slogan7-al

29 prill 2017 Gjirokaster “Konferenca : Kujdesjet shendetesore te rendesishme per nje komunitet te shendetshem ” .

Titulli i aktivitetit: 29 prill 2017 Gjirokaster “Konferenca : Kujdesjet shendetesore te rendesishme per nje komunitet te shendetshem ” .

Data e zhvillimit: 29 prill 2017

Vendi i organizimit: DSHS Gjirokaster

Departamenti i Infermierise dhe Universiteti ” Eqerem Cabej “ Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Gjirokaster Kontakte: Tel: 0692350166 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6