slogan7-al

19-20 dhe 26-27 janar 2017, “Trajnim dy ditor mbi Planifikimin Familjar dhe HIV/AIDS me punonjesit e shendetesise te QSH Berzhite dhe Baldushk, Tirane”

Titulli i aktivitetit: 19-20 dhe 26-27 janar 2017, “Trajnim dy ditor mbi Planifikimin Familjar dhe HIV/AIDS me punonjesit e shendetesise te QSH Berzhite dhe Baldushk, Tirane”

Data e zhvillimit: 19-20 janar Berzhite dhe 26-27 janar Baldushk

Vendi i organizimit: Berzhite dhe Baldushk, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 0695722233 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, gjinekologe, pediater

Kreditet :  12