slogan7-al

28 – 29 qershor 2017 / Malesi e Madhe “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”.

Titulli i aktivitetit: 28 – 29 qershor 2017 /Malesi e Madhe “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”.

Data e zhvillimit: 28 – 29 qershor 2017

Vendi i organizimit: DSHP Malesi e Madhe

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0693322686 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te sherbimit shendetesor paresor – konsultorit te gruas dhe femijes

Kreditet : 12