slogan7-al

15-20 janar 2017 QSH Zerqan “1.Kanceri Gjirit, 2. Suturat dhe mjekimi i plageve.”

Titulli i aktivitetit: 15-20 janar 2017 QSH Zerqan “1.Kanceri Gjirit, 2. Suturat dhe mjekimi i plageve.”  

Data e zhvillimit: 15-20 janar 2017

Vendi i organizimit: QSH Zerqan

Organizatori/ofruesi: QSH Zerqan

Kontakte: Tel: 0685601209 / 0685340346 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 5