slogan7-al

Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me menaxhimin e femijeve me kolle dhe frymemarrje te veshtiresuar ”

Titulli i aktivitetit: Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me menaxhimin e femijeve me kolle dhe frymemarrje te veshtiresuar ”

Data e zhvillimit: Gjate 2017

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore nr 1 Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore nr 1 Lushnje

Kontakte: Tel: 0695214760 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Mjekësi Familjare

Kreditet : 9