slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2017

Aktivitetet të cilat janë në Proces Vlerësimi:

  • mund të vlerësohen me aq kredite sa është numri i orëve efektive të aktivitetit;
  • mund të vlerësohen me më pak kredite se numri i orëve efektive;
  • mund t’u  refuzohet akreditimi.

26 dhe 27 dhjetor 2017 Durres ”Trajnim i personelit mjekesor bazuar per rendesine e sherbimit shendetesor paresor QSH nr 8 Durres” 1495
26 - 27 dhjetor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1285
23 - 24 dhjetor 2017 Kukes / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1242
23 dhjetor 2017 Tirane / “Insuficenca kardiake akute e dekompensuar. Nderhyrjet ne kohe” 1881
23 – 24 dhjetor 2017 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1405
22 dhjetor 2017, “Konferenca e 7 e Reumatologjise Shqiptare”. 1999
15-20 janar 2017 QSH Zerqan “1.Kanceri Gjirit, 2. Suturat dhe mjekimi i plageve.” 1807
19 dhjetor Elbasan 2017. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 1202
19 dhjetor 2017, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1310
18 dhjetor Shkoder, 19 dhjetor Lezhe, 20 dhjetor Rreshen 2017 Trajnim “Ceshtje etike ne kujdesin paliativ”. 1704
18 dhjetor 2017 Korce: “Lindja e pare nga nje prespektive moderne, praktike dhe njekohesisht e pershtatur me realitetin e punes se perditshme”. 1351
17 dhjetor 2017 Tirane/ Trajnim “Dhimbja e kokes” 1858
16 - 17 dhjetor 2017 Kavaje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1154
16 dhjetor 2017 Konference “Te rejat ne Menaxhimin STEMI-it dhe terapia e dyfishte antiagregante (Bazuar ne udherrefyesit e ESC)”. 2317
16 dhjetor 2017 Shkoder:“Urgjencat mjekesore _ne patologji te ndryshme dhe menyra e menaxhimit te tyre” 1230
16 dhjetor 2017 Tirane, Konference. “Antibiotikoterapia, mukolitet dhe anti-inflamatoret posteroid ne semundjet e rrugeve respiratore”. 2922
15 – 20 dhjetor 2017, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i ser Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 1165
15 – 16 dhjetor 2017, Tirane/ “Manipulimet Mjekesore dhe Testet Diagnostike". 3739
15 - 16 dhjetor 2017 Fushe Kruje / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1121
15 - 16 dhjetor 2017, “Kongresi i Specializanteve te kirurgjise orale (The International Conference of Oral and Maxillofacial Trainees)” 1889
15 – 16 dhjetor 2017, “Semundjet renale kronike, parandalimi dhe trajtimi i tyre – Sfida aktuale e nefrologeve”. 2175
15 dhjetor 2017, Tirane / Seminar“Aplikimi i teknologjise bashkekohore ne Mjekesine Laboratorike”. 1625
15 dhjetor Lezhe, 20 dhjetor Durres, 22 dhjetor Tirane/ Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1146
15 dhjetor 2017, Konference “Menaxhimi i situatave virale nga farmacisti.” 1654
15 dhjetor 2017, Shkoder/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1328
14 dhe 21 dhjetor 2017 Katund i Ri, Durres ”Trajnim i personelit shendetesor bazuar ne konstatimin e diagnozave te ndryshme dhe evidentimin e rasteve te vecanta nga KMB ne QSH Katund i Ri, Durres” 1697
10 dhjetor 2017 Sofie, Bullgari “Shkolla dimerore mjekesore 5”. 1871
9 - 10 dhjetor 2017 Peshkopi, Diber 15 – 16 dhjetor 2017 Fier/ Trajnim “Perdorimi i pajisjeve mjekesore ne kuader te vizites mjekesore ne kujdes paresor” 1572
9 - 10 dhjetor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1541
9 – 10 dhjetor 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1538
9 - 10 dhjetor 2017 Tirane/ Trajnim “Crregullimet tek femijet, belbezimi, cluttering dhe mutizmi selektiv ”. 2275
9 dhjetor 2017 Seminar “Parnadalimi Osteoperozes – mbroni te ardhmen tuaj” Besimet ne shendet , njohurite dhe edukimi nga profesionistet e kujdesit shendetesor; elementet kyc ne parandalimin e Osteoperozes. 2076
8 - 9 dhjetor 2017 Fier / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1203
8 dhjetor 2017, Trajnim “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 2312
7 - 9 dhe 14 - 16 dhjetor 2017 Durres /”Ndergjegjesimi dhe aftesimi i personelit shendetesor lidhur me diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike” 1981
7, 8, 9 dhjetor QSH dhe Spitali Skrapar, Berat/14-15-16 dhjetor Spitali dhe QSH Berat/21 -22- 23 QSH dhe Spitali dhjetor Skrapar, Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit labo 1255
7 – 8 dhjetor 2017 Tropoje /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1163
7 - 8 dhjetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1462
6 - 7 dhjetor 2017, Leksion “Leksione mbi Hemovigjilencen” 2030
6 dhjetor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1895
6 dhjetor 2017 "Diagnostikimi menaxhimi dhe mjekimi bashkekohore ne sherbimi parësor." 1325
4, 12 dhe 19 dhjetor 2017 Tirane /Trajnim. Interpretimi i Elektrokardiogrames. 1353
2 dhjetor dhe 3 dhjetor (perseritje) 2017 Tirane “Kapja e hereshme, depistimi dhe parandalimi i kancerit te qafes se mitres”. 2475
2 -3 dhjetor 2017 Kukes / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1334
2 – 3 dhjetor 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1564
2 dhjetor 2017, Tirane “Konferenca Kombetare e Imazherise 2017” 2293
2 dhjetor 2017 ”Konferenca per Hepatitet” 1321
2 dhjetor 2017 Lezhe “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1207
30 nentor – 1 dhjetor 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1459
30 nentor 2017, Konference “Qelizat Staminale dhe perdorimi i tyre ne praktiken mjekesore” 2076
30 nentor 2017 Tirane “Komunikimi profesional ne kurrikulat e shkencave te shendetit”. 1286
28, 29 nentor 2017 Kukes / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1402
27 – 28 nentor 2017 Elbasan/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1456
25 – 26 nentor 2017, Tirane /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1448
25, 26 nentor 2017 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1350
25 nentor 2017 Gjirokaster “Konferenca V Rajonale e Shendetit Publik” . 1515
25 nentor 2017 Berat/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1165
25 nentor 2017 , Durres/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1451
25 nentor 2017, “Workshop dhe sistemet inovative te implantologjise”. 1500
24 nentor Bulqize, 5 dhjetor Librazhd, 9 dhjetor Tirane 2017 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1277
24, 25, 26 nentor 2017 Konferencë ” Konferenca e IX Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 4347
24 nentor 2017, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 2443
24 nentor 2017 “Konferenca e 8-Infermieristike e Spitalit Rajonal Durres”. 998
22 nentor – 22 dhjetor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1410
18, 19, 24, 25 nentor 2017 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1463
18 nentor 2017 Tirane “CAESAR National Meeting in Albania” . 2066
18 nentor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1186
18 nentor 2017 Durres/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1183
17, 18, 19 nentor 2017, Lushnje /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1281
17 dhe 18 nentor 2017 Tiranë / Konference “Konferenca e 23 Kombetare Dentare” . 3904
17 – 18 nentor 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 1430
17 - 18 nentor 2017,Tirane/ Uorkshop “Scientific multidisiplinary workshop”. 2229
16, 21, 23, 30 nentor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1399
16 nentor 2017, Konference “Java Europiane e ndergjegjesimit ne perdorimin e antibiotikeve” 3423
16, 17, 18 nentor QSH Kucove, Berat /22-23-24 nentor QSH Kucove Berat / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 1200
16 nentor – 16 dhjetor 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1605
16 – 17 nentor 2017 Uorkshop / “Rishikimi dhe diskutimi i perkufizimeve te rastit”. 1520
16 nentor 2017 Durres / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1234
16 - 18 nentor 2017, “Kongresi Multidisiplinar Innovations in Medicine”. 3781
16 nentor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1108
15 nentor 2017 Tirane/Uorkshop “Hartimi i nje udherrefyesi per zbatimin e rekomandimeve te JEE dhe permiresimin e reagimit emergjent te shendetit publik ne Shqiperi” . 1650
11 – 12 nentor 2017, Berat /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1243
11-12 nentor 2017 Fier / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1119
11-12 nentor 2017 Shijak /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1491
11 nentor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1295
11 nentor 2017 Tirane/ Konference “Konferenca e Vjeshtes se Endokrinologjise” 2243
9, 10, 11 nentor 2017 Tirane / Konference / “1-st Albanian Conference “Trauma & Emergency Surgery”. 2921
9 - 10 nentor 2017 Diber, Fier /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij” 1557
9 nentor 2017 Durres/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 1270
8 – 9 nentor Tropoje, 10-11 nentor Kukes, 20-21 nentor Diber, 22-23 nentor Bulqize, 24 25 nentor Burrel 2017, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 1281
8, 15, 22 nentor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1428
7 nentor 2017 Seminar “Insuficenca Kardiake, epidemiologjia, trajtimi sipas udhezuesve me te fundit dhe eksperienca klinike ne Shqiperi”. 2260
4, 5 nentor 2017 Lushnje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1244
4 nentor 2017 , Berat/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1318
4 nentor 2017 Tirane, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 673
4 nentor 2017 Tirane, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1546
3 - 4 nentor 2017 Konference “Kongresi i 1 FMD ”. 2791
3 – 4 nentor 2017 Durres: “Trajnimi personelit mjekesor mbi tema dhe raste te ndryshme”. 1879
3 nentor 2017, Trajnim Konferenca e III e Nutricionit “Ushqyerja si faktor percaktues i shendetit nga femijeria ne moshen e trete” 2531
2, 3 nentor 2017 Peshkopi / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1261
1 - 8 nentor 2017 Tiranë/Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 1937
1 dhe 2 nentor (perseritje 8-9, 15-16, 22-23 nentor) 2017 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin per HIV/AIDS”. 1862
1 nentor 2017 Durres, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1190
31 tetor, 1 nentor 2017, Elbasan, Fier / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1556
28, 29 tetor 2017 Tirane/ Trajnim “Psikologjia e emergjencave”. 2101
28, 29 tetor 2017 Gramsh / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1454
28 tetor 2017 Durres / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1446
28 tetor 2017 Sarande “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1280
28 tetor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1297
27 dhe 28 tetor 2017 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 2810
27-28 tetor 2017 Tiranë/Konference “Konferenca e 25 Kirurgjikale Shqiptare “ 2636
27-28 tetor 2017 QSH Kastrat, Malesi e madhe / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1294
27 - 28 tetor 2017, Vlore Trajnim "Ndermjetesimi/Menaxhimi ne vendin e punes dhe etika ne komunikimin administrativ" 1918
27 tetor 2017 Shkoder Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1283
27 tetor 2017 Fier/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 1709
27 tetor 2017 Leksion ”Tumoret e gjirit”. 1382
26 - 27 tetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1313
26 tetor 2017 Durres, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1138
25 tetor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1528
21, 28 tetor dhe 4 nentor 2017 Tirane, Shkoder, Vlore“Roli i Personelit te Sherbimit Shendetesor Paresor ne kontrollin e shendetit, rritjen dhe zhvillimin e adoleshentit” 1964
22 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1170
21 tetor 2017 Durres / Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1309
21-23 dhe 22-23 tetor 2017 Tropoje/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1232
21 tetor 2017 Tirane, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 659
21 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1445
20, 21, 22 tetor 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1334
20-21 tetor 2017 Sarande / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale ' 1204
19, 20 tetor 2017 Peshkopi / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1243
18 – 19 tetor 2017, Fier /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1165
17, 25, 27, 31 tetor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1491
15 tetor 2017 Qsh Sinje, Berat / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1245
14 – 15 tetor dhe 21 – 22 tetor 2017 Rreshen/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1410
14 - 15 tetor 2017, Babrru /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1320
14, 15 tetor 2017 Durres / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1067
14 tetor 2017 Berat / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1384
14 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1405
14 tetor 2017 Pogradec, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 786
14 tetor 2017 , Durres/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1362
13 – 14 tetor 2017 Golem, Durres / “Konferenca e 8 e Europes Juglindore e Kimioterapise dhe Infeksionit ( 8th South East Europe Conference of Chimiotherapy and Infection, 8 SEEC )” 2178
13 – 14 tetor 2017 Tirane, Konference. “Kongresi V mbarekombetar i pneumologjise shqiptare”. 1425
13 – 14 tetor 2017 Tirane “Konferenca Kombetare e XIV e Anestezise dhe Reanimacionit dhe programi CEEA (kursi i pare)” 1675
13 tetor 2017, Vore. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1324
12, 13, 14 tetor QSH Perondi, Berat /19-20-21 tetor QSH nr 1 dhe nr 2 Berat / 26, 27, 28 tetor QSH Kutalli, Berat / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandali 1481
12 tetor 2017 Patos/Trajnim “Ekipi Nderprofesional ne Kujdesin Shendetesor Paresor ne QSH Patos” 1112
11 dhe 18 tetor 2017 Kruje / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1215
10 – 15 tetor, 5 – 10 nentor, 3- 8 dhjetor 2017 QSH Bulqize Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Bulqize, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 1421
10 tetor 2017 Fan, Mirdite “Nje veshtrim mbi hipertensionin arterial dhe komplikacionet qe rrjedhin prej tij”. 1431
10 tetor 2017, Tirane. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1823
10 tetor 2017, Konference “Shendeti Mendor ne Specialitetet Mjekesore dhe Shoqeri” 2003
9 – 13 tetor 2017,Korce /Trajnim “Lidershipi Transformues”. 1664
9 dhe 11 tetor 2017, Tirane/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1391
7 dhe 8 tetor (perseritje) 2017 Tirane “Njohuri te perditesuara mbi Planifikimin Familjar dhe Metodat kontarceptive”. 1470
7,8 tetor 2017 Puke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1403
7 tetor 2017 , Berat / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 1345
7 tetor 2017 Tirane / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1426
7 tetor 2017 Durres/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 1278
7 tetor 2017 Seminar “Identifikimi i hershem i Depresionit Postpartum tek grate e Martenitetit te Vlores dhe rendesia e edukimit te tyre nga personeli shendetesor” . 2468
6 tetor 2017, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1344
5 - 7 tetor 2017, Konference “Koncepte dhe rruge te reja ne diagnostikimin dhe trajtimin e demencave” 1343
5 – 6 tetor 2017 Tirane Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike” 1765
5 - 6 tetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1402
5 – 6 tetor dhe 11 -12 tetor 2017, Shkoder, Vlore “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 1348
5 tetor 2017 Tirane, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1655
2,3,4,5,6 tetor 2017 ,QSH Carshove, Petran, Piskove, Deshnice, Ballaban/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe ndjekja e integruar e femijeve 0-1 vjec dhe grave shtatezena” 1376
Shtator, tetor, dhjetor 2017 “Aktivitete Institucionale gjate muajit shtator, tetor, dhjetor ”. 1091
30 shtator – 30 tetor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 2061
30 shtator Elbasan, 7 tetor Librazhd, 14 tetor Cerrik 21 tetor Peqin, 28 tetor Lushnje 2017. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 1531
30 shtator, 1-2 tetor 2017, Fier /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1320
30 shtator 2017 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 2570
30 shtator 2017 Berat / Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare" 1293
30 shtator 2017 Kukes, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 1133
30 shtator 2017 Durres, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1411
30 shtator 2017, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 2460
29 shtator dhe 6 tetor 2017 Vore / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik 1190
29 – 30 shtator 2017 “ Kongresi i III Italo-Shqipetar i Patologjise Orale Cervico-Faciale”. 1169
29 shtator – 6 tetor 2017 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1303
29 shtator- 1 tetor 2017 Kamez/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1247
29 shtator 2017 Elbasan “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës ”. 1302
28,29,30 shtator 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1472
28 - 29 shtator 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1175
26 shtator- 03, 05 tetor 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1344
25-28 shtator, 3, 5, 7, 14 tetor 2017 Tirane, Durres, Shkoder, Berat, Vlore, Korce /Konference “Roli i Kortikosteroideve orale ne mjekesi “ 1389
25 – 29 shtator, 23 – 27 tetor, 20 – 24 nentor 2017 QSH Peshkopi Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Peshkopi, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 1100
25 shtator Shkoder, 26 shtator Lezhe, 29 shtator Rreshen 2017 Trajnim “Dekubitueset, trajtimi dhe parandalimi i tyre. Limfedema” 1334
23, 24, 29 shtator dhe 1, 7 tetor 2017 Shkoder /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1621
23 shtator 2017 Leksion ”Aknet, Incidenca, diagnoza dhe trajtimi”. 1760
23 shtator 2017 Berat/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 1250
23 shtator 2017 Konference “1 Corso di Genetica medica e Biotecnologie” 1180
22 – 23 shtator 2017, Permet /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1087
22 - 24 shtator 2017 Selanik, Greqi“Shkolla verore mjekesore 5”. 1294
21, 22, 23 shtator 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1280
20 shtator – 30 nentor 2017, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 1148
20 shtator – 30 nentor 2017, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 1260
19 – 23 shtator, 16 – 21 tetor, 20 – 25 nentor 2017 QSH Maqellare Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Maqellare, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 1138
17 shtator 2017, “Trajtimi i te Semureve me Insuficence Renale Kronike me Hemodialize”. 1313
16 – 17 shtator 2017 Puke/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1517
16 shtator 2017 , Gramsh / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1206
16, 17 shtator 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1470
15 – 16 shtator 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 1661
15 dhe 22 shtator 2017 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca” 1555
12 – 13 shtator 2017, Pogradec /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1073
11-12, 14-15, 21-22, 25-26 shtator 2017 Peze / Trajnim ”Menaxhimi Paraspitalor i urgjencave kardiake”. 1086
11-12 shtator Lushnje, 18-19 shtator Fier, 25-26 shtator Burrel. 2-3 tetor Diber, 16-17 tetor Bulqize, 23-24 tetor Mallakaster 2017 / Trajnim “Roli i kryeinfermierit si menaxher ne KSHP” 1299
11-12 shtator 2017 Shkoder, “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 1178
11-16 shtator, 18-23 shtator, 25 – 30 shtator, 2-7 tetor, 9-14 tetor, 16-21 tetor 2017 QSH Burrel / Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene” 1208
9-10 shtator 2017 Bulqize /Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1189
7 shtator – 21 tetor Librazhd “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe ripridhues” 1186
7, 8, 9 shtator QSH Velabisht, Berat /14-15-16 shtator QSH Kozare, Kucove / 21-22-23 shtator QSH Ura Vajgurore / 28-29-30 shtator QSH Terpan, Polican / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i pro 1375
7- 15 shtator, 15 – 21 shtator, 1-7 tetor, 7-14 tetor, 18-23 tetor, 23-30 tetor 2017 QSH Komsi Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Komsi, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per gruan shtatezen 1164
5-7-12-14 shtator 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1362
2-3 shtator 2017 Vlore/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1338
1 – 3 shtator 2017, Berat /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1269
1 – 2 shtator 2017 Tiranë/Konference “3-rd Annual Conference of Trauma “. 1744
1 - 7 shtator, 1 – 7 tetor 2017 Trajnim /Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene” 1198
13 - 14 korrik dhe 21 - 22 shator 2017 Tirane “Roli Infermieror ne komlikacionet e shtatezanise dhe pas lindjes, trajtimi i infeksioneve spitalore”. 1635
8 gusht – 12 dhjetor 2017 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ”. 1673
5 – 6 gusht 2017 Burrel/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1364
27 korrik 2017 Lezhe / “Edukimi ne Vazhdim mbi Programin e vaksinimit per mjeket dhe vaksinatoret e DRSHP Lezhe” 1098
25 – 27 korrik, 1-3 gusht 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1382
25 korrik – 1 gusht, 7-15 shtator, 7-15 tetor 2017 Dermenas/ Trajnim “Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene” 1247
E premtja e fundit maj, qershor, korrik, shtator 2017 ”Parandalimi si nje nga objektivat kryesore ne Sherbimin Shendetesor Paresor”. 1347
22 korrik 2017, Durres. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1442
22 korrik 2017, Berat/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1169
20-21-22 korrik QSH Vertrop, Polican dhe 27-28-29 korrik QSH nr 3 Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 1188
17 - 18 korrik 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1358
17 – 18 korrik 2017, Peshkopi /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1304
16 - 17 korrik 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 2264
15– 16 korrik 2017 Puke/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1060
15 korrik 2017 Durres / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1041
14 – 15 korrik 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1208
11 korrik 2017 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ” 1300
8 - 9 korrik 2017 Vlore/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1527
8 korrik 2017 , Korce / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 1195
7, 8, 9 korrik 2017, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1368
6 korrik 2017 Tropoje dhe 7 korrik 2017 Kukes / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1466
6-11-13 korrik 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1882
5 dhe 12 korrik 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1593
2 korrik 2017 Vlore / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1241
1 - 2 korrik 2017, Kucove /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1471
1 – 2 korrik 2017 Tirane “Konferenca e II-te : Risite ne Farmaceutike”. 1346
1 korrik 2017 Durres, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online 1716
1-7 korrik, 1-7 shtator, 1-7 tetor 2017 Portez, Fier Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Portez, Fier lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 1096
1 korrik 2017, Korce/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ". 1395
1 korrik 2017 Lushnje “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)” 1241
1 korrik 2017, Korce. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1319
30 qershor – 1 korrik 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1241
30 qershor 2017 Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve stomatologe në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1235
28 – 29 qershor 2017 / Malesi e Madhe “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”. 1246
29 qershor Poshnje, 6 korrik Polican dhe 13 korrik Otllak, Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 1084
28-29 qershor 2017 “Simpoziumi XI vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik- Sfidat ne promovimin e shendetit dhe edukimin shendetesor”. 1847
24 - 25 qershor 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 2124
24 qershor 2017 Korce / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1266
23 - 24 qershor 2017 Shkoder / “Rehabilitimi pas protezes se artikulacionit Kokso-Femoral dhe Artikulacionit te Gjurit” 1708
23 – 24 qershor 2017, Tirane/ Konference “Kujdesi shendetesor ne specialitete". 2569
23 qershor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1339
22, 23, 24 qershor 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1294
22,23,24 qershor 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1353
19 qershor 2017 Tirane Trajnim / BLSD ”Basic Life Support Defibrilation”. 1108
19 qershor – 19 korrik 2017 QSH Zerqan “Kujdesi Infermieror ne shokun anafilaktik” 839
19-20, 22-23 dhe 27-28 qershor ne Peze; 3-4 dhe 6-7 korrik ne Spille, Trajnim /”Menaxhimi i rrugeve ajrore ne urgjencen paraspitalore”. 1176
18 qershor 2017, Levan Fier/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)". 1332
18 qershor 2017 Levan Fier . “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1538
17 - 18 qershor 2017 Has, Kukes/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1200
17 - 18 qershor 2017, Peqin /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1407
17 qershor 2017 , Durres / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1440
17 qershor 2017, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1194
16 – 17 qershor 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2010
16, 17, 18 qershor 2017, Vlore /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1349
15 qershor 2017, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1519
15 qershor 2017 Skrapar / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1377
13 qershor 2017, Tirane “Leksione mbi aspekte te urgjences ne hematologji”. 1277
11 qershor 2017 Levan, Fier / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1291
10 - 11 qershor 2017 Fushe Kruje/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1260
10 - 11 qershor 2017, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1345
10 – 11 qershor 2017, Bulqize/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1223
10 qershor 2017 , Fier / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 1338
10 qershor 2017 Konference “Menaxhimi i disiplemive (Bazuar ne Udherrefyesin e fundit ESC 2016)”. 1157
10 qershor 2017 Durres/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1297
9 dhe 16 qershor 2017 Videoleksion / “Mbrojtja ndaj rrezatimit diellor dhe crregullimet e gjumit”. 2112
9, 10, 11 qershor 2017, Berat /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1445
8 qershor 2017 Tirane/ Trajnim “Kujdesi Infermieror per pacientet me Aksidente Cerebro-Vasculare (AVC)” 2707
8 qershor 2017 Kelcyre, Permet / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1121
7,21,28 qershor 2017 Berat / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1365
7 qershor Vlore, 8 qershor Berat, 9 qershor Fier, 14 qershor Shkoder, 15 qershor Durres, 16 qershor Kavaje, 21 qershor Korce, 22 qershor Lezhe, 23 qershor Gjirokaster 2017 “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalim 1732
6 qershor – 7 korrik 2017 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislativ per stomatologe ”. 1466
6,8,13,15 qershor 2017 /Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1494
3, 4, 10, 11 qershor 2017 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1376
3-4 qershor 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1469
3-4 qershor 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1507
3 – 4 qershor 2017 Tirane/ Trajnim “Procesimi i Zise ne psikoterapine familjare dhe terapia me EMDR”. 1369
3 qershor 2017 , Berat / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1407
3 qershor 2017, Trajnim “Kursi i Sklerozes Laterale Amiotrofike (SLA)” 1252
3 qershor 2017 Fier/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 1323
3 qershor 2017 Pogradec/ Konference “Diabeti, Lipidet, Semundjet” 1163
3 qershor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1325
3 qershor 2017 Durres/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 1453
2 dhe 3 qershor 2017 Shkoder / “Konferenca e 1-re shkencore e Shkencave Mjekesore-Teknike (Hulumtimi dhe Edukimi ne Shkencat Mjekesore-Teknike)” 1454
1 qershor Burrel, 2- 3 qershor Peshkopi dhe 6 – 7 qershor Fier 2017 / Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 1048
1 qershor 2017 Durres Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”. 1375
Qershor - Dhjetor 2017 Delvine “Edukim ne Vazhdim per DSHP Delvine” 1292
Qershor - tetor 2017 , Permet/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe trajtimi mjekesor bashkekohor ne sherbim te rritjes se cilesise se kujdesit shendetesor te komunitetit” 1044
31 maj 1, 2 qershor 2017, Shkoder/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 1938
29 maj Burrel dhe 26, 30, 31 maj Fier Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 1324
27 – 28 maj 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“ 2797
27-28 maj 2017 , Bulqize /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 1292
27 - 28 maj 2017 Shkoder/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1513
27- 28 maj 2017, Elbasan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1411
27 maj 2017 Tirane / Konference “Diabet & Metabolizem – Te rejat 2017” 1208
27 maj 2017, Fier/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1290
27 maj 2017 , Tirane / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1524
27 maj 2017 Konference “ Konferenca Kombetare Mjekesore e trajtimit modern te plageve “. 1408
27 maj 2017 Tirane/Konference“Takimi i IV i Ortodonteve Shqipetare”. 1772
26 – 27 maj 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 1664
26 maj Lushnje, 31 maj dhe 1 qershor Tirane, 2 qershor Elbasan 2017 “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1403
26 maj 2017, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 1400
26 maj 2017 Workshop/ “Workshop mbi fotografine dentare” 1254
25 - 26 maj 2017, Tirane/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1684
25-26 maj 2017 , Tirane /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 1410
23 -24 dhe 25-26 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1299
22 maj 2017 (ne vazhdim), Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1409
20, 21 maj 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1399
20 - 22 maj 2017 Tirane “Kurs endodoncie-konservative dhe restaurimi, faseta direkte ne sektoret anteriore”. 1156
20- 21 maj 2017, Ballsh/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1095
20 - 21 maj 2017 Tirane “Kongresi i III Kombetar i Fizioterapise” 1821
20 maj – 20 qershor 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1712
20 maj 2017, Fier/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 1231
20 maj 2017, Fier/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1149
20 – 21 maj 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“ 1726
20 maj 2017 Durres / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1380
20-21 maj 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1621
20 maj 2017 Tirane “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)”. 1404
19, 20, 26, 27 maj 2017 Shkoder, Trajnim/ “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor” 1401
19 maj 2017 Videoleksion / Tirane “Statusi actual dhe efektet e implementimit te recetes elektronike (eRx) ne Shqiperi dhe Ndryshimet ne Legjislacionin Fiskal dhe te Punes, efektet e zbatimit te tyre ne fushen farmaceutike” 1493
19 maj 2017, Lac. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 1510
18, 23, 25 maj 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1243
18, 19, 24 maj 2017 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus” 1366
17- 18 maj, 26-27 maj 2017 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 1308
15 maj – 15 qershor 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1503
14 maj 2017, FierShegan Lushnje/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)". 1270
14 , 15 maj 2017 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus” 1312
14 maj 2017, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1627
13, 14, 20, 21 dhe 27 maj 2017 Kavaje Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 1485
13 – 14 maj 2017 , QSH Zallbastar /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1399
13 -14 maj 2017, Tirane, Konference “Kongresi i V Nderkombetar i Shoqates Shqiptare Obsetrike-Gjinekologjise”. 1069
13- 14 maj 2017, Peshkopi/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1104
13 maj 2017, Durres/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 1416
12 maj Shkoder, 19 maj Tirane, 26 maj Vlore 2017 Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”. 1276
12-13 maj 2017 Tirane/Konference “ Qasjet e fundit shkencore dhe zhvillimet ne shkencat farmaceutike”. 1342
12 -13 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1339
12 - 13 - 14 maj 2017 Trajnim/ “Metoda Kabat-PNF (proprioceptive neuromuscular facilitation)” 1511
12 maj 2017 Vlore/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 1227
12 maj 2017 Tirane / Trajnim“SFIDAT E INFORMATIZIMIT NE SISTEMIN SHENDETESOR SHQIPTAR” 1430
11, 12, 13 maj 2017, Vlore/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 1479
11 maj Burrel, 12 maj Peshkopi, 13 maj Burrel, 16 maj Fier, 19 maj Burrel 2017,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 1135
10 maj – 10 qershor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1278
9 maj 2017 “Konference / Percaktoret e sjelljeve te lidhura me shendetin dhe semundjet ne vendet e rajonit Europian ”. 1686
8 maj Fier, 15 maj Mallakaster, 16 maj Burrel, 17 maj Lushnje, 18 maj Bulqize, 19 maj Peshkopi 2017 Workshop / “Rritja e rolit te infermierit ne KSHP nepermjet trajnimit ne vendin e punes”. 1311
Maj 2017 Konference/“Konferenca e Dyte Shkencore Studentore” 1861
6 – 7 maj 2017 Elbasan, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1435
Prill - Maj 2017 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 1357
6 - 7 maj 2017, Lushnje/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1348
6 maj 2017 Fier / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1205
6 maj 2017, Seminar /“Risite dhe teknologjite e avancuara ne diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit te gjirit”. 1205
6 maj 2017, Fiershegan- Lushnje / Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1215
6 maj 2017 Korce/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1431
6 maj 2017 , Fiershegan- Lushnje / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1314
6, 7, 13,14 maj 2017 Tropoje Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1428
5, 6, 7 maj 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 1473
4 maj 2017, Tirane/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 1457
4 maj Tirane, 5 maj Librazhd 2017 / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1268
5 maj 2017 Videoleksion / Tirane “Virozat Stinore respiratore, alergjite respiratore stinore dhe tumorogjeneza” 1238
3, 4, 9, 11 maj 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1545
29 prill Lushnje, 6 maj Gjirokaster, 13 maj Diber, 20 maj Burrel 2017. “Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive me te shpeshta.”. 1448
29 dhe 30 prill 2017, Fier/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1251
29 prill 2017 Gjirokaster “Konferenca : Kujdesjet shendetesore te rendesishme per nje komunitet te shendetshem ” . 1353
29 dhe 30 prill 2017, Puke/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1293
29 – 30 prill 2017 Selenice, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1141
28-29 prill 2017, “Kongresi Mjekesor i Fitnesit dhe Nutricionit”. 1369
25 – 26 prill 2017 Tirane “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”. 1222
29 prill 2017 Korce / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1212
28 – 29 prill 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2695
28 - 29 Prill 2017 Konference / Durres, “Advanced managment of trauma”. 1736
28 prill 2017 /Kukës. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te mjekeve te spitalit Kukes” 1199
27- 28- 29 prill/ 2-3-4 maj/ 15-16-17 maj/ 22-23 maj 2017, Tirane,” Kujdesi per femijet 0-6 vjec ne Sherbimin Shendetesor Paresor” 1227
25 – 26 prill 2017 “Trajnimi me Infermieret e QSH Klos per “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve” 1279
25 prill 2017 Korce / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1379
24 prill 2017 /Kukës. “Edukimi i vazhdueshem infermieror per safin e Spitalit Rajonal Kukes per vitin 2017”. 1329
22, 23 prill 2017 Shkoder Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1387
23 prill 2017, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2017. Perditesimi i Pranveres bazuar ne raste klinike”. 1316
23 prill 2017 Patos/Trajnim “Menaxhimi i femijeve me kolle dhe veshtiresi ne frymemarrje” 1081
22 dhe 23 prill 2017 Shkoder / Trajnim “Ekzaminimi dhe rehabilitimi i pacienteve me probleme neurologjike” 1459
23 prill 2017 , Korce / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 1184
22 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri" 1171
22 prill 2017 Durres dhe 6 maj Lushnje 2017 ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 1721
22 prill 2017 Korce / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 1299
22 prill 2017 Elbasan / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 1347
22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze " 1295
22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)" 1370
22 prill 2017, Tirane/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 1181
22 prill 2017 Tiranë Trajnim: “Cilesia ne kujdesin Infermieror ” 1198
21 - 23 prill 2017 Tirane “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekesore 4”. 1370
21-22 prill 2017 Tirane “Konference 1re Nderkombetare ne Shkencat Mjekesore ne Shkencat Mjekesore Klinike dhe Kirurgjikale” 1985
21 prill 2017 Videoleksion / Tirane “Hepatotoksiciteti dhe barnat. Riniti alergjik dhe trajtimi i tij”. 1246
Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Kuman/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 1187
20, 21 prill 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1333
21 dhe 12 maj 2017 Laprake / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1343
20 dhe 27 prill 2017 Tirane / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1229
19, 24, 27 prill 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1518
19, 26 prill dhe 3, 10, 17 maj 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1791
18 dhe 25 prill 2017 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 1615
18 dhe 21 prill 2017, Paskuqan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1285
15, 16, 22, 23 dhe 29 prill 2017 Erseke /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1417
18 – 19 prill 2017 Trajnim “Kujdesi Infermieror ne banese per te moshuarit”. 1184
15, 16 prill 2017 Durres / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1492
15 prill 2017, Vlore/Trajnim “Dislipidemite" 1246
15 prill 2017 Fier / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1435
15 prill 2017 Elbasan/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1493
14 – 15 prill 2017 Tiranë/Kongresi i III Kombetar “Kujdesi ndaj shtatezanise dhe lindjes” 1056
14 prill 2017, Laprake, Tirane/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 1353
14 prill 2017 Elbasan/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 1117
13 – 16 prill 2017 Tiranë/ “Screening ekografik i tremujorit te pare dhe tremujorit te dyte”. 1040
10-12 prill, 18-20 prill, 24-26 prill, 2-4 maj, 15-17 maj 2017 Peze dhe Tirane Trajnim /”Menaxhimi paraspitalor i urgjencave mjekesore” 1300
9 prill 2017 Korce/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1548
9 prill 2017 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 1263
8, 9 prill 2017 Rubik Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1384
8 – 9 prill 2017, 29 – 30 prill 2017, 13 -14 maj 2017 Durres/ Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 1688
8 dhe 9prill 2017, Burrel/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1160
8 – 9 prill 2017 Divjake, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1347
8 prill 2017, Elbasan/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1279
8 prill 2017 Tirane “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)”. 1152
8 prill 2017 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 1284
8 prill 2017 Elbasan/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 2733
8 prill 2017/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 1270
8 prill 2017 Vlore /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1424
7 prill Tirane, 12 prill Shkoder, 19 prill Fier, 3 maj Durres, 10 maj Vlore, 13 maj Valbone, Tropoje, 17 maj Elbasan, 20 shtator Korce, 27 shtator Sarande, 4 tetor Kukes 2017 / Takim Shkencor “Semundjet kryesore Alergjike, protokollet per Mjekun e Familje 1011
7 – 12 prill 2017 Lac, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1329
7 – 8 prill 2017 “ Konferenca e 13-te Stomatologjike” 1335
7 prill 2017 Videoleksion / Tirane “Osteoperoza Diagnioza, mjekimi dhe fiziologjia e ushqyerjes e metabolizmi”. 1135
7 prill 2017 Elbasan/Seminar “Problemet prioritare ne asistencen infermierore te incontinences urinare” 1389
6-7 prill 2017, Elbasan,” Ushqyerja tek femijet 0-6 vjec dhe nenat e reja ”. 1136
5 prill – dhjetor 2017 Tiranë “Permiresimi i cilesise se kujdesit ne pacientet e sherbimit Sroke Unit dhe Post Stroke, Neurologji, Neurokirurgji duke respektuar protokollet e kujdesit .” 1239
5 dhe 12 prill 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 2194
5, 6, 7 prill 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1250
4, 6, 11,13 prill 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1774
4,6,7,10,12,14,17,19,21,24,26 prill dhe 3 maj 2017 Thumane,Kruje/Trajnim “Semundjet me te shpeshta psikiatrike ne kujdesin primar" 1219
2 prill 2017 Korce/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 1223
2 prill 2017, Korce/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1237
1 dhe 2 prill 2017, Shkoder/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1323
1 prill 2017 Elbasan, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1324
1 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1262
prill – dhjetor 2017 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 1154
31 mars dhe 7 prill 2017 / Trajnim Trajneresh per Kujdesin Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1399
31 mars – 1 prill 2017 Konference “Konferenca Mjekesore per personelin teknicien”. 1409
Mars 2017 Korce /Trajnim. ”Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore”. 1757
29 mars – 29 prill 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1693
31 mars 2017 Kukes: “Trajnim mbi ceshtje te praktikes klinike ne institucionet publike te kujdesit shendetesor paresor te bashkise Kukes”. 1120
27 mars – 27 prill 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1761
27 mars – 7 prill 2017 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1419
27 mars – 1 prill 2017, Tirane/ “Trajnim i trajnereve mbi Menaxhimin e Stresit per punonjesit e sherbimit shendetesor paresor” 1284
27-28 mars 2017, Shkoder,” Monitorimi dhe promovimi fizik ne femije. Trajtimi i Semundjeve infektive tek femijet 0-6 vjec” 1175
25 mars 2017, Vlore/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1138
25 mars 2017, Lushnje/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve" 1129
25 mars 2017 Leksion“Sistemi Self Ligated ne praktiken tuaj ditore”. 1409
25 mars 2017 Elbasan/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 1087
25 mars 2017, Berat/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1474
25, 26 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1612
25 – 26 mars 2017 , QSH Roshnik, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1259
25 mars 2017 Tirane / Konference ”Konferenca Kombetare e XVIII e Shoqates Shqiptare te Gastroenterohepatologjisë” 1039
24 mars 2017 Tirane Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1316
24-25 mars 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1159
24 mars 2017 Videoleksion / Tirane “Ndryshime ne legjislacionin farmaceutik shqiptar dhe ligji I ri per produktet kozmetike dhe specifikimet pediatrike ” 1399
24 mars 2017 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1170
23-24 mars dhe 30-31 mars 2017, “Trajnim dy ditor me personelin shendetesor mbi “Sherbimet Miqesore per te Rinjte “ ne Petrele dhe Ndroq-Tirane” 1220
22 mars – 22 prill 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij” 1682
20, 23, 24 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1464
21 mars –dhjetor 2017/ Tirane, “Cikel Leksionesh per personelin Infermieror”. 1111
20, 21, 22 mars 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1159
18 – 19 mars 2017, Sarande/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1236
18, 24, 25, 30, 31 mars dhe 1, 7, 8 prill 2017, Elbasan, Peqin, Prrenjas , Belesh, Gramsh, Pogradec ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe infermierore : Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive 1284
18 mars 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1270
18 mars 2017 , Elbasan / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal 1350
18 mars 2017 Lushnje Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1187
18 mars 2017 Gjirokaster “Konferenca VI Rajonale e Shendetit Publik” 1212
18 – 19 mars 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1513
17 – 19 mars 2017 Trajnim/ “Metoda Kabat-PNF (proprioceptive neuromuscular facilitation)” 1495
17 – 18 mars 2017 , Tirane /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1224
17 mars 2017, Tirane / Konference “Konference Nderkombetare ne Mjeksine Laboratorike; E sotmja dhe e ardhmja ne Mjeksine Laboratorike”. 1393
17 mars (perseritje) 2017 Videoleksion/ Tirane “Ndryshimet ligjore per dhenien e autorizmit te tregtimit te barnave dhe barnat jetime, legjislacioni shqiptar dhe pikepamjet e shoqerise mbi to ” 1094
16, 17, 18 mars 2017, Pogradec/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 1221
16-18 mars 2017, Elbasan,” Identifikimi dhe trajnimi i anemise, infeksioneve dhe parazitozave intestinale tek femijet 0-5 vjec. Ceshtje te kujdesit per te porsalindurin, antenatal dhe postnatal ne kujdesin shendetesor paresor ” 1278
16, 17, 18 mars dhe 23, 24, 25 mars 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1304
15, 17, 23, 24 mars 2017 Lezhe, Puke, Gjirokaster, Tepelene / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1177
13, 15, 17,19 mars 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1169
11 mars 2017 , Elbasan / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1479
11 mars 2017 ,Lushnje/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1199
11 mars 2017 , Vlore / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1537
10 – 21 mars 2017 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1352
10, 11, 12 mars 2017 Tirane/ Konference Shkencore “Trajnim Specializues ne EMDR. Niveli i pare”. 1148
10 – 17 mars 2017 Lac , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1091
8, 9, 10 mars 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 1210
6, 9, 11 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1537
4 mars 2017 Elbasan, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1477
4 – 5 mars 2017 Kukes , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1146
3-4 mars, 1-2 prill, 28-29 prill, 2-3 qershor, 8-9 korrik, 29-30 shtator, 3-4 nentor 2017, Trajnim “Kurs Teorik dhe Praktik mbi Pacientet ne Ortodonci”. 1157
3 mars 2017 Tirane/ Konference Shkencore “Imunoterapia Alergenspecifike”. 1232
2, 3, 4, 5, mars dhe 7, 8, prill 2017 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i baze ne Ortodonci”. 1202
1, 2, 3 mars 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 1102
1 mars 2017 Kolonje /Trajnim “Hallkat perberese te zinxhirit te infeksionit” 1207
28 shkurt , 1, 2 mars 2017, Vore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 1318
27 shkurt Rreshen, 28 shkurt Lezhe, 6 mars Shkoder 2017 Trajnim “Menaxhimi i simtomave te dhimbjes dhe perdorimi i opiateve 1300
27 shkurt – 7 mars 2017 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1241
27 shkurt – 6 mars 2017, Tirane/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1286
25 shkurt 2017 Elbasan/Seminar ''Aftësitë relacionale të operatoreve të shëndetit'' 1953
24, 25 shkurt dhe 4 mars 2017 QSH Postribe, Shkoder, Trajnim/ “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 1274
24 – 25 shkurt 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2049
24 shkurt 2017 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1548
23, 24, 25 shkurt 2017, Pogradec/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1232
23 shkurt, 2, 9, 16 mars 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1841
18 - 19 shkurt 2017 , Korce / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 1948
17- 24 shkurt 2017, Vidioleksion “Zhvillimet teknologjike, Inovacionet ne monitorimin terapeutik dhe sfidat ne trajtimet farmaceutike te diagnozave.” 1681
17 – 21 shkurt 2017 Shkoder Lezhe Durres Elbasan Fier Vlore Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”. 2005
16, 17, 18 shkurt 2017, Erseke/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1384
15 shkurt 2017 (ne vazhdim), Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1570
12 shkurt 2017 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1306
11 – 12 shkurt 2017, Lushnje/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1442
11 shkurt 2017, Konference “Menaxhimi i produkteve OTC, Farmacia dhe publiku.” 2591
10 shkurt 2017, Trajnim “Kurs Baze Teoriko-Praktik mbi tekniken Straight Wire”. 899
10 shkurt 2017 Shkoder/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 979
5 shkurt 2017 , Korce / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1380
1 shkurt – prill 2017 Tirane / Trajnim”Modeli bio-psiko-social i aftesise se kufizuar ne Shqiperi> Punonjesit e njesive te pushtetit vendor , agjensive te punesimit te formimitprofesional, arsimit dhe sherbimeve mbeshtetese” 1343
30, 31 janar dhe 3, 4 shkurt 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1639
28 – 29 janar 2017 “Human Taping-Moduli 1” 1525
28 janar 2017, Trajnim “Nuvola, maskerinat transparente”. 1684
27, 28, 29 janar; 24, 25, 26 shkurt; 24, 25, 26 mars; 28, 29, 30 prill 2017 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i Protetikes Fikse”. 1563
26,27,28 janar 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1174
25 janar – 25 shkurt 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1680
26 janar 2017 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri” 1471
21 janar 2017, Konference “Metodika dhe mjetet e reja ne standartizimin e praktikave infermierore” 1953
20,21,27,28 janar 2017 / Trajnim “Planifikimi Familjar ne Kujdesin Shendetesor Paresor” 1851
20 janar – 20 shkurt 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1543
19-20 dhe 26-27 janar 2017, “Trajnim dy ditor mbi Planifikimin Familjar dhe HIV/AIDS me punonjesit e shendetesise te QSH Berzhite dhe Baldushk, Tirane” 1698
16 janar – 16 shkurt 2017,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1511
15 janar 2017, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2017. Perditesimi i dimrit bazuar ne raste klinike”. 1988
13 – 14 janar 2017 Trajnim “Dynamic Tape” 2355
9 janar 2017 e ne vazhdim Trajnim “Trajnim mbi implementimin e recetës elektronike E-RX”. 1348
Gjate 2017 Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes se QSH nr 3 Fier lidhur me “Infeksionet respiratore tek te rriturit” 1375
E premte e fundit cdo muaj 2017 “Edukimi në vazhdim i personelit te Qëndra Shëndetësore nr 5 Vlore” 1383
Gjate 2017 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Sllove, Tomin, Melan lidhur me “Ankthi I gjeneralizuar dhe depresioni” 1043
Gjate 2017 Fier “Edukim ne Vazhdim per QSH nr 1 Fier” 1356
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve të Familjes të QSH Nr.2 Lushnje lidhur me kontrollin dhe parandalimin e diabetit tip II nga infermieret e familjes. 1144
Gjatë 2017, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 ”. 1195
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me menaxhimin e femijeve me kolle dhe frymemarrje te veshtiresuar ” 1304
1-2 here ne muaj 2017 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i Qendres Shendetesore te Specialiteteve nr 1 Tirane”. 1091
Gjate 2017 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor Lezhe “ dhe “Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror Lezhe” 1266
Data 3 e fillim cdo muaji 2017 Rrogozhinë Trajnim “Trajnim per Personelin e QSH Rrogozhine “ 813
Data 1 e cdo muaji 2017 Lekaj / Leksion “Per Personelin e QSH Lekaj “ 1268
Gjate 2017 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 905
Gjate 2017 Roskovec /Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve te konsuktorit te femijes të QSH Roskovec lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 984
Gjate 2017 Burrel /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Burrel lidhur me “Hipertensioni Arterial” 1081
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve të Familjes per femije dhe Infermiereve te Konsultorit te femijeve të QSH Nr.2 Lushnje lidhur Ndjekjen e femijes se shendoshe 0-2 vjec . 1136
Gjate 2017 QSH Ngracan, Mallakaster “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mallakaster per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1220
Gjate 2017 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Ambulanca Dobrove lidhur me “Keshillimi per nje stilt e shendetshem jete” 1262
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve të Familjes të QSH Nr.2 Lushnje dhe QSH Golem Lushnje lidhur me dhimbjet e gjoksit. 1101
Gjate 2017 QSH Bathore Tiranë / “Trajnimi per Personelin e Q.SH. Bathore” 1044
Gjate 2017 Lushnje “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Lushnje per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 995
Gjate 2017 Zharez, Patos “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1064
Gjate 2017 Lushnje “Grup Rishikimi ndermjet infermiereve te konsultorit te femijeve QSH nr 2 Lushnje lidhur me Ndjekjen dhe vleresimin e rritjes se femijes nga 0-5 vjec sipas kurbave te reja te OBSH” 1028
Gjate 2017 QSH Roskovec Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Roskovec, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 1147
Gjate 2017 Roskovec “Grupi Rishikimit ndermjet Mjekëve të Familjes dhe Infermjerëve të shërbimit të urgjencës të QSH Roskovec, lidhur me “Standardizimin e dokumentimit nga mjekët dhe infermjerët i rasteve të urgjencës në QSH Roskovec” 706
Gjate 2017 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Bulqize, per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 707
Gjate 2017 Kuman “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1126
17 – 18 dhjetor 2016, 14 – 15 janar 2017, 18 – 19 mars 2017 Tiranë Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 1724
Gjate 2017 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi” 791