slogan7-al

1 shkurt – prill 2017 Tirane / Trajnim”Modeli bio-psiko-social i aftesise se kufizuar ne Shqiperi> Punonjesit e njesive te pushtetit vendor , agjensive te punesimit te formimitprofesional, arsimit dhe sherbimeve mbeshtetese”

Titulli i aktivitetit: 1 shkurt – prill 2017 Tirane / Trajnim”Modeli bio-psiko-social i aftesise se kufizuar ne Shqiperi. Punonjesit e njesive te pushtetit vendor , agjensive te punesimit te formimitprofesional, arsimit dhe sherbimeve mbeshtetese”

Data e zhvillimit: 1 shkurt – prill 2017

Vendi i organizimit: Hotel Doro

Organizatori/ofruesi: Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise dhe Ministria e Shendetesise

Kontakte: Tel: 0692971797 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Menaxher /Drejtor

Kreditet : 26