slogan7-al

23-24 mars dhe 30-31 mars 2017, “Trajnim dy ditor me personelin shendetesor mbi “Sherbimet Miqesore per te Rinjte “ ne Petrele dhe Ndroq-Tirane”

Titulli i aktivitetit: 23-24 mars dhe 30-31 mars 2017, “Trajnim dy ditor me personelin shendetesor mbi “Sherbimet Miqesore per te Rinjte “ ne Petrele dhe Ndroq-Tirane”

Data e zhvillimit: 23-24 mars Petrele dhe 30-31 mars Ndroq 2017

Vendi i organizimit: Petrele dhe Ndroq, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 0695722233 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, gjinekologe, pediater

Kreditet : 9