slogan7-al

12 maj Shkoder, 19 maj Tirane, 26 maj Vlore 2017 Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”.

Titulli i aktivitetit: 12 maj Shkoder, 19 maj Tirane, 26 maj Vlore 2017 Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”.

Data e zhvillimit: 12 maj Shkoder, 19 maj Tirane, 26 maj Vlore 2017

Vendi i organizimit: Hotel Colosseo Shkoder, Hotel Doro City Tirane, Hotel Partner Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Pneumologeve Shqipetare

Kontakte: Tel: 0697368642 / 0696016380 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem dhe Pediater

Kreditet : 4