slogan7-al

1 dhe 2 nentor (perseritje 8-9, 15-16, 22-23 nentor) 2017 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin per HIV/AIDS”.

Titulli i aktivitetit: 1 dhe 2 nentor (perseritje 8-9, 15-16, 22-23 nentor) 2017 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin per HIV/AIDS”.  

Data e zhvillimit: 1 dhe 2 nentor (perseritje 8-9, 15-16, 22-23 nentor) 2017

Vendi i organizimit: ASHR Tirane

Organizatori/ofruesi: Shërbimi Stomatologjik Publik – Autoriteti Shendetsor Rajonal

Kontakte: Tel: 0672019394 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek stomatolog

Kreditet : 8