slogan7-al

Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve të Familjes per femije dhe Infermiereve te Konsultorit te femijeve të QSH Nr.2 Lushnje lidhur Ndjekjen e femijes se shendoshe 0-2 vjec .

Titulli i aktivitetit: Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve të Familjes per femije dhe Infermiereve te Konsultorit te femijeve të QSH Nr.2 Lushnje lidhur Ndjekjen e femijes se shendoshe 0-2 vjec .  

Data e zhvillimit: Gjate 2017

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore nr 2 Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore nr 2 Lushnje

Kontakte: Tel: 0692258305 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekesi dhe Infermieri familjare per femije

Kreditet : 12