slogan7-al

30 nentor 2017, Konference “Qelizat Staminale dhe perdorimi i tyre ne praktiken mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 30 nentor 2017, Konference “Qelizat Staminale dhe perdorimi i tyre ne praktiken mjekesore”  

Data e zhvillimit: 30 nentor 2017

Vendi i organizimit: Fakuteti i Mjekesise Auditori Galileo Galilei

Organizatori/ofruesi: Fakuteti i Mjekesise

Kontakte: Tel: 0672245634 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek neurologe, endokrinolog, obsetergjinekolog, histopatologe, anatompatologe, kirurge, fiziologe, pediater, alergolog, gastroenterologe, Kardiologe, Infermier, Biologe

Kreditet: 3