slogan7-al

7 tetor 2017 Durres/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare".

Titulli i aktivitetit: 7 tetor 2017 Durres/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare".

Data e zhvillimit: 7 tetor 2017

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, pergjithshem , Infermier, Farmacist

Kreditet : 6