slogan7-al

7 nentor 2017 Seminar “Insuficenca Kardiake, epidemiologjia, trajtimi sipas udhezuesve me te fundit dhe eksperienca klinike ne Shqiperi”.

Titulli i aktivitetit: 7 nentor 2017 Seminar “Insuficenca Kardiake, epidemiologjia, trajtimi sipas udhezuesve me te fundit dhe eksperienca klinike ne Shqiperi”.  

Data e zhvillimit: 7 nentor 2017

Vendi i organizimit: QSUT Telemedicina online Korce, Fier, Vlore, Prishtine

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Kardiologjise

Kontakte: Tel: 0682140304 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kardiolog, internist, mjek familje

Kreditet : 3