slogan7-al

10 shkurt 2017 Shkoder/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”.

Titulli i aktivitetit: 10 shkurt 2017 Shkoder/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”.

Data e zhvillimit: 10 shkurt 2017

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Mjekut te Pergjithshem dhe Familjes

Kontakte: Tel: 0682312772 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem dhe i familjes

Kreditet : 4