slogan7-al

6 dhjetor 2017 "Diagnostikimi menaxhimi dhe mjekimi bashkekohore ne sherbimi parësor."

6 dhjetor 2017 "Diagnostikimi menaxhimi dhe mjekimi bashkekohore ne sherbimi parësor."

Organizatori: Shoqata e mjekut te pergjithshem dhe familjes. 

Vendodhja: Restorant Blerimi Lushnje.

Kontakte: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  '; document.write(''); document.write(addy_text39722); document.write('<\/a>'); //-->\n Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kredite4