slogan7-al

1 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre".

Titulli i aktivitetit: 1 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre".

Data e zhvillimit: 1 prill 2017

Vendi i organizimit: DSHP Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje , Infermier, Farmacist, Dentist,

Kreditet : 4