slogan7-al

15, 16, 22, 23 dhe 29 prill 2017 Erseke /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore.

Titulli i aktivitetit: 15, 16, 22, 23 dhe 29 prill 2017 Erseke /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore.

Data e zhvillimit: 15, 16, 22, 23 dhe 29 prill 2017

Vendi i organizimit: Erseke

Organizatori/ofruesi: Qëndra Vullnetare e Emergjencave Civile

Kontakte: Tel: 355 67 60 90 345 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier ,dentist, farmacist,

Kreditet : 30