slogan7-al

12 -13 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”.

Titulli i aktivitetit: 12 -13 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”.

Data e zhvillimit: 12 -13 maj 2017

Vendi i organizimit: Qendra Mary Potter Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 08252711. E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermier, Farmacist, Psikologe, Punonjës Social

Kreditet : 11