slogan7-al

31 mars dhe 7 prill 2017 / Trajnim Trajneresh per Kujdesin Prenatal ne Sherbimin Paresor”

Titulli i aktivitetit: 31 mars dhe 7 prill 2017 / Trajnim Trajneresh per Kujdesin Prenatal ne Sherbimin Paresor” 

Data e zhvillimit: 31 mars dhe 7 prill 2017

Vendi i organizimit: QSH ABC

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore ABC

Kontakte: Tel: 042234105 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe mjek pergjithshem

Kreditet : 4

Nr i Dosjes: