slogan7-al

5 prill – dhjetor 2017 Tiranë “Permiresimi i cilesise se kujdesit ne pacientet e sherbimit Sroke Unit dhe Post Stroke, Neurologji, Neurokirurgji duke respektuar protokollet e kujdesit .”

Titulli i aktivitetit: 5 prill – dhjetor 2017 Tiranë “Permiresimi i cilesise se kujdesit ne pacientet e sherbimit Sroke Unit dhe Post Stroke, Neurologji, Neurokirurgji duke respektuar protokollet e kujdesit .”  

Data e zhvillimit: 5 prill – dhjetor 2017

Vendi i organizimit: QSUT Telemedicina

Organizatori/ofruesi: Sherbimi i Neurokirurgji QSUT “Nënë Tereza”

Kontakte: Tel 0684627667 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek neuroshkences, Infermier, kryeinfermier, masokinezo terapeut, teknik imazherie

Kreditet : 11