ankesa me e shpejte”. 822
18 - 19 korrik 2020, Lushnje / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 556
22 – 23 shkurt 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 1975
18 korrik 2020 Elbasan “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 592
22 – 23 shkurt 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 705
18 korrik 2020 Korce /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 494
22 - 23 shkurt 2020, Kucove / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 635
18 korrik 2020 Elbasan “Demtimet alkoolike te melcise” 595
22 shkurt 2020, Tirane/Trajnim “Perdorimi i teknilogjise magneto dinamike ne kirurgjine orale dhe implantare”. 691
18 korrik 2020 Korce/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 488
15 dhe 16 shkurt 2020 Divjake / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 722
18-19 korrik 2020 Pogradec, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 518
14 - 15 shkurt 2020 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 791
18 - 19 korrik 2020 Korce / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 955
14 shkurt 2020 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 758
18 korrik – 22 gusht 2020 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve dhe infermiereve të QSH Ballagat Lushnje lidhur me “Roli I ekipit te mjekesise se familjes ne parandalimin dhe kontrollin e Covid 19” 568
8 – 9 shkurt 2020, Korce / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 760
18 korrik 2020 Korce / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 519
8 dhe 9 shkurt 2020, Elbasan / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 800
18 korrik 2020 Durres/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 525
Shkurt - dhjetor 2020, Berat / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per Spitalin Rajonal Berat” 741
17 – 18 korrik 2020, Delvine / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 571
8 shkurt 2020 Tirane / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore.” 1155
8 shkurt 2020 Seminar ” Dhimbja si ankesa me e shpejte”. 684
17 korrik 2020, Fier/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 587
6 dhe 7 shkurt 2020 Skrapar, 10 dhe 11 shkurt 2020 Elbasan, 12 dhe 13 shkurt 2020 Puke, 10 dhe 11 mars 2020 Peshkopi “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 832
17-18 korrik 2020 Puke “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 500
7 shkurt 2020 Vlore Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 654
16 korrik 2020, Tirane /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 655
2 shkurt 2020, Pogradec /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 652
16 – 17 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 538
1 dhe 2 shkurt 2020, Korce / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 671
15 korrik- 15 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 699
1 dhe 2 shkurt 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 797
15 korrik 2020,Tirane / Trajnim / Programi EU-MED. Shkathtesite e komunikimit ne fushen e mjekesise ” 568
1 - 2 shkurt 2020 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 705
15-16 korrik 2020 Kavaje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 543
1 dhe 2 shkurt 2020 Durres / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 664
1 - 2 shkurt 2020 Tirane/Konference: “Lidershipi ne Shendetesi”. 616
15 korrik 2020, Elbasan /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 578
1 shkurt 2020 Tirane / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore.” 806
15 korrik 2020 Lushnje / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 515
31 janar - 7 mars 2020 Burrel “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesje teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”. 535
13-14 korrik 2020 Delvine/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 487
31 janar – 1 shkurt 2020 Tiranë/ “Kongresi i VII i onkologjise, pervoje dhe risi ne onkogjinekologji ”. 515
12-13 korrik 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 535
30 janar - 5 mars 2020 Fier “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesje teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”. 566
12 korrik 2020 Korce /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 548
29 janar 2020 Fier, 4 shkurt 20120 Korce, 19 mars 2020 Gjirokaster /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 634
11 – 12 korrik 2020 QSH Laprake, Tirane /Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 541
29 janar 2020 Tirane / Trajnim ”Role of the CT in head injurises”. 539
11 – 12 korrik 2020, Erseke /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 546
29 Janar 2020,Tirane/ Seminar “Role of the CT in head injuries”. 587
11 korrik 2020 Korce /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 548
25-26 Janar, 2020 Mirdite, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 769
11 – 12 korrik 2020, Korce / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 639
25 janar Peqin, 1 shkurt Berat, 8 shkurt Librazhd 2020/ “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 732
shkurt mars 2020 Berat / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Berat 2020 “ 92
11 - 12 korrik 2020 Bilisht / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1004
24 – 25 janar 2020 Bathore Kamez / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 610
11-12 korrik 2020 Sarande/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 455
24 Janar 2020 Durres / Trajnim "Kirurgjia dhe kujdesi perioperator" 515
11 korrik 2020 Korce /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 488
23 – 24 janar, 30 – 31 janar 13 – 14 shkurt, 20 - 21 shkurt 2020 Elbansan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 733
10 korrik Tirane, 17 korrik Fier, 24 Korrik Vlore, 30 korrik Shkoder, 2 shtator Gjirokaster, 9 shtator Lezhe, 16 shtator Elbasan, 18 shtator Korce, 30 shtator Tirane, 7 tetor Berat, 14 tetor Diber, 21 tetor Kukes 2020 /Trajnim “Te rrisim ndergjegjesimin e 620
24 – 25 janar 2020 Tirane/Trajnim “2D Lingual-metoda e thjeshtesuar indirekte” . 528
11 korrik 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 594
18 janar 2020, Bilisht /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 579
11 korrik 2020 Durres /Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 520
18 - 19 Janar 2020, Tirane/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 820
11 korrik 2020 Durres /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 508
18-19 Janar, 2020 Tirane, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 881
10 korrik- 10 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 574
13 – 17 janar 2020 Shkoder /“Trajnim per sistemin e-referimit ne funksin te informatizimit te te dhenave personale qe paraqiten ne urgjence” 536
10-11 korrik 2020 Skrapar “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 461
11, 18, 25 janar 2020 e ne vazhdim Trajnim “Trajnim per sherbimet on-line eAlbania”. 587
10 korrik - 16 tetor 2020 Permet “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet 511
E enjtja e fundit e cdo muaji 2019 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i Qendres Shendetesore te Specialiteteve nr 1 Tirane” 440
9 korrik - 15 tetor 2020 Gjirokaster “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet 500
20 dhjetor 2019 / Durres, “Konferenca e III Menaxhim i avancuar i traumes”. 505
9-10 korrik 2020 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 623
14 dhjetor 2019 Tirane “Infermiere/Mamite dhe roli i tyre per te permbushur nevojat fizike, emocionale dhe psikologjike te nje nene gjate gjithe shtatezanise ne lindje dhe paslindje”. 478
9 korrik 2020 Durres ” Diagnostikimi dhe menaxhimi pathologjive te ndryshme te kujesit paresor”. 582
6, 7, 13, 14 dhjetor 2019 Shkoder “Edukimi i personelit shendetesor dhe perditesimi i njohurivembi tema te ndryshme per QSH 4” 421
7 – 8 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 483
gjate 2019, Tirane / “Cikel Seminaresh per psikologe, punonjes sociale dhe profesioniste te QSUT”. 480
5 korrik- 5 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 572
4 – 5 korrik 2020, Tirane / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 710
2, 5, 9, 12 dhjetor 2019, Tirane / “Cikel Seminaresh per personelin farmacist”. 483
4-5 korrik 2020 Kukes, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 515
25 nentor, 20 dhjetor 2019, Tirane / “Workshop per stafin psikosocial QSUT”. 474
4 - 5 korrik 2020 Korce / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 734
29 - 30 Tetor 2019, Kukes/ Trajnim “Kanceri i gjirit dhe kujdesi infermieror tek te semuret me kancer te gjirit" 508
4 – 5 korrik 2020, Sarande / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 520
2 mars ne vazhdim 2019 Tirane, “Infermiere/Mami dhe roli i tyre per te permbushur nevojat fizike, emocionale dhe patologjike te nje nene gjate gjithe shtatezanise ne lindje dhe pas lindjes 427
4 - 5 korrik 2020 Elbasan / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 538
4 korrik 2020, Durres / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 567
4 korrik 2020 Korce /Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 489
3, 10, 17, 24, 31 korrik dhe 7 gusht 2020 Kuman Trajnim “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 541
2 - 3 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 538
30 qershor – 30 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 779
30 qershor - 1 korrik 2020 Delvine, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 459
30 qershor – 1 korrik 2020 Elbasan / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 545
28 - 29 qershor 2020 Tepelene, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 459
29 qershor 2020, Tirane / “”Asistenca infermierore tek pacientet me Covid19. Instruksiinet mbi perdorimin e paisjeve personale mbrojtese (PPE) 404
28 qershor 2020 Skrapar / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 495
28 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja 540
27 dhe 28 qershor 2020, Gjirokaster/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 536
27 – 28 qershor 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 794
27 qershor 2020 Lushnje / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 529
27 qershor 2020 Korce /Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 401
26 qershor 2020 Lezhe / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 521
26 qershor 2020, Durres /Leksion “Obeziteti dhe alternativat moderne te trajnimit”. 500
25 - 27 qershor 2020 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 417
22 qershor 2020 Mamurras “ Crregullimet e ankthit, stresi, crregullimet obsesivo kompulsiv dhe menaxhimi i tyre“. 454
20 qershor – 20 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 654
20 – 21 qershor 2020 Fushe - Arrez / Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 503
20 - 21 qershor 2020 Tepelene Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 536
20 – 21 qershor 2020 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 601
20 – 21 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 580
17 – 18 qershor 2020, Erseke / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 492
15 qershor – 15 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 718
14 – 15 qershor 2020 Korce / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 582
13-14 Qershor 2020 Tirane, 20-21 Qershor 2020 Korce, 27-28 Qershor 2020 Lezhe/ Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1573
13 – 14 qershor 2020, Burrel Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 669
13 qershor 2020, Korce / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 570
12 – 13 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja 619
10 qershor – 10 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 714
8 - 9 qershor 2020 Skrapar, 12 - 13 qershor 2020 Devoll / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre ” 552
7 - 8 qershor 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 555
5 qershor – 5 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 940
11 – 12 prill 2020, Tirane / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 558
3 prill 2020 , “Current Clinik Challenge in Lung Cancer Algorithm in Albania” 565
2-3-4 Prill 2020 ,Tirane/ “Kongresi i 5 mjekesor multidisilinar ne Shqiperi”. 586
5 - 20 prill 2020 Aranitas/Grup rishikimi ndërmjet mjekeve dhe infermiereve të QSH Aranitas 2020” 165
1 dhe 2 prill 2020 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 861
28 - 29 mars 2020, Pogradec / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 571
28 – 29 mars 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 854
22, 23 mars 2020 Krume Has te Kukesit “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 631
21 – 22 mars 2020, Burrel Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 665
20 - 21 mars 2020 Korce /Trajnim “Informimi dhe ndergjegjesimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e kontrollit baze te popullates 35 – 70 vjec” 587
20 mars 2020 / Patos “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 643
14 - 15 mars 2020, Malesi e Madhe / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 605
14 – 15 mars 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 611
13 mars 2020 / Lezhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 616
11 mars 2020 Tiranë/Seminar “Menaxhimi i demtimeve traumatike te nervave periferike “. 792
10 mars 2020 / Devoll “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 613
7 mars 2020 Tirane/Konference ” Sfidat e reja ne trajtimet alternarive”. 818
5 mars 2020 Rreshen /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 592
Gjate 2020 , Permet / Trajnim “Trajnimi Personelit te institucionit per urgjencat kryesore mjekesore” 530
20 nentor 2019 – 20 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale QSH Lunxheri/QSH Antigone/QSH Lazarat KSHP Rrethi Gjirokaster” . 413
18 nentor 2019 – 18 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale QSH Cepo/QSH Picar/QSH Odrie KSHP Rrethi Gjirokaster” . 344
14 nentor 2019 – 12 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale ne QSH Gjirokaster” . 407
9 mars, 26-27 nentor 2020 Fier / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Fier 2020 “ 88
1 nentor 2019 Tirane /Konference “Roli i vitaminave ne organizem, rendesia dhe ndergjegjesimi per perdorimin efektiv te tyre” 389
1 nentor 2019,Trajnim ” Roli i vitaminave ne organizem, rendesia dhe ndergjegjesismi per perdorimin efektiv te tyre”. 360
nentor 2019 - mars 2020 Libofshe, Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes dhe infermiereve te QSH Libofshe, Fier lidhur me Menaxhimin e Hipertensionit Arterial nga ekipi i mjekeve te familjes” 385
13 Prill 2019 Trajnim “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1055