slogan7-al

30 shtator 2017 Kukes, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”.

Titulli i aktivitetit: 30 shtator 2017 Kukes, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 

Data e zhvillimit: 30 shtator 2017 Kukes

 Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Kukes 

Organizatori/ofruesi: Universiteti i Mjekësise Tiranë 

Kontakte: Tel : 0684054405 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, pediater Infermier 

Kreditet : 6