slogan7-al

20-21-22 korrik QSH Vertrop, Polican dhe 27-28-29 korrik QSH nr 3 Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 20-21-22 korrik QSH Vertrop, Polican dhe 27-28-29 korrik QSH nr 3 Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” Data e zhvillimit: 20-21-22 korrik QSH Vertrop, Polican dhe 27-28-29 korrik QSH nr 3 Berat 2017 Vendi i organizimit: 20-21-22 korrik QSH Vertrop, Polican dhe 27-28-29 korrik QSH nr 3 Berat 2017 Organizatori/ofruesi: Fondacioni Gjithmone Perkrah Teje Kontakte: Tel: 0697721975 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dhe Infermier te sherbimit paresor, teknik laboratori Kreditet : 16