slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Ofruesve të Akredituar nga QKEV

16 prill 2021 Burrel /"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 46
14 prill 2021 Burrel /"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 30
9, 10 prill 2021 webinar, online "Kirurgjia mini-invazive ne gjinekologji" 90
1, 6,7,8,9 Prill 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 193
29.30.31 Mars 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" 54
25 - 26 mars 2021,online “Parandalimi dhe Kontrolli i Infeksioneve të marra ne nje institucion te kujdesit shëndetësor ne Neonatologji”. 105
18-19 mars 2021,online “Parandalimi dhe Kontrolli i Infeksioneve të marra ne nje institucion te kujdesit shëndetësor ne Neonatologji”. 89
18 mars 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 59
19 mars dhe 24 mars 2021 Burrel /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 128
16 mars dhe 23 mars 2021 Burrel /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 111
16 mars dhe 24 mars 2021 Burrel/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 42
16,17,18,19,20 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 88
11 mars dhe 26 mars 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 57
9, 10, 11, 12, 13 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 132
8,10,12 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te marra ne nje lnstitucion Shendetesor ne Neonatologji". 175
5 mars, 9 mars, 11 mars 2021 Fier /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 99
5 mars, 9 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 80
4, 5, 6 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" 126
3 mars 2021, webinar, online "Rëndësia e konsenteve mjekësore ne mjekesine estetike". 91
1,3,4,5,9,11,12 mars 2021, Tirane “Dhimbja: Midis Fakteve dhe Miteve". 194
26 shkurt dhe 2 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 49
26 shkurt dhe 2 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 51
23 shkurt 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 49
23 shkurt 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 46
19 shkurt 2021, webinar, online “Inovacioni ne menaxhimin e dislipidemive". 185
16 shkurt dhe 19 shkurt 2021 Lushnje, Trajnim per trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga ekipi mjekesor i familes ne KSHP ”. 79
16 shkurt dhe 19 shkurt 2021 Lushnje, Trajnim per trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga ekipi mjekesor i familes ne KSHP ” 67
29 Dhjetor 2020, webinar, online “Influenca dhe trajtimi terapeutik me antivirale sipas guidelineve te fundit". 470
26 - 27 dhjetor 2020, webinar, online “Konferenca e semundjeve kronike dhe infektive ne kohet e COVID-19". 396
23 Dhjetor 2020, webinar, online “Hepatiti B dhe C: parandalimi dhe mjekimi bashkekohore 218
22-23 Dhjetor 2020, webinar, online “Obeziteti: Nje pandemi pa kohe". 177
19 dhjetor 2020, webinar, online “Diabeti dhe covlD-19. Problematika dhe sfida per shume specialitete”. 285
18 – 23 dhjetor 2020 “Aktivitete te Edukimit ne Vazhdim, Trimestri i fundit 2020, pjesa 2” 469
18 - 19 dhjetor 2020, webinar, online “Takimi i Ortodonteve shqipetare” 210
18-19 dhjetor 2020, webinar, online “Semundja renale kronike - Strategji kombetare per nje problem global” 387
17 dhjetor 2020, Vlore “Diabeti dhe Zemra”. 206
17 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Shkoder”. 278
16 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Korce,Pogradec”. 202
16 dhjetor 2020, Fier “Diabeti dhe Zemra”. 165
15 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Vlore”. 211
14 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Elbasan”. 232
12 dhjetor 2020, Lac-Kruje webinar, online “Diabeti dhe Zemra”. 207
11 dhjetor 2020, Elbasan “Diabeti dhe Zemra”. 170
11 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Lushnje,Berat”. 139
10 dhjetor 2020, Korce-Pogradec webinar, online “Diabeti dhe Zemra”. 143
9 dhjetor 2020, Lushnje “Diabeti dhe Zemra” 126
9 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 4”. 185
7 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 3”. 128
7 dhjetor 2020, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 108
4 - 6 dhjetor 2020, webinar, online "Konferenca Mjekesore Nderkombetare Multidisiplinare". 373
4 dhjetor 2020, webinar, online “Annual conference 2020 of Albanian Association Urologic Surgeons and Kosovo Urologic Surgeons in conjunction with EAU”. 236
4 dhjetor 2020, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 124
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 4". 257
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 3". 163
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 2". 166
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 1". 305
27 nentor 2020, webinar, online “Trauma Care, Emergency Medicine and more ... in COVID-19”. 226
25 nentor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Durres-Kavaje”. 174
26 nentor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 2”. 203
17 nentor 2020, webinar, online “Prematuret, heronjte e vegjel qe sfidojne vdekjen” 144
17 nentor 2020, webinar, online “Diabeti dhe Zemra” 411
16 nentor 2020, webinar, online “Sfida ne menaxhimin e dislipidemive dhe te pasojave te tyre” 298
12 nentor 2020, webinar, online “Diabeti: mjekimi me insulinë dhe medikamente të reja”. 219
11 nentor 2020, webinar, online “Njohja me disa patologji te semundjeve brendshme dhe trajtimi i tyre 178
11 nentor 2020, webinar, online “Kendvdshtrim aktual mbimenaxhimin e diabetit gjate pandemise COVID-I9: Fier”. 176
5 nentor 2020, webinar, online “Njohja me disa patologji te semundjeve brendshme dhe trajtimi i tyre”. 215
31 tetor - 1 nentor 2020, webinar, online “Konferenca Kombetare Vjetore e Endokrinologjise”. 275
29 tetor 2020, webinar, online “Muaji i Ndergjegiesimit mbi Kancerin e Gjirit: Webinar Informues” 187
28 tetor 2020, webinar, online “Kendvdshtrim aktual mbimenaxhimin e diabetit gjate pandemise COVID-I9: Zona I Tirane”. 255
8 tetor 2020 - 29 janar 2021, webinar, online “Webinare interaktive me qellim pershpejtimin drejt inovacionit dixhital per shendetin” 101
28 shtator - 3 tetor 2020, Tirane “Kurrikula Universale të Trajtimit për Çrregullimet nga Përdorimi i Substancave” 410
21 shtator 2020, webinar, online “Perditesime ne trajtimin e hipertensionit arterial” 425
12 shtator 2020, webinar, online “ COVID-19: UPDATE”. 463
29 korrik 2020 online "Hepatiti B dhe C", "Parandalimi dhe mjekimi bashkekohor" 590
27 korrik 2020 / online “Menaxhimi i semundjeve kronike – imunologjike. Roli mjek - farmacist” 499
7 – 14 korrik 2020 “Farmacisti dhe përkujdesja në kushtet e pandemisë COVID – 19; Udhëzimet e FIP” 504
18 qershor 2020 webinar, “Perditesim lidhur me menaxhimin e infeksioneve te traktit urinar ". 574
11 – 12 qershor 2020, “ Parimet e parandalimit dhe kontrollit të infeksionit COVID-19 dhe strategjitë e lidhura me kujdesin shëndetësor” 624
7 maj 2020, workshop “ Sfida e sotme, semundshmerite kronike dhe mundesite e reja " 622
19,20,21 mars 2020 Tirane / Konference “Evolution in Oral Care and Clinical Dentistry”. 644
28 – 29 shkurt 2020 Tirane, “Perditshmeria shendetesore ne praktike me pacientin ne qender”. 553
22 shkurt 2020 Tirane /Trajnim “Oftamologjia pediatrike. Dhimbja e kokes lidhur me syrin. Urgjencat Oftamologjike” 770
22 shkurt 2020 Tirane/Trajnim “Semundjet malinje te lekures dhe patologjite dermatologjike qe nuk duhen humbur” 810
3 – 7 shkurt 2020 Tirane, “Kurrikula Universale e Trajtimit per Crregullimet nga Perdorimi i substancave”. 577
30 janar 2020 Tirane, “Mjekesia rehabilituese dhe fizike : Aktualiteti dhe Perspektiva”. 581
28 janar 2020 Peze e Madhe, Trajnim, “Ndihma e pare baze”. 587
23 janar 2020 Tirane “Konferenca vjetore e FSHMT”. 642
21 dhjetor 2019, Vlore “Njohja Vleresimi Diagnoza dhe rruget e mjekimit te insuficences kardiake D 690
14 dhjetor 2019, Tirane “Konferenca nderkombetare vjetore e dermatologjise 736
10,11,12,13 dhjetor 23,24,26,27 dhjetor 2019 “Aspekte praktike te punes ne farmaci” 815
22 - 23 nentor 2019, “Konferenca e Mikrobiologjise 744
22 nentor 2019 ” Konferenca e 2te e shkencave teknike diagnostikuese dhe rehabilituese, sfidat dhe prespektiva”. 662
14 nentor, 2019, “Perditesim ne gliomat cerebrale dhe kancerin e kokes » 770
11 - 13 nentor 2019, “27-th Albanian Health Fund Symposium 719
11 – 12, 13 – 14, 15 - 16 nentor, 2019 Konference “Kurs i 8 i Mikrokirurgjise" 740
1-2 Nentor 2019/ Kursi i katert i ekografise: "Fokus mbi ekografine abdominale" 755
26 Nëntor 2019/Trajnim “Trajnim për trajnerë” 1150
25 Nentor 2019/Durres/Trajnim “Trajnim per ushqyerjen e infantit dhe problematikat e lidhura me te. Patologjite e dyshemese pelvike dhe inkontenenca urinare post partum. Shendeti mendor perinatal” 834
25 Nentor 2019/Lushnje/Trajnim “Kontraceptivet dhe kujdesi antenatal” 806
23 Nentor 2019/Tirane/Trajnim “Trajnim per ushqyerjen e infantit dhe problematikat e lidhura me te. Patologjite e dyshemese pelvike dhe inkontenenca urinare post partum. Shendeti mendor perinatal” 1030
23 Nentor 2019/Tirane/Trajnim “Kontraceptivet dhe kujdesi antenatal” 1106
26 tetor 2019/Trajnim “Trajtimi i ankthit, depresionit dhe psikozes. Detoksifikimi nga alkoli” 2008
26 tetor 2019/Trajnim “Shendeti mendor tek te moshuarit: Depresioni, psikoza dhe pagjumesia. Demenca dhe komorbiditeti” 1927
25-26 Tetor 2019, "Konferenca e 27-të Kirurgjikale Shqiptare" 775
24-26 Tetor 2019/ “Kujdesi gjatë shtatzanisë dhe lindjes” 731
23 Tetor 2019/ “Integrimi i kërkimit dhe praktikës klinike në shëdetin mendor” 708
22 Tetor 2019/ “Shëndeti i Gruas në Tetorin Rozë” 704
20,21,22 Nëntor 2019/Trajnim “Trajtimi për trajnerë” 747
2 tetor 2019 Gjirokaster /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 891
1 tetor 2019 Permet /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 810
28 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i artritit rheumatoid. Zhvillimet e reja ne terapi” 1460
28 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i fibromialgjise dhe dhimbjeve kronike. Prezantim me semundjet e indit lidhor” 1500
25 shtator 2019 Tirane “Kujdesi Paliativ” 785
9 shtator 2019, workshop “Hereditary and environmental risk factors associated with sudden cardiac death” 876
7 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i vaskuliteve dhe gutes” 1381
6 shtator 2019/ Trajnim “Semundjet rheumatologjike te gjurit” 1229
20 korrik 2019 Tirane, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 803
5 korrik 2019 Korce “Kujdesi Paliativ” 898
28 qershor 2019 “360 grade rreth Karcinomes se Tiroides” 908
14 qershor 2019, Tirane/“Perditesime ne Endokrinologjine Pediatrike 911
12 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Medical Care during Disasters”. 919
11 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Life Saving Skills during Disasters 846
7 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Kujdesi spitalor ne trauma”. 925
1 qershor 2019, Shkoder/Konference “Takimi i Pranveres se Endokrinologjise 2019" 836
25 maj 2019 Tirane / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 871
20 maj 2019 “Qasjet e reja nefrologjike ne dobi te mjekut te familjes” 897
22 maj 2019/ Tirane//Trajnim: "Dementia Master Classes 3: Interproffesional Dementia Management" 867
13 maj 2019 “Qasjet gjenetike ne praktiken mjekesore” 864
4 maj 2019/ Trajnim “Menstruacionet dhe problematikat e ryre, Amneorrea primare, Menopauza dhe terapia zevendesuese hormonale, Inkontinenca urinare” 1099
2 maj 2019 Kursi i trete i ekografise ne praktiken klinike 896
25 prill 2019 Peze, Tirane / Trajnim ”Menaxhimi Paraspitalor i urgjencave kardiake”. 891
24 prill 2019 Tirane / Konference “Semundjet retinale dhe trajtimet me injeksione anti VRGF. Glaukoma dhe trajtimi i saj”. 892
4 prill 2019 Tirane / Konference “Challenges in health care system”. 890
12 mars 2019 /Seminar. “Gjenetika: jo me alternative, tashme zgjidhje”. 1063
6 mars 2019, Tirane/ Workshop“Fizioterapia Klinike". 913
26 janar 2019 Tirane “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 1156
24 maj 2018, workshop “Alzheimers – Disease Lights and Shadows” 785
27 tetor 2018 Tiranë / Trajnim Universiteti i Mjekësisë “Sfidat në Psoriasis” 1584