slogan7-al

27-28 tetor 2017 Tiranë/Konference “Konferenca e 25 Kirurgjikale Shqiptare “

Titulli i aktivitetit: 27-28 tetor 2017 Tiranë/Konference “Konferenca e 25 Kirurgjikale Shqiptare “  

Data e zhvillimit: 27-28 tetor 2017

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Departamenti i Kirurgjise dhe Shoqata Mediko-Onkologjike Shqiptare

Kontakte: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Kirurge, Onkologe, Gastroenterologe, Infeksioniste, Anatomopatologe, Kardikirurge, Neurokirurge, Orl, Okulistike,Maksillofaciale, Mjek familje etj. Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 10