13 maj 2019 “Qasjet gjenetike ne praktiken mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 13 maj 2019 “Qasjet gjenetike ne praktiken mjekesore”

Data e zhvillimit: 13 - 16 maj 2019

Vendi i organizimit: Fakulteti Mjekesise Tirane

Organizatori/ofruesi: Fakulteti Mjekesise dhe Sherbimi Gjenetikes Tirane

Kontakte: Tel: 0697371375 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste shendetesie

Kreditet : 9