slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2021

28 - 29 maj 2021 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 74
21 - 22 maj 2021 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 83
24 – 25 prill 2021, Vlore/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 70
23-24 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 288
22 - 24 prill 2021 Korce “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 35
22 - 23 prill 2021, online “Konferencen Mjekesore te Anestezi-Reanimacionit. 43
20 - 21 prill 2021 Komuna Shenkoll,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 87
20 prill – 20 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 509
20 prill 2021 Lac/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 33
19 - 20 prill 2021 Korce/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 59
17 - 18 prill 2021 Korce/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 47
17-18 prill 2021, Lezhe / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 14
17 – 18 prill 2021, Vlore/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 41
17 - 18 prill 2021 Tirane/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”. 311
17 - 18 prill 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 164
17 – 18 prill 2021 Tepelene, Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 51
16 - 18 prill 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 22
16 - 17 prill 2021 Komuna Shenkoll,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 51
16, 17, 18 prill 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 214
16 prill 2021 Fushe-Kruje/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 20
16 prill – 16 maj 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 100
16-17 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 141
15 prill – 15 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 174
14 - 15 prill 2021 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 104
12 - 13 prill 2021 QSH Fishte Blinisht,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 57
12 prill 2021 Pogradec / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 42
11 prill 2021 Korce/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 33
10 prill – 10 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 268
10 prill – 10 maj 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 75
10 - 11 prill 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 81
10 – 11 prill 2021, Kavaje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 80
10 - 11 prill 2021 Malesi e Madhe/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 35
10 - 11 prill 2021 Berat/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 38
10 - 11 prill 2021, Kruje/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 34
9 - 10 prill 2021 QSH Kolsh,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 49
9 - 11 prill 2021 Tirane“Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 120
9-10 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 100
8 – 9 prill 2021, Rrogozhine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 55
8-9 prill, 12-13 prill, 14-15 prill 2021 Lac “Efikasiteti I Insulinoterapise ne normalizimin e vlerave te glicemise dhe Komplikacionet e TUR-P në pacientët me Hiperplazi beninje të prostatës 19
6 - 7 prill 2021 QSH Zejmen,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 42
6 - 7 prill 2021 Elbasan “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 64
6 – 7 prill 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.”. 327
3-4 prill 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 70
3 – 4 prill 2021, F.Arrez, Puke/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 12
2 - 4 prill 2021 Vlorë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 ”. 431
2 - 3 prill 2021 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 53
2 - 3 prill 2021 Kavaje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 53
2 - 3 prill 2021/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 328
2-3 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 96
1-2 prill 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 57
30 mars – 30 prill 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 190
30 - 31 mars 2021 IVKSH Rreshen,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 45
30 mars 2021 Mirdite / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 31
30 mars 2021, online /Trajnim “Testimi i forces muskulare-Bazat Praktike”. 176
27 – 28 mars 2021, Kavaje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 187
27 – 28 mars 2021, Durres/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 235
27 - 28 mars 2021 Tiranë “Burnout-i tek stafet e kujdesit shendetesor.“ 130
27 - 28 mars 2021 Korce/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 59
26, 27, 28 mars 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 311
26 - 27 mars 2021 QSH Kallamet,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 31
26-27 mars 2021 Prrenjas, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 39
26 – 27 mars 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 69
26-27 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 80
26 mars 2021, online /Trajnim “Masterklas Kirurgji. Ballafaqimi me Kirurgjite madhore pergjate pandemise se Covid-19”. 120
25 - 26 mars 2021 Korce/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 61
25 mars 2021 Gjirokaster / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 30
24 - 25 mars 2021 Gramsh,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 52
23 mars 2021 online “Konferenca e 7 Nderkombetare e Shendetit Publik Integrimi i sherbimeve te shendetit publik ne KSHP ; Strategjite e suksesshme te KSHP ; Grupet vulnerabel dhe qasja e tyre ne sherbimet e KSHP ; Programet kombetare te depistimit ; Gadi 9
20-21, 23-24 mars 2021 Skrapar/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 39
19-20 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 75
16 - 17 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 75
15 mars – 15 prill 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 221
15 - 16 mars 2021 Kucove/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 51
13 - 15 mars 2021 Shkoder/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 150
12 - 13 mars 2021 Pogradec / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 91
12 – 13 mars 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 23
12-13 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 99
12 – 13 mars 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.”. 36
10 - 11 mars dhe 12 - 13 mars 2021 Berat/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 58
10 - 11 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 58
9 – 10 mars 2021, Delvine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 104
7-8 mars 2021 Malesi e Madhe, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 206
6 - 7 mars 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 542
6 - 7 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 85
6-7 mars 2021 Tirane/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”. 25
6 - 7 mars 2021 Fier/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 158
5 - 6 - 7 mars 2021 Mamurras / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 87
5 – 6 mars 2021, Mirdite/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 89
5-6 mars 2021 Rrogozhine, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 133
3 - 4 mars 2021 Durres,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 219
1 – 31 mars 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 193
1-2 Mars Lushnje, 12-13 Mars Fier, 15-26 Mars Lezhë, 19-20 Mars Krujë, 29-30 Mars Kukës 2021 “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 262
1 - 2 - 3 mars 2021 Cerrik / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 79
1 - 2 mars 2021 Peqin/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 70
1 - 2 mars 2021 Lushnje,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 107
27-28 shkurt 2021 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie 98
27 - 28 shkurt 2021 Librazhd/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 57
27 - 28 shkurt 2021 Bulqize / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 65
27 shkurt 2021, Elbasan/ Trajnim “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj". 364
26 - 27 shkurt 2021 Lezhe“Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 127
26-27 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma” 96
26 shkurt 2021 ,online/ “Sfidat e Urgjences gjate perballjes me Covid 19”. 83
25 - 26 shkurt 2021 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 78
25 - 26 shkurt 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 72
25 - 26 shkurt 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 33
20 - 21 shkurt 2021 Tiranë “Burnout-i tek stafet e kujdesit shendetesor.“ 54
20 – 21 shkurt 2021, Delvine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 104
20 – 21 shkurt 2021, Lushnje/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 96
20 - 21 shkurt 2021 Tiranë “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 389
20 shkurt 2021 Tirane / Trajnim “Patologjite e Kolones Vertebrale “ 1285
19-20 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 63
19 - 20 shkurt 2021 F.Kruje/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 84
19 - 20 shkurt 2021 Durres “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 120
18 – 19 shkurt 2021, Sarande/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 137
18 - 19 Shkurt 2021 Bulqize/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 67
17 - 20 - 21 Shkurt 2021 Burrel/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 75
17 shkurt 2021,online “Perditesimi i te rejave me te fundit mbi COVID-19 ne vendin tone”. 648
16 - 17 shkurt 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 83
15 shkurt – 15 mars 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 62
13 - 14, 15 - 16 shkurt 2021 Gramsh/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 112
13 – 14 shkurt 2021, / Trajnim Bilisht” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 100
12-13 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 44
12 - 13 shkurt 2021 F.Kruje/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 148
12 – 13 shkurt 2021/ Trajnim online “Endodontia dhe Denstistria Restorative, Koncepte Bashkohore ”. 69
12 - 13 shkurt 2021 Peqin “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 55
10 shkurt 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 241
7 - 8 shkurt 2021 Fier / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 147
6 – 7 shkurt 2021, / Trajnim Lushnje” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 153
6 - 7 shkurt 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 211
6-7 shkurt 2021 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 194
6 – 7 shkurt 2021, Sarande/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 203
4 - 5 shkurt 2021 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 154
5 – 6 shkurt 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre” 18
4 - 5 shkurt 2021 Belsh/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 95
30 – 31 janar 2021, Korce/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 123
30 - 31 janar 2021 Tiranë “Etika, Stigma dhe ceshtjet e konfidecialitetit ne punen me paciente me problem te shendetit mendor.“ 38
30 - 31 janar 2021 Fier / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid “ 763
29 janar 2021,online “Perditesimi i te rejave me te fundit mbi COVID-19 ne vendin tone”. 67
28 – 29 janar 2021 Lushnje / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 106
28 janar 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma” 110
27 janar 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 170
23 - 24 janar 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 250
14 janar 2021, Tirane /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 714