slogan7-al

1 dhe 2 prill 2017, Shkoder/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 1 dhe 2 prill 2017, Shkoder/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre”

Data e zhvillimit: 1 dhe 2 prill 2017

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Shkoder

Organizatori/ofruesi: ISSAT Kontakte: Tel: 0694028922 / 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermierë, Personel Ndihmes, Studentë të vitit 2-3 Bachelor të Fakultetit të Infermierisë (Dega Teknik Laboratori). Studentë në Master Profesional ose Shkencor (mjek, infermier, manaxher)

Kreditet : 12