slogan7-al

7 shtator – 21 tetor Librazhd “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe ripridhues”

Titulli i aktivitetit: 7 shtator – 21 tetor Librazhd “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe ripridhues”

Data e zhvillimit: 7 shtator – 21 tetor Librazhd

Vendi i organizimit: Librazhd Organizatori/ofruesi: Albanian Community Assist (ACA)

Kontakte: Tel: 2424827 / 0692081965 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Mediator Shendeti

Kreditet : 70