slogan7-al

15 dhe 22 shtator 2017 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca”

Titulli i aktivitetit: 15 dhe 22 shtator 2017 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca”

Data e zhvillimit: 15 dhe 22 shtator 2017

Vendi i organizimit: QSH ABC

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 042234105 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke familje dhe te pergjithshem

Kreditet : 3