slogan7-al

26 maj 2017, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur".

Titulli i aktivitetit: 26 maj 2017, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur".

Data e zhvillimit: 26 maj 2017

Vendi i organizimit: online edukim ne distance

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 682148193 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist, Specialist të shëndetit publik

Kreditet : 9